Benim geldi de tam gelmedi..izindeyken bitseydi keşke..yarın artar..işe gidicem yaaben regl olmuyorum ne zaman olucam bilemiyorum da, bana da geliyor soldan soldan bu krizler
hadi canım geçmiş olsun teogunuz artık iyi bir orta öğrenim inşallah şöyle fen lisesi falangönlünüze göre inşallah
(çocuklardan tırtıklarken 1 tane gitmiş mideye)
patlıcan yemeği 3-5 yk kadar ( eşimden kalan bu da)
görüyosunuz eşiydi çocuğuydu kalanlarıydı derken şiştim valla birdaha kalan kalsın yemicem sadece kendi tabağım cumaya ben pek umutlu değilim hanımlar geçen haftaki gibi değil beslenmem.insan kendini nasıl da biliyo
YENİ EDİNDİĞİM BİR BİLGİYİ PAYLAŞIM SİZİNLE;
hanımlar bir günde iki farklı spor türü yapılmamalıymış bedenimiz çatlıyor ve şekli bozuluyormuş. yani ya plates ya yürüyüş ikisi bir arada olmamalıymış duyrulur hanımar.
ben kaçar malum kuzum var minik bir tane yoksam sık sık gelirim topiğe lakin imkanlar sınırlı...
sersum canım ALLAH kavuştursun
Valla ben tatlı yemiyorum. tatlandırıcı almadım hala. sebze günlerinde havuç yiyorum 1-2 tane. o da şansıma tatlı çıkıyor. ondan belki. ama regl gelince ne olur bilmiyorum. şuan için kaçamaksız devam ediyorum ama şişkinliğimde var. göbek özellikle. cumadan beri tartılmadım. 59 u görünce yiyorum o yüzden tartılmayacağım.
]
ben tatlısız yapamam..bu kek ve pudinkler imdadıma yetişiyor çok şükür..
tartılma o zaman tut kendini..
Valla tatlıyı yemeye başlarsam bende tutamıyorum ama yemedimse canım istemiyor. mesela evde şekerpare yaptım duruyordu. eşim yemedi bende yememek için sürekli kaçırdım o bana baktı ben ona sonra eşim de yemeyince atmak zorunda kaldım.
Ama canım meyve çekiyor benimde :)
ben de meyveyi özlüyorum..ama az da olsa sebze günlerimde yiyecem..okadar da olur..abartmadan..dukan mukan buna da can derler..kiraz ve erik için de 1 yıl bekleyemem valla..
ben cıslı tatlılara hiiç yanaşmıyorum..dukan tatlılarını keşfettiğimden berii..önemli olan da bu zaten
Aynen valla. bende sebze günlerimde yiyorum yiyeceksem. eşimden istedim getirirse bugün yiyeceğim :) sebze günümde olduğumdan :) Ya tatlandırıcı olarak stevia diye birşey aldım bi işe yaramadı ya da ben yapamadım sonrada denemedim ama Ne bileyim almaktan çekiniyorum biraz.
ben gurmenetin tabletinden aldım (sucraplus)çok güzel..hem ısıya dayanıklı olduğu için pişince acı tat vermiyor..
en çok pudinkte kullanıyorumkızım bile bayılıyor
süttozum bitti kepek karışımımda bitmek üzere. yeni sipariş verdiğimde aklımda bulunsa iyi olur galiba :) tabletler daha iyi diyorsun o zaman. tozdan almıyım.
tablet bana daha tasarruflu geliyor..damak tadına görede ayarlıyorsun..2 tanesi 10 tl ye kampanya var..ondan aldım bende..600 tablet..oooo kullan kullan bitmiyor..
ilk defa birşey yedim..balığı sevdiğim için bana tadı güzel geldi..
shirataki noodle içinde istakoz tadında srumi ...noodle makarna gibi haşladım srumiler zaten pişmişti onları da doğrayıp süzdüğüm noodle la soteledim..
çok da kötü değil..baharatlada tatlandırdım..akşam öğünüm bu
yanında da süzme yoğurt
iyiymiş. tamam olmadı bugün sipariş vereyim.
surimi kullanan vardi simla falan. cips falan yapmışlar. ben hiç düşünmedim. aslında atıştırma için uygun gibi.
Kızım şimdi geldi eve... Üzgün değilmiş gibi davranmaya çalışıyor ama çok kötü. Zaten odasına kapandı. Muhtemelen ağlıyor. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki
kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana
Kızım şimdi geldi eve... Üzgün değilmiş gibi davranmaya çalışıyor ama çok kötü. Zaten odasına kapandı. Muhtemelen ağlıyor. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?