- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
canım soğanı not aldım bende pazartesi başlamıştım yapmaya fakat seninkine göre eksikmiş eksiklerimi tamamladım canım sağolasınyürüyüş çok önemli canım bence başlarsan duraklaman da geçer..bak az yiyince de metabolizma durabiliyormuş
yap canım..asıl ona iyi geliyor diye yap yanına zayıflama kar..2.5 su bardağı suyu kaynatıyorsun (içme suyu olacak)kaynayınca soğanı 4 e bölüp içine atıp kapalı kapakla 5 dk kaynatıp ılık olarak sabah 1 bardak akşam 1 bardak içiyorsun..toplamda 2 bardak..kist için tam 21 gün yapmalısın
sağol canım
sarfoşum nerelerdeydin canım yaaaaaa neyse uğrada arada sırada uğra canım biz burdayızAllah allaaaaah upuzun yazmıştım en sonunda ön izlemeye bastım yazım çıkmadı niye acaba :26:
Kısaca bidaha yaziim öncelikle Leylak ve Kaneli kutlargözünüz aydın demek isterim Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ilk yazımda özellikle Leylağa hitaben ama diğer annelik özlemiyle yanıp tutuşanlar içinde upuzun yazmıştım nolduysa artık kısaca stres yapmayın süreci uzatmaktan sağlığınıza zarar vermekten başka işe yaramıyor,önce tıbba güvenin tüm muayene ,teşhis ve tedavi işlemleri bitmeden ümitsizliğe kapılmayın demiştim
Diğer arkadaşların yaşanmışlıklarından haberim olmadı o yüzden affedin
Son zamanlarda herkes güzel güzel kilo vermeye başlamışmaşallah inşallah hep böyle devam eder kısa sürede hedeflerinize ulaşırsınız inşallah bu arada artık çizelge niye yok anlamadım :44: bense en stresli koşturmacalı olduğum dönemde 61.8 kg ı martta görmüştüm sonra işler yoluna girince tekrar almaya başladım bu sabah 64.6 kg ı gördüm bu arada 5 ay araylada olsa regl oldum yoksa dahada fazla almış olmalıydım çünki çok düzensiz ve hep karbonhidrat ağırlıklıydı beslenmem ama mecbur kalmadıkca karatay dışına çıkmamaya çalışıp en azından 4-5 saat kuralına uymaya çalışıyorum
Yarın ve salı günü sınavlara girecek yavrularınıza başarılar diler, Allah zihin açıklığı versin,emeklerini ziyan etmesin derimbundan sonra cuma gecesi ile pazar 17:00 arası saatlerde gelmeye çalışacağım sebeplerini muhtarımız biliyo öptüm hepinizi
yavrumu sınava bıraktık geldik..aralarda gelmeyin dedi..biz de çıkışta gidicez..Allah hepsinin yardımcısı olsun
sabah
salçalı omlet
peynir
domates soslu biber kavurması
1 dukan krepi
yoğurt
Valla ben tatlı yemiyorum. tatlandırıcı almadım hala. sebze günlerinde havuç yiyorum 1-2 tane. o da şansıma tatlı çıkıyor. ondan belki. ama regl gelince ne olur bilmiyorum. şuan için kaçamaksız devam ediyorum ama şişkinliğimde var. göbek özellikle. cumadan beri tartılmadım. 59 u görünce yiyorum o yüzden tartılmayacağım.
aklın baskülde ama dimiiiiiii
Valla bende eşimin yemediklerini yemeye kalksam ohoooo. zor duruyorum ondan kalanları yememek için. O yüzden atıyorum ya da zorla yediriyorum. ne yapalım.
israf yapmayım diyorum bende ama ben çöpe dönüyorum yemezlerse bende dolapta biriktirip biriktirip eşime, atma işlemini yaptırcam:27:
canım ya senin az bi kilon var nefsine çok zulmetme arada ye ki aklında kalmasın tadımlık canıııımmm ye dediysek:1:
Kızım şimdi geldi eve... Üzgün değilmiş gibi davranmaya çalışıyor ama çok kötü. Zaten odasına kapandı. Muhtemelen ağlıyor. Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki
geçmiş olsun canım ya; eğitim sistemi malesef ama sınav olmasa nasıl yerleştirmeler yapılacak ki, herkes fen liselerinin önünde kamp kurar valla.mecburen olacak bunlar, hem hayata hazırlanıyor evlatlarımız bu durumları yaşamak ve atlatmak asıl sınav bence ,hem bizim için hem onlar için.kızını tanıyosun sen:bizim öğrenci milleti iki durumda bunu yapar ya gerçekten sınav kötü geçmiştir bu durumu dışarı bu şekilde yansıtır , yada aslında emin değildir ne yaptığından aileyi ve çevreyi en kötüye alıştırmak için böyle yaparlar. Ne olursa olsun durum anlayış her şeyden önemli onun her istediğinde dayanacağı bir dağı olduğunu göstermek gerekiyor. çünkü 11 yaş ve 30 yaş arası çocuklarda ailenin önemi 2. hatta 3. plandadır.zamanı geldiğinde elini tutmak ,varlığını hissettirmek şuan senin veya bizin yapacağımız en önemli görev canım.
sadeceaşkım ve sersum
shirataki noodle içinde istakoz tadında srumi ...noodle .... ALLAH aşkına ya nece yazışıyorsunuz mevzuya tamamen fransız kaldık bu ne biçim diyet ; diyet mi yapıyorsunuz dil mi öğreniyorsunuz kızlar
kahvaltım
2 rafadan yumurta
10 zeytin
salatalık
domates
marul
lor
öğlen inşallah
türlü ( patatesini ayıklıcam)
yoğurdum
turşu acı biberim
okula geçmeden de 2 hurmalı kahvemi içip gidicem inşallah kızlar.
Valla ben tatlı yemiyorum. tatlandırıcı almadım hala. sebze günlerinde havuç yiyorum 1-2 tane. o da şansıma tatlı çıkıyor. ondan belki. ama regl gelince ne olur bilmiyorum. şuan için kaçamaksız devam ediyorum ama şişkinliğimde var. göbek özellikle. cumadan beri tartılmadım. 59 u görünce yiyorum o yüzden tartılmayacağım.
aklın baskülde ama dimiiiiiii
Valla bende eşimin yemediklerini yemeye kalksam ohoooo. zor duruyorum ondan kalanları yememek için. O yüzden atıyorum ya da zorla yediriyorum. ne yapalım.
israf yapmayım diyorum bende ama ben çöpe dönüyorum yemezlerse bende dolapta biriktirip biriktirip eşime, atma işlemini yaptırcam:27:
canım ya senin az bi kilon var nefsine çok zulmetme arada ye ki aklında kalmasın tadımlık canıııımmm ye dediysek:1:
geçmiş olsun canım ya; eğitim sistemi malesef ama sınav olmasa nasıl yerleştirmeler yapılacak ki, herkes fen liselerinin önünde kamp kurar valla.mecburen olacak bunlar, hem hayata hazırlanıyor evlatlarımız bu durumları yaşamak ve atlatmak asıl sınav bence ,hem bizim için hem onlar için.kızını tanıyosun sen:bizim öğrenci milleti iki durumda bunu yapar ya gerçekten sınav kötü geçmiştir bu durumu dışarı bu şekilde yansıtır , yada aslında emin değildir ne yaptığından aileyi ve çevreyi en kötüye alıştırmak için böyle yaparlar. Ne olursa olsun durum anlayış her şeyden önemli onun her istediğinde dayanacağı bir dağı olduğunu göstermek gerekiyor. çünkü 11 yaş ve 30 yaş arası çocuklarda ailenin önemi 2. hatta 3. plandadır.zamanı geldiğinde elini tutmak ,varlığını hissettirmek şuan senin veya bizin yapacağımız en önemli görev canım.
sadeceaşkım ve sersum
shirataki noodle içinde istakoz tadında srumi ...noodle .... ALLAH aşkına ya nece yazışıyorsunuz mevzuya tamamen fransız kaldık bu ne biçim diyet ; diyet mi yapıyorsunuz dil mi öğreniyorsunuz kızlar
kahvaltım
2 rafadan yumurta
10 zeytin
salatalık
domates
marul
lor
öğlen inşallah
türlü ( patatesini ayıklıcam)
yoğurdum
turşu acı biberim
okula geçmeden de 2 hurmalı kahvemi içip gidicem inşallah kızlar.
Evet aklım tartıda oluyor sabah uyanınca ama tartılmamak için hemen su içiyorum :) su içince tartılmıyorum :)
Valla israf istemiyorum ama yapacak birşey yok. herşeyi az aaz yapmayı öğrendim :)
Surimi falan çin işi japon işi hahahahah kalorisi az olan şey bizimdir
canım soğanı not aldım bende pazartesi başlamıştım yapmaya fakat seninkine göre eksikmiş eksiklerimi tamamladım canım sağolasın
yürüyüş yapmak çok zor geliyo bana hiç alışamadım şöle diyim dışarda işim olursa yürüyorum olmassa mümkün deyil özellikle çıkıp yürüyemiyorum sıkıcı geliyo evde leslie yapmak hoşuma gidiyodu onuda bıraktım ama ikisinden birini yapmaya çalışıcam :18::18:
sersumcum 2 gündür giremedim senin yavrunla birlikte bütün yavruları öpüyorum sınavları iyi geçmiştir umarım istediği puanları alırlar
bakalım canım ama ben çocuğun tatilinden dolayı uyuduk geç yaptım bide içtikten sonra bekleyemedim hemen kahvaltı yaptım o yüzden belki olmamıştır bu hafta öbür hafta daha iyi olur tadına gelince maydoz dalı attım senin gibi hiç fena deyil ama bide sade denicem :18::18:hadi hayırlısı canım..başla bakalım sende nasıl etkileyecek bu soğan..2. hafta ilk hafta kadar etkili olmayacak sanırım
amin canım sağol darısı seninkilerin başına
afiyet olsun canım ye gitsin sende bu istikrar olduktan sonra eritirsin sen onlarıeşim vandan geldii...ama bana kaçamak getirmiş vee tabii dayanamadım..akşama söz 5 km yürüyücem ya da en az 4 (reg olduğum için belimi zorlarsa 4 le yetinirim)
simit sarayından simit ve dominos pizza gel de hayır de..ama 1 yıldır özlemişim(burada tabii ki dominos yok ve simit yapmayı da beceremiyorlar. )
olan oldu pişman mıyım valla hayır..nasılsa proyla eritirim
menüleri sonra yazarım mentalist zamanı
bakalım canım ama ben çocuğun tatilinden dolayı uyuduk geç yaptım bide içtikten sonra bekleyemedim hemen kahvaltı yaptım o yüzden belki olmamıştır bu hafta öbür hafta daha iyi olur tadına gelince maydoz dalı attım senin gibi hiç fena deyil ama bide sade denicem :18::18:
afiyet olsun canım ye gitsin sende bu istikrar olduktan sonra eritirsin sen onları
çok iyi gidiyorsun tatım bu hafta 5 li rakamlar garantiDün yediklerim:
-öğlen ton balıklı yumurtalı salata yedim
Akşam;
-patlıcan kebabı şeklinde fırında yaptım kabaklı da kullandım. yoğurt ve dukan ekmeği yedim
dünkü kaçamağım :) yeşil erikti. eşim getirmiş. yedimde yedim
çay keyfi vardı sonrada. erik yedim gene falan işte
Bu sabah gene ps yaptım. ama az sebze kullanıyorum. pazar günü sebze günüm olsun diye bir de evde erik varken pro günümü bozma ihtimalim yüksek olduğu için tekrar yaptım. Pazar günü şehir dışı falan yaparsak rahat olsun diye.
Kahvaltım haşlama yumurta, yoğurt, dukan krebi, salatalık domates, şekersiz çay
Öğlen de tavuk ve yoğurt yedim.
afiyet olsun canım eritirsin yaa hiç mi yemeyeceğiz beeeeşim vandan geldii...ama bana kaçamak getirmiş vee tabii dayanamadım..akşama söz 5 km yürüyücem ya da en az 4 (reg olduğum için belimi zorlarsa 4 le yetinirim)
simit sarayından simit ve dominos pizza gel de hayır de..ama 1 yıldır özlemişim(burada tabii ki dominos yok ve simit yapmayı da beceremiyorlar. )
olan oldu pişman mıyım valla hayır..nasılsa proyla eritirim
menüleri sonra yazarım mentalist zamanı
çok iyi gidiyorsun tatım bu hafta 5 li rakamlar garanti
afiyet olsun canım eritirsin yaa hiç mi yemeyeceğiz beee
sabah: 1 kk az yağlı beyaz peynir 1 dilim kaşar 1 yumurta 3 zeytin domates salatalık
ara: yok maalesef
öğlen: 150 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 90 gr köfte domates salatalık
ara: 2 incir 5 badem 1 çb kefir
akşam:150 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 90 gr köfte domates salatalık
ara: 1 bardak süt
makbule ya çok az yemiyor musun canımkaç kalorilik bu diyet??? sağlıklı şeyler elbette merakıma ver
ben türlü yemedim hanımlar öğlen 2 koca tabak bol biber turşulu kısır yedim hala tadı damağımda 1- den beri de bir şey yemedim yemicem de.
yarın da REGAİB KANDİLİ vesilesi ile inşallah oruçlu olcaz eşimle. herkesin kandili hayırlara vesile olsun. duaarınızı ALLAH makbul eylesin kızlaaaar
sersum bende simite bayılırım canım ya taze geleceğini bilsem inan kargoyla yollarım sana burda da envai çeşit simit yapıyorlar, eşim alınca 1 ısırıkla işi götürmeye çalışıyorum, ALLAHtan pizza,hamburger... vs. hiç sevmem. dışarıda da yemek yemem temiz olmaz diye güvenemediğimden mütevellit.
Vanın kahvaltısı çoook meşhur sersum canım ya gelmeden git gör derim, vandan feribotla bi adilcevaz falan yapın offff ne manzara ama yaaaa
sersum bende simite bayılırım canım ya taze geleceğini bilsem inan kargoyla yollarım sana burda da envai çeşit simit yapıyorlar, eşim alınca 1 ısırıkla işi götürmeye çalışıyorum, ALLAHtan pizza,hamburger... vs. hiç sevmem. dışarıda da yemek yemem temiz olmaz diye güvenemediğimden mütevellit.
Vanın kahvaltısı çoook meşhur sersum canım ya gelmeden git gör derim, vandan feribotla bi adilcevaz falan yapın offff ne manzara ama yaaaa
çok iyi gidiyorsun tatım bu hafta 5 li rakamlar garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?