Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım soğanı not aldım bende pazartesi başlamıştım yapmaya fakat seninkine göre eksikmiş eksiklerimi tamamladım canım sağolasın
yürüyüş yapmak çok zor geliyo bana hiç alışamadım şöle diyim dışarda işim olursa yürüyorum olmassa mümkün deyil özellikle çıkıp yürüyemiyorum sıkıcı geliyo evde leslie yapmak hoşuma gidiyodu onuda bıraktım ama ikisinden birini yapmaya çalışıcam :18::18:

sarfoşum nerelerdeydin canım yaaaaaa neyse uğrada arada sırada uğra canım biz burdayız
yavrumu sınava bıraktık geldik..aralarda gelmeyin dedi..biz de çıkışta gidicez..Allah hepsinin yardımcısı olsun

sabah

salçalı omlet
peynir
domates soslu biber kavurması
1 dukan krepi
yoğurt

sersumcum 2 gündür giremedim senin yavrunla birlikte bütün yavruları öpüyorum sınavları iyi geçmiştir umarım istediği puanları alırlar

selam kızlar
2 günlük yazıcam artık gelemedim aranıza hemen bildireyim
pazartesi
kahvaltım=1 yumurta+beyaz peynir+5ad. zeytin+yeşillik limonlu+çay
öğlen= 2 ad. lahmacun+ayran+ 1 bardak çay
akşam= sadece 1 kase cacık sarımsaklı değil
günün özeti tatil olduğu için kızımla alışverişe gittik ciciler aldık yemek yedik gezdik babamız gelmeden eve yetiştik
kocişe cicilerimizi gösterdik akşam 20:30 gibi Nihat Hatipoğlunun konferansı vardı ona gittik eve geldiğimizde saat 11 e geliyodu çok kalabalıktı arabayla zor çıktık
salı
kahvaltım= 1 yumurta +peynir zeytin +yeşillik +çayy fındık ceviz
öğlen = geç kalktığımız için sadece nescafe 2 ad. bisküi
akşam = patlıcanlı kabak yemeği +salata+ çok az cacık+azda pestil
bugün farklı bişey yapmadık

gelelim bugüne( diğer yazdıklarımdada soğan suyu içmiştim yazmayı unuttum)
öncelikle soğan suyu
kahvaltım = 2 yumurta+beyaz peynir+5 ad. zeytin+ çeyrek tb. ekmeği+1 bardak süt
öğlen= patlıcanlı kabak yemeği +tb ekmeği+1 kase yoğurt
çay +diyet kraker
akşam= soğan suyu
bulgurlu yaprak sarma+yoğurt+ salata
nasipse bunları yemeyi düşünüyorum sarma yapıcam akşamda eşimle arabayı sanayiye götürücez bırakıp yürücez tabi biraz uzun bi yol benim için iyi olacak yemekten sonra gidicez bulguru ertirim artık
sersumcum bu soğan suyunu içtikten sonra 45 dakikamı geçecek sonra yemek yiyeceğiz sanırım yanlışım varsa düzeltirmisin
şimdide biraz yürüyüş yapıcam biraz ihtiyaç var fırınada gidicem biraz yolu uzatarak gelirim eve öpüyorum kızlar

Dün yediklerim:
-öğlen ton balıklı yumurtalı salata yedim

Akşam;
-patlıcan kebabı şeklinde fırında yaptım kabaklı da kullandım. yoğurt ve dukan ekmeği yedim

dünkü kaçamağım :) yeşil erikti. eşim getirmiş. yedimde yedim

çay keyfi vardı sonrada. erik yedim gene falan işte

Bu sabah gene ps yaptım. ama az sebze kullanıyorum. pazar günü sebze günüm olsun diye bir de evde erik varken pro günümü bozma ihtimalim yüksek olduğu için tekrar yaptım. Pazar günü şehir dışı falan yaparsak rahat olsun diye.

Kahvaltım haşlama yumurta, yoğurt, dukan krebi, salatalık domates, şekersiz çay

Öğlen de tavuk ve yoğurt yedim.

hadi hayırlısı canım..başla bakalım sende nasıl etkileyecek bu soğan..2. hafta ilk hafta kadar etkili olmayacak sanırım

amin canım sağol darısı seninkilerin başına

eşim vandan geldii...ama bana kaçamak getirmiş vee tabii dayanamadım..akşama söz 5 km yürüyücem ya da en az 4 (reg olduğum için belimi zorlarsa 4 le yetinirim)

simit sarayından simit ve dominos pizza gel de hayır de..ama 1 yıldır özlemişim(burada tabii ki dominos yok ve simit yapmayı da beceremiyorlar.)

olan oldu pişman mıyım valla hayır..nasılsa proyla eritirim

menüleri sonra yazarım mentalist zamanı

hadi hayırlısı canım..başla bakalım sende nasıl etkileyecek bu soğan..2. hafta ilk hafta kadar etkili olmayacak sanırım

amin canım sağol darısı seninkilerin başına
bakalım canım ama ben çocuğun tatilinden dolayı uyuduk geç yaptım bide içtikten sonra bekleyemedim hemen kahvaltı yaptım o yüzden belki olmamıştır bu hafta öbür hafta daha iyi olur tadına gelince maydoz dalı attım senin gibi hiç fena deyil ama bide sade denicem :18::18:
afiyet olsun canım ye gitsin sende bu istikrar olduktan sonra eritirsin sen onları

olmuştur olmuştur...

inşallah eriticem başka yolu yok zaten..

çok iyi gidiyorsun tatım bu hafta 5 li rakamlar garanti
afiyet olsun canım eritirsin yaa hiç mi yemeyeceğiz beee

sabah: 1 kk az yağlı beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık

ara: yok maalesef

öğlen: 150 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 90 gr köfte domates salatalık

ara: 2 incir 5 badem 1 çb kefir

akşam:150 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 90 gr köfte domates salatalık

ara: 1 bardak süt

makbule ya çok az yemiyor musun canım kaç kalorilik bu diyet??? sağlıklı şeyler elbette merakıma ver

ben türlü yemedim hanımlar öğlen 2 koca tabak bol biber turşulu kısır yedim hala tadı damağımda 1- den beri de bir şey yemedim yemicem de.

yarın da REGAİB KANDİLİ vesilesi ile inşallah oruçlu olcaz eşimle. herkesin kandili hayırlara vesile olsun. duaarınızı ALLAH makbul eylesin kızlaaaar

sersum bende simite bayılırım canım ya taze geleceğini bilsem inan kargoyla yollarım sana burda da envai çeşit simit yapıyorlar, eşim alınca 1 ısırıkla işi götürmeye çalışıyorum, ALLAHtan pizza,hamburger... vs. hiç sevmem. dışarıda da yemek yemem temiz olmaz diye güvenemediğimden mütevellit.

Vanın kahvaltısı çoook meşhur sersum canım ya gelmeden git gör derim, vandan feribotla bi adilcevaz falan yapın offff ne manzara ama yaaaa

canım bugün yediklerim yaklaşık 1100-1200 arası galiba bu hafta biraz azalttığım doğru

sağol canım..göndermiş kadar oldun düşünmen yeter.

van'ın kahvaltısı meşhur ama ben beğenmedim canım..hem de en meşhur 2 yerine gittik yedik..inan izmirde çiçekli köyde veya hakkari eylül kahvaltı salonundaki kahvaltılar vanın kahvaltısını 5 e katlar..biz o konuda şanslıyız..

Akşam yemeğim
patlıcanlı kıymalı kavurmayı dukan krebine sarıp yoğurtla yedim

sonrasında eşimle yürüyüşe çıktık yaklaşık 2.4 km yol yürümüşüz yeni geldik. 45 dk falan. Orta tempolu.

Selam kızlar nasılsınız koşturmaca devam çook şükür temizlik bitti alışverişlerde yapıldı yarından itibaren düğün evinde oluruz kaçamak falan yok görenler şaşırıyo nasıl zayıfladın diye herkesler şok şok sevindirik oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…