- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
bende mi yapsam lahana kürü bende hiç işe yaramadı
akşamdan hazırlasak olur mu acaba bi de adetin yedinci günü başlanıyor sanırım ben daha ayın 6 sı gibi adet olacağım ben şu protein yapayım da cumartesiye kadar bi 2 kilo versem ah artık şu 59 u görmek istiyorumlahana bende de işe yaramadı ama bu kesin yaradı gibi canım..sabah sabah kokusu biraz kötü ama
iyi geceler ficansım...ben kaçtım
yarın tartı hepimizi güldürsün inşallah
akşamdan hazırlasak olur mu acaba bi de adetin yedinci günü başlanıyor sanırım ben daha ayın 6 sı gibi adet olacağım ben şu protein yapayım da cumartesiye kadar bi 2 kilo versem ah artık şu 59 u görmek istiyorum
iyigeceler kuzularımmm leptininiz bol çalışsınIyi geceler canım,makbuş sana da iyi geceler
şimdilik kalsın bakayım o zaman sabahları onla da uğraşamam proteini yapayım da tekrar sıkıştığım bi zamanda onu da yaparım :44::44::44:işin kötüsü o işte canım sabah taze olmalı sadece akşama aynısını içebiliyorsun..ılık hemde ama sabah işe gitmeden olunca neredeyse sıcak oluyor..
canım vallahi çok iyi atlatmışsın yemediklerin içinSelam kızlar
Dün sabahtan beri giremedim,bayramımız çok güzel geçti,çocuklar ve öğretmenleri çok güzel şeyler hazırlamışlar,benim kızında dans grubu vardı,kendileri çalıştılar,herkes de çok beğendi
Öğleden sonra da misafirim geldi,pizza,poaça ve tatlı yaptım ve hiçbirine dokunmadım,actifry da biber kızartmıştım domates sosu da yaptım ondan ve kahvaltılık yedim salatayla beraber ve çay
Akşam da eşim mis kokulu sıcacık bazlamalar getirmiş,1 lokma attım ağzıma
Bu sabah klasik karatay,1 küçük armut,1 lokma bazlama
2.öğün biraz et,ayran,2 kaşık kadar kısır,peynir,kıl biber,çay
Kısır beni şişirmez inşallah,şu anda bayağı şişi,yarına geçer inşallah
Yarın hepimiz tartıda eksiler görürüz inşallah
Kaneelcim çok sevindim,Allah sağlıkla kızını kucağına almak nasip etsin inşallah canım
Selam kızlar
Dün sabahtan beri giremedim,bayramımız çok güzel geçti,çocuklar ve öğretmenleri çok güzel şeyler hazırlamışlar,benim kızında dans grubu vardı,kendileri çalıştılar,herkes de çok beğendi
Öğleden sonra da misafirim geldi,pizza,poaça ve tatlı yaptım ve hiçbirine dokunmadım,actifry da biber kızartmıştım domates sosu da yaptım ondan ve kahvaltılık yedim salatayla beraber ve çay
Akşam da eşim mis kokulu sıcacık bazlamalar getirmiş,1 lokma attım ağzıma
Bu sabah klasik karatay,1 küçük armut,1 lokma bazlama
2.öğün biraz et,ayran,2 kaşık kadar kısır,peynir,kıl biber,çay
Kısır beni şişirmez inşallah,şu anda bayağı şişi,yarına geçer inşallah
Yarın hepimiz tartıda eksiler görürüz inşallah
Kaneelcim çok sevindim,Allah sağlıkla kızını kucağına almak nasip etsin inşallah canım
Sersum
Akşam yemeğe misafîrim var uzun yazamıycam. Yarın ben müsaitîm.listaei yapabilirim.3te yayınlarım.
afiyet olsun canım..
rumuz:sersum Dukan Diyeti
baş.tar:29 Ocak 2014
baş kilo:79 kg
gecen hafta:76.4 kg
bu hafta:74.8 kg
fark:---1600 gr
top.fark:4.2 kg
yüzde:%2.094yuppiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?