Evlilik yıldönümümüz ne zaman ?

Bizimkide cok karisik resmi dini nikah 11.11.15 oldu dugun 06.08.17 de oldu biz her tarihi kutluyoruz

Biz zaten her özel günü kutlarız. Demek ki benim yaptıgım abes bisey değil:) 27 Mayıs'ta yine kutlariz. Çünkü benim icin dini nikahın kıyıldığı günde çok önemli.
O zaman bu soruyu sorma amacınız tam olarak neydi? Ortalığı karıştırmak mı? Millete de yürümüşsünüz "bin birinci ivliliğimi yiptim timimmiiii", "sizin gibi ırıdı bişi ılmıdın birlikte yışımıdım tımımmıı" bunlar ne şimdi?

Napican ne olup olmadığını ? İsim yok gücüm YÖK ortalığı karistiracam. Sormak istedim ne düşünüyorsunuz diye .

arada resmi nikah olmadan gayatte birliktelik yaşanmış

Napican ne olup olmadığını ? İsim yok gücüm YÖK ortalığı karistiracam. Sormak istedim ne düşünüyorsunuz diye .
cevapları beğenmediğiniz insanlarla polemiğe girmeye çalıştığınız için amacınız fikir almanın çok dışında gözüküyo cınıms

cevapları beğenmediğiniz insanlarla polemiğe girmeye çalıştığınız için amacınız fikir almanın çok dışında gözüküyo cınıms
Bütün yorumlara bakarsanız görürsünüz. Bir çoğuna hak verdim. Bazıları biz ikisinde kutlariz dediler. Bana da fikir oldu bende ikisini kutlayacağım, benim icin önemli olan günleri.

Dİni nikahı araştırırsanız Osmanlı’daki devlet nikahı anlamına geldiğini görürsünüz. Bu demek oluyor ki önemli olan resmi nikah. Yani imzayı attığınız gün önemli. Bizim resmî nikahla düğün arasında aylar var herkes düğünü sayıyor garibime gidiyor. Düğünün hiçbir önemi yok ki :)

Maalesef dugunum olmadı. Olsaydi ikisini boş verir o günü kutlardım :) ama simdi iki nikah kıyılan günde önemli ve ikisinide kutlarım Allah'ın izniyle :)

Bizim dini nikah 2 ağustosta oldu resmî nikah ve düğün 3 Ağustos'ta aynı zamanda doğumgünüm. Biz 3 Ağustos'ta kutluyoruz evlilik yıldönümümüzü.

Ben de bu tip bir aradayım resmi ayrı gün dini ayrı gün ve 2 düğün olucak
Şuan ki fikrim aynı evde ne zaman yaşamaya başlarsak o gündür diye bir fikir geliştirdim

İyide bizim nikah kiyildiktan sonra beraber yaşamaya başladık . Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?
Kurumuş maskara pek itici bir üyesiniz. Ayrılmak isteseydiniz o süreçte evli sayılmayacaktınız. Hiç bir hak talep edemeyecektiniz. 3 talakla boşanmış sayılacaktınız. Şimdi burda kime laf sokuyorsunuz? Bize ne sizin yıldönümünüzden?

Ben de bu tip bir aradayım resmi ayrı gün dini ayrı gün ve 2 düğün olucak
Şuan ki fikrim aynı evde ne zaman yaşamaya başlarsak o gündür diye bir fikir geliştirdim
En iyisi zaten . Ne zaman ki ayni gün evde yaşadınız. Kari koca hayati başladı o gündür. Oldu bitti :) hem böyle günlerin hepsi önemli olur ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…