Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

inşallah annem inşallah ama ben bugün batacak gibiyim:) hiç hesaba katmamıştım :) 3 kişi olacağız sanırım ama çeşiti çok yapıyorum. mayalı bir hamur yoğurdum ondan çeşitler çıkarıyorum :) yapacak birşey yok. az yemeye çalışacağım. bugün proteindi ama gidecek. yarın protein şart.

Tatlı işinide anladım annem tamam. bugün yapmayacağım onu zaten yeni yediler. pasta ve pudingli büzkivili deneme birşey çıkardım ortaya bakalım ne olacak. hade hayırlısı. resim çekerim sofradan :)

harikasın canım bende lahana kürüne başladım lahanayı kaynatıp içiyorum sabah akşam dün başladım benimki de iğrenç
sağol canım
hadi hayırlısı ..kürlendik gene...işe yarar umarım..

olsun en kötü çok kaçırırsan üst üste 2 gün protein yaparsın canım...

çek foto çek görelim kıss

olsun en kötü çok kaçırırsan üst üste 2 gün protein yaparsın canım...

çek foto çek görelim kıss

Tamam annem çekerim :) umarım güzel bir sofra kurabilirim bakalım..yav telefonum bozuldu ablasını falan arayamıyorum. onlarıda çağırayım diyeceğim ama offf. şansa bak

2. öğünüm

düğün çorbası
sebzeli et sote

eşim gecikti ben de acıktım şimdi 1 kase karnıbahar kısırımdan yedim..bekleyince daha güzel olmuş beyaa

akşama yedikten sonra yazarım..yağmur yağmazsa yürüyüş yapıcam inşallah...

az önce ütülerimi de bitirdim..aslında işten yorgun geldim..malum pazartesi ama uzun süredir hep eşim yapıyordu ütüyü..kıyamadım bu sefer ona da sürpriz olsun dedim..kolum hala ağrıyor ama geçen haftakinden biraz daha iyi..sanırım iş yerinde zorluyorum ondan..

işte böyle kızlar..

Tamam annem çekerim :) umarım güzel bir sofra kurabilirim bakalım..yav telefonum bozuldu ablasını falan arayamıyorum. onlarıda çağırayım diyeceğim ama offf. şansa bak

aa geçmiş olsun..tel elimiz ayağımız beyaa..internetten mesaj atsan bakmaz mı..ya da komşundan teline simini takıp ara:44::44::44:

aa geçmiş olsun..tel elimiz ayağımız beyaa..internetten mesaj atsan bakmaz mı..ya da komşundan teline simini takıp ara:44::44::44:

komşularımla muhabbetim yok. o yüzden mecburen kalıyor gibi. arkadaşı gelecek bir tane o kadar. belki eşim gelince onun telefonundan bir bahane ile ararım artık.

slm kızlar gelemedim bi türlü
iyisinizdir umarım
kahvaltım =2 yumurta +tulum peyniri+5ad. zeytin+2 ad. pastırma +yeşilçay
öğlen= 1 buçuk lahmacun +şalgam suyu+ çayyyy
akşam= 2 tavuk but+salata +1 kase yoğurt+ bulgur pilavı ama biraz fazla kaçtı çok üzüldüm
oysa sabah çok güzel yürümüştüm bankaya gittim çiçekçiye gittim balkonuma rengarenk çiçekler aldım kedi tırnağı çiçeğin adı aynı saksıya birkaç renginden diktim renkli açıyomuş gibi oldu daha tomurcuklu hepsi açınca çok güzel olacak bu sayede 4 km yürümüşümdür ordan anneme geçtim falan ama temizlik yalan oldu malesef yarın yapıcam temizliğide ama şu an çok şiştim yarın çok hafif yemem lazım bunun acısını çıkartmama lazım leslie yapayım dedim ama bu arlar çok halsizim havalardanda kaynaklanıyo sanırım reglimin 3. günü bugün tartıyı etkilermi acaba cumaya nolcak bakalım

kıss 4 gündür hiç yemedim zateekızım istedi dayanamadım ama bu bu hafta son..söz valla

vay vay vay bana diyene bakınsimit pasta
geçmiş olsun kuzum

Bana denecek bir tek laf var: Dinime küfreden Müslüman olsa!

bu sabah 75.8 i gördüm tartıda.....cumadan beri 600 gr gitmiş..

cumaya daha da iyisini görürüm inşallah

ohh cumaya daha güzel olsun inşallah :)
Bende 59.8 gördüm :) bugün heheheh

Maşallah kızlar Sersum, en azından birimiz sözünü tuttu

komşularımla muhabbetim yok. o yüzden mecburen kalıyor gibi. arkadaşı gelecek bir tane o kadar. belki eşim gelince onun telefonundan bir bahane ile ararım artık.
olsun artık napıcan mecbur.

filizim o çiçekler çok güzel oluyor ben de bayılırım..inşallah ben de batıya gidince alıcam balkonuma

akşam yemeğim

dukan krepi üstüne iskender
1 bardak şalgam suyu

sebze günlerinde şişiyorum ben bunu anladım

4 km yürüyüş cepte..yağmır çamır demedim yürüdüm vallaa

Bana denecek bir tek laf var: Dinime küfreden Müslüman olsa!

Maşallah kızlar Sersum, en azından birimiz sözünü tuttu

sağol canımcım..cumaya kadar korurum umarım..hatta üstüne veririm diyorum..ama demeye korkuyorum..

darısı başına

Bugünkü menümü de yazayım:

Sabah 8:30 2 yumurta, peynir, zeytin,fındık
Akşam: 19:30 1 tabak kuru fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, biraz lahana turşusu.

4km yürüyüş.

Akşam yemeği çok geç saate kaldı. Kızımın etüdü varmış. Ben unutmuşum. Gidip onu almam gerekti. Dolayısıyla geç kaldım.

Malum, TEOG' a az kaldı. Habire etütleri oluyor. Son 1 hafta... Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Kızlar,
Fena üşütmüşüm. Hasta değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum ama durum kötü. İlaç içip yatıcam. Hepinize iyi geceler.

Sadece Aşkım, eşine beraber nice doğumgünleri kutlarsınız inşallah.

kocanın doğumgününü kutlamıyo musunuz siz..ne işin var burda..

iyi geceler canım..dinlen tabii...

teşekkür ederim kızlar. eşimin arkadaşı gelsin diye bekliyorum. işten geç çıkıyor. son hazırlıkları yaptım. birazdan giyineceğim. Tamam hadi gittim ben :) iyi geceler sizlere

kolay gelsin ve her şey gönlünce olsun canııımmm ALLAH cennette de eş nasip etsin sizi. Hayırlı uzun huzurlu ömürler sizeee

akşam yemeğim

dukan krepi üstüne iskender
1 bardak şalgam suyu

sebze günlerinde şişiyorum ben bunu anladım

4 km yürüyüş cepte..yağmır çamır demedim yürüdüm vallaa

bu günde kaçamaksız geçti artık benim için en önemli sonuç günlerin kaçamaksız geçmiş oluşu kızlaaar. sersum sadece aşkım tebrikler siziii kutluyorum ben sadece bildirim zamanı tartıldığımdan sonucu bilemiyorum hayırlısı inşallah

akşam yemeğim
kabak salatası
karnıyarık
tavuklu keşkek

herkese hayırlı akşamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…