Hangi kedi maması

Royal canin iyi falan değil. Yurtdısında market maması olarak satılan ama ulkemizde veterinerler sattıgı için süper iyi olarak gosterilen ve kesinlikle verdiğiniz parayı haketmeyen mamadır tıpkı hills ve proplan gibi.
Paranız yetiyorsa acana n&d orijen kullanın. Royal canin hills ve proplana okadar para vermeyin onun yerine içeriği hemen hemen aynı ama fiyatı yarı yarıya ucuz Bonacibo'yu kullanın. İçeriğinin royal caninden fln pek bir farkı yok hatta daha iyi ama fiyatı 15kilosu 60lira fln. Ucuz olmasının sebebi yerli üretim olması.
 
 
çalıştığım için sabah akşam veriyorum

Mamayı koyduktan 15dk sonra kaldırın yeselerde yemeselerde. Gecede aynı sekilde. Acıktıkca mecbur yicekler. Birde ev yemeklerine alısmıslarsa ozamanda pek istekli olmuyorlar.
Ben dediğim sekilde yapıyorum sabah aksam 15er dakika önlerinde kalıyor mama. Mecbur yiyorlar
 
anladım tüy problemi var mı sizin kedilerde peki
 
anladım tüy problemi var mı sizin kedilerde peki
Tüy problemi herzaman var özellikle mevsim geçişlerinde. Ben bunun tamamen duracağına inanmıyorum. Sonucta yeterli olgunluga ulasan tuylerin dokulmesi ve yenilerinin cıkması lazım. Mama tuyşerin canlılığına parlaklığına etki eder diye dusunuyorum.
Tüyler için hergun fırcalıyorum haftada 1de furminator kullanıyorum azalıyor
 
denediğim vancat kuzulu mama nerdeyse sıfır tüy dökümü yada benim şuan aşırı döküldüğü için için sıfır geliyor olabilir. ama kedilerim sevse kesinlikle vancat seçerdim. ilginiz için çok teşekkürler çok sağolun
 

Belki o donem mevsimsel olarak azalmıstır siz bunu mamaya baglamıssınızdır belkide önceki kullandıgınız mama cok dokmustur vancate gecince normale dönmüştür bilemiyorumki. Rica ederim kedinizle mutluluklar:)
 
hill's,pro plan, royal canin profesyonel mamalardır ve pisiler için gerekli herşeyi ihtiva ederler..
Market mamaları önerilmiyor..Doyurucu,lezzetli ancak besleyici değiller..
Merhaba ben hills scıence plan ı kullanıyorum vet. tavsiye etti ishali de vardı biraz Bu iyi bir marka değil mi herkes en iyisi bu diyor ama filitre kahvede kötü demiş karıştı kafam ..
 
şu an maddi durumum stabil olmadığı için bonacibo aldım.
daha sonra orijen almayı düşünüyorum.
proplan falan araştırdım yurtdışında whiskas gibi bişey.
 
Merhabalar.forumlar konular derken sizin yorumlarinizla sizden bilgi almak istiyorum yardimci oabilirseniz.
3 yasind. Van -chincilla kirmasi erkek kisirlastirilmis bir kedim var.
Daha omce sanabella kullaniyordum ve bu sefer Profina derma
Doğal somon ve pirinçli, uzun tüylü ve yarı uzun tüylü yetişkin kedi mamasini aldim.15 kg..
Karninda kirmiziliklar olustu 2-3 ay gecer diye bekledik bir veteriner bepantol surun dedi denedik olmadi aomra baska bir veterine alerji bu mamayi degistirin kisirlastirilmis kedi mamasi kullanin dedi.simdi sizce ne almaliyim?benim aklimda bunlar var sanabella sensitive kisirlastirilmis da olabilir?acena n&d?..
 
Acana,N&D iyidir evet... Yanısıra pure feline serisi var Royal Canin'in,onlar da benim tercihlerimdir mesela..
 
Kedi maması olayı bütceye göredir.Kedi beliyosunuz diye çok zengin olacak değilsiniz. Para önemli değil diyosanız hills, royal canin, proplan.. ve bunun gibi ünlü mamaları kullanabilirsiniz. para önemli diyorsanız ve kedim sağlıklı büyüsün diyorsanız temizmama nın sitesindeki premium mamalar güzel.ben benim oğlumu 1 aylıkken bu markayla beslemeye başladım.Gayet sağlıklı Allah'a şükür. önemli olan premium mama kullanmanız.Whiskas gibi mamalar premium değil ve belli bir süre sonra hayvanda böbrek yetmezliğine neden olan mamalar.
 
Bizde proplan kullanıyorduk.Daha sonra royal canin kullanmaya başladık.Demek yurt dışında market maması olarak satılıyor.İnsan da şaşırıyor.N&D biraz pahalı.Bonacibo çok ucuz gerçekten kaliteli mi?Kızımız bugün ameliyat oldu.Kısırlaştırdık .İlk kızışmasını yaşadı ve çok çekti kızımız.Veterinerin dediğinde göre vücudundaki damarlar genişliyormuş ve ona acı veriyormuş.
 
Benim oğlum 3 yaşında. Bonacibonun önce yavru sonra normal kisirlastirmadan sonrada kisirlastirilmis mamasini kullandim. bir problemle karşılaşmadim. Dediğim gibi bu bütçeyle ilgili bir olay. Diğer kaliteli mamalarin pahali olmasinin sebebi ithal olmalari ve gerçek et kullanmalari. illaki aralarinda bir kalite farkı vardır. Yerli mamalarda et unu ağırlıklı kullanılıyor. Bu yerli mamalari kalitesiz yapmaz. Sonuçta almasi gereken besini aldiktan sonra bunun bi önemi yok.
 
Zaten hafta da iki kere yaş mama veriyoruz.Tüyleri uzun ve çok dökülüyor.Balıklı mamalar tüy dökümünü azaltıyormuş.Bizde buna ağırlık veriyoruz.Bilgi için teşekkürler.
 
Zaten hafta da iki kere yaş mama veriyoruz.Tüyleri uzun ve çok dökülüyor.Balıklı mamalar tüy dökümünü azaltıyormuş.Bizde buna ağırlık veriyoruz.Bilgi için teşekkürler.
Önemli olan mamanin premium olmasi. premium olmayan whiskas goody gibi mamalar kedinizin günlük ihtiyaclarini karsilamaz. Tüy dökülmesi normal bir sürectir. Bu süreci atlatana kadar arada taramanizda fayda var. Yaş mamaya da çok alistirmanizi tavsiye etmem. kuru mamadan uzaklaşabilir. Sürekli yaş mama kullanimi diş taşına neden olabilir.bilginize..
 
Kuru mamayıda yaş mamayıda severek yiyiyor.Yaş mama haftada iki kere çok mu dersiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…