galiba cinnet geçireceğim

Sımdı tanısmadan evleneceğiniz adamında vicdanı nasıl olur sizde para yok pul yok, cocuk var cok buyuk risk, beni yanlıs anlama suanda en guvenlı yol eski esinin Yanı gıbı duruyor Yanı ben olsaydım ben bu sekilde yapardım. Ayrılmak ıstememıs esin birde

boşandık biz eşimle ve onun umuru değil çocuk vs .

allak korusun evlerine kendini zorla davet ettirirsin onlarin adi cikar, ya da kocalarini falan ayartirsin...

sen bi yavrunla hayata nasil tutuncam diye kendini paralarken bide bu kor olasica zihniyet

üzerine kuma gelsin ben herşeyi yaparım deyip kocanın evinde kalsaydin diye bekliyolardi galiba kus beyinliler

CuteMom
aday yok ki zaten birde tanışmadan evlenemem sadece böyle biri var dedi arkadaşım arkadaşımın eşi adamın çocukluk arkadaşı henüz çok yeni bir durum kaldıki adamın evlenmek istediğini sanmıyorum

kocalarına güvenemiyorlar ama suç kadınlarda oluyor

Tüm konularımı okudunuz mu ? planlıymış herşey

kocalarına güvenemiyorlar ama suç kadınlarda oluyor

aynem oyle kadini sindirmek eziyet etmek daha kolay tabi

baba babalik yapmasa kimse donup bisey demez, çocuğun burnu aksa anne tu kaka oluyo. kaldiki bi anne genelde cocugu icin siniyo çoğu zaman herseye katlaniyo

ne deyim ki kadin kadinin dusmani olmus

el marifetiniz var mıdır peki, evden el isi yapsaniz lif patik bebek battaniyesi falan

pazarda corap çamaşır satabilir misiniz ya da, ona da sermaye lazim biliyorum ama aklima da baska sey gelmedi

kimse almıyor ki

Şiddet önleme merkezine başvurun nerdeyse her ilde var şönim diye geçiyor size yardımcı olurlar. 183 telefonu arayın size yardımcı olurlar . Ayrıca devletin psikologları var ucretisz destek alin

kimse almıyor ki

siz yaptiniz diye mi, hani bi tuhafiyeye falan verseniz komisyon alip satsa. gorusebilir misiniz oyle bi kac yerle.

bide ben kamu personeliyim, benim calistigim daireye cok gelirdi mesela bal, pekmez, ceviz gibi yiyecekler siparis alip getirirlerdi. mesela gumuscu vardi, mudur yardimcim mudavimdi.. akliniza gelen bisey olursa satabilirim diye, bi kamu personelini gezin derim

normalde bebek yelekleri 40 tl falansa tuhafiye 10 tlye alıyor ip 5 5.5 tl zaten
ve inanın son 1 2 aydır tek kuruşum yok minibüse binip iş başvurularına bile gidemiyorum

normalde bebek yelekleri 40 tl falansa tuhafiye 10 tlye alıyor ip 5 5.5 tl zaten
ve inanın son 1 2 aydır tek kuruşum yok minibüse binip iş başvurularına bile gidemiyorum

valla gerekirse muge anliya falan ulasin, simdi size is vermeyenler araya boyle birileri girince verebilir. hani yayin onunde yapilan kadar arkadan da zor durumdakilere yardim ediyolar

bakarsiniz is yok denen kaymakamlikta hademelik yapiyosunuz. yani ille olcak degil de iste ne biliyim bi umut

cocugunuzla bi hayat kurmak icin her yolu deniyosunuz zaten ama hayat sartlari elinizi kolunuzu bagliyo bi yerde

Lütfen kendinize kurban rolü biçmeyin. Güçlü durun ve çözüm yollarını üretin. Başka şansınız yok. Siz sadece kendinizi ve oğlunuzu koruyabilirsiniz. Anneniz ve kızkardeşiniz gerçekten vicdansızlar.
Okuyup meslek sahibi olmadan evlenmemek gerekli ve kızlara mutlaka savunma dersleri aldırmalı.
Hangi ilde yaşıyorsunuz?

pes etmiş değilim sadece yoruldum biraz .Yaşadığım yeri paylaşamam

Siz bir abla\ teyze olarak onların büyüğüsünüz ve ne olursa olsun size saygı göstermek zorundalar. Sizin dar günlerinizde onlara sığınmanıza karşılık; küçük çocuklara saygısızlığa izin vermek yerine, anne babanızın sizin ağırlığınızı onlara hissettirmeleri ve hadlerini bildirmeleri lazım.
Gerekirse siz dişli olun, herşeylerine tamam demeyin azarlayın. Ağlarsa ağlasınlar. 10 - 14 yaş hiç de küçük değil akıllarını başlarına alsınlar
İnsallah en kısa zamanda kendi düzeninizi kurar kurtulursunuz

Acilen bir iş bulup temizlikde olsa çalışmaya başlamalısın işkura başvur geçicide olsa temizlik şirletlerine başvur çocuğunuda kreşe vermelisin hiçbirşey bulamadınsa kadın sığınma evlerine git yaşayan bilemez biryerde sığıntı gibi yaşamak çok zor hemde çoook Allah yardımcın olsun

Ya durumunuz çok zor kesinlikle kabul ediyorum. Ama nasıl desem sizde bişey var. Ne söylenirse söylensin hep çözümsüzsünüz sanki.
Bilemiyorum ben böyle bişey yaşasam ne yaparım diye düşünüyorum. Bu kadar çözümsüz olmam galiba. Temizliğe gitseniz bir gün bakın dolmuş paranız olur. Komşuma bir temizlikçi abla gelmişti bir gün yanında 6 yaşında küçük çocuğu vardı. Akşama kadar annesinin peşinde dolandı durdu çocuk. Komşum tekrar tekrar çağırdı kadını. Çocuğun rızkı o diyordu hep.
Yani evlenmek nasıl bi çözüm olur. Şimdi o düşündüğünüz bey çocuklarını büyütmüş evlense bile çocuğu bu kadar küçük birisini tercih eder mi?
Bence en mantıklısı şu anda biraz dişli olup ailenize sert durmanız ve bi iş yapmanız.
Burda baklava mantı börek yapan günlük olarak yufkacılara börekçilere gidip hamur açan hanımlar var.
Emin olun siz para getirdikçe sizden iyisi olmaz
Allah yardımcınız olsun sizinde çocuğunuzunda gerçekten dua etcem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…