Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumummm nasılsın bacıııımmm
canımmm görmemişimmmm

çok sevindim canım ..süpper....ama ben kaçırmışım kimin düğünüydü..unuttum heralde:44::44:..şimdiden hayırlı olsun..fıstık gibi olacaksın düğünde desene

cezamı kestim 1 km fazla yürüdüm..5 km 1 saat 10 dk yürüyüş cepte

ah yaa kıyamam sınav sitresi çok kötü bişi çocuklara ağır geliyor yaaa yapcak bişi yok canım yanında olduğunu hissettirip duygularını paylaşcan

Sağol Makbuşum... Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum.

Aslında sınavı iyi geçmiş ama etrafındaki herkesin sınavı çok iyi ve benim kızın istediği 1 tek lise var. Orayı da kazanamam diyor. 2. bir alternatifi yok kafasında... Tabii ki eninde sonunda bir lise okuyacak ama istediği okul dışında hiçbiri onu mutlu etmiyor Fazlasıyla hırslı. Herkes ailesi yüzünden olduğunu sanıyo. İnanın ki ben yorum yapmıyorum. Babası desen umrunda değil.

Tavsiyelerin çok önemli benim için çakmel. Çok teşekkürler.

Bugünkü menüleri de yazayım. Bugün 3 öğün yaptım. İşim vardı, yürüyüş de yapamadım

Sabah 8:30 2 yumurta, domates, peynir
Öğlen: 13:30 1 içli köfte, 1 dürüm
Akşam, 1 muz, yarım dilim somon, biraz ceviz, 2 çilek

Saçma bir menü oldu. Bakalım cuma neler olacak...

daha önce de yazdım canım..atlatacak mutlaka..bu onların değil eğitim siztemimizin hatası..çok baskı var üzerlerinde..siz destek olduğunuz sürece elbet morali de yerine gelecek..sabır..

iyi geceler kızlar şükür kavuşturana cuma bildirim yapamadım eşim evdeydi fırsat bulup erken giremedim akşamada dış hatlar kesildi bu geceye kadar gelmedi çok şükür kavuştuk internetimize beni affedin nolur ama tartılmıştım 77.9 gr yani malesef +300 düm

hoşgeldin canım..tahmin ettim netinizin olmadığını..neyse geçmiş olsun

üzülme gider o 300 gr cık

Kizlaaaar 1,1 kilo vermisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşime bugün mesai var..kızımla biz evdeyiz..soğanımı kaynattım soğumasını bekliyorum...

onu içip kahvaltımı hazırlıyacam

soğan suyumu içtim önce ..kahvaltımı hazırladım...

kahvaltım pro günüm

1.5 dukan krepi arası peynir
2 kaşık süzme yoğurt
çay çayy

yarın ++ çıkıcam çıkıcam da ne kadar..hem regl hem kaçamak bakalım..başa gelen çekilir...haftaya daha güzel bir sonuç olacak inşallah

Son düzenleme:
ya yine kimse yok yaa...topik hiiçç zevkli değil....
tatil ya bugün ondandır canım
günaydın güzel kızlaarbahar bayramınızı kutlar,nice çiçekli böcekli günler dilerimbendeniz uygun tempo yerinde saymaktan bıktımutanç tablosu kilo seyrimi gurur tablosuna çevirmek üzere start verdim,hayırlı olsun inşallah
tahlil yaptırdıminsülin direnci,hipotiroit,demir eksikliği,d vitamini yetmezliği gibi çağımızın belaları bana da uğramış,o sebeple son 2 yılda vermeye çalıştıkça bolca kilo almışım
hazır sosyalleşmeler de azalmışken yeniden başlayayım dedimgün geçmiyor ki birinin doğum günü,ev gezmesi,günü vs vs olmasın
planım şöyle..karataya temelde sadık kalmak,günde 1100-1200 kalori almak(zaten normalde de 1200-1300 alıyormuşum),yanısıra hergün 100 cal.lik kaçamak yapabilmekdüşündüm taşındım,böyle güzel olacak sanki
neyse...kahvaltımı yazarak başlıyorum
2 yumurtalı peynirli az tereyağlı omlet
5 az yağlı ve tuzlu zeytin(hataen alındı,bitene kadar da yenilecek mecbuuur)
1 dilim tam buğday ekmeği,üstüne az labne
yarım yeşil biber.....üstüne sütlü kahvembirazdan da çay içerim:13:

hadi hayırlısı özlemim..başarılarımız daim olsun inşallah

ekliyorum listeye seni de..:13::13:

valla sosyalleşmeler mahfediyor..iş arkadaşım bizi davet edicek ona bile dedim mayıs 15 ten sonra..ikimiz de diyetteyiz bari biraz ilerlemiş olalım

havalar güzel herkeşler sosyalleşmede tabii..ben egoistim birazcık..ben burdayım herkeşler burda olsun diyorum..muhtarlık kaprisi canımmm

Son düzenleme:

1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı
2-fbmy8785-2 Mayıs 2014
3-çakmel-9 Mayıs 2014
4-sersum-16 Mayıs 2014
5-beyhan25-23 Mayıs 2014
6-makbule07-30 Mayıs 2014
7-filiztoprak-6 Haziran 2014
8-ficans-13 Haziran 2014
9-kardelenn-20 Haziran 2014
10-guleryuz2011-27 Haziran 2014
11-sadece-aşkım-4 Temmuz 2014
12-naz8-11 Temmuz 2014
13-bruxelles-18 Temmuz 2014
14-özlem kartal-25 Temmuz 2014(16 Mayısta listede)

Son düzenleme:

doğrudur canım ya ben Van'ı falan göremedim ama sosyalci olmanın verdiği avantajla Türkiyemi karış karış gezmiş gibiyim. Ama görmek tabi ki de bambaşkadır. Afiyet olsun kaçamakların lakin yağ olmasın

canımcım; ne mutlu sana. İnşallah ALLAHIM bizlere de nasip eder de o yandan yandan bizi süzen gözleri bizler de şooook edebiliriz.En çokkendim için istiyorum ben, kilo vermeyi 0 38 beden elbiselerim 7 yıldır rafta beni bekliyor kavuşmak istiyorum artık

Estağfirullah canım ya, ne demek ben teşekür ederim, inan evlatlarımızın gözlerinin içine bakarak söylediğimiz bir tatlı söz veya sana güveniyorum kelimesi onlar için hayata değer. Toparlıcaktır ve eminim beklediğinin üstünde bir sonuç alacaktır inşallah.

Kizlaaaar 1,1 kilo vermisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler tebrikler.... bak azmin zaferi hadi hedefe makbulecim kim tutar seni dimi :46:

Yeniden hoşgeldin ve kararın için tebrik ediyorum canım vericez ve kurtulucaz inşallah, zaman zaman olacak takılmalar,yılmalar hep dityet hep diyet diyip vazgeçmeler ama toparlıcaz kendimizi ve yolumuzda daha emin adımlarla yürüyüp hedefe ulaşıcaz inşallah.

GÜNAYDIN SERSUMCUUUUMMM
Bizde kuzulara şivlilik topluyorduk bu gün 3 ayların başlangıcı ya bır konya geleneği.

sahurum
1 küçük kase kısır
1 lop yumurta
2 dilim peynir

ama eşim dün osmanlıca sınavı sonrası dondurma almış ve zorla banada yedirtti malesef yedim kıyamadım; hiç bir şey yemiyorsun bizimle diyince fırsat bildim saldırdım sanırım

ve bu akşam 20:00 da
kabak yemeği
yoğurt
salata kızlar inşallah tabiiiii

Selam kızlar

Üç aylar ve regaib kandiliniz mübarek olsun

Yarından hiç umudum yok,ama vermem de gerek off hep kaçamaklı geçti bu hafta

günaydın canım...
ben eşim sayesinde çok gezdiğimden bizatihi yaşıyorum herşeyi canım..
sağol..

Kandilimiz mübarek olsun..şivrilik ne peki.:44:.Allah kabul etsin

eh yanii hiç mi yemiyecez dondurma..afiyet olsun..arada olacak tabii..yazın dayanamayacağım şeyler dondurma ve meyve

Selam kızlar

Üç aylar ve regaib kandiliniz mübarek olsun

Yarından hiç umudum yok,ama vermem de gerek off hep kaçamaklı geçti bu hafta

rekor kırdık geçen hafta bu hafta böyle olması normal canım..üzülmek yok..haftaya daha iyi olacak:13::13::13:

kızlarrr...canlarımm...Bu gün kandil..yarın bizim tayin yerimiz açıklanıyor..çoook heyecanlıyım.:18:..Allah bu mübarek günde ailemiz için hayırlı bir yeri nasip etsin inşallah...2 yıl önce yine sizinle Hakkariye geleceğimizi haber vermiştim..bakalım yarın neresini paylaşacağım.:18::18:.Dua edin lütfen...

Ne güzel canım ya gezmek okuyarak bilmekten tabi ki de daha evladır.Amiiiiin ecmain.

ŞİVLİLİK: 3 ayların başladığı bu gün çocuklar ellerinde poşetlerle kapı kapı dolaşır, hayırlı olsun 3 aylarınız veya regaip kandiliniz der ,ev sahibi de çikolata-meyve-şeker-pasta.... ne verirse artık çocukların poşetleri dolup taşar. bizim sitede de her kes 3-5 kuruş verdi görevlilere aşağıya masa açtılar çocukların poşetlerini doldurdular. dün gece de fener alayı yaptı çocuklar. havai fişekler oyunlar ... böyle işte bir nevi bayram gibi bir gelenek.pastaneler poğaça dağıtır bakkallar balon falan.

bizim geçen hafta ki efsane liste sanırım bu hafta yalan olucak başkanım ne dersin, yazın da diyet zor be yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…