Gerçekten dayanamıyorum, nefes alamıyorum

Yalnızken bu konulara girmeyin size atamasın son sözü oğluna derim deyip geçin en azından sizi sorumlu tutamasın yine de kırıcı olmayın vicdanınız rahatsız olmaz en azından

Eşiniz nerde ne yapıyor.

Anne benim gelesim yok;bunun da karımla alakası yok diyemiyor mu?

Bunların sorumlusu kv değil bence. Bal gibi de eşin.

Eşim arasa gelmeyeceğiz ben istemiyorum dese diyeceği tamam oğlum haklısın
Sonra bütün yaz bana yazlığa gelin sen istemiyorsun bence oğlum o yüzden öyle diyor, gelin burası çok güzel, e hadi geleceğiz demiştiniz, Chek sen istemiyorsun doğruyu söyle böyle uzar yani eşim dese de ona tamam diyip bana yükleniyor

İste tamda burada esinizin devreye girmesi gerekiyir zaten."Anne bosuna check i arayip durmayin,kimsenin kimseye zorla birsey yaptirdigu yok.Ayarlayamadik,gelemiyoruz"demeli.Kv size telefonda saydirirken orda oturup,tiyatro izler gibi izliyorsa, afedersiniz ama cok ağır konuşurdum sanirim esime.

bakarız o zaman hele bri gelsin deseydin diyenlere "bakarız" tamam demek kv için demişsin

gelmeyeceğimi de biliyor demişsin

o zaman gelmem deseydin kapasaydın konuyu

aileme gideceğim şu bu vs diye uzatmak için gerçekten gereksiz konu

zira daha kv bile yazlığa gitmemiş kim bilir ne zaman gidecek de sizi de davet edecek

kısa vadeli olmayan hususlarda he deyip geçmeli insan "kısmet, nasip, hele bir o günlere erelim" gibi klişe can kurtarıcı cümleler vardır dilimizde

Yalnızken bu konulara girmeyin size atamasın son sözü oğluna derim deyip geçin en azından sizi sorumlu tutamasın yine de kırıcı olmayın vicdanınız rahatsız olmaz en azından

Eşimle birlikteyken açmaz ki gitmek istemiyorum orayı sevmiyorum diyince eşim tamam oğlum diyor.
Benim burnumdan getiriyor ben de yoruluyorum artık çünkü istekleri sadece yazlık değil ki bi türlü bitmiyor
İsteklerini yapana kadar 10 kere arar abartısız
Dediğim gibi hastalık çıkana kadar ben baya mesafe koymuştum ama şimdi hastayım diye tekrar her istediğini yapalım istiyor. Buraya gelin, şunu yapın, bunu arayın hayır istemiyoruz dersek beni arar.

Eşimin evde olduğu zamanlar açmaz böyle konuları o kadar kurnaz ki:)

Kadın bence sizi jest olsun diye yazlığına davet etmiş. haa benimki de sürekli ediyor, bana da yaz tatilimi kayınvalidemle burun buruna geçirmek hoş gelmiyor, o yüzden 'söz vermeyelim ama inşallah, kısmet olursa, iş yerinden izin alırsak, başka tatil planı olmazsa, davet için teşekkürler, olacak gibi olursa mutlaka önceden haber veriririm vs' diye geçiştiriyoruz.

yazlığa gelmicem kendi aileme gidicem biraz agresif bir yanıt olmuş. yaniöyle yapacak olsanız bile bukadar üstüne basa basa söylemeye gerek yok bence.

Ama işte dediğim gibi "bakarız, hallederiz, nasip kısmet" le olmuyor onunla 7 senedir her yaz aynı muhabbet hepsini denedim

şimdi ben de merak ettim 7 senedir neden hiç gitmediniz

çocuk da varmış

malum tatil de ucuz bir etkinlik değil

kadın da bu kadar ısrarcı kv ile görüşüyorsunuz da sizin evinize falan geliyor küs değilsiniz yani

7 senede 3-5 gün gidilemeyecek bir yer mi burası

Bayram için gidecek aslında 15 gün sonrası için neredeyse çok uzun zaman sonrası değil aslında
Gelmem dersem neden, niçin, sebep soracağı için oraya gidebilecek olsam zaten önce bi aileme giderdim özledim dedim diretmesin diye de konunun uzayacağını bilemedim
Dediğim gibi kısmet demek evet demek, bir ihtimal demek gitmeyeceğimiz şeye ihtimal dahi olsa gelecekler diye düşündürmek istemiyorum.

o zaman net bir şekilde 'anne sen davet ettin, teşekkürler ama biz de x veya y sebebpten gelemedik veya başka bir plan yapmayı tercih ettik. bunu da bağırıp çağırarak sorgulayacak olursan bizi kendinden soğutursun. lütfen...' deyin.

o kurnaz da sen saf mısın şekerim sen de eşimle konuşmadan birşey diyemem belki bizimle ilgili ÖZEL planları vardır falan deseydin hiç aileni katmadan. sizin ondan bağımsız bir aile olduğunuzu alttan alttan işlemen lazım anlamıyorsa da suratına suratına anlatman lazım . ama benim ailem lafını hiç işin içine katıp da inada bindirme sadece zararı olur bunun

Eşimin eski ciddi düşündüğü sevgilisi bunların yazlığından, bahçesinden, balkonundan çıkmıyor
Hatta kızı, kızın arkadaşlarını eşime kayıtlı arabayla gezdiriyorlar, arabayı veriyorlar vs vs
Onlara göre bu normal ama bana göre değil
Aynı masada oturup eşimin eski sevgilisiyle tatil geçiremem
Belki abartıyorum bilmiyorum ama ben tatile rahatlamaya gidiyorum içim içimi yiyecekse ne işim var.

Tahmin ettim zaten bu yüzden bu öneride bulundum cevaplamayın bu gibi soruları lafı değiştirin üzerinize atamasın

Bu şekilde polemiğe girmeye gerek yoktu.O gün gelsin bakarız diyip geçicektiniz.

Ona göre eşim özel plan yapmaz o annesini babasını ister istemezse sebebi benimdir hep ama :)
Aklı çok farklı çalışıyor kayınvalidemin yani gözüne soka soka da göstersen bazı insanları yüceltir kendi dedikodusunu da yapsa, hakaret de etse bazılarını çok sever onlara toz kondurmaz, ama mesela ben bir şey yapmasam da hep suçlu olurum. Haberim olmayan şeylerden bile azar yedim çok.

o zaman ne derse desin kaale almayacaksın ve almadığını önemsemediğini de gözüne sokacaksın . çare bu gibi gözüküyor

o zaman ne derse desin kaale almayacaksın ve almadığını önemsemediğini de gözüne sokacaksın . çare bu gibi gözüküyor

O kadar doldum ki ailem hiçbir şey bilmiyor doğum süreci haricinde
Tek başıma tanımadığım insanları idare etmeye çalışmaktan, kırılmaktan, ne yaparsam suçlu konumunda olmaktan yoruldum gerçekten
Yaptığım her iyi şey benim görevim olarak görüldü ama benim hayır demeye lüksüm yok sanıldı.
Çok saygısızca davranıldı, öz güven kırıcı davranıldı ama doldum halim kalmadı
Artık dediğin gibi umursamayacağım bakalım ne olacak.

o zaman iyi şeyler yapma ki görevin sanılmasın herkese değerini ver yeter tatlım kimse için kendini ve sinirlerini heba etmeye değmez bundan bir on sene sonra kendi yaptıklarına gülersin gerçekten.3 kuruşluk insanlara kendini harcatma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…