canım yanıyorken nasıl sevebilirim ki bebeğe niyetlenmiş olmasaydım dr operasyon bile darlığından dolayı düşünüyordu. alttan bakılan ultrason aletini bile dr içeriye sokarken ağlıyorum. canım çok katıdır ama acım çok oluyor
evet canım çok zor ne çektiğimi ben biliyorum.hımmm senin iş zormuş kuzum yaaa
zamanla açılmıyormu rahim?
ben ilk defa duydum böyle
o zaman doğumda zor olur
bende öyleyim canım ya inanmayacaksın ilk smear için ilk doktora dedimki ben sokayımmı onuağlaya ağlaya kaç doktorda muayene edememiştir beni ama çalışmalarda problem yok anlamadım
psikolojikkk bence şekerim o :)
ALTINIM anlayamadım canım sormak istediğini
Koldaki alışkanlık yapmış belli :) bugünde kan için gideceğim demiştin ya önümüzdki hafta içinbencede zaten acı eşiğim çok düşük acımadan acıdı tepkisi veririm mesela kan kartı için parmaktan kan alıyolarya hayatta veremem kola alışmışım sadece koldan veririm.
ay evet hahahahahaKoldaki alışkanlık yapmış belli :) bugünde kan için gideceğim demiştin ya önümüzdki hafta için
anladım ee napim şimdi çalışmaya devam mı edeyim yoksa bekliyim mi?
anladım canım. benim öyle değil ben kendimi zorluyorum canım yansada kaçmıyorum yani. dr muayenesine gidince de öyle tedirgin olmam hiç acıyacakmı falan gibisinden ama benim o ultrason aletini bile dr ince olduğu halde zor ilerletiyor içimdecanım bişe sormadım. demek istediğim ilişkide çok problem ayaşamam ama doktor muayenesine gittiğimde korkudan ağlarım hep muayene olamadan çok çıkmışımdır.
tamam canım bende öyle yapayım o zaman normal dediğin benim normalim sadece yumurtanın çatlayacağını tahmin ettiğim günler.onlar haricinde ilişkimiz olmuyorbence devam et yani bana aşılama yapılığında doktorum normal devam edin demişti.
hislerine göre sence ben hamlemiyiimmmm umut ver acuk banadaa hee benide tahmin edersen sevinirimbilirim ben hislerim çok kuvvetlidir
nede olsa balık burcuyum, hisli kadınım
anladım canım. benim öyle değil ben kendimi zorluyorum canım yansada kaçmıyorum yani. dr muayenesine gidince de öyle tedirgin olmam hiç acıyacakmı falan gibisinden ama benim o ultrason aletini bile dr ince olduğu halde zor ilerletiyor içimde
amannn o kötü olmuş işteben doktorlar ellemeden elelrini itiyorum ah vah yapıyorum. doktorun biri bana kalkarmısınız muayene edemicem sizi deyip kibarca kovdu
amannn o kötü olmuş iştebnim dr acıyacak canım biraz daha sabretmelisin diye diye ilerletiyor ultrason çubuğunu oda farkında çekerken ben ıkınıyorum nerdeyse sürekli diyor sal kendini sal kendini ben salıyorumda o salmıyor napiimm
aleykum selam yeni anne adayımız...selamlarrr....
mrb canımm :)selamlarrr....
nasılsın cnm bnm?aleykum selam yeni anne adayımız...
napıon cancağzımmm?mrb canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?