- 28 Kasım 2010
- 42.485
- 141.117
- 798
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Kadin sizinle dalga gecmedi ki. Dini nikahi evlilik yildonumu olarak kutlayanina denk gelmediydim daha onceden dedi. Bu dalga miYanı anneannem yaşındaki insanda o şekilde konuşsun. O bana saygı göstermiyorsa kızı yaşındayım dalga geçercesine konuşursa, güzel bir üslupla söylemek yerine kusurs bakmayın ben de üslubumu bozmak zorunda kalırım.
Yanı anneannem yaşındaki insanda o şekilde konuşsun. O bana saygı göstermiyorsa kızı yaşındayım dalga geçercesine konuşursa, güzel bir üslupla söylemek yerine kusurs bakmayın ben de üslubumu bozmak zorunda kalırım.
Olay dini nikahın geçerliliği değil ki. Ben de evlensem dini nikah yaparım içim rahat etsin diye. Burda konu hangisini evlilik yıldönümü kutlarken tarih olarak belirleyeceğimiz. (O da bence asıl geçerli olan resmi nikahtır.)Neyi ? Ben anladım dini nikahin resmî nikah kadar geçerliliği olmadığını. Ben daha çok duygusal açıdan bakıyorum olaya :) siz resmî anlamda bakıyorsunuz. Bunu anladım. Bisey de çıkarmadım.
Olay dini nikahın geçerliliği değil ki. Ben de evlensem dini nikah yaparım içim rahat etsin diye. Burda konu hangisini evlilik yıldönümü kutlarken tarih olarak belirleyeceğimiz. (O da bence asıl geçerli olan resmi nikahtır.)Neyi ? Ben anladım dini nikahin resmî nikah kadar geçerliliği olmadığını. Ben daha çok duygusal açıdan bakıyorum olaya :) siz resmî anlamda bakıyorsunuz. Bunu anladım. Bisey de çıkarmadım.
Bence de oyle yapmaya calismis kelescim
Yemedim ama :)
Artik resji nikahi okmayana dini bikah kiyilmsi da yasak ya neyse.
27 mayis evlilik yildonumunuz.
Bizim ayni gun oldugundan dusunmek aklima gelmedi. Dini nikaha gire kutlayani da hic gormedim.
Kadin sizinle dalga gecmedi ki. Dini nikahi evlilik yildonumu olarak kutlayanina denk gelmediydim daha onceden dedi. Bu dalga miben de gormediydim.
Anayasa mahkemesi tarafından o yasak kaldırıldı artık..
Ben dini nikah yaptıgım günü kutlamak icin resmî geçit yapmicam sadece eşimle aramda kutlayacam ki öyle de yaptım resmî nikah günü de yaparım :) ama kimse bunu anlamak istemiyor nedense.Olay dini nikahın geçerliliği değil ki. Ben de evlensem dini nikah yaparım içim rahat etsin diye. Burda konu hangisini evlilik yıldönümü kutlarken tarih olarak belirleyeceğimiz. (O da bence asıl geçerli olan resmi nikahtır.)
Oyle mi bilmiyordum abla. Kotu olmus.
Bence sizinki 28 Şubat . Çünkü Anladığım kadarıyla 28 Şubat'ta evlenmiş ve birlikte evlilik hayatı yasamaya başlamışsınız . Ama resmi olarak 27 MayısAma resmî nikahtan önce de 3 aylık bir kari kocalık var her anlamda ?
Arkadaşlar beni yanlış anlıyor ben bunu kast edince. Zannediyorlar ki resmî nikahım yok. Resmî nikaha inancım yok ama öyle değil evlilik hayatım 28 şubatta başladı dini nikahla beraber. Ama yorumları gördün canim hepsi 27 mayıs diyor.Bence sizinki 28 Şubat . Çünkü Anladığım kadarıyla 28 Şubat'ta evlenmiş ve birlikte evlilik hayatı yasamaya başlamışsınız . Ama resmi olarak 27 Mayıs
Arkadaşlar beni yanlış anlıyor ben bunu kast edince. Zannediyorlar ki resmî nikahım yok. Resmî nikaha inancım yok ama öyle değil evlilik hayatım 28 şubatta başladı dini nikahla beraber. Ama yorumları gördün canim hepsi 27 mayıs diyor.
Benim annemle babamda 1 ekimde evlenmiş nikah kıymış 19 ekimde düğün ve beraber yasamaya başlamışlar . Her sene 19 ekimi kutladılar .Arkadaşlar beni yanlış anlıyor ben bunu kast edince. Zannediyorlar ki resmî nikahım yok. Resmî nikaha inancım yok ama öyle değil evlilik hayatım 28 şubatta başladı dini nikahla beraber. Ama yorumları gördün canim hepsi 27 mayıs diyor.
ben seni anlamadım ki :) sorunu cok sacma buldum hattaİste bende tam onu demek istiyorum. Bir birimizin olalı 1 yıl olmuş Allah'ın huzurunda :) nihayet anlayan biri çıktı çok sağol.
Seni zorla tutan Yok bakmak zorunda okumak zorunda değilsin.off lütfen ikisini de kutla da bitsin bu eziyet
aman Tanrım ne büyük bir dert ya 12 sayfadır aynı şey
O zaman ben evlilik yaşadım günü kutlamak istiyorum deyim bitsin :) olben seni anlamadım ki :) sorunu cok sacma buldum hatta
sadece dini nikah ve resmi nikahın farklı seyler oldugunu savundum
evlilik yıldönümünüz 27 mayısta
resmi olan tarih yani.
O zaman ben evlilik yaşadım günü kutlamak istiyorum deyim bitsin :) ol
Tamam anneannecim sakin ol.De bitsin artık...
Bizleride bitirdin...
Neyi kutlamak istiyorsan onu kutla kimsenin umurunda değilsin..
Sana neyin doğru olduğunu açıklamaya çalıştık,keyfin bilir artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?