canımmm görmemişimmmmsersumummm nasılsın bacıııımmm
Selam kızlar nasılsınız koşturmaca devam çook şükür temizlik bitti alışverişlerde yapıldı yarından itibaren düğün evinde oluruz kaçamak falan yok görenler şaşırıyo nasıl zayıfladın diye herkesler şok şok sevindirik oldum resmen
ah yaa kıyamam sınav sitresi çok kötü bişi çocuklara ağır geliyor yaaa yapcak bişi yok canım yanında olduğunu hissettirip duygularını paylaşcan
geçmiş olsun canım ya; eğitim sistemi malesef ama sınav olmasa nasıl yerleştirmeler yapılacak ki, herkes fen liselerinin önünde kamp kurar valla.mecburen olacak bunlar, hem hayata hazırlanıyor evlatlarımız bu durumları yaşamak ve atlatmak asıl sınav bence ,hem bizim için hem onlar için.kızını tanıyosun sen:bizim öğrenci milleti iki durumda bunu yapar ya gerçekten sınav kötü geçmiştir bu durumu dışarı bu şekilde yansıtır , yada aslında emin değildir ne yaptığından aileyi ve çevreyi en kötüye alıştırmak için böyle yaparlar. Ne olursa olsun durum anlayış her şeyden önemli onun her istediğinde dayanacağı bir dağı olduğunu göstermek gerekiyor. çünkü 11 yaş ve 30 yaş arası çocuklarda ailenin önemi 2. hatta 3. plandadır.zamanı geldiğinde elini tutmak ,varlığını hissettirmek şuan senin veya bizin yapacağımız en önemli görev canım.[/SIZE][/B][/COLOR][/COLOR]
Sağol Makbuşum... Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum.
Aslında sınavı iyi geçmiş ama etrafındaki herkesin sınavı çok iyi ve benim kızın istediği 1 tek lise var. Orayı da kazanamam diyor. 2. bir alternatifi yok kafasında... Tabii ki eninde sonunda bir lise okuyacak ama istediği okul dışında hiçbiri onu mutlu etmiyorFazlasıyla hırslı. Herkes ailesi yüzünden olduğunu sanıyo. İnanın ki ben yorum yapmıyorum. Babası desen umrunda değil.
Tavsiyelerin çok önemli benim için çakmel. Çok teşekkürler.
iyi geceler kızlar şükür kavuşturana cuma bildirim yapamadım eşim evdeydi fırsat bulup erken giremedim akşamada dış hatlar kesildi bu geceye kadar gelmedi çok şükür kavuştuk internetimize beni affedin nolur ama tartılmıştım 77.9 gr yani malesef +300 düm
tatil ya bugün ondandır canımya yine kimse yok yaa...topik hiiçç zevkli değil....
tatil ya bugün ondandır canım
günaydın güzel kızlaarbahar bayramınızı kutlar,nice çiçekli böcekli günler dilerim bendeniz uygun tempo yerinde saymaktan bıktım utanç tablosu kilo seyrimi gurur tablosuna çevirmek üzere start verdim,hayırlı olsun inşallah
tahlil yaptırdıminsülin direnci,hipotiroit,demir eksikliği,d vitamini yetmezliği gibi çağımızın belaları bana da uğramış,o sebeple son 2 yılda vermeye çalıştıkça bolca kilo almışım
hazır sosyalleşmeler de azalmışken yeniden başlayayım dedimgün geçmiyor ki birinin doğum günü,ev gezmesi,günü vs vs olmasın
planım şöyle..karataya temelde sadık kalmak,günde 1100-1200 kalori almak(zaten normalde de 1200-1300 alıyormuşum),yanısıra hergün 100 cal.lik kaçamak yapabilmekdüşündüm taşındım,böyle güzel olacak sanki
neyse...kahvaltımı yazarak başlıyorum
2 yumurtalı peynirli az tereyağlı omlet
5 az yağlı ve tuzlu zeytin(hataen alındı,bitene kadar da yenilecek mecbuuur)
1 dilim tam buğday ekmeği,üstüne az labne
yarım yeşil biber.....üstüne sütlü kahvembirazdan da çay içerim:13:
sağol canım..göndermiş kadar oldun düşünmen yeter.
van'ın kahvaltısı meşhur ama ben beğenmedim canım..hem de en meşhur 2 yerine gittik yedik. .inan izmirde çiçekli köyde veya hakkari eylül kahvaltı salonundaki kahvaltılar vanın kahvaltısını 5 e katlar..biz o konuda şanslıyız..
Selam kızlar nasılsınız koşturmaca devam çook şükür temizlik bitti alışverişlerde yapıldı yarından itibaren düğün evinde oluruz kaçamak falan yok görenler şaşırıyo nasıl zayıfladın diye herkesler şok şok sevindirik oldum resmen
Sağol Makbuşum... Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kendimi yetersiz hissediyorum.
Aslında sınavı iyi geçmiş ama etrafındaki herkesin sınavı çok iyi ve benim kızın istediği 1 tek lise var. Orayı da kazanamam diyor. 2. bir alternatifi yok kafasında... Tabii ki eninde sonunda bir lise okuyacak ama istediği okul dışında hiçbiri onu mutlu etmiyorFazlasıyla hırslı. Herkes ailesi yüzünden olduğunu sanıyo. İnanın ki ben yorum yapmıyorum. Babası desen umrunda değil.
Tavsiyelerin çok önemli benim için çakmel. Çok teşekkürler.
Kizlaaaar 1,1 kilo vermisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatil ya bugün ondandır canım
günaydın güzel kızlaarbahar bayramınızı kutlar,nice çiçekli böcekli günler dilerim bendeniz uygun tempo yerinde saymaktan bıktım utanç tablosu kilo seyrimi gurur tablosuna çevirmek üzere start verdim,hayırlı olsun inşallah
tahlil yaptırdıminsülin direnci,hipotiroit,demir eksikliği,d vitamini yetmezliği gibi çağımızın belaları bana da uğramış,o sebeple son 2 yılda vermeye çalıştıkça bolca kilo almışım
hazır sosyalleşmeler de azalmışken yeniden başlayayım dedimgün geçmiyor ki birinin doğum günü,ev gezmesi,günü vs vs olmasın
planım şöyle..karataya temelde sadık kalmak,günde 1100-1200 kalori almak(zaten normalde de 1200-1300 alıyormuşum),yanısıra hergün 100 cal.lik kaçamak yapabilmekdüşündüm taşındım,böyle güzel olacak sanki
neyse...kahvaltımı yazarak başlıyorum
2 yumurtalı peynirli az tereyağlı omlet
5 az yağlı ve tuzlu zeytin(hataen alındı,bitene kadar da yenilecek mecbuuur)
1 dilim tam buğday ekmeği,üstüne az labne
yarım yeşil biber.....üstüne sütlü kahvembirazdan da çay içerim:13:
doğrudur canım ya ben Van'ı falan göremedim ama sosyalci olmanın verdiği avantajla Türkiyemi karış karış gezmiş gibiyim. Ama görmek tabi ki de bambaşkadır. Afiyet olsun kaçamakların lakin yağ olmasın
GÜNAYDIN SERSUMCUUUUMMM
Bizde kuzulara şivlilik topluyorduk bu gün 3 ayların başlangıcı ya bır konya geleneği.
sahurum
1 küçük kase kısır
1 lop yumurta
2 dilim peynir
ama eşim dün osmanlıca sınavı sonrası dondurma almış ve zorla banada yedirtti malesef yedim kıyamadım; hiç bir şey yemiyorsun bizimle diyince fırsat bildim saldırdım sanırım
ve bu akşam 20:00 da
kabak yemeği
yoğurt
salata kızlar inşallah tabiiiii
Selam kızlar
Üç aylar ve regaib kandiliniz mübarek olsun
Yarından hiç umudum yok,ama vermem de gerek off hep kaçamaklı geçti bu hafta
günaydın canım...
ben eşim sayesinde çok gezdiğimden bizatihi yaşıyorum herşeyi canım..
sağol..
Kandilimiz mübarek olsun..şivrilik ne peki.:44:.Allah kabul etsin
eh yanii hiç mi yemiyecez dondurma..afiyet olsun..arada olacak tabii..yazın dayanamayacağım şeyler dondurma ve meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?