bende hiç istemiyorum ama mecburum galibaMalesef senin tek çıkışın iyi biriyle yeniden evlenmek gibi duruyor
Hiç böyle bişeyi tavsiye etmek istemesem de...
boşandık biz eşimle ve onun umuru değil çocuk vs .Siz barıs ak ıstemesenızde suanda bulunduğunuz ortam cok bozuk, siz tokat yiyorsunuz oglunuz istenmiyor ve oglunuz sındırılıyor. Evlenmek kacıs olabilir ama hayatınızda biri yok eski esınız imam nıkahlıymıs, dava bıtmemıs gercekten geri adım atabılırsın
boşanmış olduğumu bilenler selam dahi vermiyor gerisini siz düşünün bunu yapanda kadınlar
adamla daha görüşmüş değilim adamda gönüllü değil gibi zaten yani çok ağır ve yeni onun içinde 6 ay olmuş karısı kaçalı
kocalarına güvenemiyorlar ama suç kadınlarda oluyorallak korusun evlerine kendini zorla davet ettirirsin onlarin adi cikar, ya da kocalarini falan ayartirsin...
sen bi yavrunla hayata nasil tutuncam diye kendini paralarken bide bu kor olasica zihniyet
üzerine kuma gelsin ben herşeyi yaparım deyip kocanın evinde kalsaydin diye bekliyolardi galiba kus beyinliler
Sımdı tanısmadan evleneceğiniz adamında vicdanı nasıl olur sizde para yok pul yok, cocuk var cok buyuk risk, beni yanlıs anlama suanda en guvenlı yol eski esinin Yanı gıbı duruyor Yanı ben olsaydım ben bu sekilde yapardım. Ayrılmak ıstememıs esin birde
kocalarına güvenemiyorlar ama suç kadınlarda oluyor
kimse almıyor kiaynem oyle kadini sindirmek eziyet etmek daha kolay tabi
baba babalik yapmasa kimse donup bisey demez, çocuğun burnu aksa anne tu kaka oluyo. kaldiki bi anne genelde cocugu icin siniyo çoğu zaman herseye katlaniyo
ne deyim ki kadin kadinin dusmani olmus
el marifetiniz var mıdır peki, evden el isi yapsaniz lif patik bebek battaniyesi falan
pazarda corap çamaşır satabilir misiniz ya da, ona da sermaye lazim biliyorum ama aklima da baska sey gelmedi
kimse almıyor ki
normalde bebek yelekleri 40 tl falansa tuhafiye 10 tlye alıyor ip 5 5.5 tl zatensiz yaptiniz diye mi, hani bi tuhafiyeye falan verseniz komisyon alip satsa. gorusebilir misiniz oyle bi kac yerle.
bide ben kamu personeliyim, benim calistigim daireye cok gelirdi mesela bal, pekmez, ceviz gibi yiyecekler siparis alip getirirlerdi. mesela gumuscu vardi, mudur yardimcim mudavimdi.. akliniza gelen bisey olursa satabilirim diye, bi kamu personelini gezin derim
normalde bebek yelekleri 40 tl falansa tuhafiye 10 tlye alıyor ip 5 5.5 tl zaten
ve inanın son 1 2 aydır tek kuruşum yok minibüse binip iş başvurularına bile gidemiyorum
pes etmiş değilim sadece yoruldum biraz .Yaşadığım yeri paylaşamamLütfen kendinize kurban rolü biçmeyin. Güçlü durun ve çözüm yollarını üretin. Başka şansınız yok. Siz sadece kendinizi ve oğlunuzu koruyabilirsiniz. Anneniz ve kızkardeşiniz gerçekten vicdansızlar.
Okuyup meslek sahibi olmadan evlenmemek gerekli ve kızlara mutlaka savunma dersleri aldırmalı.
Hangi ilde yaşıyorsunuz?
Anladım peki Allah yardımcınız olsunpes etmiş değilim sadece yoruldum biraz .Yaşadığım yeri paylaşamam
Sağolun tüm kadınların inşaAllah iş arayan o kadar çok insan var ki malesef .Anladım peki Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?