Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menüleri yazmadım bugün. Yatmadan yazayım. Bugün 3 öğün yedim:

Sabah 8:30 2 , kaşar peynir, zeytin, domates,fındık.
Öğlen 13:30 Ciğer, salata
Akşam 19:30 Suluköfte, salata,

4km/45 dakika yürüyüş.

Hepinize iyi geceler.

kız sersum soğan suyuna benide heveslendirdin de 2 kere yaptım 2 sinde de hamile kaldım 2 kilo verecem diye .... yoluna gitmeyim diyorum, şöyle adamdan uzak olcam zamanlarda aklımda olsunne yapiim artık

He he:)))) Ben de aynı şeyi söylemiştim. Topiğimz bir anda hamilelik topiği olur:)))

rumuz:sersum Dukan Diyeti
baş.tar:29 Ocak 2014
baş kilo:79 kg
gecen hafta:76.4 kg
bu hafta:74.8 kg
fark:---1600 gr
top.fark:4.2 kg
yüzde:%2.094 yuppiiiiiiiiiii
bravooooo muhtarım sen ne yaptın böyleeeee bombayı patlatmışsın

liste süper ötesi olmuş
ayyyyyy bizdemi yapsak bak şimdi sersumcum bu bardak çay bardağımı su bardağımı ne olur su bardağı de nasıl içilir yoksametonu tebrik ediyom yani harekete geçmiş sonunda

kısss korunurken mi hamile kaldınnn..korkutma beni..ben de spiral var ..olmaz bişey değil mi...:44::44:
yok korunmuyorduk ama 2 3 sene çocuk olmamıştı, oldu sonra kız, olmaz heralde inş. ne bileyim..:26:

He he:)))) Ben de aynı şeyi söylemiştim. Topiğimz bir anda hamilelik topiği olur:)))
heee topiğimizde zayıflayacam derken hamile kaldum' olur

süpersiniz hatunlar liste mükemmel eline sağlık canım yap yap bitmiyor bu işler resmen evi dagıttım şimdi çay keyfi
hepimiz süperiz kıss....kolay gelee
he kıss balık yanee...
sus kısss susss töbe dee:18::18::18:
sağolasın datlım gıymatlım

yap kıss yappp

çay bardağı dee diycektin heralde.. ama demiyom şekerim su bardağıvalla 1 haftadır zorla morla içiyom..içiliyo yanee
kokmamak için de olipsin tatlandırıcılı şekerlerini yiyiyom üstüne..
dün kayynamanın son 3. dk sı 2-3 dal da maydanoz attım sanki tadı biraz daha iyi oldu gibi..siz iki türlü de deneyin şekerim
benim metoyu dize getirdiyse sizinkilere neler yapmaz bu soğan

yok korunmuyorduk ama 2 3 sene çocuk olmamıştı, oldu sonra kız, olmaz heralde inş. ne bileyim..:26:

heee topiğimizde zayıflayacam derken hamile kaldum' olur

oh be rahatladım...

aman diyyim adımız çıkar kısssvalla topiğin adını bir kez değiştirdim bidaha olmaz..

böyle diyyim de evrene doğru mesajlar veriim di mi amaa

benim yine 2012 ilkbaharındaki gibi tayin modum başladı 3 gündür 4.30-5.30 da kalkıyorum..

kalktım bul.makinesinden temizleri yerleştirdim,ocağı lavaboyu ovdum..kızımın akşamdan kalan abur cubur artıklarını temizledim(habire tıkınıyo habire tıkınıyo)onun yüzünden zaten ben de film izlerken 1 avuç anteple çekirdek yedim:26::26:üff yaaa şişirecek beni gene...neyse prolarım ve soğan suyum dengeler yine

az öce de maydanozlu soğan suyumu yaptım ılımasını bekliyom..kızımı dersaneye yollayıp eşimin nöbetten gelmesiyle 10 gibi kahvaltı yaparız..
ama çok var daha belki peynir falan atıştırırım ben..ee 5.30 da kalkınca.

Son düzenleme:
çok güldüm yaawwww tv de kirazın kilosu 200 tl diyor ben türkiyenin en ücra köşesinde kilosu 20 tl den (aldığım 7 tl tuttu) yedim..bu hakkari çok garip yaww..herşey çok pahalı ama batıda pahalı olan birşey burada ucuz..alıpta satsam mı nee

Günaydınlar.. Dün prom gayet güzel gidiyordu akşam eşimin arkadaşları geldi. tabi tatlıda geldi. yedim gitti. bugünde pro ile başladım ama ne olur bilmiyorum umarım kaçamaksız atlatırım. yeme eğilimindeyim ama zor duruyorum. Bakalım neler olacak.

Kahvaltım;
-lor peyniri
-yoğurt
-2 yumurtadan omlet
-dukan poğaça gibi birşey işte :)
-şekersiz çay

Yulaf kepeği karışımından yaptım. lor peynirli. isterseniz sonra tarif veririm. Ama yoğurtla güzel gidiyor. sevdim. son resimde dünkü öğle yemeğimdi. akşamkide aynıydı. sonraki tatlıyı saymıyorum tabi

Son düzenleme:
kahvaltım

avuç içimkadar dukan ekmeği
kuymak
peynir
söğüş salata
sucuklu omlet
avcum kadar sıcak ekmek(eşim fırından almış dayanamadım gene..kaşınıyorum ben..)son oldu bu söz bidaa olmayacak
çayy

uff yaaa eşime kızdımm ..niye sıcak ekmek alıyorsun diye..olsun bu da ödülün olsun diyo..tam sevinmişken sevincim kursağımda kalmasın dedim kızdım..
bu haftaki son kaçamağımdı kıslar...valla son..

Bende yulaflı potama yapmıştım mükemmel olmuştu

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

Yulaflı poaça olacaktı :)

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracığılı ile gönderildi.

abooooowww su bardağı denicem ama nasıl tadından korkuyom yahu bide sabah sabah
bende pazardan şimdi geldim aynı 20 tl idi abatmışlar bence yada istanbulda öyledir
ver tabi canım tarifi bizde deneyelim
o kada olcak sersum sıcak sıcak ne kokar beeeeee ne bulduysak bu iştahtan bulduk biz

Malzemeler:
◾Yarım çay bardağı Lıght süt.
◾1 adet yumurta.
◾1 çay bardağı kepekli un.
◾Yarım çay bardağı dövülmüş fındık.
◾2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı.
◾1 tatlı kaşığı tarçın.
◾Yarım paket kabartma tozu.
◾1 adet havuç.

Hazırlama:

Tatlandırıcı ve yumurta beyzalaşıncaya kadar çırpılır.Havuç dışında tüm malemeler katılırı ve çırpılır.Havuçları ince ince doğrayın ve hamura ilave edin.Yağlanmış kek kalıbına döküp, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika pişirin.

arkadaşlar ayça kayanın tarifini ben pek beğenmedim kabarmadı isteyenler olmuştu şimdi hatırlayamadım kim olduğunu
ama karatay hocanın kek tarifini verebilirim dün yaptım çok lezzetli eşim bile beğendi
ben biraz değiştirdim o şekilde yazıyorum
incirli kek
sizde sevdiğiniz kurularla yapabilirsiniz
malzeme
2 ad. yumurta
1,5 çay bardağı süt
1 çay bardağı ceviz içi,(iri ezilmiş olacak)
4 ad. kuru incir
10-15 kuru üzüm
1 portakal kabuğu rendesi
1 çay kaşığı kabartma tozu
yarım su bardağı un demiş ama ben kepekli un koydum 1su bardağına yakındı sebebi cıvık gibi oldu siz normal kek kıvamını tutcak şekilde koyun
5 tane tatlandırıcı koydum bu yok tabi karatayda ama ben öle yaptım harika oldu
hazırlanışı
incirleri nohut büyüklüğünde doğrayın üzmle birlikte azıcık unlayın
bir kasede yumurtayı tatlandırıcıyı unu kabartma tozunu karıştırın enson inciri üzümü ve cevizide ekleyin yağlanmış kalıba döküp fırına verin 180 derecede 25 dakika gibi bakarsınız yinede pişmiş oluyor
hem daha sağlıklı kaçamak oluyor böylece

Son düzenleme:
bugünkü kahvaltım
peynir zeytin fındık 1 tane ceviz bu kadar
öğlen kızım dersanede oluca bende ayak üstü atıştırdım
5 tane çilek+5 yenidünya+3 erik 1 kase yoğurt
bitirmeye çalışıyorum süt aldım bugün yoğurt yapıcam
neskafe+ kekimden yedim
akşamı sonra yazayım kızlar henüz düşünmedim

ellerine sağlık kujumm..şekli biraz ilginç olmuş mühim olan tadı

Evet biraz tuhaf şekil oldu ama. çok güzel kabardılar. tadı da süper oldu. Yazayım tarifi.
-6 kaşık yulaf kepeği karışımı
-2 yumurta
-3-4 kaşık dolu dolu susuz yoğurt
-3-4 kaşık süttozu
-1 paket kabartma tozu(mahlepli olandan kullandım)
-4 yemek kaşığı tepeleme lor
-2 tatlı kaşığı zeytinyağı

kuru olanları güzelce karıştırıp yoğurt ve yumurtayı ayrıca çırpıp ekledim. biraz sıvı bir karışım olacak. azcık da çörek otu attım. kızarıncaya kadar 180 derecede pişirdim. tadı süper valla. yoğurtla güzel gidiyor. sade bile süper.
Afiyet olsun :)

Menülerimi yazıp hemen kaçıcam

Sabah 8:30 2yumurta, peynir, zeytin,1 kase yoğurt.
15:30 Türk kahvesi.
Akşama da et yiyeceğim inş.

Bugün acıkmadım. 2 öğüne niyetliyim.

4km/45 dak yürüyüş.

Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.

çok güzel olduğunu söyleyemem ne yalan diyeyim kıss

bence de abartmışlar canım

ahh ahhh iştahsız olamadık birtürlü..

ben ikisinide yazdım kızlar hangisi hoşunuza giderse
sağol canım

mühim olan tadı zaten..benimkiler de çoğunlukla şekilsiz oluyor..ama lezzet

sağol yavlum kaydettim deniyecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…