galiba cinnet geçireceğim

Amin inşaAllah

iş kura kayıt oldum iş arıyorum bir taraftan oğlum ana okuluna gidiyor kadın sığınmaya da gittim .Sağolun

Haklısınız belki tüm sorun bendedir

Yok cnm üst üste geldi ya tranva yaşıyorsun benim halam da boşandı ben o zaman bankadaydım belediye temizlik firması müşterimizdi onu oraya soktum bir dr un eski eşi de varmış iyi gelmişti bankalara sor çaycı alırlar sor cnm olur bir bakmışsın

kardeşinizde annenizle kalıyor herhalde ,onların da düzeni değişti ister istemez.Zaman ister alışmak.Ama siz sustukça üstünüze geliyorlar galiba, sizi kabul edecekler. düzen kurmak falan zaman ister e birazda para ,en iyisi çalışmak marketlerde falan.

ben umudumu yitirmedim kuzum eski eşim öyle şeyler yaptı ki ailem de boş durmuyor tabi .Herkes düşmemi bekliyor ama önce Rabbim sonra oğlum var

Ne
bende hiç istemiyorum ama mecburum galiba
Mecbur değilsin neden böyle düşünüyorsun.Bak bende seninle aynı şeyleri yaşadım ben seni çok iyi anlıyorum ve başka çarem Yok diyerek evlendim ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.Neler yaşadığımı anlatsam çok uzar gider.Sakın evlenme adam kendini iyi gösterecek tabi sen evet diyene kadar sonra oğluna nasıl davranacak biliyormusun???? Tabi ki bilmiyorsun şimdi yaşadığı halden daha zor olcak eğer bu psikolojide bir evlilik yaparsan başına bu yaşadıklarından daha zorları gelicek. Ben ayrıldığımda oğlum 9 yaşındaydı şimdi 12 yaşında ben 31 yaşındayım bir kızım oldu bu eşimden 1buçuk yaşında şimdi çok daha çaresizim .Benim olduğum duruma düşme kendini toparla güçlü dur.İzin verme kimsenin seni ezmesine . Bana ailem hiç destek olmadı sanada olmuyor.Sen başarabilirsin keşke beni de uyaran olsaydı.Yapma canım emin olmadan kimseye adım atma .Allah yardımcın olsun

yaşamanız lazım diyeyim sadece
Ben cidden cok şaşıyorum bu tip kiz kardeşlere hep kiz kardesliklere bakip ozenmisimdir zira benim yok inanmak gelmiyor bi bacının bir baciya bunu yaptigi cidden sizin adiniza uzuldum hakkinizda hayrlisi olmasi dileğiyle

adamın evlilik niyeti yok zaten başkada aday yok şuan adamı da hiç görmedim ben 4 5 kişiden duyduğum kadarını biliyorum

Ben cidden cok şaşıyorum bu tip kiz kardeşlere hep kiz kardesliklere bakip ozenmisimdir zira benim yok inanmak gelmiyor bi bacının bir baciya bunu yaptigi cidden sizin adiniza uzuldum hakkinizda hayrlisi olmasi dileğiyle
Allah razı olsun

Ne kadar kötü olursa olsun bir çocuğa "şeytanlaşmış çocuk" diyemezsiniz.
Biri sizin evladınıza dese hoşunuza gider mi?

Guzelim kadin siginma evine git kolay degil ama inan orda hayata tutmanmak daha kolay senin gibi kadinlar var ve halinden de anliyolar benim arkadasimda iki cocugu ile sigindi ve suan el emegi oya yapiyor satip para kazaniyor durmayin hatta sahip bile cikmayin ailenize boyle aile mi olur

Bu kadin sığınma evine git diyen arkadaşlar daha önce öyle bir ortamı gördüler mi acaba bu kadar kolay git diyebiliyrlar gerçekten merak ediyorum, ben gitmedim ama hayatı bir tehlike dışında cokda kalınası yerler olduğunu düşünmüyorum, kendimiz olsak en son gitmeyi düşünecegimiz bir yeri baskasina bu kadar kolay önermek garip geliyor bana..
Konu sahibi ailen seni çok zorluyor orası ortada ama sen is buluna kadar oğlun için dirayetli olup evdekilere kulak asmamaya çalısacaksın, kolay değil belki bu dedigim ama başka bir care yok suan..

Kız kardeşin nasıl tokat atabiliyor?

Canım sen kaç yaşındasın? Kız kardeşim sana nasıl vurabiliyor? Bence acilen bi iş aramalısın oglunu da kreşe yollarsın kendine bi hayat kur başka türlü olmaz ki

Kreşlerde falan iş arasanız. Çocuğunuzda sizle gider gelir. Çok üzüldüm Allahım tez yardım etsin de kurtarsın sizi ordan. Tek çareniz iş bulmak acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…