çakmelcim napalım yavaş da olsa gidiyor..
yavlum afiyet olsun
biz de kızımla mantarlı tavuk şiş yiyecez..yanına da shirataki pirincinden pilav yaptım bakalım tadı nasıl olcek..noodele daha iyi gidiyor zannımca..
hava yağmurlu yürüyüşüm yatabilir
Sizede afiyet olsun annem. bende arkadaşımız ve eşime yemek yapıyorum kendimede tavuk sotelicem. salata ve yoğurt düşünüyorum. henüz tokum ama bakalım onları ki pişene kadar vakit geçer herhalde.
Bu arada yarım saat yürümüştüm öğlen yazmamışım.
shiratki pirinci duruyor bendede. kullanmadım henüz. ben noodle da beğenmemiştim zaten :)
çilek aromalı dukan pudink
yürüyüş yattı dışarısı felaket
benim de öyle canım.en ufak bir kaçamak hemen ++ gösteriyor..alıştım artık..üstüne şifa niyetine pro..başka çaresi yok..
ne çekiyoruz biz bu kilolardan yaa bu yiyip yiyip kilo almayanların yedikleri nereye gidiyor gerçekten merak ediyorumslmmmm
dün kaçamaksız bitirildi, 17 den sonra yeme faslı bitti. 60 dk yürüyüş yapıldı ve çook mutlu bir gün tamamlanmış olduuuu
bu gün
kahvaltım
1 avuç kuru üzüm
1 incir
1 kase naneli yoğurt
20 zeytin
1yk lor peynir
15 te son öğünüm
karnı yarık
ayran
makbulecim aynı benim meto da seninki gibi azıcık yesem +++++ ah ah sersum hep aynı bu bedenler yesek yesek de +++ olmasa ne güzelolurdu dimiii yaaaa
herkese mutlu pazarlar...
Kız, geçen hafta başına ne geldiyse, bu pudinkten gelmedi mi senin???
vay vay vay bana diyene bakınBugün arkadaşlarla pazar kahvaltısına gittik. Açık büfeydi. Belki 20 çeşit tatlı-pasta vardı! Yarım dilim yedimÖğleden sonra da 1 simit! Gettiiiii... Gettiiiiii...
Bir de dün burnum gıdıklanmaya başlamıştı. Bugün de sahilde dolaştık kahvaltıdan sonra... Üşüttüm galiba. Çok kötüyüm. Yürüyüş falan da yapamadım hsonunda. Ay, Karatay yalan oldu
ne çekiyoruz biz bu kilolardan yaa bu yiyip yiyip kilo almayanların yedikleri nereye gidiyor gerçekten merak ediyorumkıskançlıktan da çatlıyorum
günaydııııın
afiyet olsun sersumcuuuummm
ye ye yarasın ve de yağları eritiversiiin, canım ya o kür 15 günlük değil miydi??? benimki 15 günlük te ondan şey ettim
çok şükür hafta sonu kaçamaksız ve 2 öğünle geçirildi
kahvaltım
1 kase tereyağdan bolluca tarhana çorbası
marul-lor-zeytin-çörek otu ve kabaktan salatam koca bir tabak
ve uyanır uyanmaz maydanoz limon karışımı suyum ( kür yaniii)
bu sabah 75.8 i gördüm tartıda.....cumadan beri 600 gr gitmiş..
cumaya daha da iyisini görürüm inşallah
sana da tebrik canımohh cumaya daha güzel olsun inşallah :)
Bende 59.8 gördüm :) bugün heheheh
Günaydın hanımlar..
3 gündür kaçamaksız devam ediyorum. tartıda hemen gösterdi. bugün eşimin doğum günü ama hiç birşey yapamıyorum. pasta yapacaktım malzemem yok. dışarı çıkamıyorum pfff. Bugün protein günüm.
Haa bu arada eşime tatlı yaptım 2 kere hemde birincisi olmadı :) kabartma tozunu unutmuşum :) canım sıkıldı tekrar yaptım bu sefer güzel oldu eşim öyle diyor yani :) ama ben daha tadına bakmadım :)
Birde anneler ablalar birşey soracağım. yaptığım tatlı şekerpareydi. 2 tepsi çıktı. 1 tepsiyi şerbetledim diğerlerini kavanoza koyup kaldırdım. onu şerbetleyeceğimde şerbet sıcak mı olmalı. normalde tatlı sıcak şerbet ılık olacaktı. bu sefer tatlı soğuk olacak şerbetin sıcaklığı nasıl olmalı acaba?
sabah karga kahvaltısını etmeden 5.30 da kalktım 1 saat kadar kitabımı okudum kızımın kahvaltısını hazırladım..sonra da kendiminkini..
soğan suyumu içtimhiç güzel diğil ama 1 hafta dayanıcam bakalım
şimdi de kahvaltımı yaparken yazıyorum size..
kahvaltım
2 kaşık domates soslu karışık kızartma(actifrayda,kabak,biber)
yoğurt
peynir
ıspanaklı dukan böreğim
salatalık domates biber
2 lokma da kızımdan kalan omlet
çay çayyy
bu sabah 75.8 i gördüm tartıda.....cumadan beri 600 gr gitmiş..
cumaya daha da iyisini görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?