- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
- Konu Sahibi alonedark18
-
kitap alma şansım yok şimdide netten okuyabilecegim biseyler varmı onereceginiz
kocama baskı yaparım ben aç su kapıyı diye bir sürü bahane üretim hiç kendime guvenemedim şuan malesefinsan çok sıkılıyor oyalancak bişeyler olmuyor sanki ama etkili, sabah olunca ki o mutluluk hissi muazzam..
Salata.Özel menü mü yoksa
Bastan dedim ben kesinlikle özel bisey yapmam sen kendine uygun olanı ye birazda yemeden dene
Hepimiz tehlikedeyizSadece konu sahibi mi?
Geçen bir konu vardı böyle gecenin yarısı, kalktım 2 de tost yaptım yedim ya
Bencede suan içimde bisey acayip dürtüklüyor kalk ye biseyler diyeBence bu konudan zararlı çıkacaksınız siz
o ekmek zeytin olayını hiç aşamadimGece gozum kapalı... kahvaltilik cekmecesini acip ekmekle zeytine dalmak cik aklimdan..
Stres kaynakli olabilir. Sonrasi aliskanlik hale gelir. Vücut, ona alistirdiginiz saatlerde vücudunuza birseyler girmesini bekler. Beyniniz bu alışkanlığı çoktan kaydetmiştir ve yaptirana kadar size sinyaller gönderir hatta bağımlı olmussaniz gaipten yemek kokuları gelir burnunuza, ac olmasaniz mideniz guruldamaya baslar ve hepsi psikolojiktir. Buna son vermek icin 1 hafta kendinizi tutun.son aylarda tavan yapmış bir sekilde gece yemem var....gerçekten elimden geleni yaptım ama yok akşam 10 da bı güç b bu mutfağa itiyor ..sanki nefsim ele geçirilmiş gibi....karnım inanılmaz tok olsa bile yiyorum yiyorum yiyorum dün gece sabaha karşı dört de bıraktım yemeyi...akşam yemeginde mantı yediysem gece makarna yapıp yiyebiliyorum pesinede spesiyaller var :d çubuk kraker cispler çikolatalar Allah ne verdiyse ..hiç bişe bulamadiysam ekmek yiyorum fare gibi ekmek kemiriyorum..bazen yeme işi bitip uykuya daldigimda uyanıp wc ye gidersem dönüşte koca bı kaşık Nutella yemeden uyumam o yoksa yine ekmek kemiririm ...Allah'ım nasıl kurtulucam kendimi esrar bağımlısı gibi hissediyorum ...sanki o an onları yemess m boşa yasiyormusum gibi...düştüm cikamiyorum mutfaktan tırtıl gibiyim eşimden çekiniyorum artık adam eve bişe alsa ertesi gün bulamiyor ..nedir bunun çaresi ..diyetisyene gitsem uymamki o listelere uyanan daha doğrusu ..önce nefsini koreltmem lazım...bunun için psikiyatr ye gitsem ilac kullansam düzelir mi hiç bilmiyorum ...başına gelen varmi
nutella ya.Hepimiz tehlikedeyiz
Bende krep yaptım kendime akşam on gibi, içine Nutella sürecektim bitmiş o an ki acımi bilemezsin
Ben ne yaptım kare çikolata vardı evde onu koydum içinde eridi öyle yedim çünkü neden yemeyeyim
krepin içine domates salatalık koyup durum yapıp yerseniz buyulenirsinizHepimiz tehlikedeyiz
Bende krep yaptım kendime akşam on gibi, içine Nutella sürecektim bitmiş o an ki acımi bilemezsin
Ben ne yaptım kare çikolata vardı evde onu koydum içinde eridi öyle yedim çünkü neden yemeyeyim
Stres kaynakli olabilir. Sonrasi aliskanlik hale gelir. Vücut, ona alistirdiginiz saatlerde vücudunuza birseyler girmesini bekler. Beyniniz bu alışkanlığı çoktan kaydetmiştir ve yaptirana kadar size sinyaller gönderir hatta bağımlı olmussaniz gaipten yemek kokuları gelir burnunuza, ac olmasaniz mideniz guruldamaya baslar ve hepsi psikolojiktir. Buna son vermek icin 1 hafta kendinizi tutun
siyah inci kalkıp yememen bile şuan mucize benim.icin ben çoktan kolları sivamistimBencede suan içimde bisey acayip dürtüklüyor kalk ye biseyler diye
Granola derkenArkadaş bu nasıl konu ya.
Bir saat önce yarım kase yoğurda iki yemek kaşığı granola koyup yedim diye iyi halt ettin diyordum kendime. Şimdi gidip o granolayı ekmek arası yapıp yiyesim geldi
Derhal koşarak uzaklaşıyorum konudan
zaten zarardayim çünkü kısır düşüncesi hak getire sarmak pisti bile bdhdBence bu konudan zararlı çıkacaksınız siz
evet dün bana uğradı tost perisi , yarım ekmekten sucuklu kaşarlı tost yaptiriverdi ve gittiGeceleri tost perisi gelir ve bizi tost yemek için ikna etmeye çalışır....
geliyo ama baktıkça yaşayan cenazeye bak diyorum yemek yemiceksen niy yasiyon diyorumDerhal instagirllerin o tahta gibi gobegi ve incecik beli aklimiza gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?