Gidecek tek yerim annem..

Benim annemde de biriktirme hastaligi var.
Benimde rahatsız olduğum.konu o..
Eskiden taa annenem den kalma caputlari.
Bebeklik.kıyafetlerimizi
1.sınıf suluklarimizi.
Eski eşyaları atamıyor
Ben.atınca kavga kıyamet..

Okurken içim daraldı. Sen temizlik yapiyosun annen yapiyo. Çıksaniza alişverişlere yemeklere. gezin tozun kafanizi dağitin yada bi avmnin oyun parkinda çocuklari oynatmaya göturun ordan 1 2 magaza gezin annenizle.
Sıkılmıyomusunuz hep evde temizlikle

Annenize gidince neden kalıyorsunuz? Gidin sabah, akşama kadar takılıp dönün. Kadının temizlik hastalığı varsa onu da yapmayın. Her hafta annem gelip bende kalsam bende istemem ne yalan söyleyeyim.

Ayrıca nşye eve tıkılarak geçiriyorsunuz haftasonunuzu? Alın çocukları çıkın gezin. Çocuklarda hipnozluktan kurtulsun televizyon karşısında, 2 insan görsün.

Hepimiz öyle olucaz biliyor musun ananem rahmetli biriktirirdi kova cul çaput dediğin gibi şimdi annem atmaz onların kızdığım çoğu huyu bende hafif belirmeye başladı ki temizkiklerde ne bulursam çöpe basardim.
Benim annemde de biriktirme hastaligi var.
Benimde rahatsız olduğum.konu o..
Eskiden taa annenem den kalma caputlari.
Bebeklik.kıyafetlerimizi
1.sınıf suluklarimizi.
Eski eşyaları atamıyor
Ben.atınca kavga kıyamet..

bunu okurken acaba ablam mı yazıyor bunları dedim bi an :)
Asla böyle düşünmeyin. Ablam her akşam yeğenimle mis kokulumla bizdeler eşi çok geç geldiği için sıkılıyor. Annem bir ay içinde abartısız 3 kere halıları yıkadı ( takıntılıdır :) ) sürekli söylenince ablam gözleri dolu dolu bir daha gelmem dedi.
bu olaya istinaden annemi uyarmam gerekti. o benim yavrum nasıl böyle düşünür benim temizliğe düşkün oldugumu biliyor gelsin evi basıma yıksın isterse dedi ( yeğenimden bahsediyor ) ama ablam bunu böyle anlamıyor.
biz kadınlar tam olarak artık ana evinden koptugumuzu anne oldugumuzda anlıyoruz aslında. ve asla kırılmayacağımız seylere incinir oluyoruz. ben bekarım ama benim ablam inanılmaz gamsız şakacıdır ki kimseye asla kırılmaz ama o bile artık zoruma gidiyor anne olunca değişiyosun der. Demem o ki anneniz aynı kadın değişmedi sizi ve çocuklarını hala çok seviyor.
artık sadece sizin bakış açınız değişti. duygusal değilde dışarıdan baktıgınız da annenize kırılmayacaksınız eminim :)

Sinemaya gidin, avm ye gidin, parka gidin, bowlinge gidin, başka şehirlere gidin, zamanınızı kitap okuyarak geçirin. İlla birine gitmeniz şart mı?

Her hafta gidip kalma uzaksa kakman lazımda ayda bi git yakınsa birwx dur dön bunalmış demek o özlesin gel desin benim de gidicek kimsem yok annemle görüşmüyoruz kaynanam başka şehirde çalışıyorum evdeyken iş gğç oğlumla gezme vakit geçiyo

Çocuklardan büyüğü ödev yapıyormuş, küçüğü de koltuktan kalkmadan tablete ya da tvye bakarmış
Konuyu , olayı çok farklı yerlere çekmeye çalışıp çocuklara yönlendirip dramalize etmeniz çok yanlış. Ben annemin sorununu anlatmaya çalıştım.evine gittiğimde dağılmaz evi elimden geldiğince temiz olduğum halde bulaşık bırakmayarak evine süpürge tutarak vs. Ama onun bizden sonra halılarından koltuklardan banyolardan temiz yerleri tekrar tekrar temizlemesinden bahsettim ki bir ev süpürmeye bir bulaşık yıkamakla çocukla ayyy kim ilgileniyor demek çok yanlış. Çocuk 1 , 2 saat tablet tv izledi diye ilgilenmiyorsun demek çok yanlış tablet tv derken çok yoran ortalıkta gezen bir çocuk değil anlamında değil tabikii parka cafeye oyun alanlarına aktivitelere giden çocuklar burada siz ilgisiz bir anne imajı yaratamassınz: ilgisiz anneden size bir bileği; dün çocuklarım doyası ya dışarıda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar ardın dan resturana balık yemeye gittik. ilgisiz anne çocuklarıyla böyle bir gün geçerdi.... bilginize

Çocuklarla kim ilgileniyor sorusunu ben sormadım, sorana cevap verdim. Cevabım da tamamen sizin yazdığınız cümleydi.

Bana şuraya gittik şunu yaptık demenize gerek yok. Çocuk sizin çocuğunuz, dolayısıyla benim umrumda değil. İster ilgilenin ister ilgilenmeyin.

Annenize tek laf edemeyip gelip burada alakasız çıkışlar yapmayın.

Ayrıca hiç sizler siz hiç tv izlemeden mi büyüdünüz merak ettim doğrusu. Tv ye öcü gibi bakıyorsunuz ..tamam bizler sokakta oynayarak büyüdük ama artık öyle bir ortam yok taktir edersiniz ki ortalık zaten çok bozuk kanı bozuk kaynıyor eskisi gibi sokak yakartop ip atlama kör ebe kalmadı ki bn 89 doğumluyum en son kuşak bizdik 90 lar çocuğu. Akşam okuldan gelir gelmez çantamı atıp yemek hazır olana kadar Kanal D de haberlerden önce şirinlerin başlamasını az mı beklemedim, ya da pokemonu azda mı olsa izlemediniz teletabisleri peki ../ amaaa yok şimdi çocuklar tv izliyor anneleri ilgilenmiyor oluyor. Bnm çocuğum Niloya seviyor izliyor diye bn ilgisiz oluyor yapmayın Allah aşkınaa. Ayrıca 3 yaşındaki kızım çok güzel kalem tutuyor ve bebek çiziyor sayısız boyama kitabi eğitici oyuncakları herşeyi ve yaşıtlarından çok daha iyi konuşuyor hayal dünyası çook çok iyi ve bu da sürekli masal anlatmam dan ve de eline boya kalemi verip resim yapma yaptırma imkanlarından kaynaklanıyor. 2 kızım içinde hiç vicdan yapmıyorum yastığa başımı rahat koyup uyuyorum onlarda huzurlu ve mutlu çünkü gün boyu yapamadıkları aktivasyon yok evimizde 2 odamız var sadece kızlarım için ayırılan uyku ve oyun için çocuklar içinse her aktivasyonu düşündüm siz rahat olun kesme yapıştırma pano akıllı tahta sayamadığım herşey mevcuttur.. ve buuu büyük kızım doğduğundan beri böyledir .

Alakasız çıkışkarı sizler çocukları Katarak yapıyorsunuz tamam orada hanım efendi sorum çocuklarla kim ilgileniyor gün boyu diye siz bna konum için yorumda bulunmak yerine sadece olayın o kısmıyla ilgilenip alıntı yapıp o hanıma cvp yazıyorsunuz. Umrunuzda değilse çocuklarım olayın bu kısmı üstüne yorum yapmanız çelişki yaratır.anneme laf edebilsem zaten buraya konu açıp akıl almak istemezdim sonuçta sıradan bir insan değil ANNem ..

Konunuz için yapacağım bir yorum yok. Dediğiniz gibi “anneniz”. Böyle yaptı diye kanlı bıçaklı olacak değilsiniz.

Ya gitmeyeceksiniz ya da öyle kabul edeceksiniz.

Uzulecek ne var?

Anne niye o kadar temizlige giristin?
Ev batmadi ki?
Ben zaten yaptim gerekeni.
Boyle yaptigin icin sık sık gelmiycem valla arkamizdan cok yoruluyorsun sanki evin icine ettik..
Falan de bakalim ne diycek?

merhaba uzuldum nerde oturuyorsun benimde annemden baska kimsem yok 2 cocugum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…