Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Bütün yorumlara bakarsanız görürsünüz. Bir çoğuna hak verdim. Bazıları biz ikisinde kutlariz dediler. Bana da fikir oldu bende ikisini kutlayacağım, benim icin önemli olan günleri.
Zaten kimse size kutlamayın demediki insanlar el ele tutuşma tarihini bile kutluyo.. ama evlilik yıldönümünüz 27 Mayıs . siz bunu sormamış mıydınız herkes de buna cevap veriyo dolayısıyla

Zaten kimse size kutlamayın demediki insanlar el ele tutuşma tarihini bile kutluyo.. ama evlilik yıldönümünüz 27 Mayıs . siz bunu sormamış mıydınız herkes de buna cevap veriyo dolayısıyla
Eh işte tamam ben zaten kimseye bisey demiyorum ki. Hepsi sagolsun var olsun. Bende tamam dedim ikisinide kutlayacam dedim :)

Eh işte tamam ben zaten kimseye bisey demiyorum ki. Hepsi sagolsun var olsun. Bende tamam dedim ikisinide kutlayacam dedim :)
Kutlarken de birden fazla evlilik yapanları veya sevgilisiyle birlikte yaşayanları falan da ezmeye çalışmazsanız memnun oluruz. Kutlu olsun bu arada.. bugün benim de eşimle 5. sevgililik yıldönümüm.. Kutlamalar başlasınn

Estagfurullah ne hadime. Ama su bir gercek ki her hangi bir nikah olmadan yaşayanlara modern gözüyle bakılıyor hatta kari koca diye geçiyorlar kendilerince herkeste buna saygı diyor. Böyle bir soru sordum diye nerdeyse cahil damgası yiyecektim :) buda böyle bisey.

Tebrikler nice 5 yıllarınız olsun.

dini nikah resmi nikahın olmadığı henüz medeni kanunun var olmadığı yıllarda evliliği herkese duyurmak için yapılan bir nikah çeşitiydi önce bunu anlamak lazım

şu an resmi nikah var ve siz de aslında devletin kabul ettiği nikahı yapmadan yani evlilik olmadan eşinizle birlikte olmuşsunuz ve kendinize karı-koca diyebiliyorsunuz yani baya baya modernsiniz farkında mısınız bilmiyorum

not belden aşağı vuracaksanız bunları yazayım da ona göre başka yerden vurun

evliyim

1.evliliğim
evlenmeden önce birliktelik yaşamadık,teşekkürler

Hayır
Siz yanlış anlamissiniz bizi
Birlikte yaşamak modernlik değildir hiç birşey değildir yani vasıf değildir isteyen istedigiyle birlikte yaşasin bize ne

Sizin mevzunuz absürt

Cinsel birlikteliği baz alıyorsunuz aynı evde yaşıyorsunuz diye karı koca olmuyorsunuz üstelik not birakmissiniz dini nikah resmi nikah oldu düğün olmadı diye . Düğün olsa direk o günü alırdım diye ... Düğün olunca mı karı koca sayılıyorsunuz ki ne saçma şey ?

Çiftetelli mi sizi resmen karı koca ilan ediyor ?

Memur size nerde sizi karı koca ilan ediyorum dedi ? İşte o gün evlilik yıldönümüz oluyor

nikah birtanedir.
dini yorum yasak ama yazacağım dayanamadım.
neden dini nikah var o zaman diye sormussunuz.
dinimizde nikah demek bir erkeğin kadını bu kadın benim karimdir diye kabul etmesi başkalarına duyulması icin , yanlarında şahit olmasıdır.okunan dualar vardır evet ama evliliğim saadeti için edilen dualardir.
asıl nikah iki insanın birbirini eş olarak kabul ettiğini duyurmasidir.
artık resmi nikah olduğu için ayrıca kadının günümüzdeki haklarını savunarak gerekli ve mecburi olduğu için resmi nikah dediğimiz şey zaten nikahtir.
yani evli adamların gizli saklı birileriyle beraber olup bir hoca tutup ,
evlilik hayatı yaşaması değildir nikahta asıl olan.
tam tersi etrafa duyurup sahiplenmesidir.
Allah herşeyi o günün şartlarında kadını koruyacak şekilde emretmistir.
malesef insanlar işlerine geleni alıyor.
tabiki tercih meselesi.tabiki resmi nikahın yanında dini nikah yaptırmanın bir zararı yok.
tarih olarak benim için resmi tarihtir.çünkü heryerde o geçer.
doğum günü tarihi gibi.

Teşekkür ederim sizin de inşallah nice yıllarınız olsun Ben her fikre saygı duyarım, kimseye dini nikah yaptı diye cahil gözüyle bakmam.. Eşimle 2 yıl birlikte yaşadım ama bu süre içinde karı-koca diye geçinmedim kendimce.. Tıpkı sizin dini nikahla birlikte oturduğunuz süre zarfında karı-koca diye geçinemeyeceğiniz gibi

Yok artık ne cinsel birlikteliği hahahha. Beraber yasayamaya başladıktan haftalar sonra cinselik başladı :) duygusaldan bunu anlamışsınız.

İste burda inanc meselesi var . Herkesin ki farklıdır. Sizin evli olup olmamanız iannki beni ilgilendirmiyor. Ben kimseyi yargılamam hadime de degil. Herkes özgür neticede.

Böyle bir durumda ben bir ayırım yapmazdım.28 Şubat,7 Mart,27 mayıs hepsinde de evlilik yıl dönümüm der,kutlar,hediyemi isterim

Ama resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?

İyide bizim nikah kiyildiktan sonra beraber yaşamaya başladık . Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?

evlilik hayatım 28 şubatta başladı dini nikahla beraber.

Yok artık ne cinsel birlikteliği hahahha. Beraber yasayamaya başladıktan haftalar sonra cinselik başladı :) duygusaldan bunu anlamışsınız.

Bu yorumların hepsi size ait
Erken yaşta unutkanlık başlamış
B12 ve ceviz takviyesi öneririm

İyi günler

Ah bak orada haklısınız.
Herhangi bir nikah olmadan yaşayanlar moderndir.
Ama dini nikahı varsa topa tutulur.
"Din" dendi mi tüyler ürperiyor ya ondan...

*Tabiiki sadece dini nikahla yaşamaya karşıyım bu arada*

Resmi evlilik tarihinizi baz alıp kutlamanız normal olan
Siz dini nikahtan sonra birlikte yaşamaya başlamışsınız diye kafanız karışmış zannımca.
Kutlamalara bahane lazımsa hepsini kutlayın siz :)

27 mayıs tabıkıde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…