- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Uzun aralar aranizda olmayacam kizlar
Dün kaynimi kaybettik allah rahmet eylesin ve arkada kalanlara sabir versin Allahim
Geçen hafta bugün de aniden teyzem vefat etti bu siralar hayatim allah bullak her şeyin hayırlısı köyde telefonda çekmiyor mayisin 2 haftasi sizinleyim inşallah allah nasip ederse biraz ara ve izin bana opuldunuz bizlere dua edin bugün kizim da rahatsizdi yol vurdu sanirim;((( hastanelerdeyiz
Dün kaynimi kaybettik allah rahmet eylesin ve arkada kalanlara sabir versin Allahim
Geçen hafta bugün de aniden teyzem vefat etti bu siralar hayatim allah bullak her şeyin hayırlısı köyde telefonda çekmiyor mayisin 2 haftasi sizinleyim inşallah allah nasip ederse biraz ara ve izin bana opuldunuz bizlere dua edin bugün kizim da rahatsizdi yol vurdu sanirim;((( hastanelerdeyiz
çok üzüldüm canım..Allah rahmet eylesin..Allah eşine çocuklarına dayanma gücü versin..genç ölümü çok zor..Allah teyzene de rahmet eylesin canım..hepsi üst üste olmuşş..sabırlar diliyorum sana ve ailene canım..:26::26:Uzun aralar aranizda olmayacam kizlar
hadi kolay gelsin yavlum
Ya aslında çok yemedim ama sabah olunca olmadı mı nedir. anlamadım bende. çok da değildi aslında. Sağol annem. çıktı da midem kötü biraz işte. idare ediyorum bugün. yarın dukana devam. protein. bakalım ne olacak
ben içebilmiştim hatta bulyonla güzel bile geldi bana mercimek çorbası gibi ama bol da baharat koymuştum..neyse suyunu içersin artıkkızlar içemedim malesef berbattttıııı resmen böğğkkkkklahananın suyunu içebiliyodum ama bu çorba berbat bişi kalan 1,5 lahanamı kaynatıpmı içsem napsam en azından onda burnumu tutup içiyorum
masada güzel evinide çok zevkli döşemişsin,güle güle otur canımEki Görüntüle 1081891 Eki Görüntüle 1081895 . Dünkü masam bu da. Pek net olmadı ama :)
tebrikler, tarifi de biziml e paylaşırsan sevinirizkahvaltımı sunayım
2 yumurta +beyaz peynir+5 ad. zeytin+limonlu maydanoz+yeşil çay+karatay kompostosu
öğlen= ton balıklı salata+1 dilim tb. ekmeği çayyy
1 buçuk gibi =şekersiz neskafe+3 dilim havuçlu kek (ayça kayanın tarifi)
dün sabah almıştım tarifi melekte gösterdi hemen uyguladım dururmuyum ben hiç yeni şeyleri denemeyi çok seviyorum
akşam annem gelecek biyerlere götürelim diyoruz çok sıkıldı kadın biraz gezsin dışarda yeriz artık inşallah cıslı yemem onuda yarın yazayım
öpüyorum kızlar
1-neslihansltn-25 Nisan 2014
2-fbmy8785-2 Mayıs 2014
3-çakmel-9 Mayıs 2014
4-iğneoyası-16 Mayıs 2014
5-beyhan25-23 Mayıs 2014
6-sersum-30 Mayıs 2014
7-makbule07-6 Haziran 2014
8-filiztoprak-13 Haziran 2014
9-ficans-20 Haziran 2014
10-kardelenn-27 Haziran 2014
11-guleryuz2011-4 Temmuz 2014
12-sadece-aşkım-11 Temmuz 2014
13-naz8-18 Temmuz 2014
14-bruxelles-25 Temmuz 2014
neslihanda sıra ama uzun süredir gelmiyor...umarım geliryoksa bir gönüllü lazım
Eki Görüntüle 1081891 Eki Görüntüle 1081895 . Dünkü masam bu da. Pek net olmadı ama :)
kahvaltımı sunayım
2 yumurta +beyaz peynir+5 ad. zeytin+limonlu maydanoz+yeşil çay+karatay kompostosu
öğlen= ton balıklı salata+1 dilim tb. ekmeği çayyy
1 buçuk gibi =şekersiz neskafe+3 dilim havuçlu kek (ayça kayanın tarifi)
dün sabah almıştım tarifi melekte gösterdi hemen uyguladım dururmuyum ben hiç yeni şeyleri denemeyi çok seviyorum
akşam annem gelecek biyerlere götürelim diyoruz çok sıkıldı kadın biraz gezsin dışarda yeriz artık inşallah cıslı yemem onuda yarın yazayım
öpüyorum kızlar
vovvvv yeni listemiz hayırlı olsun,inş bana sıra geldiğinde çoğumuz hedefimize ulaşmış oluruz, yada ne bileyim 70 liler 60 lara gelse 60 lılar 50 lilere ufffff hayali bilem güzellll,
.
sağol canım..cumaya hepimiz güleriz inşallah
sağol canım
yürüyüş
sağol canım senin de alkalin hayırlı olsun
inşallah hepimiz faydasını görürüz canım..sana tavsiye çorbaya 1 tavuk bulyon at tadını çok değiştiriyor..zararlı ama napalım kilo vermek için herşey mübah
nekaa yedin kıss öyle..neyse çıkmış da rahatlamışsın..ama sakın alışkanlık olmasın haa:26::26::26:
uf uf uf tatlılar hemide şerbetlii...
heee o ay kaçıncıya küçüldü biz hala aynıyız be oyam..
ah kıyamam kuzuyaa..
ellerine sağlık yavlum..çok güzel bir sofra olmuşş
ben de tam soracaktım hani resimler diye
inşallah canım benim..amiinn
iyi gezmeler..teyzeme selam
Eki Görüntüle 1081891 Eki Görüntüle 1081895 . Dünkü masam bu da. Pek net olmadı ama :)
uf uf uf tatlılar hemide şerbetlii...
heee o ay kaçıncıya küçüldü biz hala aynıyız be oyam..
1-neslihansltn-25 Nisan 2014
2-fbmy8785-2 Mayıs 2014
3-çakmel-9 Mayıs 2014
4-iğneoyası-16 Mayıs 2014
5-beyhan25-23 Mayıs 2014
6-sersum-30 Mayıs 2014
7-makbule07-6 Haziran 2014
8-filiztoprak-13 Haziran 2014
9-ficans-20 Haziran 2014
10-kardelenn-27 Haziran 2014
11-guleryuz2011-4 Temmuz 2014
12-sadece-aşkım-11 Temmuz 2014
13-naz8-18 Temmuz 2014
14-bruxelles-25 Temmuz 2014
neslihanda sıra ama uzun süredir gelmiyor...umarım geliryoksa bir gönüllü lazım
4.5 km yürüyüş cepte
Iyi akşamlar hepinize,selam sersum,oya
Sabah 5 km yürüyüş
Gelince klasik karatay ve yarım armut
Ikinci öğün yayla çorbası,1 minik z.yağlı biber dolma,1 kase çilek
Selam ficansım.
Bu cuma sonuç güzel olacak galiba
günayın caaanımGunaydin makbuş
Ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?