Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

amin canım...

başla bakalım...kalabilirsin hee tikkatli ol

evet şekerim meyveler kaçmış biraz

çakmel amin canım

3 km düşük tempoda yürüyüş..regl süresince elimden gelen bu

amin canım...

başla bakalım...kalabilirsin hee tikkatli ol

evet şekerim meyveler kaçmış biraz

çakmel amin canım
aman aman hiç zamanı değil şimdi ah şu kuru incir yarısını arkadaşıma verdim bugün ama benim kuru incir kendi köyümüzün inciri öyle olunca küçük küçük tabi bir o kadar da lezzetli yani öyle yaratık gibi değil ikisi bir incir yapar ama öyle bile olsa meyve miktarım çok fazla tabi normalde 2 orsiyon meyvem var 1 günde neyse neyse bende yürüyüş yaptım geldim şimdi de pilates artık sıkılaşmak lazım birazda şurda son 5 kilo o da hiç gitmeyecek gibi direniyor ama hadi hayırlısı

3 km düşük tempoda yürüyüş..regl süresince elimden gelen bu

yürüyüşü de yapmışın erimiştir kuzum

gidecek gidecek merak etme:13::13:

kuzucukların sınavı bugün de iyi geçer inşallah da bugün şöyle rahat bir nefes alırsınız

kuzucukların sınavı bugün de iyi geçer inşallah da bugün şöyle rahat bir nefes alırsınız

amiinnn...az sonra çıkıcaz..hanfendi kahvaltısını yapıyor..boğazım acıyor gibi dedi hemen ağrı kesici verdim ..

Son düzenleme:
kızımı götürdüm ,dualarımızı ettik..Allahım son günü de hayırlısıyla başarıyla geçirsin ..

soğan suyum

şimdi de kahvaltımı yapıyorum..

pastırmalı omlet
peynir
süzme yoğurt

krep yapmaya üşendim..öğlen belki yapıp yerim.

şimdi de çay keyfi..sonra da evi süpürmeyi düşünüyorum..ama belim de kötü..birtürlü tam gelemedi regl.off cumaya da sarkacak sanırım..

Merhaba hanımlar

Kahvaltımı yaptım yeşilçayımı içtim. tabi bunlar yeni olmadı :) erken kalktım.

Dün akşam ne yediğimi yazmamışım.
tavuk köfte ve yoğurt yedim. dukan ekmeğimle

Çay vakti yemeği erken yediğimden azcık acıktım. dukan ekmeği ve 2 kaşık yoğurtla yedim çay içtim ve pro günümü kaçamaksız bitirdim Allah'a şükür.
Bugün ps günüm.
Kahvaltım
-menemen.
-marul
-dukan poğaça mı desem ekmek mi desem :) geçen verdiğim tarife maydanoz da ekledim. tadı tam poğaça tadı oldu.
-şekersiz çay :)

bol bol su :)

İnşallah rahatça halleder sınavını annem. Belini zorlama aman diyim.
bizim günler gene ters geldi herhalde :) ben ps sen sp Bende krep yapmaktansa poğaça vari ekmeğimden yaptım. :) fırına attım gitti. bereketlide oluyor böyle. 2 günlük yapıyorum ama 1 günde bitebiliyor hehehe

Sabah yine 6:30 da kalktım. Ve yine bişey yiyemedim 11:30 a kadar. Biraz önce 1 dolu tabak mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yedim. Midemde düğüm var sanki. Galiba TEOG beni çok gerdi:))

Sabah kahvaltıdan, daha doğrusu yemekten önce 4km/45 dak yürüyüşümü de yaptım. Dün aldığım pantolonları paçaları için orda bırakmıştım. Alıp geldim. Kıyafetler büyük geldiği için yeni bişeyler almak çok güzel

Bu arada kızım çıkmış sınavdan. Arkadaşıyla Caddeye gidecekler. Akşama görürüm. Tlf da kötü geçti. İnkılap kötüymiş

Sonuçta geldi, geçti... Umarım sizin çocuklarınki iyi geçmiştir.

Herkese kolay gelsin.

merhaba arkadaşlar bende ilk kez katılıyorum buraya ve sizin şuan uyduğunuz listeyi çok merakk ettim bende zayıflamak istiyorum ama katılmak mümkünmü

çok şükür bitti..çok iyi geçti diyor..hayırlısı..fazla üstüne gidip soramıyorum..
regl tam gelmedi ya belime vuruyor yavlum..gelse bi tamamen rahatlıyacam..

ben krepi daha çok seviyorum da ondan ..ekmeği hafta da 1 yapsam yetiyor..ellerine sağlık ve afiyet olsun canımcımolsun be fazla kaçan kepek olsun..di mi yanii

ah sorma oyam gerim gerim gerildik..çok şükür geçti gitti..Allah sonuçlarını muvaffak etsin inşallah

güle güle giyin canım
ayy ben de batıya dönüce ciciler alıcam kendimee...yeni yeni 38 beden inşallah

evi sildim süpürdüm...

kızım geldi..bir rahatlama bir rahatlama çok şükür..

öğlen yemeğim

3-4 kaşık arnavut ciğeri
1 alabalık(kızım için ama bana da kaldı)
soğan ve maydanoz

şimdi de çay demledim onu içicem..eşim vana gitti göreve hayırlısıyla dönsün akşam yemeği ondan olacak..sürpriz..bekliyoruz

Güzel diyorsa güzeldir :)
Bende seviyorum krebi aslında en rahat onu tüketiyorum ama bi süre sonra sıkılıyorum. arada bir değişiklik iyi oluyor. :)

eşim yarına kaldı..akşam yemeği de..neyse..kızımla bişeyler uydururuz artık

incir yemişsin kafana vuruyosun makbuleciğim yaa ben saralle yedim ve pişmanb değilim pişkinliğin bu kadarına pes dimi

aynen canım..

ben de kek yaptım gene ...tatlı krizimi hafifletsin diye

ben regl olmuyorum ne zaman olucam bilemiyorum da, bana da geliyor soldan soldan bu krizler
hadi canım geçmiş olsun teogunuz artık iyi bir orta öğrenim inşallah şöyle fen lisesi falan gönlünüze göre inşallah

bana gelince kahvaltım
malumunuz karatay usulü

2. öğünüm

ali nazik
köz biber
turşu biber
yoğurt
1 köfte (çocuklardan tırtıklarken 1 tane gitmiş mideye)
patlıcan yemeği 3-5 yk kadar ( eşimden kalan bu da)

görüyosunuz eşiydi çocuğuydu kalanlarıydı derken şiştim valla birdaha kalan kalsın yemicem sadece kendi tabağım cumaya ben pek umutlu değilim hanımlar geçen haftaki gibi değil beslenmem .insan kendini nasıl da biliyo

YENİ EDİNDİĞİM BİR BİLGİYİ PAYLAŞIM SİZİNLE;

hanımlar bir günde iki farklı spor türü yapılmamalıymış bedenimiz çatlıyor ve şekli bozuluyormuş. yani ya plates ya yürüyüş ikisi bir arada olmamalıymış duyrulur hanımar.

ben kaçar malum kuzum var minik bir tane yoksam sık sık gelirim topiğe lakin imkanlar sınırlı...

sersum canım ALLAH kavuştursun

Son düzenleme:
aynen canım..

ben de kek yaptım gene ...tatlı krizimi hafifletsin diye

Valla ben tatlı yemiyorum. tatlandırıcı almadım hala. sebze günlerinde havuç yiyorum 1-2 tane. o da şansıma tatlı çıkıyor. ondan belki. ama regl gelince ne olur bilmiyorum. şuan için kaçamaksız devam ediyorum ama şişkinliğimde var. göbek özellikle. cumadan beri tartılmadım. 59 u görünce yiyorum o yüzden tartılmayacağım.

Valla bende eşimin yemediklerini yemeye kalksam ohoooo. zor duruyorum ondan kalanları yememek için. O yüzden atıyorum ya da zorla yediriyorum. ne yapalım.

Hımmm mantıklı aslında. O yüzden hedefime ulaşana kadar sadece yürüyüş sonrasında pilates ya da kas çalıştıran hareketler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…