amin canım...afiyet olsun canım rabbim herkezin çocuklarına zihin açıklığı versin bende bugün görevli olduğum okulu aradım sabah dolmuşçu yanlış yerde indirmiş tekrar bindim sonra neyseki erken kalkmıştımda geç kalmadım
adet döneminin hemen arkasından bende başlıcam ama hamile kalmııım yaaa daha çok erken
hadi bakalım hayırlı olsun canım dukanla hızlıca verirsin kilolarını ama kaçamak yyyoooookkkk yeni başladığı için şimdi sen ne hırslısındır çok da güzel dikkat edersin iradeni de daha kolay korursun vücut da iyi verir yeni başlıycan için hepsini değerlendir derim ben çok dikkat et canımmmm :13::13::13::13:
kendimden nefret ediyorum gen dayanamadım ne aman misafr gelse o incirleri ortaya çıkarıp onlardan fazla ben yiyorum of of
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir 3 zeytin 1 brdak süt domates salatalık
ara: 1 kutu ayran
öğlen: çok az tavuk sote çok yağlıydı bende kenarlardan tırtıkladım sadece 1 kase ayran o da yağlıydıaz salata onu da tırtıkladım sadece
ara: 5-6 kuru incir15 falan badem 5 kuru erik:18::18::18:bu kadar meyve yenir mi yaa
akşam: 2 yumurta 1 kk az yağlı beyaz peynir domates salatalık
ara: 1 bardak süt düşünüyorum ya da yoğurt veya kefir
a
aman aman hiç zamanı değil şimdiamin canım...
başla bakalım...kalabilirsin hee tikkatli ol
evet şekerim meyveler kaçmış biraz
çakmel amin canım
3 km düşük tempoda yürüyüş..regl süresince elimden gelen bu
aman aman hiç zamanı değil şimdiah şu kuru incir yarısını arkadaşıma verdim bugün ama benim kuru incir kendi köyümüzün inciri öyle olunca küçük küçük tabi bir o kadar da lezzetli yani öyle yaratık gibi değil ikisi bir incir yapar ama öyle bile olsa meyve miktarım çok fazla tabi normalde 2 orsiyon meyvem var 1 günde neyse neyse bende yürüyüş yaptım geldim şimdi de pilates artık sıkılaşmak lazım birazda şurda son 5 kilo o da hiç gitmeyecek gibi direniyor ama hadi hayırlısı
kuzucukların sınavı bugün de iyi geçer inşallah da bugün şöyle rahat bir nefes alırsınız
kızımı götürdüm ,dualarımızı ettik..Allahım son günü de hayırlısıyla başarıyla geçirsin ..
soğan suyum
şimdi de kahvaltımı yapıyorum..
pastırmalı omlet
peynir
süzme yoğurt
krep yapmaya üşendim..öğlen belki yapıp yerim.
şimdi de çay keyfi..sonra da evi süpürmeyi düşünüyorum. .ama belim de kötü..birtürlü tam gelemedi regl.off cumaya da sarkacak sanırım..
çok şükür bitti..çok iyi geçti diyor..hayırlısı..fazla üstüne gidip soramıyorum..İnşallah rahatça halleder sınavını annem. Belini zorlama aman diyim.
bizim günler gene ters geldi herhalde :) ben ps sen spBende krep yapmaktansa poğaça vari ekmeğimden yaptım. :) fırına attım gitti. bereketlide oluyor böyle. 2 günlük yapıyorum ama 1 günde bitebiliyor hehehe
Sabah yine 6:30 da kalktım. Ve yine bişey yiyemedim 11:30 a kadar. Biraz önce 1 dolu tabak mercimek çorbası ve 1 kase yoğurt yedim. Midemde düğüm var sanki. Galiba TEOG beni çok gerdi:))
Sabah kahvaltıdan, daha doğrusu yemekten önce 4km/45 dak yürüyüşümü de yaptım. Dün aldığım pantolonları paçaları için orda bırakmıştım. Alıp geldim. Kıyafetler büyük geldiği için yeni bişeyler almak çok güzel
Bu arada kızım çıkmış sınavdan. Arkadaşıyla Caddeye gidecekler. Akşama görürüm. Tlf da kötü geçti. İnkılap kötüymiş
Sonuçta geldi, geçti... Umarım sizin çocuklarınki iyi geçmiştir.
Herkese kolay gelsin.
çok şükür bitti..çok iyi geçti diyor..hayırlısı..fazla üstüne gidip soramıyorum..
regl tam gelmedi ya belime vuruyor yavlum..gelse bi tamamen rahatlıyacam..
ben krepi daha çok seviyorum da ondan..ekmeği hafta da 1 yapsam yetiyor..ellerine sağlık ve afiyet olsun canımcım olsun be fazla kaçan kepek olsun..di mi yanii
Güzel diyorsa güzeldir :)
Bende seviyorum krebi aslında en rahat onu tüketiyorum ama bi süre sonra sıkılıyorum. arada bir değişiklik iyi oluyor. :)
aman aman hiç zamanı değil şimdiah şu kuru incir yarısını arkadaşıma verdim bugün ama benim kuru incir kendi köyümüzün inciri öyle olunca küçük küçük tabi bir o kadar da lezzetli yani öyle yaratık gibi değil ikisi bir incir yapar ama öyle bile olsa meyve miktarım çok fazla tabi normalde 2 orsiyon meyvem var 1 günde neyse neyse bende yürüyüş yaptım geldim şimdi de pilates artık sıkılaşmak lazım birazda şurda son 5 kilo o da hiç gitmeyecek gibi direniyor ama hadi hayırlısı
aynen canım..
ben de kek yaptım gene ...tatlı krizimi hafifletsin diye
aynen canım..
ben de kek yaptım gene ...tatlı krizimi hafifletsin diye
incir yemişsin kafana vuruyosun makbuleciğim yaa ben saralle yedim ve pişmanb değilim pişkinliğin bu kadarına pes dimi
ben regl olmuyorum ne zaman olucam bilemiyorum da, bana da geliyor soldan soldan bu krizler
hadi canım geçmiş olsun teogunuz artık iyi bir orta öğrenim inşallah şöyle fen lisesi falangönlünüze göre inşallah
bana gelince kahvaltım
malumunuz karatay usulü
2. öğünüm
ali nazik
köz biber
turşu biber
yoğurt
1 köfte (çocuklardan tırtıklarken 1 tane gitmiş mideye)
patlıcan yemeği 3-5 yk kadar ( eşimden kalan bu da)
görüyosunuz eşiydi çocuğuydu kalanlarıydı derken şiştim valla birdaha kalan kalsın yemicem sadece kendi tabağım cumaya ben pek umutlu değilim hanımlar geçen haftaki gibi değil beslenmem.insan kendini nasıl da biliyo
YENİ EDİNDİĞİM BİR BİLGİYİ PAYLAŞIM SİZİNLE;
hanımlar bir günde iki farklı spor türü yapılmamalıymış bedenimiz çatlıyor ve şekli bozuluyormuş. yani ya plates ya yürüyüş ikisi bir arada olmamalıymış duyrulur hanımar.
ben kaçar malum kuzum var minik bir tane yoksam sık sık gelirim topiğe lakin imkanlar sınırlı...
sersum canım ALLAH kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?