merhabalar bende yaklaşık 25 gündür karatay diyeti yapmaya çalışıyorum kitabınıda aldım 2.5 kilo verdim tam cıvıtmaya başlamıştım ki topiğinizi gördüm bende aranıza katılmak istiyorum kızlar ... şu anda 68 kiloyum hedefim 60 olmak banada yardımcı oluuuuunnnn ne olur...
4.5 km yürüyüş cepte..
biraz şiştim sanırım.regl de yaklaşıyor tabii. cuma günü regl olmuş olucam.. neyse yarın pro günüm
saat 13 gibi çay ve kremalı dukan keki
2. öğünüm öncesi soğan suyum
6-7 tane adana köfte(benim köftelerim olduğundan normal köfte boyutunda..:)
2 dukan krepi
ince doğranmış soğan maydanoz domates
ayran ve şalgam suyu..
krepimle dürüm yapıp yedim
4.5 km yürüyüş cepte..
biraz şiştim sanırım.regl de yaklaşıyor tabii. cuma günü regl olmuş olucam.. neyse yarın pro günüm
yürüyüş çok önemli canım bence başlarsan duraklaman da geçer..bak az yiyince de metabolizma durabiliyormuşbravo sersumcum bu yürüyüşleri çok düzenli yapmaya başladın aferim valla bide ben yapabilsem kek poça olsa üşenmeden yapıyom yürüyüşe geldimi tırt:18::18::18::18:
maşallah sersum şöle bakıyomda diğer kızlarda sende öğünleriniz çok bana göre acaba ben azmı yiyorum da ondanmı duraksıyorum bilemedim ama bu soğan kürünü bende denicem benim miyomum var netten araştırdım onada çok iyi geliyomuş 3mm den küçük olursa yok bile oluyomuş şaştım o yüzden yapim diyorum bi taşla iki kuş olur belkiregl dönemim çok ağrılı geçiyo o yüzden neyse deniyeyim nasipse pazartesi başlıyayım normal bi su bardağı demi canım içilecek
hak ediyosun canım
tam protein hiç yapamadım zaten ama ekmek ve karbonhidrat grubu yememeye kararlıyım bu hafta
sabah: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 1 kk kaşar peyniri 5 zeytin 1 kase yoğurt domates salatalık
ara: 2 incir bir su bardağı süt
ara: yeşil çay (yanında kazandibi yiyecektim ama şansımdan kalmamıştı)
akşam: dışarda yedik aslında patlıcanlı kebap söyledim ama köfteler o kadar yağlıydı ki yemedim dürüm yapıp tutuşturdum eşimin eline bana da közlenmiş patlıcan ve domates kaldı yanında da ayran
ara: 1 su bardağı kefir
pro değil normal bir diyet günün olmuş canım..gayet normal
hoşgeldin sarfoşum..Allah allaaaaah upuzun yazmıştım en sonunda ön izlemeye bastım yazım çıkmadı niye acaba :26:
Kısaca bidaha yaziim öncelikle Leylak ve Kaneli kutlargözünüz aydın demek isterim Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk yazımda özellikle Leylağa hitaben ama diğer annelik özlemiyle yanıp tutuşanlar içinde upuzun yazmıştım nolduysa artık kısaca stres yapmayın süreci uzatmaktan sağlığınıza zarar vermekten başka işe yaramıyor,önce tıbba güvenin tüm muayene ,teşhis ve tedavi işlemleri bitmeden ümitsizliğe kapılmayın demiştim
Diğer arkadaşların yaşanmışlıklarından haberim olmadı o yüzden affedin
Son zamanlarda herkes güzel güzel kilo vermeye başlamışmaşallah inşallah hep böyle devam eder kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız inşallah bu arada artık çizelge niye yok anlamadım :44: bense en stresli koşturmacalı olduğum dönemde 61.8 kg ı martta görmüştüm sonra işler yoluna girince tekrar almaya başladım bu sabah 64.6 kg ı gördüm bu arada 5 ay araylada olsa regl oldum yoksa dahada fazla almış olmalıydım çünki çok düzensiz ve hep karbonhidrat ağırlıklıydı beslenmem ama mecbur kalmadıkca karatay dışına çıkmamaya çalışıp en azından 4-5 saat kuralına uymaya çalışıyorum
Yarın ve salı günü sınavlara girecek yavrularınıza başarılar diler, Allah zihin açıklığı versin,emeklerini ziyan etmesin derimbundan sonra cuma gecesi ile pazar 17:00 arası saatlerde gelmeye çalışacağım sebeplerini muhtarımız biliyo öptüm hepinizi
bugün basküle çıktım sbah -700 gr gördüm 59 dğil ama 60 görcem sanırım bakalımdemekki doğru yoldayım aynen devam bugün mangal yakıcaz umarım kaçırmam bana dua ediin
hoşgeldin sarfoşum..
sağlık olsun sen verirsin o kilocukları...:13::13:
sınav için dileklerini de Amiin diyorum...Allahım evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmasın
çizelgeler var kıss..benimkini görmedin mi aşkolsunseninkini de yenilemen gerekiyor
sen ne zaman uygunsan gel şekerim biz buradayız..
bak üzüldüğüne değmedi
benim canımda mangal istiyor ama eşim üşendi yapmıyooohaftaya kaldııı
size afiyet olsun
benim eşim çok sever canım hiç de üşenmez her pazar yakarız bundan sonra ama işte mangal olunca çoğu zaman fazla kaçıyor insanın yedikçe yiyesi geliyorhele patlıcan közleme etten daha çok severim
çok kaçsa da farketmez boşver keyfini çıkar..ben de bayılırım közlenmiş patlıcana..hele sıcakken içine kaşar rendesi koyup yiyecen..ufff...ayy avcumu yalıyayım...
kaşar maşar deme öylee kalorsi çok yüksek oluuurr :18::18::18::18:yok yok bu hafta 59 değilse de 60 olmalıyım artık dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?