- 16 Ekim 2010
- 1.352
- 10
- 158
- Konu Sahibi sideorderoflife
-
Teşekkür ederim, bu ara çok duygusalım zayıf anıma geldi açtım işte konuyu... Benim yüzüm gülüyo onunla, acabalarla yaşamak istemiyorum.
Duyma ihtimali yok, evet onlara anlattım ve psikolojimin nasıl olduğunu denedim gördüm, aynı şeyi yaşamak istemiyorum, nişanlım benim hatalı olmadığımı kabul etsin veya etmesin, ben geçmişe döndüğümde bunu görmek istemiyorum sadece.
Özür dilerim karıştırmışım, kızgınlıkla yazmadım ama, genel olarak arkadaşlar öyle yazmış onun için. Hassasiyet gösterdiğin içinde sağol teşekkür ederim
bence nişanlınla her şeyını paylaşmalısın, derdini sevincini, ileride bir şekılde boyle bır konu acılırken, haber dizi vs. izlenırken o anlattıkların gibi konudan irade dışı kaçacaksın, kasılacaksın, ağlayacaksın vs, o zaman kocan şüphelenmeyecek mi, sorgulamayacak mı, niye bu kadar etkılendın ki demeyecek mi, sen de o an duygu yoğunluguyla anlatıp içini dökeceksın, bu kez de niye bana en basında anlatmadın , bana guvenmedın, benı kandırdın sorunu cıkacak, baştan anlat bence. sen ona anlatmayınca diktirince her şey kendılıgınden hallolmayacak ki, en kadar mutlu olsan da malesef hatırlıyor ınsan ... psikolojik destek al ayrıca. Allah yardımcın olsun.
tatlım bence onemlı olan durust olmaktır .sevdıgın adama herseyı gerceklıgıyle anlatırsan
emın ol senı yadırgamayacaktır .tabi o da senı sevıyor ıse ..
seven ınsan seni her halınle kabullenır canım ,lutfen bunun ezıklıgını hıssetme .
elbette bızım ıcın cok degerlı ama ,artık sevdıgım benı boyle kabul etmez gıbı
dusuncelerı aşın lutfen .bız kadınlar kabullenemezsek eger ,karsımızda kı
hıc kımse kabullenmeyecektır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?