gidiceeekkkk...evrene güzel mesajlar ver..pozitif olElimde değil yaa takilup kaldum burda gitmiyor yaa
.
Sağol annem ama biraz önce gene kaçamak yaptım pfff. yürüyüşle arayı kapatacağım inşallah. Sıkıntıdan yiyorum hep ha.
bende yaptım ne zaman tatil ben evdeyim incirlere saldırıyorum yaa
canım iğneoyasından akşam haber alıcam yapamam derse liste sende olur oki dokii..
sersum listeyi yapan olmazsa ben yapabilirim cicimmm...
Sersum
Akşam yemeğe misafîrim var uzun yazamıycam. Yarın ben müsaitîm.listaei yapabilirim.3te yayınlarım.
4 km yürüyüş cepte..
yarını çok merak ediyorum kıslar...işallah wc sorunu yaşamam gene...
soğan suyunun etkilerini görücez..
ficans yarın yine unuttum gelemedim deme listeden atarım seni..napıyon nerelerdesin gene kaçak
Selam sersumum,burdayım canım,yaziyordum,tel den anca böyle yavaş yavaş yazıyorum,unuturmuyum bu hafta çok dikkat ettim ama 2 gündür yürüyemedım,yatmadan önce lesli mi yapsam ne
Dün alkali suyumu da içemedim,bugün de sadece 1 lt içtim,hazırlayımda yatana kadar 1 lt daha içeyim bugün 1 tatlı kaşığı da sütlü tatlı yedim:18:yazmayı unutmuşum
Senin soğan kürü de işe yaradı inşallah canım,belki haftaya ben de yaparım
iyi iyi hepimiz eksileri görücaz inşallah...
soğan kürünü 21 gün yapmak gerekiyormuş dayanabilirsem yapıcam..ama gerçekten işe yarıyor sanırım
Inşallah canım yaa,hepimiz görelim eksileri,ben şimdi lesliye başladım ,elimde de telden yazıyorum,yarın sabah da yürümem lazım
21 günde çok uzunmuş
çok uzun evet ama eğer çok etkilerse yaparım biliyorsun benim metoyu..
leslie 3 mil tamam
Öyleyse değer o zaman,faydalı da aynı zamanda,denemek lazım
bende mi yapsam lahana kürü bende hiç işe yaramadısabah P günü
dukan krepi arası peynir
çayy
öğlen
4 ciğer şiş
ayran
3-4 tane kiraz ben de dayanamadım
bakalım yarın nolucak...
kızlar soğan suyu sanırıım hızlandırıyor metoyu..ben biliyonuz 300-400 gr verirdim sanki bu hafta daha fazla gidecek gibi.:44:.4 gün oldu bugün 5. gün dayanabilirsem devam edicem
yarından itibaren 5dk kaynatmanın son 3 dk sına maydanoz da atıcam..bakalım..herbişeyi deniyorum yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?