Forma Girme Günlüğüm(Leslie Sansone ile)

Selamlar.İsteyim bugün.15 dakika normal yürüyüş yaptım.Hiç su içmedim maalesef.

Son düzenleme:
Selamlar.Dün hiçbir şey yapamadım iş çıkışıydı maalesef.Bugünde işteyim.Fırsat bulursam ilk işim

Merhabalar, bende size katılabilir miyimmm? Her gün leslie yapmak için motive olurum belki bugün leslie 5 mil olanı yaptım. Yarın sabah tartilip yine yazarım inşallah.

İyi akşamlar bugün sabah tartıldım ve maalesef 80.9 çıktı pcos,insülin direnci var. Ama pes etmek yok deyip yine leslie 5 mil yaptım bugün. Hafta içi çalışıyorum ama elimden geldiğince sporumu duzenli olarak yapmaya çalışacağım inşallah.

Merhaba.Tabiki katılabilirsiniz.Bana da motivasyon olur hem katılmanız.

Selamlar.Pazar tatil günüm hemde iş çıkışımdı.
Leslie ile özleştik biraz.6km normal yürüyüş yaptım.Gün boyu ayaktaydım.

Merhaba ben geldimm saat geç oldu ama yazmadan uyumak istemedim. Akşam youtube da leslienin 1 saat 5 dakikalık 600 kalori yaktırdığını yazan videosunu yaptım. Cuma Sabahları tartilip yazicam inşallah. Haftasonu kacamaklarinin ödemi ancak gider

Merhaba 600 kalori yakan hangi videosu acaba? Tartilmaktan korkuyorum ben.Kronik kabızlık beni küp gibi şişiriyor.Aksam acı pul biber, zencefil, zerdeçal,karabiber,3 kaşık yoğurt yedim.

Merhabalar, youtube a leslie 600 kalori yazınca çıkıyor, Türk bir sayfa yayınlamış.1 saat 5 dakika gösteriyor süresini ama 600 kalori yakmak bu kadar basit değildir herhalde

Bende bugün işten biraz erken çıktım ve akşama isim var diye yine aynı leslie videosunu yaptim maşallah diyeyim de kendime nazar degdirmeyeyim.umarim böyle istikrarlı devam edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…