- 22 Kasım 2017
- 575
- 397
- 53
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
O zaman bu soruyu sorma amacınız tam olarak neydi? Ortalığı karıştırmak mı? Millete de yürümüşsünüz "bin birinci ivliliğimi yiptim timimmiiii", "sizin gibi ırıdı bişi ılmıdın birlikte yışımıdım tımımmıı" bunlar ne şimdi?Biz zaten her özel günü kutlarız. Demek ki benim yaptıgım abes bisey değil:) 27 Mayıs'ta yine kutlariz. Çünkü benim icin dini nikahın kıyıldığı günde çok önemli.
Napican ne olup olmadığını ? İsim yok gücüm YÖK ortalığı karistiracam. Sormak istedim ne düşünüyorsunuz diye .O zaman bu soruyu sorma amacınız tam olarak neydi? Ortalığı karıştırmak mı? Millete de yürümüşsünüz "bin birinci ivliliğimi yiptim timimmiiii", "sizin gibi ırıdı bişi ılmıdın birlikte yışımıdım tımımmıı" bunlar ne şimdi?
O zaman bu soruyu sorma amacınız tam olarak neydi? Ortalığı karıştırmak mı? Millete de yürümüşsünüz "bin birinci ivliliğimi yiptim timimmiiii", "sizin gibi ırıdı bişi ılmıdın birlikte yışımıdım tımımmıı" bunlar ne şimdi?
cevapları beğenmediğiniz insanlarla polemiğe girmeye çalıştığınız için amacınız fikir almanın çok dışında gözüküyo cınımsNapican ne olup olmadığını ? İsim yok gücüm YÖK ortalığı karistiracam. Sormak istedim ne düşünüyorsunuz diye .
Tamam anneannecim sakin ol.
cevapları beğenmediğiniz insanlarla polemiğe girmeye çalıştığınız için amacınız fikir almanın çok dışında gözüküyo cınıms
Bütün yorumlara bakarsanız görürsünüz. Bir çoğuna hak verdim. Bazıları biz ikisinde kutlariz dediler. Bana da fikir oldu bende ikisini kutlayacağım, benim icin önemli olan günleri.cevapları beğenmediğiniz insanlarla polemiğe girmeye çalıştığınız için amacınız fikir almanın çok dışında gözüküyo cınıms
Dİni nikahı araştırırsanız Osmanlı’daki devlet nikahı anlamına geldiğini görürsünüz. Bu demek oluyor ki önemli olan resmi nikah. Yani imzayı attığınız gün önemli. Bizim resmî nikahla düğün arasında aylar var herkes düğünü sayıyor garibime gidiyor. Düğünün hiçbir önemi yok ki :)Merhaba hanımlar.
Ben geçen sene evlendim. Eşim yurtdışından geldiği için( bende yurtdışında yasıyorum ) işlerimiz alelacele oldu. Annesi , halası ve kız kardeşi de gelmişlerdi . İsteme evlenme hepsi bir arada oldu. Annesi donmeden küçük bir Nisan yapalım dedi, onun icin bizim dini nikah 28 şubatta kıyıldı ve mart 7 de beraber yaşayamaya başladık. Resmî nikah 27 mayısta oldu. Benim sorum şu: bizim evlilik yıldönümü 28 Şubat mi? 27 mayıs mi?
Not: dugun yapmadık.
Maalesef dugunum olmadı. Olsaydi ikisini boş verir o günü kutlardım :) ama simdi iki nikah kıyılan günde önemli ve ikisinide kutlarım Allah'ın izniyle :)Dİni nikahı araştırırsanız Osmanlı’daki devlet nikahı anlamına geldiğini görürsünüz. Bu demek oluyor ki önemli olan resmi nikah. Yani imzayı attığınız gün önemli. Bizim resmî nikahla düğün arasında aylar var herkes düğünü sayıyor garibime gidiyor. Düğünün hiçbir önemi yok ki :)
Kurumuş maskara pek itici bir üyesiniz. Ayrılmak isteseydiniz o süreçte evli sayılmayacaktınız. Hiç bir hak talep edemeyecektiniz. 3 talakla boşanmış sayılacaktınız. Şimdi burda kime laf sokuyorsunuz? Bize ne sizin yıldönümünüzden?İyide bizim nikah kiyildiktan sonra beraber yaşamaya başladık . Sizin gibi Arada bisey olmadan yaşamaya başlamadık . Aradaki farkı anladınız mi ?
27 Mayıs. Nasıl niye var tövbe tövbe Allah herhalde sen o günü kutla diye nikah kıy demiyor dimiDini nikah evliliği sayılmıyorsa , niye var peki ?
En iyisi zaten . Ne zaman ki ayni gün evde yaşadınız. Kari koca hayati başladı o gündür. Oldu bitti :) hem böyle günlerin hepsi önemli olur ki :)Ben de bu tip bir aradayım resmi ayrı gün dini ayrı gün ve 2 düğün olucak
Şuan ki fikrim aynı evde ne zaman yaşamaya başlarsak o gündür diye bir fikir geliştirdim
Siz çok şekersiniz halbuki :)Kurumuş maskara pek itici bir üyesiniz. Ayrılmak isteseydiniz o süreçte evli sayılmayacaktınız. Hiç bir hak talep edemeyecektiniz. 3 talakla boşanmış sayılacaktınız. Şimdi burda kime laf sokuyorsunuz? Bize ne sizin yıldönümünüzden?
O tırnaklar sizin mi gerçektenMaalesef dugunum olmadı. Olsaydi ikisini boş verir o günü kutlardım :) ama simdi iki nikah kıyılan günde önemli ve ikisinide kutlarım Allah'ın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?