Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

saat 13 gibi çay ve kremalı dukan keki

2. öğünüm öncesi soğan suyum

6-7 tane adana köfte(benim köftelerim olduğundan normal köfte boyutunda..:)
2 dukan krepi
ince doğranmış soğan maydanoz domates
ayran ve şalgam suyu..

krepimle dürüm yapıp yedim

Son düzenleme:
merhabalar bende yaklaşık 25 gündür karatay diyeti yapmaya çalışıyorum kitabınıda aldım 2.5 kilo verdim tam cıvıtmaya başlamıştım ki topiğinizi gördüm bende aranıza katılmak istiyorum kızlar ... şu anda 68 kiloyum hedefim 60 olmak banada yardımcı oluuuuunnnn ne olur...

tabii ki katılabilirsin bize..hoşgeldin..topiğimiz adından da anlaşıldığı gibi hem eğlenip hem de zayıflamayı amaçlıyor..birbirimize destek olarak kurtuluyoruz kilolarımızdan..ilk sayfamızda faydalı bilgiler ve kurallarımız yazıyor..okursan iyi olur..başarılar..

Son düzenleme:
4.5 km yürüyüş cepte..

biraz şiştim sanırım.regl de yaklaşıyor tabii.cuma günü regl olmuş olucam..neyse yarın pro günüm

Son düzenleme:
slm ...

sabah
2 lop yumurta
kaşar ve bolca beyaz peynir
2 tutam marul
5 zeytin

öğle
taze fasulye
yoğurt
1 ısırık simit
çoban salata
2 kupa sütlü kahve
3 saat çarşı gezmesı

işte bu günün özeti kızlaaaar
yarın görüşmek dileğiyleeee

4.5 km yürüyüş cepte..

biraz şiştim sanırım.regl de yaklaşıyor tabii.cuma günü regl olmuş olucam..neyse yarın pro günüm
bravo sersumcum bu yürüyüşleri çok düzenli yapmaya başladın aferim vallabide ben yapabilsem kek poça olsa üşenmeden yapıyom yürüyüşe geldimi tırt:18::18::18::18:

maşallah sersum şöle bakıyomda diğer kızlarda sende öğünleriniz çok bana göre acaba ben azmı yiyorum da ondanmı duraksıyorum bilemedim ama bu soğan kürünü bende denicem benim miyomum var netten araştırdım onada çok iyi geliyomuş 3mm den küçük olursa yok bile oluyomuş şaştım o yüzden yapim diyorum bi taşla iki kuş olur belki regl dönemim çok ağrılı geçiyo o yüzden neyse deniyeyim nasipse pazartesi başlıyayım normal bi su bardağı demi canım içilecek

yürüyüş çok önemli canım bence başlarsan duraklaman da geçer..bak az yiyince de metabolizma durabiliyormuş

yap canım..asıl ona iyi geliyor diye yap yanına zayıflama kar..2.5 su bardağı suyu kaynatıyorsun (içme suyu olacak)kaynayınca soğanı 4 e bölüp içine atıp kapalı kapakla 5 dk kaynatıp ılık olarak sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyorsun..toplamda 2 bardak..kist için tam 21 gün yapmalısın

hak ediyosun canım

sağol canım

Son düzenleme:
tam protein hiç yapamadım zaten ama ekmek ve karbonhidrat grubu yememeye kararlıyım bu hafta

sabah: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 1 kk kaşar peyniri 5 zeytin 1 kase yoğurt domates salatalık

ara: 2 incir bir su bardağı süt

ara: yeşil çay (yanında kazandibi yiyecektim ama şansımdan kalmamıştı )

akşam: dışarda yedik aslında patlıcanlı kebap söyledim ama köfteler o kadar yağlıydı ki yemedim dürüm yapıp tutuşturdum eşimin eline bana da közlenmiş patlıcan ve domates kaldı yanında da ayran

ara: 1 su bardağı kefir

pro değil normal bir diyet günün olmuş canım..gayet normal

sabah pro günüm

yumurta salatası(limonlu baharatlı)
sucuk pastırma
2 Köfte(dünden kalan)
1 kase yoğurt
2 dilim dukan ekmeği
çay çayyy

şimdi de ailecek nostalji film izlemece..

Allah allaaaaah upuzun yazmıştım en sonunda ön izlemeye bastım yazım çıkmadı niye acaba :26:

Kısaca bidaha yaziim öncelikle Leylak ve Kaneli kutlar gözünüz aydın demek isterim Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk yazımda özellikle Leylağa hitaben ama diğer annelik özlemiyle yanıp tutuşanlar içinde upuzun yazmıştım nolduysa artık kısaca stres yapmayın süreci uzatmaktan sağlığınıza zarar vermekten başka işe yaramıyor,önce tıbba güvenin tüm muayene ,teşhis ve tedavi işlemleri bitmeden ümitsizliğe kapılmayın demiştim

Diğer arkadaşların yaşanmışlıklarından haberim olmadı o yüzden affedin

Son zamanlarda herkes güzel güzel kilo vermeye başlamış maşallah inşallah hep böyle devam eder kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız inşallah bu arada artık çizelge niye yok anlamadım :44: bense en stresli koşturmacalı olduğum dönemde 61.8 kg ı martta görmüştüm sonra işler yoluna girince tekrar almaya başladım bu sabah 64.6 kg ı gördüm bu arada 5 ay araylada olsa regl oldum yoksa dahada fazla almış olmalıydım çünki çok düzensiz ve hep karbonhidrat ağırlıklıydı beslenmem ama mecbur kalmadıkca karatay dışına çıkmamaya çalışıp en azından 4-5 saat kuralına uymaya çalışıyorum

Yarın ve salı günü sınavlara girecek yavrularınıza başarılar diler, Allah zihin açıklığı versin,emeklerini ziyan etmesin derim bundan sonra cuma gecesi ile pazar 17:00 arası saatlerde gelmeye çalışacağım sebeplerini muhtarımız biliyo öptüm hepinizi

bugün basküle çıktım sbah -700 gr gördüm 59 dğil ama 60 görcem sanırım bakalım demekki doğru yoldayım aynen devam bugün mangal yakıcaz umarım kaçırmam bana dua ediin

hoşgeldin sarfoşum..

sağlık olsun sen verirsin o kilocukları...:13::13:

sınav için dileklerini de Amiin diyorum...Allahım evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın

çizelgeler var kıss..benimkini görmedin mi aşkolsunseninkini de yenilemen gerekiyor

sen ne zaman uygunsan gel şekerim biz buradayız..

bugün basküle çıktım sbah -700 gr gördüm 59 dğil ama 60 görcem sanırım bakalım demekki doğru yoldayım aynen devam bugün mangal yakıcaz umarım kaçırmam bana dua ediin
bak üzüldüğüne değmedi

benim canımda mangal istiyor ama eşim üşendi yapmıyooohaftaya kaldııı

size afiyet olsun

Son düzenleme:

benim eşim çok sever canım hiç de üşenmez her pazar yakarız bundan sonra ama işte mangal olunca çoğu zaman fazla kaçıyor insanın yedikçe yiyesi geliyor hele patlıcan közleme etten daha çok severim

benim eşim çok sever canım hiç de üşenmez her pazar yakarız bundan sonra ama işte mangal olunca çoğu zaman fazla kaçıyor insanın yedikçe yiyesi geliyor hele patlıcan közleme etten daha çok severim

çok kaçsa da farketmez boşver keyfini çıkar..ben de bayılırım közlenmiş patlıcana..hele sıcakken içine kaşar rendesi koyup yiyecen..ufff...ayy avcumu yalıyayım...

çok kaçsa da farketmez boşver keyfini çıkar..ben de bayılırım közlenmiş patlıcana..hele sıcakken içine kaşar rendesi koyup yiyecen..ufff...ayy avcumu yalıyayım...

kaşar maşar deme öylee kalorsi çok yüksek oluuurr :18::18::18::18:yok yok bu hafta 59 değilse de 60 olmalıyım artık dikkat edicem

Soğan kürü hamile bırakmıyomuş kıslarr..tabii spiralle..

bel ağrımın ve ++1,2 kg nin nedeni regl geldi..dün demiştim ya şiştim galiba diye evet şiştim ama regl erken geldiği için..gerçi genelde 1 hafta erken gelir..4 ünde olmuştum eh yanii..bazen de tam gününde geliyor..yaa 1-2 kilo farkettiriyor hemen..neyse nedeni belli moral bozmaya gerek yok..cumaya kadar biterse çok güzel bir sonuç elde ederim tartıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…