Günaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.