Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünüm

7 adet tavuk şiş(mangala gidemeyince evde fırın ızgara)
maydanoz
ayran

şimdi de çay keyfi ve film...

sabah: 2 yumurtalı menemen 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin domates salatalık

öğlen: 150 gr tavuk ızgara 1 bardak lıght kola 1 közlenmiş patlıcan 3 biber

ara: 1 incir 3 kuru kayısı 5 badem 1 bardak az yağlı süt

akşam: közlenmiş 2 biber ve1 patlıcan 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta domates salatalık

ara: yapmıycam

gitsin kilolar gitsinnn

karnım ağrıyor...ama en azından 3 km yürürüm diyorum..:44::44::44:

Allah tüm yavrularımıza ve kızıma önümüzdeki bu 2 sınav gününde yardım etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba bende 115 kilo 168 boyundayım diyete başlamak istiyorum hergün siteye girip bakıyorum ama bugun yazmaya karar verdim. Bana yardımcı olabilecek arkadaslar varmı daha önce hiç diyet yapmadım nerden nasıl başlamalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canim öncelikle kendine bir zayiflama diyeti secmelisin ve uzun vadeli bir diyet olmalı sonra burada zaten hemen her diyeti yapan kisi var yapmasak da her diyeti bilen de var hepsini denedigimiz icin eğer hizli kilo vermek isyiyorsan dukan ama yok hic bir şeyden vazgecmeyeyim her şeyden az az yiyeyim dersen diyetisyen diyetleri yok arkadas ben bisilerden vazgeçerim ama doyana kadar yiyeyim dersen de karatay yapabilirsin ama bilmen gereken sey sectigin yöntemi hayat şekli haline getirmen gerektiği bence sen ya diyetisyen diyeti ya da karatay yapmalisin bir de diyete baslamadan once bi hastahanede dahiliye uzmanina gidip tahlillerini yaptirmani mutlaka öneririm vücudunu tanimalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar

Hafta sonu gelemedim, Cumartesi bi arkadaşa pazar da k. Validemdeydim, bol kaçamaklı geçti tahmininiz üzere

Bugün, belki yarın da olabilir ayran detoksu yapacağım.Ayrıca sabah soğan suyumu da yaptım içtim tadı bana hiç kötü gelmedi, pişmiş olduğu için kokmuyorda, mutfağı korkutuyor o kadar

Inşallah sonuç alırım bunlardan, hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur inşallah

hoşgeldin aramıza..makbulenin dediklerine aynen katılıyorum..kararı sen vereceksin..karatay diyeti hakkında ilk sayfamızda çok faydalı bilgiler var..dukanı da araştırabilirsin.mesela ben dukan yapıyorum..biraz daha katı bir diyet ama daha çabuk sonuç alıyorsun..başarılar dilerim
Tamam canım, bu sabah başladım hadi hayırlısı

Amin canım, Allahım hepsine zihin açıklığı versin

hadi hayırlısı ficansım..

yavrumu sınava bıraktık geldik..aralarda gelmeyin dedi..biz de çıkışta gidicez..Allah hepsinin yardımcısı olsun

sabah

salçalı omlet
peynir
domates soslu biber kavurması
1 dukan krepi
yoğurt

O şişlikten bendede var annem. benimkide 4 ü 5 i geliyor 2 aydır. bu ay ne olacak bakacağız ama yakındır gibi.

kendim çalıp kendim oynuyorum ben bugün topikte..

Hafta sonu gelemedim annem. eşimde evde olduğu için bilgisayar telefon almadım elime

Allah tüm yavrularımıza ve kızıma önümüzdeki bu 2 sınav gününde yardım etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah

Rabbim yardımcıları olsun.

Makbulenin dediği gibi araştırıp kendine bir diyet seç. ondan sonra destek her zaman bizden :) Bende dukan yapıyorum. Çabuk sonuç almak senin için iyi olacaktır. Miktar sıkıntısı olmayınca serbest yiyeceklerden doyana kadar yiyip rahatça zayıflayabilirsin :) Kolay gelsin

yavrumu sınava bıraktık geldik..aralarda gelmeyin dedi..biz de çıkışta gidicez..Allah hepsinin yardımcısı olsun

sabah

salçalı omlet
peynir
domates soslu biber kavurması
1 dukan krepi
yoğurt

İnşallah sınavı güzel geçer annem.
Sanada afiyet olsun :)

olsun regl iken daha dikkatli olursak daha çok gider..

iyi olmuş..ne güzel eşinle başbaşa değerlendirmişsin işte..benimki mecburiyetten..batıda olsa evde 5 dk durmam bende

amin canım..babası almaya gitti..bakalım:18::18:

kızımı almaya gittik sıpa çıkmış arkadaşlarıyla parka gitmiş bizi beklemeden..babası gitti almaya bakalım gelsin nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…