- 1 Nisan 2020
- 294
- 351
- 103
- 41
- Konu Sahibi Leblebi112
-
Merhabalar.Siz yine hareket etmişsiniz,ben gün boyu oturdum.Pazar tatil günüm benimMerhabalar ben bütün gün temizlik yaptım o yüzden spor yapamadım
Merhabalar.Kolay gelsin, afiyetle yiyin İnşallah.Pazar tatil günüm benim spora vakit kalmıyor.30 dakika eliptik çok iyi.Merhaba,bugünde kış hazırlıkları falan çok yoruldum ama 30 dk eliptik yaptım yinedepilim tükendi yalnız
Teşekkür ederim darısı diğer günlereHarikasınız maşallah, bende birazdan eliptik yapcam inşallah
Maaşallah.Ne güzel.İncelme çok iyi.Bende ölçülerimi aldım.Cuma günü tekrar ölçeğim.Degisimleri yazarım.Darısı başımaBu arada bugün giydiğim gömlek ve pantolon çok rahat oldu halbuki Geçen hafta biraz sıkıyor diye giyememistim
Darısı hep birlikte insallahhSelamlar.Bugün 90 dakika yürüyüş yaptım.11564 adım gösterdi telefonum.Darısı diğer günlere olsun
Maaşallah size de .1saat çok iyi.Daha çok motive olmak açısından ölçülerinizi de almayı unutmayın.Ben Cuma günü ölçülerimi karşılaştıracağım.Merhabalar ve maşallah çok güzel adım sayısıdün çocuğu uyutucam derken kendimde uyuyakalmışım eliptik yapamamıştım ama bugün 1 saat yaptım çok şükür
Vavvv çok sevindim.Bende düşük yapmıştım 3 aylık iken ona rağmen sarktı karnım.Darisi başıma olsunGunaydin,Sezeyan sonra iyice sarkan karnım toparlaniyor sanki yan simitlerde küçülüyor çok şükür
Teşekkür ederimHarikasınızbugün biraz yoğunum 15 dk eliptik yaptım ama gece bile olsa biraz daha yapmaya çalışacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?