Siz bir abla\ teyze olarak onların büyüğüsünüz ve ne olursa olsun size saygı göstermek zorundalar. Sizin dar günlerinizde onlara sığınmanıza karşılık; küçük çocuklara saygısızlığa izin vermek yerine, anne babanızın sizin ağırlığınızı onlara hissettirmeleri ve hadlerini bildirmeleri lazım.
Gerekirse siz dişli olun, herşeylerine tamam demeyin azarlayın. Ağlarsa ağlasınlar. 10 - 14 yaş hiç de küçük değil akıllarını başlarına alsınlar
İnsallah en kısa zamanda kendi düzeninizi kurar kurtulursunuz
iş kura kayıt oldum iş arıyorum bir taraftan oğlum ana okuluna gidiyor kadın sığınmaya da gittim .SağolunAcilen bir iş bulup temizlikde olsa çalışmaya başlamalısın işkura başvur geçicide olsa temizlik şirletlerine başvur çocuğunuda kreşe vermelisin hiçbirşey bulamadınsa kadın sığınma evlerine git yaşayan bilemez biryerde sığıntı gibi yaşamak çok zor hemde çoook Allah yardımcın olsun
Haklısınız belki tüm sorun bendedirYa durumunuz çok zor kesinlikle kabul ediyorum. Ama nasıl desem sizde bişey var. Ne söylenirse söylensin hep çözümsüzsünüz sanki.
Bilemiyorum ben böyle bişey yaşasam ne yaparım diye düşünüyorum. Bu kadar çözümsüz olmam galiba. Temizliğe gitseniz bir gün bakın dolmuş paranız olur. Komşuma bir temizlikçi abla gelmişti bir gün yanında 6 yaşında küçük çocuğu vardı. Akşama kadar annesinin peşinde dolandı durdu çocuk. Komşum tekrar tekrar çağırdı kadını. Çocuğun rızkı o diyordu hep.
Yani evlenmek nasıl bi çözüm olur. Şimdi o düşündüğünüz bey çocuklarını büyütmüş evlense bile çocuğu bu kadar küçük birisini tercih eder mi?
Bence en mantıklısı şu anda biraz dişli olup ailenize sert durmanız ve bi iş yapmanız.
Burda baklava mantı börek yapan günlük olarak yufkacılara börekçilere gidip hamur açan hanımlar var.
Emin olun siz para getirdikçe sizden iyisi olmaz
Allah yardımcınız olsun sizinde çocuğunuzunda gerçekten dua etcem size
ben umudumu yitirmedim kuzum eski eşim öyle şeyler yaptı ki ailem de boş durmuyor tabi .Herkes düşmemi bekliyor ama önce Rabbim sonra oğlum varYok cnm üst üste geldi ya tranva yaşıyorsun benim halam da boşandı ben o zaman bankadaydım belediye temizlik firması müşterimizdi onu oraya soktum bir dr un eski eşi de varmış iyi gelmişti bankalara sor çaycı alırlar sor cnm olur bir bakmışsın
Mecbur değilsin neden böyle düşünüyorsun.Bak bende seninle aynı şeyleri yaşadım ben seni çok iyi anlıyorum ve başka çarem Yok diyerek evlendim ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.Neler yaşadığımı anlatsam çok uzar gider.Sakın evlenme adam kendini iyi gösterecek tabi sen evet diyene kadar sonra oğluna nasıl davranacak biliyormusun???? Tabi ki bilmiyorsun şimdi yaşadığı halden daha zor olcak eğer bu psikolojide bir evlilik yaparsan başına bu yaşadıklarından daha zorları gelicek. Ben ayrıldığımda oğlum 9 yaşındaydı şimdi 12 yaşında ben 31 yaşındayım bir kızım oldu bu eşimden 1buçuk yaşında şimdi çok daha çaresizim .Benim olduğum duruma düşme kendini toparla güçlü dur.İzin verme kimsenin seni ezmesine . Bana ailem hiç destek olmadı sanada olmuyor.Sen başarabilirsin keşke beni de uyaran olsaydı.Yapma canım emin olmadan kimseye adım atma .Allah yardımcın olsunbende hiç istemiyorum ama mecburum galiba
Ben cidden cok şaşıyorum bu tip kiz kardeşlere hep kiz kardesliklere bakip ozenmisimdir zira benim yok inanmak gelmiyor bi bacının bir baciya bunu yaptigi cidden sizin adiniza uzuldum hakkinizda hayrlisi olmasi dileğiyleyaşamanız lazım diyeyim sadece
adamın evlilik niyeti yok zaten başkada aday yok şuan adamı da hiç görmedim ben 4 5 kişiden duyduğum kadarını biliyorumNe
Mecbur değilsin neden böyle düşünüyorsun.Bak bende seninle aynı şeyleri yaşadım ben seni çok iyi anlıyorum ve başka çarem Yok diyerek evlendim ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.Neler yaşadığımı anlatsam çok uzar gider.Sakın evlenme adam kendini iyi gösterecek tabi sen evet diyene kadar sonra oğluna nasıl davranacak biliyormusun???? Tabi ki bilmiyorsun şimdi yaşadığı halden daha zor olcak eğer bu psikolojide bir evlilik yaparsan başına bu yaşadıklarından daha zorları gelicek. Ben ayrıldığımda oğlum 9 yaşındaydı şimdi 12 yaşında ben 31 yaşındayım bir kızım oldu bu eşimden 1buçuk yaşında şimdi çok daha çaresizim .Benim olduğum duruma düşme kendini toparla güçlü dur.İzin verme kimsenin seni ezmesine . Bana ailem hiç destek olmadı sanada olmuyor.Sen başarabilirsin keşke beni de uyaran olsaydı.Yapma canım emin olmadan kimseye adım atma .Allah yardımcın olsun
Allah razı olsunBen cidden cok şaşıyorum bu tip kiz kardeşlere hep kiz kardesliklere bakip ozenmisimdir zira benim yok inanmak gelmiyor bi bacının bir baciya bunu yaptigi cidden sizin adiniza uzuldum hakkinizda hayrlisi olmasi dileğiyle
Guzelim kadin siginma evine git kolay degil ama inan orda hayata tutmanmak daha kolay senin gibi kadinlar var ve halinden de anliyolar benim arkadasimda iki cocugu ile sigindi ve suan el emegi oya yapiyor satip para kazaniyor durmayin hatta sahip bile cikmayin ailenize boyle aile mi olur6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
E yollayıp nereye yollucaklar.Esinden ayrıymissin.Nereye gidecekmissin acaba?İnşaAllah kuzum da amaç beni ve çocuğu yollamak ah iş bulmakla bitse
Ablan annenlerle mi kaliyor canım?malesef
oğlum onlara yabancıymış -soyvekan- olarak
Kız kardeşin nasıl tokat atabiliyor?6 ay önce kovuldum(eşimin hayatında başka kadın varmış) eşim tarafından ve aileme sığındım .Ama başta kızkardeşim (23 ) ve yeğenim (10) yaşında beni delirtiyorlar.
az önce cereyan eden olayı anlatacağım (bu ve benzerlerini 6 7 aydır yaşıyorum) 14 yaşındaki kız kardeşim geldi
-kapıyı niye geç açtınız dedi
- hemen açtık dedim sustu.
Bu seferde şarj makinemi verin dedi verdim.
Hemen 5 dk sonra 10 yaşındaki yeğenim geldi kız buda ve bizle kalacak .(analık olan kadını da delirtti çünkü )
kapının ziline basıyor hem eliyle vuruyor .
-kapıyı hemen aç bir daha dedi .
Sustum,mutfaga yemek hazırlamak için gittim buda geldi .
-servis beni unuttu dedi (yalan)
-Tamam olabilir şuanda evdesin dedim
bu gitti yine geldi
-çok yorgunum oğlunla oynamayacağım dedi
-dinlen o zaman dedim
bu yine gitti oğluma (5.5yaşında)
-seninle oynamayacağım yorgunum dedi
oğlum oyununa devam etti cevap vermedi.
Bu seferde yine geldi
- oğlun şarj makinemi almış dedi
-Al dedim ama susmuyor 7 8 kez al dedim
baktım almayacak bu.Gittim çıkardım verdim ama bu devam ediyor oğlum ağlamaya başladı kavga çıkmasın diye ben bunu uzaklaştırmak için sırtından itip kapıyı örttüm ama bu nasıl ağlıyor
-Babaanneme diyeceğim diye
-sus yalvarıyorum dedim ama susmuyor agzında sakızı da var hem ağlıyor hem sakız çiğniyor.
bu susmuyor.
ben 23 yaşındaki kız kardeşimden yine bu yeğenimin ağlaması yüzünden tokat yedim annem benimle küs vs.
Ne olur bana akıl verin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?