Gerçekten dayanamıyorum, nefes alamıyorum

Ayaküstü ne kadar çok diklenmişsiniz birbirinize.

Yap et söyle sonra "ben unuttum sen de unut" de. Tabi tabi unutulur.

Ama siz de çok gereksiz konuşmuşsunuz. Enerji israfı resmen.
"Bakarız kısmet o kadar tatilimiz yok" deyip, tatil olunca da ailenize gidecektiniz. Bu kadar..

Cevaplara yazdım aslında da görmemişsiniz
Bakarız kısmet demek =geliriz demek onun için
Yoksa ne diye böyle uzun uzun belki aileme giderim diye anlatayım ah anlasa kısmet bakarızdan :)

Açmayın telini. Edepsizleşmeye gerek. yok.

Siz çalışıyor musunuz ?

İzin kısıtlı mı ?

Biraz da yazlıkta geçirilebilir zaman.

Yazlığa gitmiyoruz, çünkü eşimin eski sevgilisi ile yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor birbirinin evinden çıkmıyorlar biz de gitmiyoruz boşa huzursuzluk çıkacak hiç gerek yok
Çalışmıyorum eşime tatil ama şehir dışına çıkmayacağız bayramda çünkü kurbana doğru plan yapıp bir hafta ailemi göreceğim bir haftada eşim ben kızım tatil yapacağız kayınvalidemle zaten görüşüyoruz bi bayramda gidecek sonra tekrar dönecek kızımı yazın hiç görmeyecek değil. 1-2 hafta göremeyecek sadece.

Aslında bu anlattıklarınızda çok da kötü olacak bir durum yok.kayınValide kötü konuşmamış,sizi davet ettiğinde kismet diip geçiştirebilir sonra da bildiğinizi okumaya devam ederdiniz.sanki özellikle siz de laf sokmuşsunuz.kendiniz diyorsunuz ölümden döndü diye,bu sizin de anneniz olabilirdi Allah gecinden versin,iki taraflı da gerginliğe değecek üzülmeye değecek bişey yok.biraz kafa dağıtın oyalanacak bişey yapın kendiniz için.

Bakariz onun icin tamam demek diye kendinizi savunuyosunuzda zorla turup kolunuzdan goturecek hali yok hepimiz yasiyoruz boyle seyleri bakariz de zamani gelince gitme cok basit bunda yapilamayacak bir sey yok. Kendiniz polemige giriyorsunuz yani bence

Yazlık komşusu eşinin eski sevgilisi ve aile olarak sürekli bir arada görüşuluyorsa esin de bu konudan rahatsızdır diye tahmin ediyorum

Valla hi bir an için bu kv ler tek model diye düşündüm. Bencil hep ebni sevin bana gelin beni dinleyin modelinden bir adet bende de mevcut. Çözümü arkadaşlarında dediği gibi daha az önem vererek ve her şeye evet diyip kendi bildigimi okumakla buldum (10 sene mi aldı). Siz bir çay koyun keyfinize bakın bunu dedi şunu dedi leri unutun

Yazlık komşusu eşinin eski sevgilisi ve aile olarak sürekli bir arada görüşuluyorsa esin de bu konudan rahatsızdır diye tahmin ediyorum

Zaten eşim istemiyor bu konulardan bir de sıkılmış hep aynı yer
Ama kv göre bir sorun değil aynı masada otursalar ne olacak gezseler ne olacak hatta beni bırakıp baş başa gezmeye çıksalar bile bir şey yok diyecek, bu rahatlığı bildiğim için eşime ısrar etmiyorum o da gitmek istemiyor zaten huzurumuz kaçar boşu boşuna diye.
Hoş ex sevgili meselesi olmasa bile kv tatile gidersem sanırım 2 gün sonra kavga gürültü döneriz ay terledi bu, bak terlemiş hafif ıslak tabi siz bilirsiniz, ya bence değiştirin, o dondurmayı yemesin bence katkılı o yemese miydi, ay koşmasın terler hasta olur, oynamasın orada şurada oynasın, güneş mi geliyor, onu yemeyin bunu içmeyin onu yeme bunlar katkılı derken benim burnumdan gelir.

Sorun tamamen sizin uslubunuzla alakalı. KV bir suç göremedim resmen zorla polemik yaratmışsiniz

Aslında kv eski konuları açma gibi bi düşüncem yoktu
Ama dediğim gibi iş "Ben ne yaptım ki hep iyilik yaptım" a gelince insan o zaman bunları kim yapmıştı diyesi geliyor.
Ya benim hissettiğim kadarıyla kayınvalideniz suçunun farkında ve unutalım diye bir nevi özür diliyor.

Akıllı kadın kv'nin yüzüne gülüp bakarız annecim sağol çok iyisin deyip, kocasına yavaş yavaş tatil fikirlerini arka planda işleyen kadındır...Nefes alamıcak bi durum yok akıllı ol yeter...

Valla helal olsun içinizde be varsa söylemişsiniz ben olsam söyleyemezdim.Ama bence hiç uzatmayın belli ki yaptığını bile yapmadım diyen biri laf anlamaz

net bir şekilde saçmalamışsınız.

geçiştirip bildiğinizi okumak varken ailem de ailem özlüyorum falan nispet gibi geldi. kadın kötü bir teklifte bulunmamış.

bir de eski konuları açanları hiç sevmem etrafımda o tip insanlarla kavga hiçbir zaman bitmez haklı çıkarana kadar kendini eski defterleri didikler de didikler konuyu saptırır iki tarafta sinirlenir sonuç fos. dünyanın en saçma yaklaşımı. hem karşısındakini hem kendini yer bitirir böyleleri uzak dururum.

bu kadar uzatılacak bişey var mıydı anlamadım. bakarız deyip geçebilirdiniz. hem görüşüp hem de eski konuları açmanın manası yok bence.

Maalesef insanlar bunları düşünemiyor. Tartışmaya yer arıyor. NE var yani bakarız desen ama yine bildiğini yapsan da işte gel de anlat...

dedigim gibi yasadiklarinizi bilemem ama allah yardimciniz olsun zor anlayissiz bir kayananayla tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…