- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Sizi hatalı buldum. Davete, inşallah kısmet ben de çok isterim deyip geçebilirdiniz. Ama belli ki bi didişme isteği gelmiş dur diyememişsiniz kendinizeMerhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum
Çünkü yoruldum, çünkü bittim, çünkü tükendim kv ilgili kaçıncı konu ama ben artık yoruldum
Kayınvalidem 1.5 ay önce hasta olduğunu söylemiştim, neredeyse kaybediyorduk ama şimdi iyi.
Bugün bize geldi kızımı sevmeye sevdi, oynadı kızımla buraya kadar sorun yok ama emrivakiler sıkıştırmalar yine aynı
Apartmanda asansöre binecekken yazın yazlığa gelin dedi ben de öyle bir tatilimiz olsa ailemin yanına gideceğimi söyledim ailemi senede 2-3 kere görebiliyorum.
Yazlıkta çok güzel ben olsam düşünürdüm dedi ben de valla saray olsa bile cidden tatilim olursa aileme gitmeyi düşünüyorum özlüyorum dedim. Sesini ciddileştirdi kaşlarını çattı emir verici şekilde "böyle yapıp beni üzme"
Dedim üzülecek bir şey yok ailemi göremiyorum, ayrıca emrivakiler hoşuma gitmiyor dedim.
Ben ne yaptım hep iyiliğinizi düşündüm benden iyisi olamaz vs ben de dedim ben de zamanında çok iyilik düşünmüştüm ama karşılıksız kaldı dedim.
Naptım ki sana bir şey yapmadım ben çok iyi insanım, benden zarar gelmez dedi. "hiçbir şey yapmadın ya sadece bana oğlumu benden, ailemden uzaklaştırıyorsun dedin, bu ailede herkes samimi, içten bir sen samimiyetsiz dedin bu kadar "dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi tamam neyse kapandı gitti eski konular diyorum. Duruyor duruyor "onları o zaman söylemiş olabilirim, o an bir şeye sinirim bozulmuştur bir şey olmuştur ben unutmuşum bak sen de unut geçmiş bitmiş unutacaksın öyle akılda tutmaya değmez" diyor.
Neden unutayım ki niye unutmalıyım dedim.
Ben ölürsem de unutma dedi (hastalığını öne sürdü). Dedim kimin kimden önce öleceğini Allah bilir.
Hasta olursam bana bakmak zorunda kalmazsın merak etme diyor. Dedim hasta olduğunda evde kızım rahat verecek olsa bizim evde gel kal diyecektik ama kızım rahat bırakmaz diye bizim eve alamadık biliyorsun dedim.
Sen aileni her gün görüyorsun dedi (Görüntülü konuşmayı kastediyor, bu arada kendi de kızımla yaklaşık her gün kamerayla görüşüyor)
Evet dedim kamerayla görüşmek yetiyor zaten. Bak şimdi üzgün ayrılacağım buradan diyor.
Yoruldum gerçekten içimde "Chek bunları dedin de Allah korusun kadına bir şey olursa" diye dolanıyor vicdan yapıyorum, ama demezsem de emir üstüne emir. Neden böylesin, aman unut git, habire istediğini yaptırmak için zorlama ben yoruldum artık. Bilmem belki de yanlış yapıyorum ama şu aralar eşimle de limoniyiz bir de üstüne bunları duyunca dayanamıyorum.
Yalnız sizin sorun k.valide değil eş. Benim eşime kralı kimse saat saat açıklama yaptıramaz. İşimiz vardı gelemedik işte uzatma der geçer.Keşke anlasa keşke.
Geçen cumartesi sınava çalışmam lazımdı yanına gidemedik diye oğluna ayrıntılı saat saat ne yaptığımızı anlattırdı ısrarlarıyla yani kısmet desek bırakır mı sence
yani resmen koca kadınla didişmişsiniz ne gerek vardı ki ?Merhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum
Çünkü yoruldum, çünkü bittim, çünkü tükendim kv ilgili kaçıncı konu ama ben artık yoruldum
Kayınvalidem 1.5 ay önce hasta olduğunu söylemiştim, neredeyse kaybediyorduk ama şimdi iyi.
Bugün bize geldi kızımı sevmeye sevdi, oynadı kızımla buraya kadar sorun yok ama emrivakiler sıkıştırmalar yine aynı
Apartmanda asansöre binecekken yazın yazlığa gelin dedi ben de öyle bir tatilimiz olsa ailemin yanına gideceğimi söyledim ailemi senede 2-3 kere görebiliyorum.
Yazlıkta çok güzel ben olsam düşünürdüm dedi ben de valla saray olsa bile cidden tatilim olursa aileme gitmeyi düşünüyorum özlüyorum dedim. Sesini ciddileştirdi kaşlarını çattı emir verici şekilde "böyle yapıp beni üzme"
Dedim üzülecek bir şey yok ailemi göremiyorum, ayrıca emrivakiler hoşuma gitmiyor dedim.
Ben ne yaptım hep iyiliğinizi düşündüm benden iyisi olamaz vs ben de dedim ben de zamanında çok iyilik düşünmüştüm ama karşılıksız kaldı dedim.
Naptım ki sana bir şey yapmadım ben çok iyi insanım, benden zarar gelmez dedi. "hiçbir şey yapmadın ya sadece bana oğlumu benden, ailemden uzaklaştırıyorsun dedin, bu ailede herkes samimi, içten bir sen samimiyetsiz dedin bu kadar "dedim. Ben öyle bir şey demedim dedi tamam neyse kapandı gitti eski konular diyorum. Duruyor duruyor "onları o zaman söylemiş olabilirim, o an bir şeye sinirim bozulmuştur bir şey olmuştur ben unutmuşum bak sen de unut geçmiş bitmiş unutacaksın öyle akılda tutmaya değmez" diyor.
Ben ölürsem de unutma dedi (hastalığını öne sürdü). Dedim kimin kimden önce öleceğini Allah bilir.
Hasta olursam bana bakmak zorunda kalmazsın merak etme diyor. Dedim hasta olduğunda evde kızım rahat verecek olsa bizim evde gel kal diyecektik ama kızım rahat bırakmaz diye bizim eve alamadık biliyorsun dedim.
Sen aileni her gün görüyorsun dedi (Görüntülü konuşmayı kastediyor, bu arada kendi de kızımla yaklaşık her gün kamerayla görüşüyor)
Evet dedim kamerayla görüşmek yetiyor zaten. Bak şimdi üzgün ayrılacağım buradan diyor.
Yoruldum gerçekten içimde "Chek bunları dedin de Allah korusun kadına bir şey olursa" diye dolanıyor vicdan yapıyorum, ama demezsem de emir üstüne emir. Neden böylesin, aman unut git, habire istediğini yaptırmak için zorlama ben yoruldum artık. Bilmem belki de yanlış yapıyorum ama şu aralar eşimle de limoniyiz bir de üstüne bunları duyunca dayanamıyorum.
yani resmen koca kadınla didişmişsiniz ne gerek vardı ki ?
duruma göre zamanı gelince hareket ederdiniz olur biterdi..
Ayarlamaya çalışırım,ben de yazlığa gitmek isterim deyip kapatılabilirdi konu. Hiç değilse şimdiden niyetinizi belli etmemiş olurdunuz.
siz eskiye takilip takilip kin nefretle yatip kalkan bir insansiniz belli bise diyemem belki yasadiklariniz agirdir ama esinizin annesi size bir el uzatiyo neden kadini tersliyorsunuz anne daha karar vermedik hayirlisi diyip gececekken kadini hazir bulmusken kininizi kusmussunuz sizde masum deilsiniz o kadinda bir anne oglunu torununu seviyor zaman gecirmek istiyor ölümün esiginden dönmüs birde butaraftan bakin hepimiz kaynanan olacaz birakin gecmisle yasamayi ayy teyzem sizin gibi iki lafindan biri bana bunu yaptilar bana sunu yaptilar kendi kendini yiyip bitirdi siz kücüksünüz onun evladinin esisiniz biraz ilimli olun cocuklarinizida kiskanmayi birakin istersenizMerhaba herkese, şu an bunları ağlaya ağlaya yazıyorum
siz eskiye takilip takilip kin nefretle yatip kalkan bir insansiniz belli bise diyemem belki yasadiklariniz agirdir ama esinizin annesi size bir el uzatiyo neden kadini tersliyorsunuz anne daha karar vermedik hayirlisi diyip gececekken kadini hazir bulmusken kininizi kusmussunuz sizde masum deilsiniz o kadinda bir anne oglunu torununu seviyor zaman gecirmek istiyor ölümün esiginden dönmüs birde butaraftan bakin hepimiz kaynanan olacaz birakin gecmisle yasamayi ayy teyzem sizin gibi iki lafindan biri bana bunu yaptilar bana sunu yaptilar kendi kendini yiyip bitirdi siz kücüksünüz onun evladinin esisiniz biraz ilimli olun cocuklarinizida kiskanmayi birakin isterseniz
Kindar Gelin Sendromu
Yalnız sizin sorun k.valide değil eş. Benim eşime kralı kimse saat saat açıklama yaptıramaz. İşimiz vardı gelemedik işte uzatma der geçer.
Ben hak veriyorum çünkü sürekli emri vaki yapıyosa insan bir süreden sonra katlanamaz.O niye o kadar ısrar ediyo yazlığa gidin diye nereye gidip gitmiceklerine kendileri karar verebilirlerKayinvalideniz degisik ama sizde gereksiz uzatmissiniz.Ne gerek var "kendi aileme gidecegim"demeye.Yazliga gelin dediginde insallah,bakariz diye gecistirseydiniz,yine kendi bildiginizi okusaydiniz.Ayrica vicdan azabi duyulacak birsey yok.Hepimiz insaniz ve herkese her an birsey olma ihtimali var zaten,ona göre yasayamayiz ki.
Bütün mesele bu.
Boleyn Kizi'nin mesajını alintilayacaktim olmadi. Sen de uzatmışsın güzel kardeşim.
Sürecin içinde olan sensin. Haklisin belki de son damla son sabirdi senin için. Sadece anlattığın olay üzerinden gideceksek gereksiz uzamış diyalog gibi duruyor. Öncesiyle ilgili kısa bir özet gecseydin daha sağlıklı yorumlar alırdinUzatmadım demiyorum tabiki
Ama artık duramıyorum bardak dolmuş bende de. Alttan alma, takmama, boşverip geçme limitini doldurmuşum.
Yapmak istemediğim şeylere bahane bulmak, istemediğimi kırmadan belli etme diyenleri anlıyorum ama artık olmuyor yani sürekli birine istemediğimi açıklamaya çalışıyorum yoruluyorum
Sonra da ben sana hiçbir şey yapmadım ki deyince çileden çıkıyorsunuz
Ben hak veriyorum çünkü sürekli emri vaki yapıyosa insan bir süreden sonra katlanamaz.O niye o kadar ısrar ediyo yazlığa gidin diye nereye gidip gitmiceklerine kendileri karar verebilirler
Sürecin içinde olan sensin. Haklisin belki de son damla son sabirdi senin için. Sadece anlattığın olay üzerinden gideceksek gereksiz uzamış diyalog gibi duruyor. Öncesiyle ilgili kısa bir özet gecseydin daha sağlıklı yorumlar alırdin
İçim şişti okurken.
Eskiyi pişirip pişirip sunmuşsunuz.
Bu kadar uzatmanın ne anlamı vardı.
Kısmet de geç.
Geçmişe takılı kalırsan mutlu olamazsın.
Bende sevmem evri vakileri . Gitmeyince ne olacak. Dövecek mi sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?