- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
ben bgn doktora gidecegim hepinize yarın sonuçları yazarım kayma var gözüm de gözlüksüz çok belli oluyor o yüzden lens takamıyorum yine de danışırım doktora inşaallah lens gözümü toplar çok tesekkur ederim olumlu olumsuz cevaplarınız için
Canım sen yeni bir hayata başlıyorsun ve eminim sevdiğin bir kişiyle.Bu konuyu bu kadar kafana takma biraz gözlükçülere bak şöyle şık zarif bir gözlük bulabilirsin.Ayrıca ne o öyle her gittiğim düğünde birbirinin kopyası saç makyaj gelinlik görüyorum, hoşuma gitmiyor.Sen gözlükle şık bir detay yakalayabilirisn.Zaten normalde de sürekli gözlük taktığın için kimseye tuhaf gelmez.Benim arkadaşım da gözlük takmıştı düğününde hiç aklıma bile gelmedi düğünde niye gözlük takmış diye sormak.Sen gözlüklü gelin olur mu diye sorunca onu düşündüm.Zaten normalde de hep gözlük takıyordu lens kullanamıyordu o da.
Sana mutluluklar dilerim.
Seçececeğiniz model gelinliğinize bağlı..Gelinliğiniz çok şatafatlı, taşlı bir gelinlikse gözlükte öyle olmamalı..
Daha sade çerçevesiz bir gözlük tercih etmelisiniz bana göre..
Eğer sade bir gelinlikse, taşlıda seviyorsanız gözlüğü o şekilde kullanılabilir.
....
Örtülü değilseniz şapka modelli gelinliklerle gözlüğün çok iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyorum.
Mutluluklar :)
canım bence lens al 1 aylık yada 3 aylık lensler var..fotolarda gözlük parlıyor.ben öyle yapmıştım...düğünden 1 hafta evvel takmaya başladım lensleri 3 kutuydu her kutu 1 aylık kullanımdı ..mutlaka lens al derim düğün dediğin 1 kere olur...düğünden 1-2 hafta evvel takmaya başla lenslerini solisyonla temizlersin hergün sadece bu kadar zahmeti var..ama inan çok rahat edersin fazla da pahalı değil sanırım numaralı lenslerarkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de(
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın
arkadaşlar yakında düğünüm var ve ben gözlük kullanıyorum düğümde de takacagım mecburen ben hiç gözlüklü gelin görmesem de(
kendime yeni bir gözlük almak istiyorum bana fikir verebilir misiniz nasıl birşey almalıyım ki gelinlikle abes durmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?