Gidecek tek yerim annem..

Bnde bundan korkuyorum Beni de takıntılı yaptı gece yarısı halı koltuk siliyorum bazen gerçekten çocuklara biraz baskı yapıyorum temizlik konusunda

geçen günlerde burada hayatı temizlik olmuş bir arkadaş daha yazmıştı. çok korkunç takıntılar bunlar. o hale gelmeden bence sen de bir psikolojik destek al belki o sayede annenle de bu yöndeki ilişkini nasıl yoluna sokarsın öğrenmiş olursun. hem sen de o hale gelmezsin.

Ouyy canim anam 2 sokak otemde oturuyo hamileyim hep yatasim var gitmiyorum cok kiziyo ama hergun gelir bana :) bide evde evde cocuklarla ugrasiyom diye gitsem bile hic bisey yapmam yaptirmaz hatta evde 2 kisiler bulasik makinasini kullanmaz ben gidince azda olsadoldurur yikar ben elimde yikamaya kalkarim diye ayyy annecim benim❤

Biz de sizi arıyoduk. Konu sahibinin ihtiyacı olan sizdiniz. Rahatladınızmı? Ysni bu neyin kafası anlamadım. Kadın çokk üzgün, kırgın. Kendinizinkini överek ona ne katkınız oldu?

Gitmeyin ona gideceginize cocuklarinizi alın gezin daha iyi burda böyle anneleri okudukca bende mi böyle olurum diye korkuyorum Hayati temizlik yapmaktan ibaret olan insanlarada üzülüyorum annenizinde tedavi olması gerekiyor bence temizlik hastalığı evlat törün sevgisinin üzerine çıkmış siz gitmeyin ce belki tek kalır anlar kiymetinizi

Ouyy canim anam 2 sokak otemde oturuyo hamileyim hep yatasim var gitmiyorum cok kiziyo ama hergun gelir bana :) bide evde evde cocuklarla ugrasiyom diye gitsem bile hic bisey yapmam yaptirmaz hatta evde 2 kisiler bulasik makinasini kullanmaz ben gidince azda olsadoldurur yikar ben elimde yikamaya kalkarim diye ayyy annecim benim❤
bunları neden yazdınız şimdi? kadın daha çok üzülsün diye mi? nispet yapar gibi!!
hani atalar demiş ya destek köstek.. hatırlatayım dedim

Ama bnm evimi temizlemez annem küçük kızıma erken Doğum yaptım ev temizlicem Doğum yapacam diye annem yoktu yanında bebekte bnde zehirleniyorduk söylüyorum tepkisiz yani. Bu hareketleri yüzünden bir süre girmedim eşim yola falan gidiyor hep evdeydim 2 çocukla ekmek almaya çıkamadım markete neden bize bırakmadı seni demez yanı.
rahatsizmi rahatsizmi acaba anneniz psikolojik falan kac yasinda

Gitmeyin ona gideceginize cocuklarinizi alın gezin daha iyi burda böyle anneleri okudukca bende mi böyle olurum diye korkuyorum Hayati temizlik yapmaktan ibaret olan insanlarada üzülüyorum annenizinde tedavi olması gerekiyor bence temizlik hastalığı evlat törün sevgisinin üzerine çıkmış siz gitmeyin ce belki tek kalır anlar kiymetinizi
Annem varknde yokken de yalnızım anladım artık. Yüzüne diyemiyorum desem yok seninle ilgili değilde halıları yukayamamışlarda falan diyor halbu ki halısı 2 ay önce yıkandı geldi 3 defa silmiştir. Artık Vicario azabı çekiyoeum eviyle yalnız kalsın gelmek isterse her zaman gelsin bna bn o ne isterse yaparım .

Bence sizin de annenizin de temizlik takıntısı var. Anneniz sadece sizden daha ileri boyutta temizliğe sardığı için sizden de çok bu durumu takıyor. Siz söylediğinizde zaten yıkayacaktım gibi cevaplar vermesi de o sebepten, bence annenizi de kendinizi de bir psikologa götürün iyice ilerlemeden.

Gecen burda birisi daha konu açmıştı kapı kollarına dokunamıyorum surekli elimi yıkıyorum,sürekli temizlik yapıyorum diye. O duruma gelmeden bir çözüm bulun .

Annenize de yatılı misafir olarak gitmeyin bence, gündüz gidip akşam evinize dönün.

Anneniz artık ileri bir boyuta varmış ama engel olamadığını düşünüyorum kendine. Benim de bir akrabam kendi annesi bile gelse, o gittikten sonra evde olağanüstü hal ilan edilir. Bütün nevresimler çıkar, bütün ev baştan aşağıya temizlenir.

Ben biliyorum kadını, kötü bir niyeti olduğundan değil ama temizlikle evi kontrol altında tuttuğunu hissediyor.

Biz mesela o şehir dışına gittiğinde, dönmeden evi tertemiz etmiş bırakmıştık. Geldiği günün sabahı baktık, kocaları doldurmuş Duvarlardan başlamış silmeye. İki gün önce inen perdeleri tekrar indirmiş yıkıyor. Üstüme alınmadım artık, e biz oraları yapmıştık da demedim. Onda o bir şart olmuş, kendisi yapmadan rahat etmeyecek.

Yine de bu davranışları sizi üzüyordur tahmin edebiliyorum. Benim de annemin evi çok dağınık olurdu eskiden ve karışılmasını istemezdi. Bir sefer buzdolabını temizledim, içinde kurumuş limon kabuklarını attım diye beni evden kovdu.

Bir daha dokunmadım dolaplarına. E öyle koşarak da gitmiyorum tabi şimdi. Ama insan annesi olunca, abla kızkardeş de olmayınca başka bir sıcaklık bekliyor tabi ama belli bir yaştan sonra artık o beklentileri düşürüyorsun mecburen. Benim annem yürüyemediği için evime gelemiyor, ben gitmek zorundayım her halükarda. Bir de ben elimden geleni yapıp, beklentiyi sıfırlıyorum. Şu anda ameliyatlı olduğu için hafta sonu yanında kaldım, yataktan çıkmıyor. Altını da aldım, üstünü de giydirdim. Döndüm evime, o teşekkür etmedi, ben de beklemedim.

Sen çocuklarına odaklan daha çok. Gitmektense anneni çağır evine. Gittiğinde de, temizlik takıntısının sebep olduğunu düşün, çok üstüne alınma. Yaşlandıkça kimisi daha zorlaşıyor. Çok var etrafımda örneği.

Hem devamlı torunların gürültüsü ve yaramazlığından şikayet edip, hem de 1 sefer dahi gelmeyince hiç gelmiyorlar, aramıyor sormuyorlar diye abartan cadı tonton teyze..

Ananemin de meşhur sözü; ki beni büyüten kendisidir ama o zamanlar genç Ve kafası alıyordu. Şu anda ben çocuğumla gelsem; çocuk biraz hoplayıp zıplasa en güzel gün, bir torunların geldiği , bir de gittiği gün diyor.

Bir de ben annem bana kırıcı bir şey söylemişse ben artık alınmak yerine, dalga geçiyorum. Annen zaten koşturuyorsa çocukların Peşinden, gittiğinde hiç oralı olma, o kadar temiz bırakacağım diye uğraşma. Nasıl olsa peşimizden dip köşe yapıyorsun, dökülüversin de geç. Belki o biraz düşünür bu sefer.

Anneniz artık ileri bir boyuta varmış ama engel olamadığını düşünüyorum kendine. Benim de bir akrabam kendi annesi bile gelse, o gittikten sonra evde olağanüstü hal ilan edilir. Bütün nevresimler çıkar, bütün ev baştan aşağıya temizlenir.

Ben biliyorum kadını, kötü bir niyeti olduğundan değil ama temizlikle evi kontrol altında tuttuğunu hissediyor.

Biz mesela o şehir dışına gittiğinde, dönmeden evi tertemiz etmiş bırakmıştık. Geldiği günün sabahı baktık, kocaları doldurmuş Duvarlardan başlamış silmeye. İki gün önce inen perdeleri tekrar indirmiş yıkıyor. Üstüme alınmadım artık, e biz oraları yapmıştık da demedim. Onda o bir şart olmuş, kendisi yapmadan rahat etmeyecek.

Yine de bu davranışları sizi üzüyordur tahmin edebiliyorum. Benim de annemin evi çok dağınık olurdu eskiden ve karışılmasını istemezdi. Bir sefer buzdolabını temizledim, içinde kurumuş limon kabuklarını attım diye beni evden kovdu.

Bir daha dokunmadım dolaplarına. E öyle koşarak da gitmiyorum tabi şimdi. Ama insan annesi olunca, abla kızkardeş de olmayınca başka bir sıcaklık bekliyor tabi ama belli bir yaştan sonra artık o beklentileri düşürüyorsun mecburen. Benim annem yürüyemediği için evime gelemiyor, ben gitmek zorundayım her halükarda. Bir de ben elimden geleni yapıp, beklentiyi sıfırlıyorum. Şu anda ameliyatlı olduğu için hafta sonu yanında kaldım, yataktan çıkmıyor. Altını da aldım, üstünü de giydirdim. Döndüm evime, o teşekkür etmedi, ben de beklemedim.

Sen çocuklarına odaklan daha çok. Gitmektense anneni çağır evine. Gittiğinde de, temizlik takıntısının sebep olduğunu düşün, çok üstüne alınma. Yaşlandıkça kimisi daha zorlaşıyor. Çok var etrafımda örneği.

Hem devamlı torunların gürültüsü ve yaramazlığından şikayet edip, hem de 1 sefer dahi gelmeyince hiç gelmiyorlar, aramıyor sormuyorlar diye abartan cadı tonton teyze..

Ananemin de meşhur sözü; ki beni büyüten kendisidir ama o zamanlar genç Ve kafası alıyordu. Şu anda ben çocuğumla gelsem; çocuk biraz hoplayıp zıplasa en güzel gün, bir torunların geldiği , bir de gittiği gün diyor.

Bir de ben annem bana kırıcı bir şey söylemişse ben artık alınmak yerine, dalga geçiyorum. Annen zaten koşturuyorsa çocukların Peşinden, gittiğinde hiç oralı olma, o kadar temiz bırakacağım diye uğraşma. Nasıl olsa peşimizden dip köşe yapıyorsun, dökülüversin de geç. Belki o biraz düşünür bu sefer.
Evet annemde öyle galiba koltuktan kalkmamızı eve gitmemizi bekliyor daha merdivenlerden çıkıyorum arkamdan koltuk örtülerini çırpma sesi geliyor .. hemen temizliğe koyuluyor yani.

Evet annemde öyle galiba koltuktan kalkmamızı eve gitmemizi bekliyor daha merdivenlerden çıkıyorum arkamdan koltuk örtülerini çırpma sesi geliyor .. hemen temizliğe koyuluyor yani.
Tahmin edebiliyorum, çünkü dediğim gibi yapanı kendi gözlerimle gördüm yıllarca. Kendi annesine, kendi çocuğuna. Kötü bir niyet de yoktu akrabamda.

Bence siz gittiğinizde hiç süpürme temizlikle uğraşmayın. Zaten sen yapıyorsun peşimizden, bari temizlenecek bir şey olsun deyin. Ve rahat olun.

Daha çok da onun gelmesini sağlayın.

Bnde bundan korkuyorum Beni de takıntılı yaptı gece yarısı halı koltuk siliyorum bazen gerçekten çocuklara biraz baskı yapıyorum temizlik konusunda

önce kendiniz uzmana gidin sonra da oradan alacağınız tavsiyeler ile annenizi götürün

böyle yaşam mı olur

onun evinde de temizlik neden yapıyorsunuz ki

yani zaten o temizse siz neden iki günde tüm mutfak banyo tuvalet girişiyorsunuz

günde iki kere neden ev süpürülür çocuk olsa da kirlenmez çocuklar çamurda yuvarlanıp eve girmiyor ya

sanki annenizle sen daha temizsin ben daha temizim yarışı gibi olmuş

arkanızdan bak ben de temizim her yeri temizliyorum dercesine temizlik yapıyor

Benim annemin degisik bi versiyonu. Yalnz ben asla lafimi esirgemem rahatsiz olunca söylüyorum. Bebegim dogduktan sonra da böyle olmicaksn umarim diyorum. Biraz frenliyor kendini bizi görememe fikriyle

Niçin annenize gittiğinizde evde oturup temizlik yapip duruyorsunuz
Disari cikin hep birlikte
Gezin yemek yiyin
Illaki gidilecek biryer vardir
Yada komsulari cagirin siz gidin
Boyle yasanmazki
Evin kirlenebilecek dagilabilecek biryer oldugunu kabullenin ikinizde
Kirlenir dagilir toplanir temizlenir

arkadan temizlik ne. tamam yapılır toz alırsın sılersın. tuv. banyo yıkanır tamam.bu çocuklar ne yapıyorda koltuk halı sılınıyor.ne tuhaf abartmamak lazım.kv olsun anam olsun torun oynayacak zıplayacak dıye yatak yorgan kaldırmazlar.hoşlarına gttıklerı için.evı torun gelecek dıye tıkıştırırlar sağa sola zararlı olan eşyaları rahat oynasınlar dıye.ben çok şaşırıyorum boyle olanları gordukçe.

G gulendam_34 N nezesali K kanada inanin hic o sekilde dusunmedim arkadastan gercekten ozur diliyorum kirmak icin degildi yazdiklarim annem boyle oldugu icin bende kendimden biseyler yazdim ama haklisiniz biraz yanlis anlasilabilecek sekilde yazmisim ama annem bu konuda beni yormak istemediginden boyle davraniyor olsada baska anlasamadigimiz yonleride var .mesela esimle gezmeme falan karisir cok geziyosunuz biraz evde oturun cocuklarin her istedigini yapiyosun simariyolar falan diye yani hersey bu yazdiklarima gore degerlendirilmesin lutfen.gercekten kotu niyetli yazmadim ama tepkileriniz cok sert kirildim acikcasi .konu sahibinden gercekten ozur diliyorum ama sonucta annesinin boyle davranmasi onu sevmedigini falan gostermiyor belliki kadinin temizlik takintisi var herkesin huyu farklidir.

sana özel yaptığı bir şey değil. annende takıntı hastalığı var. titiz ve takıntılı. bu durumun farkında değil kendisi anladığım kadarıyla. elinde değil annenin uzmana görünmesi lazım

Gitmeyin. Ondan baska gidecek kimsem yok demissinizde illa birilerinin evi gidip kalmaniz mi gerekiyor kimseye gitmeyin benim yasadigim.sehirde birak anne hic kimsem yok arada bir o da cok.nadir bir.kac komsuma.kahveye giderim.ki eve gitme huyum peknyok genelde bahcede veya disarda iceriz. Bir de is arkadaslarim var 2/3 kisi senede bir iki de onlara giderim birkac saat oturur kalkarim..onun disinda gezmelerim.tozmalarim hep cocuklarim ve eşimledir. Kimseye gitme ihtiyaci hissetmem ailemle daha guzel vakit geciriyorum cunku. ayaginiza bag olacak yasta da degillermis cocuklariniz alin onlari beraber gezin. Anne de olsa bazi insanlar belli bir yastan torun cocuk fln istemiyor sizin annenizde oyle olabilir soyleyemiyyordur bence insanlari biktirmayin birakin o sizi davet etsin illa gel özledim sizi torunlari desin demiyorsa da hic gitmeyin

annenizi överek konu sahibine çok faydanız oldu gerçekten :işsiz:

Back
X