- 3 Şubat 2017
- 943
- 2.013
- 113
- Konu Sahibi CaMkeNarIOLsunLutFen
-
Rabbim bebeğine Şafi ismi hürmetine şifa versin sağ Saglim kucağına almayı nasip Etsin inşallah. Evet bu takıntıları olmasa aslında iyi ama annem sonuçta emeklerini hiç bir zaman ödeyemem kapıya bile atsa Anne hakkı ödenmez ..Inanin hic kirmak gibi bir niyetim yoktu anlayisiniz icin cok tesekkur ederim az once bir bayanda yazmis kocasinida ovuyodu diye o anda oyle bir niyetle yazmamistim ama bayan simdi soyleyince farkettim...biraz safligima geldi sanirim belkide suan hamileyim ve doktorlarin baya sorunlu oldugunu soyledigi bir bebegim olacak tabi dogar ve yasarsa bu yuzden dahada ilgili davraniyodur ailem bana ama hic bir anne cocugunu sevmez degildir ben daha dogmadan icinde atan kalbini hissedip onun omrune son veremediysem okadar israra ragmen emin ol seni bu yasa getiren annende seni cani gibi seviyodur ama dedigim gibi bazi takintilar hastalik derecesinde oluyor...tekrar kusura bakma ne olur
Sadece annemde tv izler ki kndi evin de 2 ayrı odaları istemedikleri kadar koleksiyon eğitici oyuncakları ayaklı yazı tahtaları panoları sayısını bilmediğim boyama kesme çıkartma dergi kitapları ve hikayeleri mevcut ayrıca ilk okul 1 e giden kızım türkiyenin sayılı en iyi özel anaokulundan mezun yani gelişimleri eğitimleri herşeyleri bnm ve de eşim için çok önemli bn kndi evimde olanları paylaşmadım zaten sadece hafta sonu anneye gittiğim zamanı kapsıyor anlattıklarım çocuklarımın oynayamadığı oyun yok diye vicdan yada bir eksiklik yapacak yaratacak bir düşüncem olmadı ki Su anda büyük kızım ilk senesi olmasına rağmen sınıf başkanı ve birincisi hiç abartmadan hatta eksikleriyle anlatıyorum ki günde 7 8 sayfayı buluyor ödevleri. Kızıma da çok iyi zaman ayırıyorm. Ayrıca kendim ziraat mühendisiyim. Her temiz titiz insan çocuklarıyla ilgilenmiyor aman hiç oyun oynamıyor çok eksik büyüyor diye bir kaide Yok abartmamak şartıyla tabii ki hijyen açısından. Bnm için temizlik değil çocuklarımı nasıl doğru beslerim yemekleri zevkleri hobileri öncelikli gelir. İyi akşamlar yorumunuz için teşekkürler..3 yaşındaki çocuğunuzun eline tablet veriyorsunuz ya da çizgi film izliyor. yanlış anlamadıysam temizlik yaptınız diye erken doğum yaptınız.
siz de annenizin yolundan emin adımlarla ilerliyrosunuz farkında mısınız? annenizin yasina geldiğinizde siz de onun gibi olacaksınız muhtemelen.
çocuğumun gelişimi herşeyden önemli. temizlik ne ki? ki ben çok hassas bir anne de değilim ama yine de çocuğum saatlerce ekran basında duramaz. dağıtsın oynasın karıştırsin. bu yaslari geri gelmeyecek, ve oynayamadığı her oyun gelişimi için eksiklik olarak size geri dönecek.
Geliyor en fazla birgün kalıp evine dönüyor ama herzaman çağırdığımda gelmez bir bahanesi vardır mutlakaAnnenizi ozlediginizde onu evinize davet etseniz de siz gitmeseniz? Aradiginda "hep biz geliyoruz, gelince de yuk oluyoruz, sen bir suru temizlik yapip yoruluyorsun uzuluyorum. Ozledik. Sen gelsen bu sefer" deseniz bakal8m tepkisi ne olur.
ben teşekkür ederim. evde ne kadar oyuncakları olursa olsun ya da ne kadar aktivite yaparlarsa yapsınlar iki gün boyunca çocuğumu ekran başında bırakmam. kendim bile belli bir sürenin üzerinde telefon veya televziyona maruz kalırsam baş ağrısı vs gibi etkileri yaşıyorum. çocuğuma bunu yaşatmam. herkesin kendi tarzı, size bir şey diyemeyeceğim. iyi akşamlarSadece annemde tv izler ki kndi evin de 2 ayrı odaları istemedikleri kadar koleksiyon eğitici oyuncakları ayaklı yazı tahtaları panoları sayısını bilmediğim boyama kesme çıkartma dergi kitapları ve hikayeleri mevcut ayrıca ilk okul 1 e giden kızım türkiyenin sayılı en iyi özel anaokulundan mezun yani gelişimleri eğitimleri herşeyleri bnm ve de eşim için çok önemli bn kndi evimde olanları paylaşmadım zaten sadece hafta sonu anneye gittiğim zamanı kapsıyor anlattıklarım çocuklarımın oynayamadığı oyun yok diye vicdan yada bir eksiklik yapacak yaratacak bir düşüncem olmadı ki Su anda büyük kızım ilk senesi olmasına rağmen sınıf başkanı ve birincisi hiç abartmadan hatta eksikleriyle anlatıyorum ki günde 7 8 sayfayı buluyor ödevleri. Kızıma da çok iyi zaman ayırıyorm. Ayrıca kendim ziraat mühendisiyim. Her temiz titiz insan çocuklarıyla ilgilenmiyor aman hiç oyun oynamıyor çok eksik büyüyor diye bir kaide Yok abartmamak şartıyla tabii ki hijyen açısından. Bnm için temizlik değil çocuklarımı nasıl doğru beslerim yemekleri zevkleri hobileri öncelikli gelir. İyi akşamlar yorumunuz için teşekkürler..
İnşallah sağlıkla alın kucağınıza. Düzenlenme seçeneği olsa, postumun altına yazıcam üzüldüğünüzü ama belli bir süre sonra kalkıyor sanırım.Inanin hic kirmak gibi bir niyetim yoktu anlayisiniz icin cok tesekkur ederim az once bir bayanda yazmis kocasinida ovuyodu diye o anda oyle bir niyetle yazmamistim ama bayan simdi soyleyince farkettim...biraz safligima geldi sanirim belkide suan hamileyim ve doktorlarin baya sorunlu oldugunu soyledigi bir bebegim olacak tabi dogar ve yasarsa bu yuzden dahada ilgili davraniyodur ailem bana ama hic bir anne cocugunu sevmez degildir ben daha dogmadan icinde atan kalbini hissedip onun omrune son veremediysem okadar israra ragmen emin ol seni bu yasa getiren annende seni cani gibi seviyodur ama dedigim gibi bazi takintilar hastalik derecesinde oluyor...tekrar kusura bakma ne olur
Günaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
Cok sagolun amin ins. Evet bi sure sonra kalkiyor o uygulama .İnşallah sağlıkla alın kucağınıza. Düzenlenme seçeneği olsa, postumun altına yazıcam üzüldüğünüzü ama belli bir süre sonra kalkıyor sanırım.
Amin canim ins.Allah razi olsunRabbim bebeğine Şafi ismi hürmetine şifa versin sağ Saglim kucağına almayı nasip Etsin inşallah. Evet bu takıntıları olmasa aslında iyi ama annem sonuçta emeklerini hiç bir zaman ödeyemem kapıya bile atsa Anne hakkı ödenmez ..
Bu arada benim de annemden başka gideceğim yer yok ama artık ben gitmiyorum hiç.Ben de farklı sıkıntılar yaşadım.Haftasonları çocuklarımla kahvaltıya gidiyorum saat 14 e kadar orada kalıyorum çocuk parkı felan var başka çocuklarda olunca çok güzel oynuyorlar .Cocukalrımla hep geziyorum farklı yerlere götürüyorum .Akşama çok yorulmuş oluyorlar enerjilerini atmış olmuyorlar .Olmadı evimde yatıp yuvarlanırım anneye gitmek sizi psikolojik rahatlatmıyor üstüne iki gün temizlikçi gibi dönüp duruyorsanız anlamı nedir ki..Günaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
O kadar iş yaparken çocuklarla kim ilgileniyor, oynuyorGünaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
Telde konuşunca söyleseydin evinemi... ..... Yani annen sonuçta niye içine atıyorsun konuş haaa rahat edemediğin eve neden gidiyorsun bırak anlasın çağırsın kendini naza çek çocuklar ben tedirginiz de birde tek çocukmuşsun napcak sa o evi anaan bırak bi müddet kös kös otursunGünaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
Bence annen tenizlik hastasiGünaydın herkese,sabah oldu uyuyamadım hala. Benim annemden başka gidecek hiç bir yerim yok arkadaşlar. 2 kızım var ilkokul öğrencisi biri diğeri 3 yaşında hafta sonları anneme gitmek istiyorum ama bir ayağım geri çekiliyor hep. Burda kimsem yok bir annemin evi var sığınacak Kndi evimden sonra. Ama ne zaman gitsem daha oradayken başlıyor halıları neyle siliyim perdeleri yıkarım koltukları silerim falan ki bnm çocuklarım öyle ortalık dağıtıyım, yere pislik döküyüm diyen şımaran çocuklar değil. Büyük zaten ödev yapar küçük de ya tablet izler yada çizgi film koltuktan kalkmaz. ayrıca bnde çok titizim her gittiğimde günde 2 kere evini süpürürüm mutfak banyo hep çamaşır suyu ozonlarım duvarlarına kadar balkonlarına kadar çocuklarımı yukamam bile orada banyosu kirlenmesin diye. Yemeklere kadar yaparım bir bardağım kalsa hemen yıkarım öyle evine gelirim çocukların peşinde elimde bez sofra beziyle dolaşırım. 2 gün kalırım evime dönerin biz gideriz arkamızdan gece temizliğe başlıyor çok üzülüyorum bnm ondan başka kimsem yokki tek çocuğum: bugun tlfonda konuştuk nasılsın anne diyorum benim arkamdan temizlik yapmış banyoyu yağ çözücüyle sildim tuvaleti halıları falan koltukları diyor zoruma gidiyor. Eve geleceğim gün yattığımız nevresimlere kadar söktürüyor makinaya at diye belki Birgün daha kalmak istersem. Bilmiyorum bir daha gitmek istemiyorum gerçekten pis birisi değilim aşırı titizim bnde temizlik yapmaktan ellerim parçalanır. Ama anneme gitmek istemiyorum bir daha ama başkada kimsem yok ki ne yapmalıyım bilmiyorum.değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?