Gerçekten dayanamıyorum, nefes alamıyorum

Sizi hatalı buldum. Davete, inşallah kısmet ben de çok isterim deyip geçebilirdiniz. Ama belli ki bi didişme isteği gelmiş dur diyememişsiniz kendinize

Yalnız sizin sorun k.valide değil eş. Benim eşime kralı kimse saat saat açıklama yaptıramaz. İşimiz vardı gelemedik işte uzatma der geçer.

yani resmen koca kadınla didişmişsiniz ne gerek vardı ki ?
duruma göre zamanı gelince hareket ederdiniz olur biterdi..

Ayarlamaya çalışırım,ben de yazlığa gitmek isterim deyip kapatılabilirdi konu. Hiç değilse şimdiden niyetinizi belli etmemiş olurdunuz.

Bütün mesele bu.
Boleyn Kizi'nin mesajını alintilayacaktim olmadi. Sen de uzatmışsın güzel kardeşim.

yani resmen koca kadınla didişmişsiniz ne gerek vardı ki ?
duruma göre zamanı gelince hareket ederdiniz olur biterdi..

Ayarlamaya çalışırım,ben de yazlığa gitmek isterim deyip kapatılabilirdi konu. Hiç değilse şimdiden niyetinizi belli etmemiş olurdunuz.

Ya aslında hani gitmek istemiyoruma neden olarak tatilimizde uzaklaşmak istesek zaten planımız var aileme gitmek istiyorum demek istemiştim ama biraz ısrar edince ben de uzattım
Ama işte politik ol, belli etme , he de geç mevzularında iş yine bana patladığı için gerildim biraz
:

siz eskiye takilip takilip kin nefretle yatip kalkan bir insansiniz belli bise diyemem belki yasadiklariniz agirdir ama esinizin annesi size bir el uzatiyo neden kadini tersliyorsunuz anne daha karar vermedik hayirlisi diyip gececekken kadini hazir bulmusken kininizi kusmussunuz sizde masum deilsiniz o kadinda bir anne oglunu torununu seviyor zaman gecirmek istiyor ölümün esiginden dönmüs birde butaraftan bakin hepimiz kaynanan olacaz birakin gecmisle yasamayi ayy teyzem sizin gibi iki lafindan biri bana bunu yaptilar bana sunu yaptilar kendi kendini yiyip bitirdi siz kücüksünüz onun evladinin esisiniz biraz ilimli olun cocuklarinizida kiskanmayi birakin isterseniz

Bana el uzatmıyor işte orada yanlışsınız, bana emrivaki yapıyor alttan alta
Kışın her istediğinde bize geliyor, görüyor daha ne yapayım bırak tatilimizde ne yapacağımızın planını o yapmayıversin.
Evet kinim var çünkü ben de hak etmediğim şeyler yaşadım ama sırf istediğim olmuyor diye durduk yere açıp insanlara hakaretler saymadım, iftiralar atmadım
Bu arada eşimi annesinden ya da çocuğumu babaannesinden kıskanmam ama o benden kıskanıyor ki" Bu çocuk sana anne diyecek sadece sana sarılacak" diye bana bağırıp çağırdı. Ki ben çocuğumu yanıma bile çağırmam ikisi oynarken.

Yalnız sizin sorun k.valide değil eş. Benim eşime kralı kimse saat saat açıklama yaptıramaz. İşimiz vardı gelemedik işte uzatma der geçer.

Normalde eşim de yapmıyordu ama eşiminde nevri döndü yapmayınca hastayım üzülüyoruma getiriyor,
Şunu yapıyoruz dese hep öğrenmek istiyor ne yaptığımızı
İnsan sessiz kalayım hasta diyor da kadının sınırı yok. İlla ona göre geçerli bir sebep istiyor.

Ben hak veriyorum çünkü sürekli emri vaki yapıyosa insan bir süreden sonra katlanamaz.O niye o kadar ısrar ediyo yazlığa gidin diye nereye gidip gitmiceklerine kendileri karar verebilirler

Bütün mesele bu.
Boleyn Kizi'nin mesajını alintilayacaktim olmadi. Sen de uzatmışsın güzel kardeşim.

Uzatmadım demiyorum tabiki
Ama artık duramıyorum bardak dolmuş bende de. Alttan alma, takmama, boşverip geçme limitini doldurmuşum.
Yapmak istemediğim şeylere bahane bulmak, istemediğimi kırmadan belli etme diyenleri anlıyorum ama artık olmuyor yani sürekli birine istemediğimi açıklamaya çalışıyorum yoruluyorum
Sonra da ben sana hiçbir şey yapmadım ki deyince çileden çıkıyorsunuz

Politik tavranıp görüşürüz anne deseydiniz keşke hiç polimi ge girmeden

Sürecin içinde olan sensin. Haklisin belki de son damla son sabirdi senin için. Sadece anlattığın olay üzerinden gideceksek gereksiz uzamış diyalog gibi duruyor. Öncesiyle ilgili kısa bir özet gecseydin daha sağlıklı yorumlar alırdin

Ben hak veriyorum çünkü sürekli emri vaki yapıyosa insan bir süreden sonra katlanamaz.O niye o kadar ısrar ediyo yazlığa gidin diye nereye gidip gitmiceklerine kendileri karar verebilirler

Sürekli emrivaki istisnasız her aradığında bir plan yapar bizim adımıza. Çok yorucu oluyor bir süre sonra bunaltıyor.

İçim şişti okurken.

Eskiyi pişirip pişirip sunmuşsunuz.

Bu kadar uzatmanın ne anlamı vardı.

Kısmet de geç.

Geçmişe takılı kalırsan mutlu olamazsın.

Bende sevmem evri vakileri . Gitmeyince ne olacak. Dövecek mi sizi.

O an ağlıyordum pek kafamı toplayamamışım haklısınız. Yazmayı unuttuğum şeyler de var ama onları sonradan eklesem kötü yorum aldı diye konusuna ekleme yapıyor demesinler diye düzeltmedim.

Telefon açıp bağırıyor çağırıyor sen yaptın senin yüzünden diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…