gece olunca mutfak ?

Özel menü mü yoksa
Bastan dedim ben kesinlikle özel bisey yapmam sen kendine uygun olanı ye birazda yemeden dene
Salata.
En sevmediğim, yıka yıka dur.
Her şeyi yapan ben salataya çok üşeniyorum.
Gerçi kendi yıkıyor ama illa ki haftada 3 4 gün bir sebze yemeği ya da protein pişiriyorum.
Bugün ayıptır söylemesi pırasa yaptım portakallı. Allah affetsin diyet yemeği diye nimeti heba ettim bence.
Yağ yok tuz yok, e haliyle ben de ona yapılandan yiyemiyorum, çocuklara deseniz ayrı.

Sadece konu sahibi mi?

Geçen bir konu vardı böyle gecenin yarısı, kalktım 2 de tost yaptım yedim ya
Hepimiz tehlikedeyiz

Bende krep yaptım kendime akşam on gibi, içine Nutella sürecektim bitmiş o an ki acımi bilemezsin
Ben ne yaptım kare çikolata vardı evde onu koydum içinde eridi öyle yedim çünkü neden yemeyeyim

Stres kaynakli olabilir. Sonrasi aliskanlik hale gelir. Vücut, ona alistirdiginiz saatlerde vücudunuza birseyler girmesini bekler. Beyniniz bu alışkanlığı çoktan kaydetmiştir ve yaptirana kadar size sinyaller gönderir hatta bağımlı olmussaniz gaipten yemek kokuları gelir burnunuza, ac olmasaniz mideniz guruldamaya baslar ve hepsi psikolojiktir. Buna son vermek icin 1 hafta kendinizi tutun.

nutella ya.
Hayatımda tadını bilmedim, sevmezdim.
İkinci sıpadan sonra yorgunluktan bayılmamı engelleyen şeydir o.
Kavanoz kavanoz yedim başım döndükçe.

Ben şu böreğimi alıp de geleyim konuya dur

krepin içine domates salatalık koyup durum yapıp yerseniz buyulenirsiniz

Bencede suan içimde bisey acayip dürtüklüyor kalk ye biseyler diye
siyah inci kalkıp yememen bile şuan mucize benim.icin ben çoktan kolları sivamistim

Granola derken
Yok muydu şöyle ekmek, içine bir şeyler tepiştirseydiniz ya da ekmeğe çuku çuku sürseydiniz

Granolayı yanında bunlarla yerim ancak

Ben aksam saat 11 gibi disimi fircalarim. Ondan sonra bana hicbir guc yemek yediremez. Yiyesim varsa bile sirf bir daha dis fircalamaya erindigim icin yemem Ac olsam da sunun surasinda sabaha ne kaldi, sabah yersin diyorum. Ama zaten ise gittigim gunler en gec 11bucuk uyurum. Gece uyanmam. Aliskanlik demek ki. Lohusa imissininiz. Ondan once de var miydi boyle bir aliskanliginiz?

Bende geçen gece dayanamayıp ıslak hamburger söyledim saat 3’e falan geliyordu tam 4 taneydi,getiren kuryeyede “arkadaşım hamilede aşermiş” dedim adam içinden dördünüde bu yiyecek herhalde bu saatte demesin diye dönem dönem bende de oluyor bu durum şu an bile zurna dürüm söylememek için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…