Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğini erken yemek çok önemli,benimki 18.30 u buluyo keşke daha erkene alabilsem,bakalım kısmet
duygularımız karşılıklı bebeeemm
:13::13::13:
kadın olmak zor zanaat

menümü de yazayım
kahvaltım 09.00
2 haşlama yumurtalı nar ekşili yeşillik salatası
10 zeytin,1 dilim beynir
5 ceviz,3 çilek,6 kiraz
çeri domates,salatalık,biber

ara 15.00
1 bardak süt,1 avuç çiğ fıstık

akşam 18.00
taze fasulye ve yoğurt..tokum zaten az yerim..
spor;90 dakika yürüdüm
neslihancıım kolay gelsin canımhaftasonu gelemeyebilirim,yazlık kışlık yapılacak,alışverişe çıkılacak,yarın ist a gidilecek..kendinize iyi bakın,kaçamak yapmayın kızlar

HAFTALIK DURUM

Haftanın Birincisi:

fbmy8785 : --- 2 kg %4,307

Haftanın İkincisi:

neslihan_sltn: ---1 kilo 300 gram

Haftanın Üçüncüsü:

ficans: --- 1 kilo % 1,37

Az verdim ama başardım diyenler:

Cakmel: --600 gr. % 0,816

Sadece_Aşkım:--200 gr %0,434

Filiztoprak: --200 gr %0,286

Sersum:-- 200 gr % 0,265

Bu hafta aynı kalan ve kilo almayan hatunlar olduğu için herkesi kutlarım..

evet hatunlar liste benim nazarımda böyle inş. eksik yoktur.. akşama misafirim gelecek şimdi kaçmam lazım, daha 10 dk. oldu dışardan geleli.. hepimize bol bol zayıflamalar hedefe bir adım daha yaklaşmalar diliyorum..
mozaik pasta yapıcam inş. yemem :18::18:
geceye yakın görüşürüz..

Evet cnm 1 sene beraber kaldık benim okul bitince ben buraya geldim onunda bu sene bitiyor. Eşim sorun etmezde bensiz olamıyor bende onsuz. o yüzden sıkıntı oluyor.
ben de eşim olmadan gitmeyi hiç sevmem canım..kırk yılda bir mecburiyetten oluyor..o bile çekilmiyor..
Allah bizleri ayırmasın

afiyet olsun datlımm

90 dk

şimdiden kolay gelsin ve iyi gezmeler..

süperiz yawwww...harikayız bizz...hiç veremeyen yok...efsane bir liste olmuş...

ellerine sağlık neslihacığım....

ben de bugünlük kaçamak yaptımm

Son düzenleme:
sabah

tavuk çorbası

öğlen

patlıcan kebabı
tarhana
cacık

akşam

6 şiş ciğer
salata
ayran

kaçamaklarım 1 magnum 1 kek

1 km çarşıda yürüyüş...akşamada 5 km yürürsem kaçamaklar gider..sonrasında da artık haziran sıkıyönetim ilan ediyorum..4 haftama var 72 yi bari görmeliyim ucundan

ben de eşim olmadan gitmeyi hiç sevmem canım..kırk yılda bir mecburiyetten oluyor..o bile çekilmiyor..
Allah bizleri ayırmasın

afiyet olsun datlımm

90 dk

şimdiden kolay gelsin ve iyi gezmeler..

Amin annem ayırmasın bizi Rabbim

Eline sağlık neslihan süper bir liste oldu bu hafta da :)

Ben bugün yürüyemedim henüz. Baş ağrısı kas ağrıları fena.. Kaçamağım yok henüz. Şükür ama canım dondurma istiyor sankim..

çizelgemin hedefini geri çektim..65 e umudum kalmadı ..hele bir 70 i tutturayım sonrasını düşünürüm..

gün içinde toplamda 6 km 550 kal cepte

yürüyüş sonrası duşş keyfi paha biçilemez...

öncelikle afiyet olsun hafta sonu için kolay gelsin özlemcim ben hafta sonu kaçamak yapıyorum ama hafta içi işi sağlam tutuyorum meleğin programında bi doktoru dinledim yasemin bradley ismi sadece 2 öğün de istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz tatlı baklava dondurma ama sadece 2 öğün diyor beyin devamlı diyet moduna girerse bir süre sonra kaçamaklar başlar diyodu çok mantıklı buldum bende zaten pazarları serbest takılıyodum 2 öğün olarak işte böyle
liste herzamanki gibi istikrarlı bravos bizeellerine sağlık canım

dinlen canım biraz..zorlama kendini...ben yedim dondurmayı valla...
ye sersumcum olcak o kadar
bende pilavı çok kaçrmışım 45 dk. yürüdüm çok iyi geldi

ben de senin gibi canım cuma ve hafta sonu yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum kaçamakları.:13::13::13:.hiç yapmazsak krize girip daha da tehlikeli kaçamaklara yöneliyoruz sonra

yürüyüşe alışıyorsun maşallah filizim
ben çıkıyom kızlar öpüyorum hepinizzz film izlemece kociş çağırıyo

iyi seyirler..

ayyy yaa nasıl bugün bildirim günü olduğunu unutmuşum kızlar :18:

ama kilo verdim
geçen hafta:60.5
bu hafta:59.8
yüzde:1.13

yine arayı açtım malesef anneler günüydü,okul gezisiydi derken hafta sonlarıda evime dolayısıyla topiğe gelemedim ama öğle tatillerinde sizi takip etmeye çalışıyorum öncelikle hastası olan arkadaşlarımıza yüce rab'dan acil şifalar diliyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah , hamişlerede tadını,keyfini çıkarın bugünlerin diyorum (hoş onlar biliyorlar zaten ben yinede söylemek istedim Leylakcığım cinsiyetini saklıyomu halen senin bebiş ),son olarak her yolu-yöntemi denemesine rağmen kilo veremeyen arkadaşlarada sabır dilerim

Bana gelince bende iki ileri bi geri aynen devam arada fena bozuluyor ama sonra tekrar sıkı yönetimle düzeltiyorum bu arada yine regl oldum (5 hafta arayla ) onunda etkisiyle olsa gerek aşırı :hamur işi ve tatlı dondurmaya rağmen tahminen 65-66 arsında kilom anca yarın sabah belli olcak malum kendi evimdeki baskülü baz alıyorum karbonhidratı fazla yediğim zaman kabız olunca kayısılı form çayı içiyodum ve bayağı etkiliydi ama sonra öğrendimki içeriğindeki sinamekidenmiş ben sadece kayısı vardır sanıyodum içeriği okuyunca anladım ve barsak tembelliği olur korkusuyla bıraktım ama malesef sıgarayı bırakamadım kahve ve sıgara benim metabolizmayı dolayısıyla barsakları çalıştırıyor ....

şimdilik yol yorgunluğundan bu kadar yazabildim yarın akşama misafirlerim gelecek inşallah gündüz gelmeye çalışırım tabisi herkes hafta sonu modunda olacak biliyorum sağlık olsun öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…