Ayaküstü ne kadar çok diklenmişsiniz birbirinize.
Yap et söyle sonra "ben unuttum sen de unut" de. Tabi tabi unutulur.
Ama siz de çok gereksiz konuşmuşsunuz. Enerji israfı resmen.
"Bakarız kısmet o kadar tatilimiz yok" deyip, tatil olunca da ailenize gidecektiniz. Bu kadar..
Telefon açıp bağırıyor çağırıyor sen yaptın senin yüzünden diyor.
Açmayın telini. Edepsizleşmeye gerek. yok.
Siz çalışıyor musunuz ?
İzin kısıtlı mı ?
Biraz da yazlıkta geçirilebilir zaman.
Yazlık komşusu eşinin eski sevgilisi ve aile olarak sürekli bir arada görüşuluyorsa esin de bu konudan rahatsızdır diye tahmin ediyorumYazlığa gitmiyoruz, çünkü eşimin eski sevgilisi ile yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor birbirinin evinden çıkmıyorlar biz de gitmiyoruz boşa huzursuzluk çıkacak hiç gerek yok
Çalışmıyorum eşime tatil ama şehir dışına çıkmayacağız bayramda çünkü kurbana doğru plan yapıp bir hafta ailemi göreceğim bir haftada eşim ben kızım tatil yapacağız kayınvalidemle zaten görüşüyoruz bi bayramda gidecek sonra tekrar dönecek kızımı yazın hiç görmeyecek değil. 1-2 hafta göremeyecek sadece.
Yazlık komşusu eşinin eski sevgilisi ve aile olarak sürekli bir arada görüşuluyorsa esin de bu konudan rahatsızdır diye tahmin ediyorum
Ya benim hissettiğim kadarıyla kayınvalideniz suçunun farkında ve unutalım diye bir nevi özür diliyor.Aslında kv eski konuları açma gibi bi düşüncem yoktu
Ama dediğim gibi iş "Ben ne yaptım ki hep iyilik yaptım" a gelince insan o zaman bunları kim yapmıştı diyesi geliyor.
Valla helal olsun içinizde be varsa söylemişsiniz ben olsam söyleyemezdim.Ama bence hiç uzatmayın belli ki yaptığını bile yapmadım diyen biri laf anlamazMerhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum
Çünkü yoruldum, çünkü bittim, çünkü tükendim kv ilgili kaçıncı konu ama ben artık yoruldum
Kayınvalidem 1.5 ay önce hasta olduğunu söylemiştim, neredeyse kaybediyorduk ama şimdi iyi.
Bugün bize geldi kızımı sevmeye sevdi, oynadı kızımla buraya kadar sorun yok ama emrivakiler sıkıştırmalar yine aynı
Apartmanda asansöre binecekken yazın yazlığa gelin dedi ben de öyle bir tatilimiz olsa ailemin yanına gideceğimi söyledim ailemi senede 2-3 kere görebiliyorum.
Yazlıkta çok güzel ben olsam düşünürdüm dedi ben de valla saray olsa bile cidden tatilim olursa aileme gitmeyi düşünüyorum özlüyorum dedim. Sesini ciddileştirdi kaşlarını çattı emir verici şekilde "böyle yapıp beni üzme"
Dedim üzülecek bir şey yok ailemi göremiyorum, ayrıca emrivakiler hoşuma gitmiyor dedim.
Ben ne yaptım hep iyiliğinizi düşündüm benden iyisi olamaz vs ben de dedim ben de zamanında çok iyilik düşünmüştüm ama karşılıksız kaldı dedim.
Naptım ki sana bir şey yapmadım ben çok iyi insanım, benden zarar gelmez dedi. "hiçbir şey yapmadın ya sadece bana oğlumu benden, ailemden uzaklaştırıyorsun dedin, bu ailede herkes samimi, içten bir sen samimiyetsiz dedin bu kadar "dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi tamam neyse kapandı gitti eski konular diyorum. Duruyor duruyor "onları o zaman söylemiş olabilirim, o an bir şeye sinirim bozulmuştur bir şey olmuştur ben unutmuşum bak sen de unut geçmiş bitmiş unutacaksın öyle akılda tutmaya değmez" diyor.
Neden unutayım ki niye unutmalıyım dedim.
Ben ölürsem de unutma dedi (hastalığını öne sürdü). Dedim kimin kimden önce öleceğini Allah bilir.
Hasta olursam bana bakmak zorunda kalmazsın merak etme diyor. Dedim hasta olduğunda evde kızım rahat verecek olsa bizim evde gel kal diyecektik ama kızım rahat bırakmaz diye bizim eve alamadık biliyorsun dedim.
Sen aileni her gün görüyorsun dedi (Görüntülü konuşmayı kastediyor, bu arada kendi de kızımla yaklaşık her gün kamerayla görüşüyor)
Evet dedim kamerayla görüşmek yetiyor zaten. Bak şimdi üzgün ayrılacağım buradan diyor.
Yoruldum gerçekten içimde "Chek bunları dedin de Allah korusun kadına bir şey olursa" diye dolanıyor vicdan yapıyorum, ama demezsem de emir üstüne emir. Neden böylesin, aman unut git, habire istediğini yaptırmak için zorlama ben yoruldum artık. Bilmem belki de yanlış yapıyorum ama şu aralar eşimle de limoniyiz bir de üstüne bunları duyunca dayanamıyorum.
bu kadar uzatılacak bişey var mıydı anlamadım. bakarız deyip geçebilirdiniz. hem görüşüp hem de eski konuları açmanın manası yok bence.
dedigim gibi yasadiklarinizi bilemem ama allah yardimciniz olsun zor anlayissiz bir kayananayla tabikiBana el uzatmıyor işte orada yanlışsınız, bana emrivaki yapıyor alttan alta
Kışın her istediğinde bize geliyor, görüyor daha ne yapayım bırak tatilimizde ne yapacağımızın planını o yapmayıversin.
Evet kinim var çünkü ben de hak etmediğim şeyler yaşadım ama sırf istediğim olmuyor diye durduk yere açıp insanlara hakaretler saymadım, iftiralar atmadım
Bu arada eşimi annesinden ya da çocuğumu babaannesinden kıskanmam ama o benden kıskanıyor ki" Bu çocuk sana anne diyecek sadece sana sarılacak" diye bana bağırıp çağırdı. Ki ben çocuğumu yanıma bile çağırmam ikisi oynarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?