- 1 Nisan 2020
- 294
- 351
- 103
- 41
- Konu Sahibi Leblebi112
-
Benim yürüyüş arkadaşım nerede acaba,sesi çıkmıyorHarikasınızbugün biraz yoğunum 15 dk eliptik yaptım ama gece bile olsa biraz daha yapmaya çalışacağım inşallah.
Estağfurullah ne kusuru.Kolaylıklar dilerim.Teşekkür ederimMerhabalar kusura bakmayın buralara ugrayamadim, çok yoğundum sporda yapamadım zatenyarın normal.hayatima dönerim inşallah ama size maşallah çok iyi gidiyorsunuz
Devamlı olsun inşallahİyi akşamlar, bugün temizlik yemek hazırlığı falan çok uğraştım ve yoruldum ama 45 dk eliptik yaptım şimdiinşallah devamlı.olur
Bende hamileliğin son dönemlerinde ulaştığım kilolara varmak üzereyimDevamlı olsun inşallah.Bir an önce fitleşip ,her daim git kalalım .Hiç bu kadar kilo almamıştım.Yas süreci insana kendini unutturuyor maalesef.
Fit zamanlarımızda gelecek azimle devam edelim.Bir günde almadık,birden de veremeyeceğiz.Bende hamileliğin son dönemlerinde ulaştığım kilolara varmak üzereyim
Yine Harikasınız maşallahSelamlar.Ben bugün 6 km(9000 adım) attım
Durmak yok harekete devamYine Harikasınız maşallahben bugün 7.30 ile 16.30 arası sürekli ayaktaydim, saati takmadım ama 10 bin adımı gecmisimdir kesin. Çok yorgunum o yüzden bugün spor yapamiycam malesef yarın kaldığımız yerden devam inşallah
İnşallahbaşınız sagolsun yas süreci dediğiniz için söyledim umarım pot kırmamisimdir.
Ağrılarımız hemen geçsinSelamlar süpersinizdünden beri benimde ayaklarım çok ağrıyor bugün spor yapamadım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?