maşallah ficansım
kürleeeerrrrrIyi akşamlar hatunlar
Sabah 6 akşam 4 km yürüdüm,çok yorgunum,bi de mens başladı acayip şiştim
Sabah klasik karatay artı çilek
Akşam yayla çorbası salata
Soğan ve lahana kürleriniz hayırlı olsun hanımlar,ben de alkali suya başladım,1 lt suya yarım çay kaşiği,bakalim nolcak
Hepinize iyi geceler
kızlar bu kadar gayrete inşallah cumaya hepimiz daha fazla eksileri görürüz yarın lahana çorbası denicem inşallah içebilirim herkes tadının ve kokusunun kötülüğünden bahsediyo ama
kolay gelsin ve her şey gönlünce olsun canııımmm ALLAH cennette de eş nasip etsin sizi. Hayırlı uzun huzurlu ömürler sizeee
bu günde kaçamaksız geçti artık benim için en önemli sonuç günlerin kaçamaksız geçmiş oluşu kızlaaar. sersum sadece aşkım tebrikler siziii kutluyorumben sadece bildirim zamanı tartıldığımdan sonucu bilemiyorum hayırlısı inşallah
akşam yemeğim
kabak salatası
karnıyarık
tavuklu keşkek
herkese hayırlı akşamlarrrrr
evet canım harika oluyorlar inşallah canım allah gönlüne göre versin balkonuna bolca dik karşısınada geç çayını yudumlaolsun artık napıcan mecbur.
filizim o çiçekler çok güzel oluyor ben de bayılırım..inşallah ben de batıya gidince alıcam balkonuma
afiyet olsun yürüyüş içindeakşam yemeğim
dukan krepi üstüne iskender
1 bardak şalgam suyu
sebze günlerinde şişiyorum ben bunu anladım
4 km yürüyüş cepte..yağmır çamır demedim yürüdüm vallaa
eşinin doğumgünüydü sanırım mutlu yıllara canım hep beraber olun inşallah masnda harika olmuşEki Görüntüle 1081891 Eki Görüntüle 1081895 . Dünkü masam bu da. Pek net olmadı ama :)
eşinin doğumgünüydü sanırım mutlu yıllara canım hep beraber olun inşallah masnda harika olmuş
bu günde kaçamaksız geçti artık benim için en önemli sonuç günlerin kaçamaksız geçmiş oluşu kızlaaar. sersum sadece aşkım tebrikler siziii kutluyorumben sadece bildirim zamanı tartıldığımdan sonucu bilemiyorum hayırlısı inşallah
sağol canımSağol sersumum,sana da maşallahyğmur çamur demeyip yürümüşsün
:
yürüyüşIyi akşamlar hatunlar
Sabah 6 akşam 4 km yürüdüm,çok yorgunum,bi de mens başladı acayip şiştim
Soğan ve lahana kürleriniz hayırlı olsun hanımlar,ben de alkali suya başladım,1 lt suya yarım çay kaşiği,bakalim nolcak
inşallah hepimiz faydasını görürüz canım.kızlar bu kadar gayrete inşallah cumaya hepimiz daha fazla eksileri görürüz yarın lahana çorbası denicem inşallah içebilirim herkes tadının ve kokusunun kötülüğünden bahsediyo ama
Şimdiye kadar kaçamaklı ne yedimse hepsini biraz önce afedersiniz çıkardım. midem kaldırmadı. yediklerimden eser kalmadı midemde. abartmıştım sanırım biraz öyle bi şişkinlik falanda yoktu ama birden tıkandım ve çıktılar. kötü oldum yaf. psikolojimden mi öyle oldu acaba. anlamadım ama neyse. ben en iyisi müzik açıp mutfagımı toparlayayım.
uf uf uf tatlılar hemide şerbetlii...Günaydın canlarım.
Maşallah herkeste kürler, çaylar, alkaliler gırla gidiyor. Bu cuma bomba gibi geliyor ekip anlaşılan.
Benim durumum meçhul. Hsonu pasta, simit ve nevzine denen (memleketimin tatlısı) şerbetli tatlı vs derken, tabii ki ++ çıktım. Şimdi tartılmadan yola devam ediyorum.
Sersum eskiden kim derdi, ay küçülürken biz de daha hızlı küçülücez diye???
Biraz önce yürüyüşe gitmek için giyindim, tam çıkıyordum ki, oğlum "gitme anneeee..." deyince kıyamadım kaldım evde.
ellerine sağlık yavlum..çok güzel bir sofra olmuşşEki Görüntüle 1081891 Eki Görüntüle 1081895 . Dünkü masam bu da. Pek net olmadı ama :)
inşallah canım benim..amiinnevet canım harika oluyorlar inşallah canım allah gönlüne göre versin balkonuna bolca dik karşısınada geç çayını yudumla
afiyet olsun yürüyüş içinde
:
kahvaltımı sunayım
2 yumurta +beyaz peynir+5 ad. zeytin+limonlu maydanoz+yeşil çay+karatay kompostosu
öğlen= ton balıklı salata+1 dilim tb. ekmeği çayyy
1 buçuk gibi =şekersiz neskafe+3 dilim havuçlu kek (ayça kayanın tarifi)
dün sabah almıştım tarifi melekte gösterdi hemen uyguladım dururmuyum ben hiç yeni şeyleri denemeyi çok seviyorum
akşam annem gelecek biyerlere götürelim diyoruz çok sıkıldı kadın biraz gezsin dışarda yeriz artık inşallah cıslı yemem onuda yarın yazayım
öpüyorum kızlar
nekaa yedin kıss öyle..neyse çıkmış da rahatlamışsın..ama sakın alışkanlık olmasın haa:26::26::26:
ellerine sağlık yavlum..çok güzel bir sofra olmuşş
ben de tam soracaktım hani resimler diye
naz canım boşuna yapma iğrençççç bi diyet o lahana diyeti. çorbayı pişirirken çok kötü kokuyor dikkat e evdekiler evden kaçabilir
kızlar içemedim malesef berbattttıııı resmen böğğkkkkkinşallah hepimiz faydasını görürüz canım..sana tavsiye çorbaya 1 tavuk bulyon at tadını çok değiştiriyor..zararlı ama napalım kilo vermek için herşey mübah
Uzun aralar aranizda olmayacam kizlar
Dün kaynimi kaybettik allah rahmet eylesin ve arkada kalanlara sabir versin Allahim
Geçen hafta bugün de aniden teyzem vefat etti bu siralar hayatim allah bullak her şeyin hayırlısı köyde telefonda çekmiyor mayisin 2 haftasi sizinleyim inşallah allah nasip ederse biraz ara ve izin bana opuldunuz bizlere dua edin bugün kizim da rahatsizdi yol vurdu sanirim;((( hastanelerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?