- 1 Nisan 2020
- 294
- 351
- 103
- 41
- Konu Sahibi Leblebi112
-
Selam.İşe gitmediğim her gün (pazar hariç)yapmaya çalışıyorum.Daha ince görüyorum aynada kendimi.Artık her fırsatta spor yapacağım insana çok iyi geliyor.Sporu ev konforunda yapmak başka güzelselam nasıl gidiyor?
Merhaba.Tabiki katılabilirsiniz.Bana da motivasyon olur hem katılmanız.İyi akşamlarbugün sabah tartıldım ve maalesef 80.9 çıktı pcos,insülin direnci var. Ama pes etmek yok deyip yine leslie 5 mil yaptım bugün. Hafta içi çalışıyorum ama elimden geldiğince sporumu duzenli olarak yapmaya çalışacağım inşallah.
Merhaba 600 kalori yakan hangi videosu acaba? Tartilmaktan korkuyorum ben.Kronik kabızlık beni küp gibi şişiriyor.Aksam acı pul biber, zencefil, zerdeçal,karabiber,3 kaşık yoğurt yedim.Merhaba ben geldimmsaat geç oldu ama yazmadan uyumak istemedim. Akşam youtube da leslienin 1 saat 5 dakikalık 600 kalori yaktırdığını yazan videosunu yaptım. Cuma Sabahları tartilip yazicam inşallah. Haftasonu kacamaklarinin ödemi ancak gider
Merhaba 600 kalori yakan hangi videosu acaba? Tartilmaktan korkuyorum ben.Kronik kabızlık beni küp gibi şişiriyor.Aksam acı pul biber, zencefil, zerdeçal,karabiber,3 kaşık yoğurt yedim.
Çok teşekkür ederim.İlk defa gördüm bu videoyu.Yeni favorim bu artık
5mile etmiyor o kadar kalori.Deneyelim bakalım.Belki daha çok yakarızMerhabalar, youtube a leslie 600 kalori yazınca çıkıyor, Türk bir sayfa yayınlamış.1 saat 5 dakika gösteriyor süresini ama 600 kalori yakmak bu kadar basit değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?