Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Elimde değil yaa takilup kaldum burda gitmiyor yaa
.
gidiceeekkkk...evrene güzel mesajlar ver..pozitif ol
Sağol annem ama biraz önce gene kaçamak yaptım pfff. yürüyüşle arayı kapatacağım inşallah. Sıkıntıdan yiyorum hep ha.
hakettiniz ama
bende yaptım ne zaman tatil ben evdeyim incirlere saldırıyorum yaa
hakettiniz ama

sersum listeyi yapan olmazsa ben yapabilirim cicimmm...
canım iğneoyasından akşam haber alıcam yapamam derse liste sende olur oki dokii..haber veririm..:13::13::13:
hele yarın olsun belki neslihan da gelir:44::44::44:

sabah P günü

dukan krepi arası peynir
çayy

öğlen

4 ciğer şiş
ayran

3-4 tane kiraz ben de dayanamadım

bakalım yarın nolucak...

kızlar soğan suyu sanırıım hızlandırıyor metoyu..ben biliyonuz 300-400 gr verirdim sanki bu hafta daha fazla gidecek gibi.:44:.4 gün oldu bugün 5. gün dayanabilirsem devam edicem
yarından itibaren 5dk kaynatmanın son 3 dk sına maydanoz da atıcam..bakalım..herbişeyi deniyorum yawww

Son düzenleme:
çok tokum sanırım artık bişey yemem acıkırsam ayranla idare ederim karatay usulü..yarın gerçekten artık çizelgemde de 75 i görmek istiyorum

Sersum
Akşam yemeğe misafîrim var uzun yazamıycam. Yarın ben müsaitîm.listaei yapabilirim.3te yayınlarım.

Sersum
Akşam yemeğe misafîrim var uzun yazamıycam. Yarın ben müsaitîm.listaei yapabilirim.3te yayınlarım.

tamamdır canım...teşkür ederimm..öpüldün ve dene kolay gelsin..tikkat et fazla kaçırma sakın haa..yarın tartıda

canım iğneoyası yarın yapacakmış listeyi..2. yedek yazıyorum seni de..neslihansultan gelmezse iğneoyasında liste canım

4 km yürüyüş cepte..

yarını çok merak ediyorum kıslar...işallah wc sorunu yaşamam gene...

soğan suyunun etkilerini görücez..

ficans yarın yine unuttum gelemedim deme listeden atarım seni.. napıyon nerelerdesin gene kaçak

Selam kızlar

Dün sabahtan beri giremedim,bayramımız çok güzel geçti,çocuklar ve öğretmenleri çok güzel şeyler hazırlamışlar,benim kızında dans grubu vardı,kendileri çalıştılar,herkes de çok beğendi

Öğleden sonra da misafirim geldi,pizza,poaça ve tatlı yaptım ve hiçbirine dokunmadım,actifry da biber kızartmıştım domates sosu da yaptım ondan ve kahvaltılık yedim salatayla beraber ve çay

Akşam da eşim mis kokulu sıcacık bazlamalar getirmiş,1 lokma attım ağzıma

Bu sabah klasik karatay,1 küçük armut,1 lokma bazlama

2.öğün biraz et,ayran,2 kaşık kadar kısır,peynir,kıl biber,çay

Kısır beni şişirmez inşallah,şu anda bayağı şişi,yarına geçer inşallah

Yarın hepimiz tartıda eksiler görürüz inşallah

Kaneelcim çok sevindim,Allah sağlıkla kızını kucağına almak nasip etsin inşallah canım

Selam sersumum,burdayım canım,yaziyordum,tel den anca böyle yavaş yavaş yazıyorum,unuturmuyum bu hafta çok dikkat ettim ama 2 gündür yürüyemedım,yatmadan önce lesli mi yapsam ne

Dün alkali suyumu da içemedim,bugün de sadece 1 lt içtim,hazırlayımda yatana kadar 1 lt daha içeyim bugün 1 tatlı kaşığı da sütlü tatlı yedim:18:yazmayı unutmuşum

Senin soğan kürü de işe yaradı inşallah canım,belki haftaya ben de yaparım

iyi iyi hepimiz eksileri görücaz inşallah...

soğan kürünü 21 gün yapmak gerekiyormuş dayanabilirsem yapıcam..ama gerçekten işe yarıyor sanırım

iyi iyi hepimiz eksileri görücaz inşallah...

soğan kürünü 21 gün yapmak gerekiyormuş dayanabilirsem yapıcam..ama gerçekten işe yarıyor sanırım

Inşallah canım yaa,hepimiz görelim eksileri,ben şimdi lesliye başladım ,elimde de telden yazıyorum,yarın sabah da yürümem lazım

bende mi yapsam lahana kürü bende hiç işe yaramadı

iyi geceler ficansım...ben kaçtım

yarın tartı hepimizi güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…