- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi CaMkeNarIOLsunLutFen
-
Benim annemde tam tersi..
Bebegime bakar,yemek yapar,evi temizler, bana sürekli sen uyu dinlen der,
Ben sadece yatarım.babamla muhabbet tv izleriz oda hem çocuğuma bakar hemde evi toplar temizler..
Ben yapayım.derim yok elleme dinlen
Banyo tuvaleti ciflerim bana kiziyor biraz dinlen sen. Sende akıl yokmu boşver ben sonra yaparim.. Geceleyin bebeğim uyansin annemi çağırırım o bakar ben uyurum..
Ben annem.gibi kadın görmedim arkadaşlarımda da
Sanirim annemin kıymetini bilmiyormusum daha iyi anladım
Benim annemde de biriktirme hastaligi var.
Benimde rahatsız olduğum.konu o..
Eskiden taa annenem den kalma caputlari.
Bebeklik.kıyafetlerimizi
1.sınıf suluklarimizi.
Eski eşyaları atamıyor
Ben.atınca kavga kıyamet..
Günaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
Çocuklardan büyüğü ödev yapıyormuş, küçüğü de koltuktan kalkmadan tablete ya da tvye bakarmışO kadar iş yaparken çocuklarla kim ilgileniyor, oynuyor
Konuyu , olayı çok farklı yerlere çekmeye çalışıp çocuklara yönlendirip dramalize etmeniz çok yanlış. Ben annemin sorununu anlatmaya çalıştım.evine gittiğimde dağılmaz evi elimden geldiğince temiz olduğum halde bulaşık bırakmayarak evine süpürge tutarak vs. Ama onun bizden sonra halılarından koltuklardan banyolardan temiz yerleri tekrar tekrar temizlemesinden bahsettim ki bir ev süpürmeye bir bulaşık yıkamakla çocukla ayyy kim ilgileniyor demek çok yanlış. Çocuk 1 , 2 saat tablet tv izledi diye ilgilenmiyorsun demek çok yanlış tablet tv derken çok yoran ortalıkta gezen bir çocuk değil anlamında değil tabikii parka cafeye oyun alanlarına aktivitelere giden çocuklar burada siz ilgisiz bir anne imajı yaratamassınz: ilgisiz anneden size bir bileği; dün çocuklarım doyası ya dışarıda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar ardın dan resturana balık yemeye gittik. ilgisiz anne çocuklarıyla böyle bir gün geçerdi.... bilginizeÇocuklardan büyüğü ödev yapıyormuş, küçüğü de koltuktan kalkmadan tablete ya da tvye bakarmış
Konuyu , olayı çok farklı yerlere çekmeye çalışıp çocuklara yönlendirip dramalize etmeniz çok yanlış. Ben annemin sorununu anlatmaya çalıştım.evine gittiğimde dağılmaz evi elimden geldiğince temiz olduğum halde bulaşık bırakmayarak evine süpürge tutarak vs. Ama onun bizden sonra halılarından koltuklardan banyolardan temiz yerleri tekrar tekrar temizlemesinden bahsettim ki bir ev süpürmeye bir bulaşık yıkamakla çocukla ayyy kim ilgileniyor demek çok yanlış. Çocuk 1 , 2 saat tablet tv izledi diye ilgilenmiyorsun demek çok yanlış tablet tv derken çok yoran ortalıkta gezen bir çocuk değil anlamında değil tabikii parka cafeye oyun alanlarına aktivitelere giden çocuklar burada siz ilgisiz bir anne imajı yaratamassınz: ilgisiz anneden size bir bileği; dün çocuklarım doyası ya dışarıda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar ardın dan resturana balık yemeye gittik. ilgisiz anne çocuklarıyla böyle bir gün geçerdi.... bilginize
Ayrıca hiç sizler siz hiç tv izlemeden mi büyüdünüz merak ettim doğrusu. Tv ye öcü gibi bakıyorsunuz ..tamam bizler sokakta oynayarak büyüdük ama artık öyle bir ortam yok taktir edersiniz ki ortalık zaten çok bozuk kanı bozuk kaynıyor eskisi gibi sokak yakartop ip atlama kör ebe kalmadı ki bn 89 doğumluyum en son kuşak bizdik 90 lar çocuğu. Akşam okuldan gelir gelmez çantamı atıp yemek hazır olana kadar Kanal D de haberlerden önce şirinlerin başlamasını az mı beklemedim, ya da pokemonu azda mı olsa izlemediniz teletabisleri peki ../ amaaa yok şimdi çocuklar tv izliyor anneleri ilgilenmiyor oluyor. Bnm çocuğum Niloya seviyor izliyor diye bn ilgisiz oluyor yapmayın Allah aşkınaa. Ayrıca 3 yaşındaki kızım çok güzel kalem tutuyor ve bebek çiziyor sayısız boyama kitabi eğitici oyuncakları herşeyi ve yaşıtlarından çok daha iyi konuşuyor hayal dünyası çook çok iyi ve bu da sürekli masal anlatmam dan ve de eline boya kalemi verip resim yapma yaptırma imkanlarından kaynaklanıyor. 2 kızım içinde hiç vicdan yapmıyorum yastığa başımı rahat koyup uyuyorum onlarda huzurlu ve mutlu çünkü gün boyu yapamadıkları aktivasyon yok evimizde 2 odamız var sadece kızlarım için ayırılan uyku ve oyun için çocuklar içinse her aktivasyonu düşündüm siz rahat olun kesme yapıştırma pano akıllı tahta sayamadığım herşey mevcuttur.. ve buuu büyük kızım doğduğundan beri böyledir .Konuyu , olayı çok farklı yerlere çekmeye çalışıp çocuklara yönlendirip dramalize etmeniz çok yanlış. Ben annemin sorununu anlatmaya çalıştım.evine gittiğimde dağılmaz evi elimden geldiğince temiz olduğum halde bulaşık bırakmayarak evine süpürge tutarak vs. Ama onun bizden sonra halılarından koltuklardan banyolardan temiz yerleri tekrar tekrar temizlemesinden bahsettim ki bir ev süpürmeye bir bulaşık yıkamakla çocukla ayyy kim ilgileniyor demek çok yanlış. Çocuk 1 , 2 saat tablet tv izledi diye ilgilenmiyorsun demek çok yanlış tablet tv derken çok yoran ortalıkta gezen bir çocuk değil anlamında değil tabikii parka cafeye oyun alanlarına aktivitelere giden çocuklar burada siz ilgisiz bir anne imajı yaratamassınz: ilgisiz anneden size bir bileği; dün çocuklarım doyası ya dışarıda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar ardın dan resturana balık yemeye gittik. ilgisiz anne çocuklarıyla böyle bir gün geçerdi.... bilginize
Alakasız çıkışkarı sizler çocukları Katarak yapıyorsunuz tamam orada hanım efendi sorum çocuklarla kim ilgileniyor gün boyu diye siz bna konum için yorumda bulunmak yerine sadece olayın o kısmıyla ilgilenip alıntı yapıp o hanıma cvp yazıyorsunuz. Umrunuzda değilse çocuklarım olayın bu kısmı üstüne yorum yapmanız çelişki yaratır.anneme laf edebilsem zaten buraya konu açıp akıl almak istemezdim sonuçta sıradan bir insan değil ANNem ..Çocuklarla kim ilgileniyor sorusunu ben sormadım, sorana cevap verdim. Cevabım da tamamen sizin yazdığınız cümleydi.
Bana şuraya gittik şunu yaptık demenize gerek yok. Çocuk sizin çocuğunuz, dolayısıyla benim umrumda değil. İster ilgilenin ister ilgilenmeyin.
Annenize tek laf edemeyip gelip burada alakasız çıkışlar yapmayın.
Alakasız çıkışkarı sizler çocukları Katarak yapıyorsunuz tamam orada hanım efendi sorum çocuklarla kim ilgileniyor gün boyu diye siz bna konum için yorumda bulunmak yerine sadece olayın o kısmıyla ilgilenip alıntı yapıp o hanıma cvp yazıyorsunuz. Umrunuzda değilse çocuklarım olayın bu kısmı üstüne yorum yapmanız çelişki yaratır.anneme laf edebilsem zaten buraya konu açıp akıl almak istemezdim sonuçta sıradan bir insan değil ANNem ..
merhaba uzuldum nerde oturuyorsun benimde annemden baska kimsem yok 2 cocugum varGünaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?