gitsin kilolar gitsinnnSoğan kürü hamile bırakmıyomuş kıslarr..tabii spiralle..
bel ağrımın ve ++1,2 kg nin nedeni regl geldi..dün demiştim ya şiştim galiba diye evet şiştim ama regl erken geldiği için..gerçi genelde 1 hafta erken gelir..4 ünde olmuştum eh yanii ..bazen de tam gününde geliyor..yaa 1-2 kilo farkettiriyor hemen ..neyse nedeni belli moral bozmaya gerek yok..cumaya kadar biterse çok güzel bir sonuç elde ederim tartıda..
Merhaba bende 115 kilo 168 boyundayım diyete başlamak istiyorum hergün siteye girip bakıyorum ama bugun yazmaya karar verdim. Bana yardımcı olabilecek arkadaslar varmı daha önce hiç diyet yapmadım nerden nasıl başlamalıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım akşamdan yaptığın sabah olmuyor ama sabahkini akşam içebiliyorsun
heralde 6-7 saatten fazla beklememeli
Allah tüm yavrularımıza ve kızıma önümüzdeki bu 2 sınav gününde yardım etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
hoşgeldin aramıza..Merhaba bende 115 kilo 168 boyundayım diyete başlamak istiyorum hergün siteye girip bakıyorum ama bugun yazmaya karar verdim. Bana yardımcı olabilecek arkadaslar varmı daha önce hiç diyet yapmadım nerden nasıl başlamalıyım
i
Tamam canım, bu sabah başladım hadi hayırlısı
Amin canım, Allahım hepsine zihin açıklığı versin
hadi hayırlısı ficansım..Selam kızlar
Hafta sonu gelemedim, Cumartesi bi arkadaşa pazar da k. Validemdeydim, bol kaçamaklı geçti tahmininiz üzere
Bugün, belki yarın da olabilir ayran detoksu yapacağım.Ayrıca sabah soğan suyumu da yaptım içtim tadı bana hiç kötü gelmedi, pişmiş olduğu için kokmuyorda, mutfağı korkutuyor o kadar
Inşallah sonuç alırım bunlardan, hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur inşallah
Soğan kürü hamile bırakmıyomuş kıslarr..tabii spiralle..
bel ağrımın ve ++1,2 kg nin nedeni regl geldi..dün demiştim ya şiştim galiba diye evet şiştim ama regl erken geldiği için..gerçi genelde 1 hafta erken gelir..4 ünde olmuştum eh yanii ..bazen de tam gününde geliyor..yaa 1-2 kilo farkettiriyor hemen ..neyse nedeni belli moral bozmaya gerek yok..cumaya kadar biterse çok güzel bir sonuç elde ederim tartıda..
kendim çalıp kendim oynuyorum ben bugün topikte..
Allah tüm yavrularımıza ve kızıma önümüzdeki bu 2 sınav gününde yardım etsin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Merhaba bende 115 kilo 168 boyundayım diyete başlamak istiyorum hergün siteye girip bakıyorum ama bugun yazmaya karar verdim. Bana yardımcı olabilecek arkadaslar varmı daha önce hiç diyet yapmadım nerden nasıl başlamalıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yavrumu sınava bıraktık geldik..aralarda gelmeyin dedi..biz de çıkışta gidicez..Allah hepsinin yardımcısı olsun
sabah
salçalı omlet
peynir
domates soslu biber kavurması
1 dukan krepi
yoğurt
O şişlikten bendede var annem. benimkide 4 ü 5 i geliyor 2 aydır. bu ay ne olacak bakacağız ama yakındır gibi.
Hafta sonu gelemedim annem. eşimde evde olduğu için bilgisayar telefon almadım elime
Rabbim yardımcıları olsun.
İnşallah sınavı güzel geçer annem.
Sanada afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?