- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
3 gün yoktuk apar topar gittik kızlar...
Kolon kanseri ameliyatını olalı 3 yıl oldu. 2 kere acillik oldu. 2 cisinde biz de gittik yanına(
Bağırsakları yapışmıştı. İlaçlarla şükür açıldı ama babam çok zayıflamış ve açıkçası iyi görünmüyor.
Bu Miraç kandili günü dualarınızı esirgemeyin olmaz mı.
Sizlerin de kandili mübarek olsun inş.
4 gündür yürüyüş yapamadım ama 59.1 kiloya düşmüşüm.
Annemlerdeyken kanepeleri kaldırdığım için karnım ağrımaya başladı hala geçmedi. Bugün doktora gideceğim.
kahvaltım klasik karatay + biraz karpuz + çilek + biraz muz
tavuk suyuna tarhana ve 2 kupa tarhana..
üşüyorum başım ağrıyor..sanırım regl güçten düşürdü..nesfit hayal oldu
yeni hafta yeni umutlar..
sağol bebeeemmmgeçmiş olsun bebişimbugün boşver nesfiti,senin güçsüz kalmaman ve kendini iyi hissetmen daha önemli şimdi:112::112:
olsun kıss umut dünyası nesfit yeyince daha çok acıkıyorum ben sana da öyle mi oldu:26:
Benim de kannatim budur .. Eki Görüntüle 1130331
Cumartesi köydeydim hanımlar. yasak şeyler yedim. beyaz ekmek, kek , külünçe gibi. dün de sabah bi kahvaltı yaptım akşam 8 e kadar yeşilçay içtim bir kupa o kadar. midem bulanıp şişlik vardı bugünde öyleydi ama yedim. Dün akşam fırında kabak patlıcan domates pişirdim yoğurtla yedim.
Bugün kahvaltı da 2 yumurta beyazı omlet. az lor yoğurt dukan ekmeği 1 salatalık yedim. öğlen 1 kornişon az tavuk pişirdim tavada. yoğurt ve 1 dilim dukan ekmeğiyle yedim. Şuan gün içinde 10 bardak su içmiş durumdayım. ve 4km yürüyüş yaptım. dünde 20 dk yani yaklaşık 2 kmm kadar yürümüştüm. Şimdide maden suyumu içim buraya yazıyorum.
Sonunda regl oldum galiba. Herhalde sandımca. Çarşamba hastane yolu gözüktü. Şu soğan kürü ne zaman nasıl uygulanıyordu ? onu deniyecek gibiyim. Hamişliğe hazırlık bakalım. Doktorlada konuşacam. öncesinde neler yapmalıyım diye. Heyirlisi :)
Annem dukanı bıraktım sandımca. Bende dukan ekspresi bırakacak gibiyim ya bakalım. :)
iyiniyetli geçmiş olsun canım.
neslihan kendini iyi hissettiğin kilo yeterli olandır.
Makbule bende öğrenciyken gitmiştim o merkeze ama sadece analiz yaptırdım sonra uğramadım :) Öğrenciyken para nerdeeee . Sonrada yok dedim. Ama sen bilirsin tabi.
Başka kimi okudum hatırlamıyorum.. haaa çakmel. bende geçenlerde yaptım. canın çok istiyorsa az da olsa nefsini bastırmak için ye bence.
Bu arada bugün 58.2 yi gördüm. Bakalım neler olacak. hedefime gelince mi hamiş olsam ne
valla neden dün böyle oldum bilmem..3 hapla baş ağrım anca geçtii..saat 8 de sızıp kalmışım enson kızım hadi annne yatalım dedi onu hatırlıyorum..
bu sabah 6.20 de kalktım kızımın kermesi varmış..makarna salatası yaptım sabahın köründe..
yavrum ben çalışıyorum diye en kolayı makarna salatası anne napiim onu seçiyorum diyor..kıyamam kuzuma
sabah meyveli nesfit yiyecem ..öğlen meçhul:44:..gelince yazarım..öpüldünüz..
bu tam bizlikmiş...
yapmadım canım ama bu gün mısır yapicam inş. ayyy ne güzel hedefe yaklaşmak bende 60 lı rakamları görsem ne iyi olur yaaaa,ALLAHIM istediğin zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin canım.bence hedefe gel ki rahat bi hamilelik yaşa.tartı sonucum çoooooooook kötüüüüüüüüüü kızlarrrr ben oruç tuttunca şişiyorum yaaaa toplamda 500-600 cal. anca yemişimdir günlük ama şişmişim cuma en son sıra benim hanımlar
özlem canım evet ciddi ve sert bi diyet haziranın son 15 gününe bıraktım artık hayırlısı emzirdiğim için vicdanım el vermedi isveç hayal oldu karataya devam...
sersum makarna salatası nede güzel olur dimiii1 yıldır hiç yemedim deee kızın ne kadar da düşünceli maşallah
kahvaltım
1-2 ısırık simit
2 ısırık tost eşimden arakladım çok güzel koktu napim, sütüm çekilir mazallahbahaneye bakın kızlar
kahvem en sadesinden
2 incir
öğle
kabak
yoğurt
akşama
mısır ve kahveeeeee
geçmiş olsun canımvalla neden dün böyle oldum bilmem..3 hapla baş ağrım anca geçtii..saat 8 de sızıp kalmışım enson kızım hadi annne yatalım dedi onu hatırlıyorum..
bu sabah 6.20 de kalktım kızımın kermesi varmış..makarna salatası yaptım sabahın köründe..
yavrum ben çalışıyorum diye en kolayı makarna salatası anne napiim onu seçiyorum diyor..kıyamam kuzuma
sabah meyveli nesfit yiyecem ..öğlen meçhul:44:..gelince yazarım..öpüldünüz..ayy kıyamam sana zahmet vermemek için neler düşünmüş kızın
biz de mısır patlatırdık genellikle
özlem canım evet ciddi ve sert bi diyet haziranın son 15 gününe bıraktım artık hayırlısı emzirdiğim için vicdanım el vermedi isveç hayal oldu karataya devam...
can karatay cancakmelciim ben 2 yıl önce sigarayı bıraktım,o zamandan beri 1 kez bile içmedim,aynı iradeyi şu boğazıma gösteremiyorum,geçen gün dedim ki..yav ben bu zararlı şeyleri sigarayı bıraktığım gibi bıraksam ne olur azcık da yesem gerisi geliyo...ve öyle de yaptım,etrafıma da şekerim var pasta börek vs hiç ağzıma sokmıcam diyorum bakalım devam ederim inşallah
can karatay cancakmelciim ben 2 yıl önce sigarayı bıraktım,o zamandan beri 1 kez bile içmedim,aynı iradeyi şu boğazıma gösteremiyorum,geçen gün dedim ki..yav ben bu zararlı şeyleri sigarayı bıraktığım gibi bıraksam ne olur azcık da yesem gerisi geliyo...ve öyle de yaptım,etrafıma da şekerim var pasta börek vs hiç ağzıma sokmıcam diyorum bakalım devam ederim inşallah
maşallah ya sigarayı bırakan diyet işini niye yapamasın ki, kesinlikle yaparsın. özlemcim bende 90 kg civarındaydım şuan 73-74 arası 1 aydır takıldım ama olsun inan bu halim bile eşime zayıf geliyo ben sana inanıyorum özlem kartal
merhabalar.. forumda gezerken sayfanızı gördüm, hem eğlenceli sohbetiniz hem de birbirinize desteğiniz çok hoşuma gitti.. beni de aranıza alırmısınıızzzkendimden bahsedeyim kısaca.. yaklaşık iki ay önce dukan diyetine başladım, 11.6 kilo verdim, sonrasında bi kaç kaçamak yaptım ve sağlık sıkıntılarım başladı, sindirim sistemi sorunları yaşıyorum, bi hafta kadar diyete uygun olmadan mideme hafif gelecek şeyler yedim, 500 gr geri aldım, hem kilo vermeye devam etmek için hem de sağlığımı korumak adına dukan'ın daha hafif şekli olan dukan express'e başladım bu hafta.. kilom 87.7 hedefim 68..
hoşgeldin canıııım, bende karatay yapmaya çalışıyorum zaman zaman kaçamak olmuyo değil ama, karataya sadık kalmak şartıyla; bir çiçekle bahar olmaz, felsefesince besleniyoruuum
maşallah ya sigarayı bırakan diyet işini niye yapamasın ki, kesinlikle yaparsın. özlemcim bende 90 kg civarındaydım şuan 73-74 arası 1 aydır takıldım ama olsun inan bu halim bile eşime zayıf geliyo ben sana inanıyorum özlem kartal
hoşgeldin canıııım, bende karatay yapmaya çalışıyorum zaman zaman kaçamak olmuyo değil ama, karataya sadık kalmak şartıyla; bir çiçekle bahar olmaz, felsefesince besleniyoruuum
felsefene bayıldım ya.. kaçamak yapınca çok kötü hissediyorum kendimi bunu kullanıyım artık
değil mi yaamaşallah ya sigarayı bırakan diyet işini niye yapamasın ki, kesinlikle yaparsın. özlemcim bende 90 kg civarındaydım şuan 73-74 arası 1 aydır takıldım ama olsun inan bu halim bile eşime zayıf geliyo ben sana inanıyorum özlem kartal
Hoşgeldin aramızamerhabalar.. forumda gezerken sayfanızı gördüm, hem eğlenceli sohbetiniz hem de birbirinize desteğiniz çok hoşuma gitti.. beni de aranıza alırmısınıızzzkendimden bahsedeyim kısaca.. yaklaşık iki ay önce dukan diyetine başladım, 11.6 kilo verdim, sonrasında bi kaç kaçamak yaptım ve sağlık sıkıntılarım başladı, sindirim sistemi sorunları yaşıyorum, bi hafta kadar diyete uygun olmadan mideme hafif gelecek şeyler yedim, 500 gr geri aldım, hem kilo vermeye devam etmek için hem de sağlığımı korumak adına dukan'ın daha hafif şekli olan dukan express'e başladım bu hafta.. kilom 87.7 hedefim 68..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?