Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

.............................................EFSANE LİSTE ..........

:119::119::119::119::119::124::124::124:

KİLO VERENLER

ficans -%3,17
sersum -%2,09
igneoyasi -%1,94
çakmel -%1,88
fbmy8785 -%1,61
beyhan25 -%0,74
kardelenn -%0,72
bruxelles -%0,65
sadece_askım -%0,20

AYNI KALANLAR

filiztoprak

KİLO ALANLAR

Makbule007 +%1,24

patlıcanlı haşhaşlı dukan böreğim
1 dilim kakaolu kremalı dukan kekim(pudinki sulu yaptım üstüne döktüm al sana yaş pasta..)
buyrun kızlar çaya

Listedeki herkesi tebrik ediyorum. 1.mize de ayrıca maşallah diyorum.

Yanlışım, eksiğim varsa düzeltin lütfen. Oğlumu almaya gitmem lazım. Akşam görüşürüz.

valla efsane..geçen haftalarda da olmuştu böyle..bitek makbuş bozmuşşüzülme makbuşum haftaya gider seninde..:13:

oyam ellerine emeğine sağlık..öncelikle ficansımı oyamı ve kendimii..veee diğer tüm arkadaşlarımı kutlarım...biz süperiz yawww

Sağol canım

Ben eşime eşlik etmekten verdiğim tüm kiloları aldım,ama şimdi kendim erken saatte yiyorum onu beklemiyorum

bravo kızlar,hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizinşallah hep böyle devam eder

Hoşgeldin canım,inşallah

Sağol canım benim haftaya da sen birinci olursun

Geç olsun da olsun canım,ben de başlamaya niyetli gibiyim,hem de sağlık açısından,zor mu nasıl yapıyorsun canım

Sağol canım benim,inşallah istikrarlı olabilirim

Soruları bekliyoruz

maşallahınız var hatunlar kilolar gitmiş tebrik ederim işlerim çok temizlik yapıyorum haftaya cumayada düğünümüz var koşturmacadayım iyice

Hayırlı olsun canım güzel koşturmacalar bunlar

yayınla canım onlar da eklerler kendilerini ..neslihan sultan gelmediği için zaten cezalı naz8 in neti olmayabilir..:44::44:

sağol canım ya..ficansa teessüflerimi fışkırtıyorum..

Ellerine sağlık canım

Eki Görüntüle 1087461

patlıcanlı haşhaşlı dukan böreğim
1 dilim kakaolu kremalı dukan kekim(pudinki sulu yaptım üstüne döktüm al sana yaş pasta..)
buyrun kızlar çaya

Çok güzel görünüyor,ellerine sağlık

Listedeki herkesi tebrik ediyorum. 1.mize de ayrıca maşallah diyorum.

Yanlışım, eksiğim varsa düzeltin lütfen. Oğlumu almaya gitmem lazım. Akşam görüşürüz.

Sağol oyacımBen de hepinizi tebrik ederim

Sağol canım benim haftaya da sen birinci olursun

Geç olsun da olsun canım,ben de başlamaya niyetli gibiyim,hem de sağlık açısından,zor mu nasıl yapıyorsun canım

hehehe inşallah...:13::13::13:

işe gitmeden olunca sabahları tam ılımadan sıcak içince tadı kötü geliyor ama sabrediyorum..her sabah taze yapmak ve ılık içmek gerekiyormuş..değer bence..

2 bardak kaynamış suya 1 orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorum kapağını kapatıp tam 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum..soğanları çıkarıp süzüp aç karnına sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyorum(içme suyu olacak)
bugün 2 dk soğanı kaynatıp 3 dk kala maydanoz da attım içine tadı daha iyi gibi geldi

Menümü de yazıp çıkayım

Çok yoruldum bugün dışarıda işlerim vardı,sabah acele çıktım az bazlama,peynir,armut ve ayran

Gelince saat 3 te evde yemekte yoktu 2 yumurtadan yeşil biberli peynirli omlet,1 adet çiğ köfte,ayran ve 1 soda,doymam sandım ama şiştim

İnşallah

Tamam canım,akşam da sabah yaptığını içiyorsun değil mi

kızlarr mükemmelsiniz haikasınız vallahi gaza geldim bende bu hafta en az 2 kilo vereceğim soğan kürüne yarın başlıyım bariii sersumum mikemmel canım o metobolizmaya bu kilo harika valla maşallah herkeze

kızlarr mükemmelsiniz haikasınız vallahi gaza geldim bende bu hafta en az 2 kilo vereceğim soğan kürüne yarın başlıyım bariii sersumum mikemmel canım o metobolizmaya bu kilo harika valla maşallah herkeze

sağol canikom...geçen haftalara da sen mikemmel kilolar verdin..bu başarını da unutma..

hepberaber daha da güzel sonuçlar elde edeceğiz..:13::13:

ben bugün şimardım biraz yediklerimi abarttım cıss hiç yok içinde (kiraz ve çilek dışında onu da saymıyorum..)
ama bugün çook doydum yawww

bugün yürüyüş yapmıyacam her cuma olduğu gibi dinlenmece..

kızımla animasyon izlemece..babamız nöbetçi..balık günümüzdü..

akşam öğünüm

2 alabalık
bolca semizotu salatası
1 bardak şalgam suyu

kız sersum soğan suyuna benide heveslendirdin de 2 kere yaptım 2 sinde de hamile kaldım 2 kilo verecem diye .... yoluna gitmeyim diyorum, şöyle adamdan uzak olcam zamanlarda aklımda olsunne yapiim artık

kız sersum soğan suyuna benide heveslendirdin de 2 kere yaptım 2 sinde de hamile kaldım 2 kilo verecem diye .... yoluna gitmeyim diyorum, şöyle adamdan uzak olcam zamanlarda aklımda olsunne yapiim artık

kısss korunurken mi hamile kaldınnn..korkutma beni..ben de spiral var ..olmaz bişey değil mi...:44::44:

bende önce 1 numaramızı ,ardından o taş metoyo halleyen başkanımızı ve hepimizi canı gönülden kutluyorum( maşallahü vela havle vela kuvvete illa billahi aliyyül azim amin) bu gün bu topik seratoninden uçmazsa iyidir kızlar... dilerim makbulemizin de verenler kervanına katıldığı en kötü listemiz bu liste olurr. hanımlar ödülleri abartmayalım bunun haftaya cuması da var ona göre

evet sorular pdf formatlı word e dönüştürebilirsem atıcam belki yavrulara bir parça yarar olur

Son düzenleme:

süpersiniz hatunlar liste mükemmel eline sağlık canım yap yap bitmiyor bu işler resmen evi dagıttım şimdi çay keyfi

çok abartmamışsın canım bişi olmaz o kadardan balık bu be bakalım inşallah bende protein sayesinde 2 kilo versem yeter tam 1 hafta yapacağım sonra da 3 gün meto hızlandırıcı diyet yapacağım bakalım görccez neler olacak

bugünki menüm
sabah: 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 2 zeytin 1 kase yoğurt

ara: yok

öğlen: 2 yumurta 1 kk peynir domates salatalık 1 kase yoğurt

ara: 1 su bardağı yoğurt 5-6 badem

akşam: 90 gr ızgara köfte domates salatalık 1 kase yoğurt

ara: 2 incir 1 su bardağı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…