Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eveeet merhaba hanımlar. Çok güzel bir haftasonu geçirdim hemde tek kaçamağım 1 avuçtan az çekirdekle :)

Cumartesi protein günümdü. Kahvaltım
-lor peyniri
-omlet
-yoğurt
-dukan ekmeği..
-şekersiz çay

sonra dışarı çıktık. işşimizi halledip kayınvalidemlere gittik. orada temizlik yapıyordu görümcemler falan bende katıldım onlara. sonra eşimle bi iş için çıktık. Sonrada eve ggeldik. Dışarda dukan poğaçam yanımdaydı acıkınca ondan yedim tabiki :)
Eve geldik tavuk tepsisi yaptım. tavuk patates ve domatesten. eşim patates ve diğerlerini yedi bense tavuklarından :) yoğurt ve dukan ekmeğimle.
Sonra da çay keyfi. Pazar günü kahvaltıya kayınvalidemler geleceği için eşimle yakındaki markete yürüyerek gittik geldik :) ilk defa yürüyerek evimizin etrefına çıkmış olduk heheheh.

Gelelim pazar gününe
Kahvaltım;
-poğaça
-açma
-börek
-falan dermişimmmm

tabiki onlar misafirlerime :)

benimkiler
-dukan krebi
-omlet
-salatalık domates
-fırında pişmiş patlıcan domates
-az peynir

onlar gittikten sonra temizlik yaptım. Arkadaşımız geldi sonra. ikindi kahvaltısı şeklinde bir öğün oldu ondanda aynı şeyler. yasaksız :) kaçamaksız.

Balkon keyfinde azcık çekirdek.

Sonra parka yürüyüşe gittik. eğlenceliydi. alışveriş yapıp geldik. geç yiyince açıkmam geç oldu

Son öğün olarak tavuklu patlıcan ve yoğurt dukan ekmeğimle.

Dün yulaf kepeğini azcık kaçırdım ama sabah çabuk olsun diye fırında dolu olduğundan krep yaptım. oda bereketsiz oldu. Olsun o kadar toleresi var nasılsa :) azcık aştım zaten. :)

Gene coştum sanki iki gün yazmayınca:)

Bugünde protein kahvaltısı. yeşilçayımıda içtim :)

iyi geçti sınavım diyor..hadi hayırlısı yarını da atlattık mı tamam

öğle

kabak mücveri
2 dukan krepi arası kıyma kavurması kaşarlı börek
yoğurt
çayyy çayy

Öğle yemeğimi yedim bende
-ton balığı
-lor peyniri
-yoğurt
-dukan ekmeği

biraz tuhaf bir menü oldu ama sevdim ben :)

Maşallah sersum. Darısı yarına... Benimki yorgun geldi. En yakın arkadaşının morali çok bozukmuş. Çok ağlamış çıkışta. Sanırım ondan da etkilenmiş. Fena değildi. Matematik zordu dedi. Yarına Allah kerim.

Bugün ben de mi heyecanlandım sınav için bilmiyorum ama sabah 6:30 da kalktığım halde kahvaltı edemedim.

Öğlen 12:30 da 1 tabak bulgur pilavı, 1 kase yoğurt yedim.

4km/45 dak yürüyüş yaptım.

Bugün kot pantolon aldım kendime. Evdekiler gerçekten üstümden düşüyordu, idare edecek gibi değildi.

Gerçi LCW nin kalıpları epey geniş oluyor ama yine de 42 beden almak güzel bir duygu oldu:) Darısı 40 a...

amin canım..benimki de matamatiği zor dedi..1 ya da 2 yanlış diyor..hayırlısı napalım..yarını da atlatsak çok rahatlıyacaz inşallah

ben de gece uyuyamadım..onlar nasıl heyecanlandılar kimbilir

yürüyüş

42 beden:13::13::13:

akşam yemeği yemiyeceğim sanırım..öğleni fazla kaçırdım..sadece soğan suyumu içtim

Cok teşekkür ederim hepinize bende dukan diyeti yapmak istiyorum internette farklı farklı dukan diyetleri var siz hangisi yapıyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok teşekkür ederim hepinize bende dukan diyeti yapmak istiyorum internette farklı farklı dukan diyetleri var siz hangisi yapıyorsunuz

altta vereceğim link en güvenilir ve en doğru bilgileri olan..hem de çeşit çeşit yemek tarifleri var..

http://www.dukandiyetitariflerim.com/

benim de face de sayfam var oradan da tarifleri bulabilirsin..adı

Karatay ve Dukandan en güzel yemek tarifleri ....oraya da beklerim..tekrar başarılar..

Son düzenleme:
2 kase cacık ve 2 kaşık kuru fasulye(dayanamadım tabii özlemişim baklagili..2 kaşıkla durabildim çok şükür)

yağmur durmadı..yürüyüş yatabilir..

yavrumu sınava bıraktık geldik..aralarda gelmeyin dedi..biz de çıkışta gidicez..Allah hepsinin yardımcısı olsun

sabah

salçalı omlet
peynir
domates soslu biber kavurması
1 dukan krepi
yoğurt
afiyet olsun canım rabbim herkezin çocuklarına zihin açıklığı versin bende bugün görevli olduğum okulu aradım sabah dolmuşçu yanlış yerde indirmiş tekrar bindim sonra neyseki erken kalkmıştımda geç kalmadım

harikasın canım pazar kahvaltısını okuynca şok oldum önce sonra da tebrik ettim iraden için harikasn

hadi inşallah

ayyy sınav sitresi çok zor yaa bende geçen sene yaşadım kpss ile bu sene de eşim için yaşıyorum yaz tatili sınav sonucu beklerken heba olup gidiyor

akşam yemeği yemiyeceğim sanırım..öğleni fazla kaçırdım..sadece soğan suyumu içtim
adet döneminin hemen arkasından bende başlıcam ama hamile kalmııım yaaa daha çok erken

hadi bakalım hayırlı olsun canım dukanla hızlıca verirsin kilolarını ama kaçamak yyyoooookkkk yeni başladığı için şimdi sen ne hırslısındır çok da güzel dikkat edersin iradeni de daha kolay korursun vücut da iyi verir yeni başlıycan için hepsini değerlendir derim ben çok dikkat et canımmmm :13::13::13::13:

kendimden nefret ediyorum gen dayanamadım ne aman misafr gelse o incirleri ortaya çıkarıp onlardan fazla ben yiyorum of of

sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin 1 brdak süt domates salatalık

ara: 1 kutu ayran

öğlen: çok az tavuk sote çok yağlıydı bende kenarlardan tırtıkladım sadece 1 kase ayran o da yağlıydı az salata onu da tırtıkladım sadece

ara: 5-6 kuru incir 15 falan badem 5 kuru erik:18::18::18:bu kadar meyve yenir mi yaa

akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir domates salatalık

ara: 1 bardak süt düşünüyorum ya da yoğurt veya kefir

a

teog fedailerine geçmiş olsun...

slm
tam kaçamaksız 4 gün diyodum ki bu gün yalan oldu kızlar... ama telafi edilecek 75.3 ü bu gün görünce 3-5 tk saralle hoooop mi mdeye gidiverdl
pişman değilim hakim bey napim ya çok seviyorum...

kahvaltılarım hep karatay tarzı hanımlar

dün öğle
etli ekmek ve ayran ile köz biber ve acı turşu biber bolca

bu gün
karatay kahvaltısı

öğle
tavuk şiş fırında bol sebzeli
5 yk kadar ıspanak
1 kase yoğurt

onundışında teog nedeniyle yarın da tatiliz ALLAHIM evlatlarımıza kolaylık ve başarı versin inşallah

Son düzenleme:
harikasın canım pazar kahvaltısını okuynca şok oldum önce sonra da tebrik ettim iraden için harikasn

Valla misafirlerime hazırladıklarım :) onlardı. teşekkürler :) hemen sofrayı toplamasalar kaçabilirdi ama allahtan olmadı. sonradan da eşimle arkadaşı bitirdi :) kurtuldum ben heheh

güzel şeyler neden yüksek kalorili olmak zorunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…