Gerçekten dayanamıyorum, nefes alamıyorum

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498

Merhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum

Çünkü yoruldum, çünkü bittim, çünkü tükendim kv ilgili kaçıncı konu ama ben artık yoruldum
Kayınvalidem 1.5 ay önce hasta olduğunu söylemiştim, neredeyse kaybediyorduk ama şimdi iyi.

Bugün bize geldi kızımı sevmeye sevdi, oynadı kızımla buraya kadar sorun yok ama emrivakiler sıkıştırmalar yine aynı
Apartmanda asansöre binecekken yazın yazlığa gelin dedi ben de öyle bir tatilimiz olsa ailemin yanına gideceğimi söyledim ailemi senede 2-3 kere görebiliyorum.
Yazlıkta çok güzel ben olsam düşünürdüm dedi ben de valla saray olsa bile cidden tatilim olursa aileme gitmeyi düşünüyorum özlüyorum dedim. Sesini ciddileştirdi kaşlarını çattı emir verici şekilde "böyle yapıp beni üzme"
Dedim üzülecek bir şey yok ailemi göremiyorum, ayrıca emrivakiler hoşuma gitmiyor dedim.
Ben ne yaptım hep iyiliğinizi düşündüm benden iyisi olamaz vs ben de dedim ben de zamanında çok iyilik düşünmüştüm ama karşılıksız kaldı dedim.
Naptım ki sana bir şey yapmadım ben çok iyi insanım, benden zarar gelmez dedi. "hiçbir şey yapmadın ya sadece bana oğlumu benden, ailemden uzaklaştırıyorsun dedin, bu ailede herkes samimi, içten bir sen samimiyetsiz dedin bu kadar "dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi tamam neyse kapandı gitti eski konular diyorum. Duruyor duruyor "onları o zaman söylemiş olabilirim, o an bir şeye sinirim bozulmuştur bir şey olmuştur ben unutmuşum bak sen de unut geçmiş bitmiş unutacaksın öyle akılda tutmaya değmez" diyor.
Neden unutayım ki niye unutmalıyım dedim.
Ben ölürsem de unutma dedi (hastalığını öne sürdü). Dedim kimin kimden önce öleceğini Allah bilir.
Hasta olursam bana bakmak zorunda kalmazsın merak etme diyor. Dedim hasta olduğunda evde kızım rahat verecek olsa bizim evde gel kal diyecektik ama kızım rahat bırakmaz diye bizim eve alamadık biliyorsun dedim.
Sen aileni her gün görüyorsun dedi (Görüntülü konuşmayı kastediyor, bu arada kendi de kızımla yaklaşık her gün kamerayla görüşüyor)
Evet dedim kamerayla görüşmek yetiyor zaten. Bak şimdi üzgün ayrılacağım buradan diyor.

Yoruldum gerçekten içimde "Chek bunları dedin de Allah korusun kadına bir şey olursa" diye dolanıyor vicdan yapıyorum, ama demezsem de emir üstüne emir. Neden böylesin, aman unut git, habire istediğini yaptırmak için zorlama ben yoruldum artık. Bilmem belki de yanlış yapıyorum ama şu aralar eşimle de limoniyiz bir de üstüne bunları duyunca dayanamıyorum.

Kayinvalideniz degisik ama sizde gereksiz uzatmissiniz.Ne gerek var "kendi aileme gidecegim"demeye.Yazliga gelin dediginde insallah,bakariz diye gecistirseydiniz,yine kendi bildiginizi okusaydiniz.Ayrica vicdan azabi duyulacak birsey yok.Hepimiz insaniz ve herkese her an birsey olma ihtimali var zaten,ona göre yasayamayiz ki.

Keşke o an tamam bakarız filan diyip gecistirseydiniz sonra yine bildiğinizi yapardınız, oğlunu arayıp karın bana böyle böyle dedi derse, haklıyken haksız duruma düşersiniz, belli ki kv zor bir insan Allah kolaylık versin

Can sıkıcı konular.Geçmişi çözmeden görüşmeye başladığınız için ne dese batar artık.

Aile ilişkilerinde biraz politik olmayı mı deneseniz.

Yazın yazlığa gelin dediğinde bakarız deyip gecistirebilirdiniz.

Saray olsa da gelmem falan çok gereksiz bir yere götürür muhabbeti. Ki götürmüş zaten.

niye bu kadar uzattınız anlamadım.
he deyin geçin.
vakti gelince bakarsınız.
ailenize gidersiniz, duruma göre 3-4 günlüğüne yazlığa da gidersiniz.
güzel bir yerse, kızınıza da iyi gelir.
istemiyorsanız da hiç gitmezsiniz
bu kadar keskin hayır’a hiç gerek yok.

bu kadar uzatılacak bişey var mıydı anlamadım. bakarız deyip geçebilirdiniz. hem görüşüp hem de eski konuları açmanın manası yok bence.

Bakarız onun için = geleceğiz, tamam

Daha önceki konularımı bilmiyorsunuz büyük ihtimal o yüzden
Yoksa neden bakarız diyip geçiştırmeyeyim ama dediğim gibi hallederiz bakarız demek onun tamam demek.
Bunun öncesinde 100 kere aynı yazlık muhabbeti oldu gitmeyeceğimi biliyor orası ayrı konu

bakarız dediniz. sonrasında geleceksiniz diye başınıza silah mı dayıyor?

Ölümle korkutuyor ölürse ölsün de geç, kendi anneni görmeye mi gidemicen ya kendi annene birşey olursa ??? Yaşlılar hep böyle hastalıklarını kullanıp acındırıyorlat geriye bize hasta beden ve ruh kalıyor.

Tamam o öyle bilsin.Gunu gelip,konusu acildiginda "ben size soz vermemistim,ayarlayabilirsek geliriz demistim,olmadi",dersiniz.Ayrica evet eski konularinizi bilmiyoruz,bastan herkes biliyormuscasina,yazmayip ayrinti verseniz daha dogru yorum yapabilirdik.

Bence çok gereksiz uzamış konu keşke anne kısmet deyip kapatsaydın

He he diyince yazın habire arayıp gelin gelin diyor gitmeyince açıp bana patlıyor oğlumu sen göndermiyorsun iş bana patlıyor.
eşiniz anasının ağzını kapatamıyorsa bişey diyemiycem o zaman böyle hır gür devam

Çok uzun olmasın diye bir de zaten ağlamaktan toparlayamadım
Ama işte dediğim gibi "bakarız, hallederiz, nasip kısmet" le olmuyor onunla 7 senedir her yaz aynı muhabbet hepsini denedim
Eşim gitmek istemiyorum dedikçe beni arayıp neden gelmiyorsunuz eşin gelmek istiyor sen istemiyorsun diyor mesela olayın benle alakası bile yokken
Şimdi yine aynısı olacak oğlu çok istiyor ama ben istemiyoruma dönecek olay onun gözünde

Bence çok gereksiz uzamış konu keşke anne kısmet deyip kapatsaydın

Keşke anlasa keşke.
Geçen cumartesi sınava çalışmam lazımdı yanına gidemedik diye oğluna ayrıntılı saat saat ne yaptığımızı anlattırdı ısrarlarıyla yani kısmet desek bırakır mı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…