hamarat ev hanımları bizde burda toplanalım

Örnek verdim canım klasik yemekler ya ondan dedim patates te yapıyorum elbet karnıyarık balık ta hani değişik lezzet açısından dedim sadece ıspanak nohut pilav değil yani

bunu denemek isterim ama 4 yumurta korkuttu beni ben normalde ne çeşit olursa olsun her keke 1 yumurta koyarım tarifte 3 te yazsa 5 te yazsa ben 1 tane koyarım yumurta kokusu gelirse yiyemem çünkü.

yok canım o tarcın yumurta kokusunu alıyor 3 koy sen yine cok olmasın diyorsan ama yag olmadıgı için kabartan yumurta oluyor

Ben kurban bayramında memlekete gittim ve 1,5 ay kaldık
Gitmeden önde buzluğa bütün kışlıklarımı hazırlayıp gitmiştim bende siz gibi çok şey koyuyorum buzluğa kışın elimin altında oluyor rahat ediyorum özellikle eşim taze fasulyeyi çok sever diye bol bol yapmıştım
VEEEEEEEEE
Biz tatildeyken aklı yarım bir kişilik evin ışıkları yanıyor diye bizim şarteli aşağıdan indirmiş
Bu devirde hiç buz dolabını düşünemedimi acaba
eve geldim kabusssssss buzluk mutfağın ortasına kadar akmış
Köfteler sarmalar balıklar kokuyu hiç anlatmıyorum bile
Dolabı paramparça yaptık ve tam 5gün dolap temizledim tinerle bile sildim valla
Allahdan karbonattı kahveydi derken koku falan kalmadı
Yoksa dolabı yenilemek zorunda kalacaktık
Şuan o tıka basa dolan buzluğum bomboş
İçli köftem ve tavuk sularımı saymazsak

ayyyy cok uzuldum tatlım yaaa yazık olmus vallah emeklerıne

o kokuyu bilirim yazlıkta biizm buzluk aynen öyle oldu eve bi girdik sanki hayvan ölmüş buzdolabını deiştirmek zorunda kaldık yoksa gecmedi kokusu et yuzunden

Keki bende yağsız yapıyorum diyet süt koyuyorum azıcık
Benimkiside çok farklı oluyor sünger gibi oluyor puf puf bastırınca bile geri dönüp şeklini koruyor

sen nerelisin canım merak ettim :)

Bursa neden sordun canım

sen nerelisin canım merak ettim :)

Bursa neden sordun canım

ben birde misafire sey yapıyorum tavuk fırınlayacaksam buyuk bir tepsiye yogurt ve mayonez döküyorum içine tavukları koyup bir guzel harmanlıyorum iyice sosladıktan sonra fırına veriyorum bazen yanına kabugunu soymadan kucuk patatesleri 4 e bölüp kokuyorum onlarıda öyle sosluyorum sosa az kekik ve kırmızı biber koyarsanızda guzel oluyor tadından yenmiyor valla

Sen ne çok şey biliyorsun kız

yok canım o tarcın yumurta kokusunu alıyor 3 koy sen yine cok olmasın diyorsan ama yag olmadıgı için kabartan yumurta oluyor

hımmm kesinlikle denemem lazım. keşke herşeyi yağsız yapabilsek yağ konusunda benim elimin ayarı yok yemeklerim çok yağlı çok salçalı olur herkes çok beğenir acaba bu yüzdenmi güzel oluyor. bu keki hemen yapmam lazım. ben kek yaparken yumurtanın akıyla sarısını ayrı çırpıyorum denedim bir çırptığım zaman yumuşak olmuyor kek ayrı çırptığımda yumuşacık oluyor bakalım bu nasıl olacak sağol tarif için. şimdilik kaçıyorum ben. görüşmek üzere.

ayyyy cok uzuldum tatlım yaaa yazık olmus vallah emeklerıne

o kokuyu bilirim yazlıkta biizm buzluk aynen öyle oldu eve bi girdik sanki hayvan ölmüş buzdolabını deiştirmek zorunda kaldık yoksa gecmedi kokusu et yuzunden

Bir hafta daha oyalansaydık kapıyı kırıp girerlerdi içeriye ya öldüler diye ya da birisini öldürdük diye
Öyle bir koku bizde etin yanında çok balık vardı
ooofff neyse aklıma getirmek istemiyorum
Ama Allaha şükür benim dolap kurtuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…