- 28 Kasım 2010
- 42.473
- 141.089
- 798
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Hanimabla valla serbest ama akli mantigi olan imam evlilik cuzdani soruyor. Uc gun once kuzenimiz evlendi adam taki toreninden sonra kiydi odada dini nikahi. Hocalar da biliyor olmasi gerekeniOnuda serbest bıraktılar artık..
Benim de evlilik yildonumum 15 Temmuz kutlamalimiyim kutlamamalimiyim..
Ben zaten demedim ki yanlış söylüyor. Ama o arkadaş dini nikah yapmadan yaşamış. Ben yaparak yaşadım onu demek istiyorum :) zaten istese de her hangi bir nikahtan önce yaşanılmış günler sayılmaz.
Hanimabla valla serbest ama akli mantigi olan imam evlilik cuzdani soruyor. Uc gun once kuzenimiz evlendi adam taki toreninden sonra kiydi odada dini nikahi. Hocalar da biliyor olmasi gerekeni
Ben kanunen evli olmadığımı zaten biliyorum :)tamam işte dini nikahla sevişince kanunen evli olmuyorsun.
dolayısıyla evlilik tarihin mayıs.
Ben yasak bılıyorum hala kayınpederım imam ve asla cüzdanı görmeden kıymıyor.Önceden nikah cüzdanını göstermek zorundaydınız,sonradan değişti bunlar.
Kızımda 2016'da evlendi hocaeve geldi nikahı kıydı,akşamda resmi nikahı oldu..
Oda bisey mi biri 28 olunca diğeri 27 olunca karıştırdım rezil oldum eşimeİki tane kutlayın .Hoş ben birini unutuyorum .
Ben kanunen evli olmadığımı zaten biliyorum :)
Evet olabilir ya da 14 temmuz kina gecesinin oldugu gun de olabilir.bu tarih için yazacaklarım çok ama burası siyaset bölümü değil anında ban yerim
şanssız bir tarih olmuş ama 16 temmuzda kutlayın siz de ben olsam öyle yapardım
Resmi nikahi olmayan insanlar evli sayilmiyor ne kanunen ne de insanlarin gozunde
Ama bunu anlatamadik biz millete senelerdir
Dini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
Ben yasak bılıyorum hala kayınpederım imam ve asla cüzdanı görmeden kıymıyor.
Biz kendi aramizda yorumlasalim diye mi actiniz konuyu? Giderken kapattiriverin o zamanHepinize teşekkürler hanımlar. Ben aradan çekiliyorum siz yorumlasın kendi aranızda.
İYİ GÜNLER...
O da iyiymis .Amaaan ne var rezil olacak .Dügün tarihimiz 4 temmuz mu 5 temmuz mu .Karıstırıyorum .Biri Amerikanın kurtulusu bana neyseOda bisey mi biri 28 olunca diğeri 27 olunca karıştırdım rezil oldum eşime
Biz kendi aramizda yorumlasalim diye mi actiniz konuyu? Giderken kapattiriverin o zamanMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?