bu kadar uzatılacak bişey var mıydı anlamadım. bakarız deyip geçebilirdiniz. hem görüşüp hem de eski konuları açmanın manası yok bence.
Kayinvalideniz degisik ama sizde gereksiz uzatmissiniz.Ne gerek var "kendi aileme gidecegim"demeye.Yazliga gelin dediginde insallah,bakariz diye gecistirseydiniz,yine kendi bildiginizi okusaydiniz.Ayrica vicdan azabi duyulacak birsey yok.Hepimiz insaniz ve herkese her an birsey olma ihtimali var zaten,ona göre yasayamayiz ki.
Keşke o an tamam bakarız filan diyip gecistirseydiniz sonra yine bildiğinizi yapardınız, oğlunu arayıp karın bana böyle böyle dedi derse, haklıyken haksız duruma düşersiniz, belli ki kv zor bir insan Allah kolaylık versin
Bana asıl sorun kv ile değil de.. vicdanınızla gibi geldi.
Krizi yönetmeyi de bu sebeple başaramamışsınız. Fazla açıklamaya girmişsiniz.
Vakit bulursak yazlığa da geliriz tabi deyin, geçin.
Yazın da vakit bulamayin. Bu kadar
Aile ilişkilerinde biraz politik olmayı mı deneseniz.
Yazın yazlığa gelin dediğinde bakarız deyip gecistirebilirdiniz.
Saray olsa da gelmem falan çok gereksiz bir yere götürür muhabbeti. Ki götürmüş zaten.
bakarız dediniz. sonrasında geleceksiniz diye başınıza silah mı dayıyor?Bakarız onun için = geleceğiz, tamam
Daha önceki konularımı bilmiyorsunuz büyük ihtimal o yüzden
Yoksa neden bakarız diyip geçiştırmeyeyim ama dediğim gibi hallederiz bakarız demek onun tamam demek.
Bunun öncesinde 100 kere aynı yazlık muhabbeti oldu gitmeyeceğimi biliyor orası ayrı konu
He he diyip gecin bunda bu akdar alinacak ne var anlamadim
bakarız dediniz. sonrasında geleceksiniz diye başınıza silah mı dayıyor?
eşiniz anasının ağzını kapatamıyorsa bişey diyemiycem o zaman böyle hır gür devamHe he diyince yazın habire arayıp gelin gelin diyor gitmeyince açıp bana patlıyor oğlumu sen göndermiyorsun iş bana patlıyor.
Tamam o öyle bilsin.Gunu gelip,konusu acildiginda "ben size soz vermemistim,ayarlayabilirsek geliriz demistim,olmadi",dersiniz.Ayrica evet eski konularinizi bilmiyoruz,bastan herkes biliyormuscasina,yazmayip ayrinti verseniz daha dogru yorum yapabilirdik.
Bence çok gereksiz uzamış konu keşke anne kısmet deyip kapatsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?