- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Yok canım o birisi sen olmuyorsun biri görümcem biri biraz önce konuştuğum annem hahaha :)
Ben gittim mi çok kalamıyorum. Eşimin işi yüzünden hemen gidip dönüyoruz. Bende tek başıma gitmeyi pek istemiyorum eşimi burda bırakıp. Hayırlısı bakalım.
sağol canım aslında bu aralar çok hareketli bir hayatım olmasa da evde ufak tefek spor yapmaya çalışıyorum.. gün içersin de aynı karataya devam ediyorum herhalde bunlar etken ve akşam en geç 18 den sonra çay ve bitki çayından başka ağzıma bişey koymuyorum..
bugünki sonuca bende şaşırdım.. önce tartı 62.700 tarttı sonra bir hada çıktım 62.400 geldim ve 5 defa tekrar tekrar tartıldım doğrumu diye.. bugün reglimin 3. günü bakalım hedefi yakalaya bilecek miyim.. birde beynime kazıdım artık ne kadar sıkılmış olsam da...:44::44:
:13::13::13:duygularımız karşılıklı bebeeemm
kadın olmak zor zanaat
ben de eşim olmadan gitmeyi hiç sevmem canım.Evet cnm 1 sene beraber kaldık benim okul bitince ben buraya geldim onunda bu sene bitiyor. Eşim sorun etmezde bensiz olamıyor bende onsuz. o yüzden sıkıntı oluyor.
menümü de yazayım
kahvaltım 09.00
2 haşlama yumurtalı nar ekşili yeşillik salatası
10 zeytin,1 dilim beynir
5 ceviz,3 çilek,6 kiraz
çeri domates,salatalık,biber
ara 15.00
1 bardak süt,1 avuç çiğ fıstık
akşam 18.00
taze fasulye ve yoğurt..tokum zaten az yerim..
spor;90 dakika yürüdüm
neslihancıım kolay gelsin canımhaftasonu gelemeyebilirim,yazlık kışlık yapılacak,alışverişe çıkılacak,yarın ist a gidilecek..kendinize iyi bakın,kaçamak yapmayın kızlar
HAFTALIK DURUM
Haftanın Birincisi:
fbmy8785 : --- 2 kg %4,307
Haftanın İkincisi:
neslihan_sltn: ---1 kilo 300 gram
Haftanın Üçüncüsü:
ficans: --- 1 kilo % 1,37
Az verdim ama başardım diyenler:
Cakmel: --600 gr. % 0,816
Sadece_Aşkım:--200 gr %0,434
Filiztoprak: --200 gr %0,286
Sersum:-- 200 gr % 0,265
Bu hafta aynı kalan ve kilo almayan hatunlar olduğu için herkesi kutlarım..
evet hatunlar liste benim nazarımda böyle inş. eksik yoktur.. akşama misafirim gelecek şimdi kaçmam lazım, daha 10 dk. oldu dışardan geleli.. hepimize bol bol zayıflamalar hedefe bir adım daha yaklaşmalar diliyorum..
mozaik pasta yapıcam inş. yemem:18::18:
geceye yakın görüşürüz..
ben de eşim olmadan gitmeyi hiç sevmem canım..kırk yılda bir mecburiyetten oluyor..o bile çekilmiyor..
Allah bizleri ayırmasın
afiyet olsun datlımm
90 dk
şimdiden kolay gelsin ve iyi gezmeler..
HAFTALIK DURUM
Haftanın Birincisi:
Haftanın İkincisi:
Haftanın Üçüncüsü:
sabah
tavuk çorbası
öğlen
patlıcan kebabı
tarhana
cacık
akşam
6 şiş ciğer
salata
ayran
kaçamaklarım 1 magnum 1 kek
1 km çarşıda yürüyüş...akşamada 5 km yürürsem kaçamaklar gider..sonrasında da artık haziran sıkıyönetim ilan ediyorum ..4 haftama var 72 yi bari görmeliyim ucundan
çizelgemin hedefini geri çektim..65 e umudum kalmadı ..hele bir 70 i tutturayım sonrasını düşünürüm..
Amin annem ayırmasın bizi Rabbim
Ben bugün yürüyemedim henüz. Baş ağrısı kas ağrıları fena.. Kaçamağım yok henüz. Şükür ama canım dondurma istiyor sankim..
Küçük küçük ama emin adımlarda ilerlemek lazım :)
öncelikle afiyet olsun hafta sonu için kolay gelsin özlemcim ben hafta sonu kaçamak yapıyorum ama hafta içi işi sağlam tutuyorum meleğin programında bi doktoru dinledim yasemin bradley ismi sadece 2 öğün de istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz tatlı baklava dondurma ama sadece 2 öğün diyor beyin devamlı diyet moduna girerse bir süre sonra kaçamaklar başlar diyodu çok mantıklı buldum bende zaten pazarları serbest takılıyodum 2 öğün olarak işte böylemenümü de yazayım
kahvaltım 09.00
2 haşlama yumurtalı nar ekşili yeşillik salatası
10 zeytin,1 dilim beynir
5 ceviz,3 çilek,6 kiraz
çeri domates,salatalık,biber
ara 15.00
1 bardak süt,1 avuç çiğ fıstık
akşam 18.00
taze fasulye ve yoğurt..tokum zaten az yerim..
spor;90 dakika yürüdüm
neslihancıım kolay gelsin canımhaftasonu gelemeyebilirim,yazlık kışlık yapılacak,alışverişe çıkılacak,yarın ist a gidilecek..kendinize iyi bakın,kaçamak yapmayın kızlar
liste herzamanki gibi istikrarlı bravos bizeHAFTALIK DURUM
Haftanın Birincisi:
Haftanın İkincisi:
Haftanın Üçüncüsü:
ye sersumcum olcak o kadar
dinlen canım biraz..zorlama kendini...ben yedim dondurmayı valla...
ben de senin gibi canım cuma ve hafta sonu yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum kaçamakları.:13::13::13:.hiç yapmazsak krize girip daha da tehlikeli kaçamaklara yöneliyoruz sonraöncelikle afiyet olsun hafta sonu için kolay gelsin özlemcim ben hafta sonu kaçamak yapıyorum ama hafta içi işi sağlam tutuyorum meleğin programında bi doktoru dinledim yasemin bradley ismi sadece 2 öğün de istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz tatlı baklava dondurma ama sadece 2 öğün diyor beyin devamlı diyet moduna girerse bir süre sonra kaçamaklar başlar diyodu çok mantıklı buldum bende zaten pazarları serbest takılıyodum 2 öğün olarak işte böyle
ye sersumcum olcak o kadar
bende pilavı çok kaçrmışım 45 dk. yürüdüm çok iyi geldi
ben çıkıyom kızlar öpüyorum hepinizzz film izlemece kociş çağırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?