Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim geldi de tam gelmedi..izindeyken bitseydi keşke..yarın artar..işe gidicem yaa

sağol canım..inşallah hedefimiz fen lisesi ama hayırlısı

olsun birdaha ki haftaya daha iyi olur..bak bu hafta benim de tırt olacak..hem de --1600 gr dan sonra..ama üzülmüyorum çünkü kaçamağım yok..sadece regl şişkinliğim var..ve onun için kesin ++ olacam...bir sonraki hafta da yine güzel bir sonuç alırım..ne yapıyoruz..önümüzdeki maçlara bakıyoruz..

hımmm:44::44::44:benim için sorun yok zaten sadece yürüyüş yapıyom

sağol canım

ben tatlısız yapamam..bu kek ve pudinkler imdadıma yetişiyor çok şükür..
tartılma o zaman tut kendini..

Son düzenleme:
ben tatlısız yapamam..bu kek ve pudinkler imdadıma yetişiyor çok şükür..
tartılma o zaman tut kendini..

Valla tatlıyı yemeye başlarsam bende tutamıyorum ama yemedimse canım istemiyor. mesela evde şekerpare yaptım duruyordu. eşim yemedi bende yememek için sürekli kaçırdım o bana baktı ben ona sonra eşim de yemeyince atmak zorunda kaldım.
Ama canım meyve çekiyor benimde :)

ben de meyveyi özlüyorum..ama az da olsa sebze günlerimde yiyecem..okadar da olur..abartmadan..dukan mukan buna da can derler..kiraz ve erik için de 1 yıl bekleyemem valla..

ben cıslı tatlılara hiiç yanaşmıyorum..dukan tatlılarını keşfettiğimden berii..önemli olan da bu zaten

Aynen valla. bende sebze günlerimde yiyorum yiyeceksem. eşimden istedim getirirse bugün yiyeceğim :) sebze günümde olduğumdan :) Ya tatlandırıcı olarak stevia diye birşey aldım bi işe yaramadı ya da ben yapamadım sonrada denemedim ama Ne bileyim almaktan çekiniyorum biraz.

ben gurmenetin tabletinden aldım (sucraplus)çok güzel..hem ısıya dayanıklı olduğu için pişince acı tat vermiyor..

en çok pudinkte kullanıyorumkızım bile bayılıyor

Son düzenleme:
ben gurmenetin tabletinden aldım (sucraplus)çok güzel..hem ısıya dayanıklı olduğu için pişince acı tat vermiyor..

en çok pudinkte kullanıyorumkızım bile bayılıyor

süttozum bitti kepek karışımımda bitmek üzere. yeni sipariş verdiğimde aklımda bulunsa iyi olur galiba :) tabletler daha iyi diyorsun o zaman. tozdan almıyım.

süttozum bitti kepek karışımımda bitmek üzere. yeni sipariş verdiğimde aklımda bulunsa iyi olur galiba :) tabletler daha iyi diyorsun o zaman. tozdan almıyım.

tablet bana daha tasarruflu geliyor..damak tadına görede ayarlıyorsun..2 tanesi 10 tl ye kampanya var..ondan aldım bende..600 tablet..oooo kullan kullan bitmiyor..

Son düzenleme:
ilk defa birşey yedim..balığı sevdiğim için bana tadı güzel geldi..

shirataki noodle içinde istakoz tadında srumi ...noodle makarna gibi haşladım srumiler zaten pişmişti onları da doğrayıp süzdüğüm noodle la soteledim..

çok da kötü değil..baharatlada tatlandırdım..akşam öğünüm bu

yanında da süzme yoğurt

3-4 kaşık arnavut ciğeri

Son düzenleme:
sabah: 1 yumurta 1 kk az yağlı peynir 1 bardak yağsız süt domates salaalık

ara: yapamadım

öğlen: 60 gr tavuk göğsü 1 kase yarım yağlı yoğurt domates salatalık

ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt

akşam: 90 gr ızgara köfte 1 su bardağı yarım yağlı yoğurt domates salatalık

ara: 1 bardak lıght kefir düşünüyorum her zamanki gibi yoğurt ya da süt de olabilir vee tabiki 1 saat pilates yapılacak

tablet bana daha tasarruflu geliyor..damak tadına görede ayarlıyorsun..2 tanesi 10 tl ye kampanya var..ondan aldım bende..600 tablet..oooo kullan kullan bitmiyor..

iyiymiş. tamam olmadı bugün sipariş vereyim.

surimi kullanan vardi simla falan. cips falan yapmışlar. ben hiç düşünmedim. aslında atıştırma için uygun gibi.

Son düzenleme:
iyiymiş. tamam olmadı bugün sipariş vereyim.

surimi kullanan vardi simla falan. cips falan yapmışlar. ben hiç düşünmedim. aslında atıştırma için uygun gibi.

valla pek cips olabilecek gibi değil.:44::44:.balık tadında zaten balık..ama istakoz tadında balık..ben beğendim ama balık sevmeyen yiyemeyebilir..nasılsa 4.5 -5 tl civarında beğenmezsen atarsın
ben makarnayla beğendim..yarın gene yapıcamben denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim...

Son düzenleme:
yürüyüş zamanı..tabii gene düşük tempoda ama olsun..regl bitene kadar böyle

kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana

Kızım şimdi geldi eve... Üzgün değilmiş gibi davranmaya çalışıyor ama çok kötü. Zaten odasına kapandı. Muhtemelen ağlıyor. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki

Kızım şimdi geldi eve... Üzgün değilmiş gibi davranmaya çalışıyor ama çok kötü. Zaten odasına kapandı. Muhtemelen ağlıyor. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki

offf ne hallere düşürüyorlar çocuklarımızı ya...hep bu eğitim sisteminin salaklığından...ahh kıyamam yaa...benimki de iyi geçtiği halde soruların cevaplarına bakmıyacam dedi..stresli hala..üstüne gitmiyorum..

çok iyi anlıyorum canım seni.:26:.teselli vereceksin başka çaren yok..sen elinden geleni yaptın..gerisi önemli değil diyeceksin..herşeyden önce onlar geliyor..

kızlar yaa kabızlıktan geberiyorum her şeyi denedim 3 gündür kuru kayısı incir karışımlar form çay hepsini bugün lavman yaptım en son federsiniz ama yine çıkamadım anlamadım yaa ne oluyor bana

suyu arttır canım..oluyor bazen..takma

ah yaa kıyamam sınav sitresi çok kötü bişi çocuklara ağır geliyor yaaa yapcak bişi yok canım yanında olduğunu hissettirip duygularını paylaşcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…