Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyi akşamlar hatunlar

Sabah 6 akşam 4 km yürüdüm,çok yorgunum,bi de mens başladı acayip şiştim

Sabah klasik karatay artı çilek

Akşam yayla çorbası salata

Soğan ve lahana kürleriniz hayırlı olsun hanımlar,ben de alkali suya başladım,1 lt suya yarım çay kaşiği,bakalim nolcak

Hepinize iyi geceler

kürleeeerrrrr

kızlar bu kadar gayrete inşallah cumaya hepimiz daha fazla eksileri görürüz yarın lahana çorbası denicem inşallah içebilirim herkes tadının ve kokusunun kötülüğünden bahsediyo ama

kızlar bu kadar gayrete inşallah cumaya hepimiz daha fazla eksileri görürüz yarın lahana çorbası denicem inşallah içebilirim herkes tadının ve kokusunun kötülüğünden bahsediyo ama

naz canım boşuna yapma iğrençççç bi diyet o lahana diyeti. çorbayı pişirirken çok kötü kokuyor dikkat e evdekiler evden kaçabilir

slm ahaliiii

kahvaltım

lor kavurmaaa ( soğan -sarımsak-maydanoz ve bol baharatlı lor)
4 zeytin
3 gün kuru kayısı
1 kupa kahvem

herkese iradesine hakim zamanlar hanımlar...

Teşekkürler çakmel. Rabbim kavuşturur inşallah.. Benim tartı artı gösterdi bugün :)

Bugün +300 gr ile uyandım. çok yorgunum sabah uyanmam zor oldu. kollarım tutmuyor. o yüzden akşamdan hazır olanlarla kaçamaklı yedim. bugünde kaçamaklı olacak. akşama protein yapacağım. akşama kadar gene kaçamaklı olacak sanırım. O yüzden bugün yazmayayım. Yarın ve perşembe günleri protein yapacağım. eşimin doğum günü biraz batırdı ama olsun. yapacak birşey yok. sağlık olsun :) akşama doğru biraz kendimi toparlayıp uzunca yürümem lazım.

Şimdiye kadar kaçamaklı ne yedimse hepsini biraz önce afedersiniz çıkardım. midem kaldırmadı. yediklerimden eser kalmadı midemde. abartmıştım sanırım biraz öyle bi şişkinlik falanda yoktu ama birden tıkandım ve çıktılar. kötü oldum yaf. psikolojimden mi öyle oldu acaba. anlamadım ama neyse. ben en iyisi müzik açıp mutfagımı toparlayayım.

Günaydın canlarım.

Maşallah herkeste kürler, çaylar, alkaliler gırla gidiyor. Bu cuma bomba gibi geliyor ekip anlaşılan.

Benim durumum meçhul. Hsonu pasta, simit ve nevzine denen (memleketimin tatlısı) şerbetli tatlı vs derken, tabii ki ++ çıktım. Şimdi tartılmadan yola devam ediyorum.

Sersum eskiden kim derdi, ay küçülürken biz de daha hızlı küçülücez diye???

Menümü de yazayım:

Sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittim.
10:30 3 yumurta ve sucukla omlet, 1 dilim peynir.

Biraz önce yürüyüşe gitmek için giyindim, tam çıkıyordum ki, oğlum "gitme anneeee..." deyince kıyamadım kaldım evde.

Son düzenleme:
bugünki menümü paylaşayım diyet tam gaz devam ediyor

uyanınca 3 kuru kayısı ve su

sabah: 1 dilim tahıllı ekmek 1 kk peynir domates salatalık

ara: 1 incir yeşilçay(2 fincan)

öğlen:150 gr kabak haşlama 200 gr yoğurt 1 diim tahıllı ekmek 2 köfte

ara: 50 gr lıght dondurma yarım paket diyet bisküvi

akşam: 50 gr közlenmiş patlıcan 100 gr közlenmiş biber 200 gr yoğurt 1 dilim tahllı ekmek 2 köfte

ara: yarım pkt diyet bisküvi 20 gr kuru üzüm 1 armut

bu arada ben lahana kürüne başladım sabah akşam lahana kaynatıp suyunu içiyorum sabah aç ve akşam yatmadan bugün 2. gün bitti beş gün sürecek 3 gün ara vereceğim

olsun artık napıcan mecbur.

filizim o çiçekler çok güzel oluyor ben de bayılırım..inşallah ben de batıya gidince alıcam balkonuma
evet canım harika oluyorlar inşallah canım allah gönlüne göre versin balkonuna bolca dik karşısınada geç çayını yudumla
akşam yemeğim

dukan krepi üstüne iskender
1 bardak şalgam suyu

sebze günlerinde şişiyorum ben bunu anladım

4 km yürüyüş cepte..yağmır çamır demedim yürüdüm vallaa
afiyet olsun yürüyüş içinde
eşinin doğumgünüydü sanırım mutlu yıllara canım hep beraber olun inşallah masnda harika olmuş

eşinin doğumgünüydü sanırım mutlu yıllara canım hep beraber olun inşallah masnda harika olmuş

Teşekkürler canım. Evet doğum günüydü ve benim urfaya ilk geldiğim gündü aynı zamanda :) eşim unuttuğumu sanmıştı . o evdeyken yaptığım herşeyi ama genede farketmedi çok şaşırdı :)

kahvaltımı sunayım
2 yumurta +beyaz peynir+5 ad. zeytin+limonlu maydanoz+yeşil çay+karatay kompostosu
öğlen= ton balıklı salata+1 dilim tb. ekmeği çayyy
1 buçuk gibi =şekersiz neskafe+3 dilim havuçlu kek (ayça kayanın tarifi)
dün sabah almıştım tarifi melekte gösterdi hemen uyguladım dururmuyum ben hiç yeni şeyleri denemeyi çok seviyorum
akşam annem gelecek biyerlere götürelim diyoruz çok sıkıldı kadın biraz gezsin dışarda yeriz artık inşallah cıslı yemem onuda yarın yazayım
öpüyorum kızlar

sağol canım..cumaya hepimiz güleriz inşallah
Sağol sersumum,sana da maşallah yğmur çamur demeyip yürümüşsün
:
sağol canım
yürüyüş

sağol canım senin de alkalin hayırlı olsun

inşallah hepimiz faydasını görürüz canım..sana tavsiye çorbaya 1 tavuk bulyon at tadını çok değiştiriyor..zararlı ama napalım kilo vermek için herşey mübah

nekaa yedin kıss öyle..neyse çıkmış da rahatlamışsın..ama sakın alışkanlık olmasın haa:26::26::26:
uf uf uf tatlılar hemide şerbetlii...
heee o ay kaçıncıya küçüldü biz hala aynıyız be oyam..

ah kıyamam kuzuyaa..

ellerine sağlık yavlum..çok güzel bir sofra olmuşş
ben de tam soracaktım hani resimler diye
evet canım harika oluyorlar inşallah canım allah gönlüne göre versin balkonuna bolca dik karşısınada geç çayını yudumla

afiyet olsun yürüyüş içinde
:
inşallah canım benim..amiinn

iyi gezmeler..teyzeme selam

1-neslihansltn-25 Nisan 2014
2-fbmy8785-2 Mayıs 2014
3-çakmel-9 Mayıs 2014
4-iğneoyası-16 Mayıs 2014
5-beyhan25-23 Mayıs 2014
6-sersum-30 Mayıs 2014
7-makbule07-6 Haziran 2014
8-filiztoprak-13 Haziran 2014
9-ficans-20 Haziran 2014
10-kardelenn-27 Haziran 2014
11-guleryuz2011-4 Temmuz 2014
12-sadece-aşkım-11 Temmuz 2014
13-naz8-18 Temmuz 2014
14-bruxelles-25 Temmuz 2014

neslihanda sıra ama uzun süredir gelmiyor...umarım gelir yoksa bir gönüllü lazım

Son düzenleme:
Uzun aralar aranizda olmayacam kizlar
Dün kaynimi kaybettik allah rahmet eylesin ve arkada kalanlara sabir versin Allahim
Geçen hafta bugün de aniden teyzem vefat etti bu siralar hayatim allah bullak her şeyin hayırlısı köyde telefonda çekmiyor mayisin 2 haftasi sizinleyim inşallah allah nasip ederse biraz ara ve izin bana opuldunuz bizlere dua edin bugün kizim da rahatsizdi yol vurdu sanirim;((( hastanelerdeyiz

Ya aslında çok yemedim ama sabah olunca olmadı mı nedir. anlamadım bende. çok da değildi aslında. Sağol annem. çıktı da midem kötü biraz işte. idare ediyorum bugün. yarın dukana devam. protein. bakalım ne olacak

naz canım boşuna yapma iğrençççç bi diyet o lahana diyeti. çorbayı pişirirken çok kötü kokuyor dikkat e evdekiler evden kaçabilir

inşallah hepimiz faydasını görürüz canım..sana tavsiye çorbaya 1 tavuk bulyon at tadını çok değiştiriyor..zararlı ama napalım kilo vermek için herşey mübah
kızlar içemedim malesef berbattttıııı resmen böğğkkkkk lahananın suyunu içebiliyodum ama bu çorba berbat bişi kalan 1,5 lahanamı kaynatıpmı içsem napsam en azından onda burnumu tutup içiyorum

başınız sağolsun canım kızınada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…