kız sersum soğan suyuna benide heveslendirdin de 2 kere yaptım 2 sinde de hamile kaldım 2 kilo verecem diye .... yoluna gitmeyimdiyorum, şöyle adamdan uzak olcam zamanlarda aklımda olsun ne yapiim artık
bravooooo muhtarım sen ne yaptın böyleeeee bombayı patlatmışsınrumuz:sersum Dukan Diyeti
baş.tar:29 Ocak 2014
baş kilo:79 kg
gecen hafta:76.4 kg
bu hafta:74.8 kg
fark:---1600 gr
top.fark:4.2 kg
yüzde:%2.094yuppiiiiiiiiiii
epilasyona gittim bıyıklarımı hallettim geldim...ne inatçıymıymış be 1 yıldır gidiyom hala bitmedi bıyıklarım
epilasyonu yapan kız abla bende kist var naapsam dedi ben de soğan kürü yap dedim ..ama çok zayıflatıyormuş dedi..kızlar demek herkes biliyor zayıflattığını ben niye bukaa geç kaldım bee
neyse geç olsun güç olmasın..
ben de bukaa iyi bir sonuç beklemiyordum..benim için rekor bu..maşallah 41 kerehaftaya da bukadar olmasa da gider inşallah
oyam bu hafta herkesler vermiş gerçekten efsane liste olucak kıss:13::13::13::13:
sabah
dukan krepi arası peynir
çay
öğlen
et döner
salata
çorba
eve gelince kendime ödül olarak 5-6 çilek ve 10-12 kiraz pişman değilim
liste süper ötesi olmuş.............................................EFSANE LİSTE ..........
:119::119::119::119::119::124::124::124:
KİLO VERENLER
ficans -%3,17
sersum -%2,09
igneoyasi -%1,94
çakmel -%1,88
fbmy8785 -%1,61
beyhan25 -%0,74
kardelenn -%0,72
bruxelles -%0,65
sadece_askım -%0,20
AYNI KALANLAR
filiztoprak
KİLO ALANLAR
Makbule007 +%1,24
ayyyyyy bizdemi yapsak bak şimdi sersumcum bu bardak çay bardağımı su bardağımı ne olur su bardağı de nasıl içilir yoksahehehe inşallah...:13::13::13:
işe gitmeden olunca sabahları tam ılımadan sıcak içince tadı kötü geliyor ama sabrediyorum..her sabah taze yapmak ve ılık içmek gerekiyormuş..değer bence..
2 bardak kaynamış suya 1 orta boy soğanı 4 e bölüp atıyorum kapağını kapatıp tam 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyorum..soğanları çıkarıp süzüp aç karnına sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyorum(içme suyu olacak)
bugün 2 dk soğanı kaynatıp 3 dk kala maydanoz da attım içine tadı daha iyi gibi geldi
yok korunmuyorduk ama 2 3 sene çocuk olmamıştı, oldu sonra kız, olmaz heralde inş. ne bileyim..:26:kısss korunurken mi hamile kaldınnn..korkutma beni..ben de spiral var ..olmaz bişey değil mi...:44::44:
heee topiğimizde zayıflayacam derken hamile kaldum' olurHe he:)))) Ben de aynı şeyi söylemiştim. Topiğimz bir anda hamilelik topiği olur:)))
hepimiz süperiz kıss.süpersiniz hatunlar liste mükemmel eline sağlık canım yap yap bitmiyor bu işler resmen evi dagıttımşimdi çay keyfi
he kıss balık yanee...çok abartmamışsın canım bişi olmaz o kadardan balık bu bebakalım inşallah bende protein sayesinde 2 kilo versem yeter tam 1 hafta yapacağım sonra da 3 gün meto hızlandırıcı diyet yapacağım bakalım görccez neler olacak
He he:)))) Ben de aynı şeyi söylemiştim. Topiğimz bir anda hamilelik topiği olur:)))
sağolasın datlım gıymatlımbravooooo muhtarım sen ne yaptın böyleeeee bombayı patlatmışsın
ayyyyyy bizdemi yapsak bak şimdi sersumcum bu bardak çay bardağımı su bardağımı ne olur su bardağı de nasıl içilir yoksametonu tebrik ediyom yani harekete geçmiş sonunda
yok korunmuyorduk ama 2 3 sene çocuk olmamıştı, oldu sonra kız, olmaz heralde inş. ne bileyim..:26:
heee topiğimizde zayıflayacam derken hamile kaldum' olur
Eki Görüntüle 1088393 Eki Görüntüle 1088394 Eki Görüntüle 1088395 Eki Görüntüle 1088396
Yulaf kepeği karışımından yaptım. lor peynirli. isterseniz sonra tarif veririm. Ama yoğurtla güzel gidiyor. sevdim. son resimde dünkü öğle yemeğimdi. akşamkide aynıydı. sonraki tatlıyı saymıyorum tabi
abooooowww su bardağıhepimiz süperiz kıss....kolay gelee
he kıss balık yanee...
sus kısss susss töbe dee:18::18::18:
sağolasın datlım gıymatlım
yap kıss yappp
çay bardağı dee diycektin heralde..ama demiyom şekerim su bardağı valla 1 haftadır zorla morla içiyom..içiliyo yanee
kokmamak için de olipsin tatlandırıcılı şekerlerini yiyiyom üstüne..
dün kayynamanın son 3. dk sı 2-3 dal da maydanoz attım sanki tadı biraz daha iyi oldu gibi..siz iki türlü de deneyin şekerim
benim metoyu dize getirdiyse sizinkilere neler yapmaz bu soğan
oh be rahatladım...
aman diyyim adımız çıkar kısssvalla topiğin adını bir kez değiştirdim bidaha olmaz..
bende pazardan şimdi geldim aynı 20 tl idi abatmışlar bence yada istanbulda öyledirçok güldüm yaawwwwtv de kirazın kilosu 200 tl diyor ben türkiyenin en ücra köşesinde kilosu 20 tl den (aldığım 7 tl tuttu) yedim..bu hakkari çok garip yaww..herşey çok pahalı ama batıda pahalı olan birşey burada ucuz..alıpta satsam mı nee
ver tabi canım tarifi bizde deneyelimEki Görüntüle 1088393 Eki Görüntüle 1088394 Eki Görüntüle 1088395 Eki Görüntüle 1088396
Yulaf kepeği karışımından yaptım. lor peynirli. isterseniz sonra tarif veririm. Ama yoğurtla güzel gidiyor. sevdim. son resimde dünkü öğle yemeğimdi. akşamkide aynıydı. sonraki tatlıyı saymıyorum tabi
o kada olcak sersum sıcak sıcak ne kokar beeeeee ne bulduysak bu iştahtan bulduk bizkahvaltım
avuç içimkadar dukan ekmeği
kuymak
peynir
söğüş salata
sucuklu omlet
avcum kadar sıcak ekmek(eşim fırından almış dayanamadım gene..kaşınıyorum ben..)son oldu bu söz bidaa olmayacak
çayy
uff yaaa eşime kızdımm ..niye sıcak ekmek alıyorsun diye..olsun bu da ödülün olsun diyo. .tam sevinmişken sevincim kursağımda kalmasın dedim kızdım..
bu haftaki son kaçamağımdı kıslar...valla son..
ellerine sağlık kujumm..şekli biraz ilginç olmuş mühim olan tadı
çok güzel olduğunu söyleyemem ne yalan diyeyim kıssabooooowww su bardağıdenicem ama nasıl tadından korkuyom yahu bide sabah sabah
bende pazardan şimdi geldim aynı 20 tl idi abatmışlar bence yada istanbulda öyledir
o kada olcak sersum sıcak sıcak ne kokar beeeeee ne bulduysak bu iştahtan bulduk biz
sağol canımben ikisinide yazdım kızlar hangisi hoşunuza giderse
Evet biraz tuhaf şekil oldu ama. çok güzel kabardılar. tadı da süper oldu. Yazayım tarifi.
-6 kaşık yulaf kepeği karışımı
-2 yumurta
-3-4 kaşık dolu dolu susuz yoğurt
-3-4 kaşık süttozu
-1 paket kabartma tozu(mahlepli olandan kullandım)
-4 yemek kaşığı tepeleme lor
-2 tatlı kaşığı zeytinyağı
kuru olanları güzelce karıştırıp yoğurt ve yumurtayı ayrıca çırpıp ekledim. biraz sıvı bir karışım olacak. azcık da çörek otu attım. kızarıncaya kadar 180 derecede pişirdim. tadı süper valla. yoğurtla güzel gidiyor. sade bile süper.
Afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?