- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.697
- 898
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Gittiğim yer nazımın geçebileceği bir yer ve işte tam da bu yüzden yalnızım. Böyle bi çıkış yapılacağını da düşünmüştüm. Yine de belki benim gibi olanlar da vardır diye yazdım. Emin olun böylesi bir yalnızlık diğerine nazaran daha ağır. Çünkü dini yaşamaya haramdan kaçınmaya çalışıyorsunuz ve bunun için küçümseniyor alay konusu oluyorsunuz birbirine helalom ayan kadın ve erkeğin birarada oturması haramdır arkadaşlar bilginiz olsun. Ve ben eşimin içerde başka bir kadınla oyun oynayıp kıkırdamasını doğru bulamam. Bugünkü kıkırdama yarın başka bir şey olabilir evet doğru bunun doğru ve yanlış insanla alakası yok inancınızı bilemem ama Yusuf peygamber as bile Allah’a sığınmıstır Züleyhanın çağrısından. Sizin kadar geniş olamamak benim sorunum değil, İslamın emri
Farketmedim kendi ailesi de dikkat eder çünküUygun değilmiş işte, sizin kadar hassas değilmiş bu konularda. İlla ki fark etmişsinizdir evlenmeden önce. Düzelir dediniz değil mi?
Ailesi dikkat ediyor diye o da mı dikkat eder otomatikman?Farketmedim kendi ailesi de dikkat eder çünkü
Keşke birazda kul hakkıyla ilgili fikir sahibi olsanız. Yazdığınız cümlelerin alt metnini okuyabiliyorum ve tanımadığınız insanlara inceden inceye yaptığınız imaları görüyorum. Gerçekten islamı yaşayış şeklinize saygım var ama günahı ve kul hakkına girmeyi sadece büyük olaylarda arayanlardansınız. Ben yem vermeyi unuttuğum kuşumun bile hakkına girdim aç kaldı diye hayıflanırım sizde sırf islamı sizin gibi yaşamıyoruz diye alt metni çirkin imalarla dolu cümleler yazarsınız.Ben gündüz oturmasına gittim kadınlar arası eşim almaya gelince tuttular. Normalde sıkıcı bir insan değilim ayrıca, dinimin gereğini yapmaya çalışıyorum inanc özgürlüğü de vardır bizim dinimzi Pazar’dan Pazar’a değil üzgünüm tüm zamanlı. Yani insanlara saygısızlık olacak diye Allah’a saygısızlık yapamam
Evet en çok kendisi dindar biz aynı ortamda oturuyoruz diye, erkekli ortamda çalışmak zorundayız diye dindar sayılamıyoruzKeşke birazda kul hakkıyla ilgili fikir sahibi olsanız. Yazdığınız cümlelerin alt metnini okuyabiliyorum ve tanımadığınız insanlara inceden inceye yaptığınız imaları görüyorum. Gerçekten islamı yaşayış şeklinize saygı duyuyorum ama günahı ve kul hakkına girmeyi sadece büyük olaylarda arayanlardansınız. Ben yem vermeyi unuttuğum kuşumun bile hakkına girdim aç kaldı diye hayıflanırım sizde sırf islamı sizin gibi yaşamıyoruz diye alt metni çirkin imalarla dolu cümleler yazarsınız.
Ben gündüz oturmasına gittim kadınlar arası eşim almaya gelince tuttular. Normalde sıkıcı bir insan değilim ayrıca, dinimin gereğini yapmaya çalışıyorum inanc özgürlüğü de vardır bizim dinimzi Pazar’dan Pazar’a değil üzgünüm tüm zamanlı. Yani insanlara saygısızlık olacak diye Allah’a saygısızlık yapamam
Benim dikkatimi çeken pazar günleri bizim kutsal gunumuz değil neden pazardan pazara yazdiniz
Boyle yapanlar kendilerine belletmen diyordu sanki. Yaniliyor olabilirim.ogretim gorevlisiyim derken neyi kast etti acababen burada okuyunca sok olmustum, bazi kadinlar evlerine cocuklari toplayip kuran ogretiyorlarmis mesela. oyle bir sey olup kendisine ogretim gorevlisi diyor olabilir. aksi mumkun degil su zihniyette cunku.
Çarpılmışsındır tabiCızırdadım şu an
Çarpılmışsındır tabi
Benim dikkatimi çeken pazar günleri bizim kutsal gunumuz değil neden pazardan pazara yazdiniz
Maşallah. Ama hepimizden dindar kendisi ayıp ettin bak şimdi.Konu sahibi daha geçen temmuz başkasının ilgisinden etkilenmişsin. Konun var.
Bu iç sesim de bir kez yanılmasın ya...
Apla erkek sinek görse halleniyorsa demek…. Çareyi böyle bulmuş.Konu sahibi daha geçen temmuz başkasının ilgisinden etkilenmişsin. Konun var.
Bu iç sesim de bir kez yanılmasın ya...
Burası herkese açık bir forum, herkesin şartlarına, görüşlerine, inançlarına saygı duymaya da çalışırım... Ancak sen ya da senin tillahın olsa buraya gelip bana hakaret edemez, geniş diyemez, terbiyesizlik edemez, din öğretemez.... Ulemalığını kendine sakla ve laflarına dikkat et, geniş sensin hayalini kurduğun şeyler iğrenç....Gittiğim yer nazımın geçebileceği bir yer ve işte tam da bu yüzden yalnızım. Böyle bi çıkış yapılacağını da düşünmüştüm. Yine de belki benim gibi olanlar da vardır diye yazdım. Emin olun böylesi bir yalnızlık diğerine nazaran daha ağır. Çünkü dini yaşamaya haramdan kaçınmaya çalışıyorsunuz ve bunun için küçümseniyor alay konusu oluyorsunuz birbirine helalom ayan kadın ve erkeğin birarada oturması haramdır arkadaşlar bilginiz olsun. Ve ben eşimin içerde başka bir kadınla oyun oynayıp kıkırdamasını doğru bulamam. Bugünkü kıkırdama yarın başka bir şey olabilir evet doğru bunun doğru ve yanlış insanla alakası yok inancınızı bilemem ama Yusuf peygamber as bile Allah’a sığınmıstır Züleyhanın çağrısından. Sizin kadar geniş olamamak benim sorunum değil, İslamın emri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?