ayyy yaa nasıl bugün bildirim günü olduğunu unutmuşum kızlar :18:
ama kilo verdim
geçen hafta:60.5
bu hafta:59.8
yüzde:1.13
yine arayı açtım malesef anneler günüydü,okul gezisiydi derken hafta sonlarıda evime dolayısıyla topiğe gelemedim ama öğle tatillerinde sizi takip etmeye çalışıyorum öncelikle hastası olan arkadaşlarımıza yüce rab'dan acil şifalar diliyorum en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah , hamişlerede tadını,keyfini çıkarın bugünlerin diyorum (hoş onlar biliyorlar zaten ben yinede söylemek istedim Leylakcığım cinsiyetini saklıyomu halen senin bebiş ),son olarak her yolu-yöntemi denemesine rağmen kilo veremeyen arkadaşlarada sabır dilerim
Bana gelince bende iki ileri bi geri aynen devam arada fena bozuluyor ama sonra tekrar sıkı yönetimle düzeltiyorumbu arada yine regl oldum (5 hafta arayla ) onunda etkisiyle olsa gerek aşırı :hamur işi ve tatlı dondurmaya rağmen tahminen 65-66 arsında kilom anca yarın sabah belli olcak malum kendi evimdeki baskülü baz alıyorum karbonhidratı fazla yediğim zaman kabız olunca kayısılı form çayı içiyodum ve bayağı etkiliydi ama sonra öğrendimki içeriğindeki sinamekidenmiş ben sadece kayısı vardır sanıyodum içeriği okuyunca anladım ve barsak tembelliği olur korkusuyla bıraktım ama malesef sıgarayı bırakamadım kahve ve sıgara benim metabolizmayı dolayısıyla barsakları çalıştırıyor ....
şimdilik yol yorgunluğundan bu kadar yazabildimyarın akşama misafirlerim gelecek inşallah gündüz gelmeye çalışırım tabisi herkes hafta sonu modunda olacak biliyorum sağlık olsun öpüldünüz
sabah sürprizi..74.8 krizi aşıldı ve bu sabah 74.4 ü gördümm yani aslında geçen haftadan beri 1 kilo vermişim...regldenmiş beyaa..hemde dünki okaa kaçamağa rağmen...
şimdik balkonda güzel bir kahvaltı hazırlamalıyım kızlar...görüşürüzzz...
CAAAANIIM BENİM HEDEFİ YAKLAŞTIRMA TEKRAR UZAKLAŞTIR O ZAMAN..
sanırım bıkıyoruz ondan oluyo ,bir de hedefe bakıyoruz oooo kim verecek bu kadar kg yi diyoruz umut mumut kalmıyo tabiii, arada kaçamak yapalım ki yeniden başlayalım aklımızda kalıcağına midemizde kalsın dimi sersumcuuum
en klasiğinden karatay kahvaltısı yapıldı
ama gene saralle yedim buda yetymedii
ekmeğe zeytinyağı banıp banıp yedim benim imtihanımda bu ikisiyle kızlar yaaaa
dün acayip kaçamak yaptım
spor yapmadım
bu gün yeniden başlıyorum inşallah....
sersumum benim; perşembeye kadar gelemeyebilirim karne işleri var hem benim hem eşimin o nedenle canım. birde misafirim olacak ,beni özleyin olurgörende aylarca yokum sanıcak
kahvaltım
kuymak
köz biberli domates salatası
sucuklu omlet
1/2 dukan krepi
peynir
1 zeytin
çay çayy
geçen hafta neredeyse dukana hiç uymadım..sabahları hazır çorba içtim..sabah sabah sıcacık iyi geldi..zararlı biliyorum ama ekmek yiyemeyeceğim için krepten de öğk geldi..yine de vermişim..bu hafta da karatay dukan karışımıyla devam edicem..aa bir de baklagil ve bulgur pilavı bile yemiştim..
insan hep aynı beslenince sıkılıyor yaa..
şimdi de çay keyfim..
kendimiz bildikten sonra toparlıyoruz canımben de senin gibi canım cuma ve hafta sonu yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum kaçamakları.:13::13::13:.hiç yapmazsak krize girip daha da tehlikeli kaçamaklara yöneliyoruz sonra
yürüyüşe alışıyorsun maşallah filizim
iyi seyirler..
brawo canımsabah sürprizi..74.8 krizi aşıldı ve bu sabah 74.4 ü gördümm yani aslında geçen haftadan beri 1 kilo vermişim...regldenmiş beyaa..hemde dünki okaa kaçamağa rağmen...
şimdik balkonda güzel bir kahvaltı hazırlamalıyım kızlar...görüşürüzzz...
kahvaltım
kuymak
köz biberli domates salatası
sucuklu omlet
1/2 dukan krepi
peynir
1 zeytin
çay çayy
geçen hafta neredeyse dukana hiç uymadım..sabahları hazır çorba içtim..sabah sabah sıcacık iyi geldi..zararlı biliyorum ama ekmek yiyemeyeceğim için krepten de öğk geldi..yine de vermişim..bu hafta da karatay dukan karışımıyla devam edicem..aa bir de baklagil ve bulgur pilavı bile yemiştim..
insan hep aynı beslenince sıkılıyor yaa..
şimdi de çay keyfim..
afiyet olsun kuzuummmBencede annem insan sıkılıyor değişik şeyler istiyor. Arada değişiklik metoya da iyi geliyor şaşırsın accık. Ben dün dondurma yemedim ama eticin yedim böööbirde mıısır patlattım çerezz keyfi yane
kendimiz bildikten sonra toparlıyoruz canımyürüyüş çok iyi geliyo inşallah devam ederim
brawo canımhaftaya dahaiyi sonuç olacak ozaman seni 1. ilan ederim inşallah
bende bulgur pilavını çok seviyorum çok kaçırmamak için tartıya yakın yapmak istemiyom ne yicemizi şaşırdık o şişiriyo bu şişiriyo regl şişiriyo yiddi gali
kahvaltım = sütlü müsli
öğlen = klasik kahvaltı yaptım +çayy
ikindi= taze meyvelerden yedim
akşam ise kepekli makarna çok az yapıcam üzerine sarımsaklı yoğurt
makarnayı öğlen öğününde düşünüyom arada aslında ama bizimkiler istedi bende kendime kepeklisini düşündüm
bugün pazara gittim herşey tazecik alışverişimi yaptım süt alamadım adam gitmiş yoğurtsuz kaldım yine
şimdilik bu kadar kızlar
afiyet olsun kuzuummm
haklısın valla meto şaşırtmadan olmuyoo
kesinlikle canım:13:..kaçamak sonrası sıkarsan toparlanıyor..diyetisyenler bile diyor baksana vücudu kıtlık moduna sokmamak lazım
ayy bilmem kiii olur muyum kiiikaçamak yapmazsam inşallah olurum şekerim.:13:bal damlıyor ağzından .taşınma öncesi motivasyon olur bana. .amaaa perşembe nöbetçiyimm..malum nöbette şişiyorum..
aslında haklısın çarşamba perşembe bulgur yemezsek gidiyor..şişlik falan kalmıyor..ben de bayılıyoreee bulguraaa
afiyet olsun kujummm...ben şu 70 altını bir görsem ara öğünlü beslenmeye geçicem iyice ve kepekli ekmek ve makarna da yiyecem..ama şimdilik sabretmeliyim
ben de pazarıma kavuşucam az kaldı inşallah...Şafak 27 kızlarrr
:13::13::13:Olacak canim olacak :)
Kizlaaaar bugün gun vardi 1 dilim minik börek Yumurtalı köfte 1 dilim bisküvi li pasta 1 tane elmalı kurabiye yedimaksam mamami yemiycem bu arada 1 haftadır her gün yürüyüş yapiyoruz esimle 1 saat belki bugün 1,5 yapariz
5 km yürüyüş cepte
sade maden suyu
çizelgemin hedefini geri çektim..65 e umudum kalmadı ..hele bir 70 i tutturayım sonrasını düşünürüm..
Allah nice sağlıklı mutlu 5 yıllar göstersin canım..kutluyorum ikinizi de..merhaba kizlar nasilsiniz ??
beni sorarsaniz .. hamileligin verdigi degisim ile hormonlar ile mucadele icerisindeyim ..
bugun benim 5. evlilik yil donumum idi ..esim ile onu kutladik .. bugun sabahtan aksama kadar disaridaydik.. kahvaltimizi da disarda yaptik oglemizi de aksamimizi da.. face m de olan arkadaslarim hepsine taniklik ettiler teker teker
ilk once kahvaltimizi yaptik .. sagliksiz bir sekilde , sonra 1 saat yuruduk sahilde .. sonra benim cok buyuk hayrani oldugum kiz kardesim kadar sevdigim Angelina Jolie nin Maleficent filmine gittik .. sonra yine 1,5 saat disarida vakit gecirdik .. hafif birseyler atistirdik (bu sefer biraz daha saglikliydi ) sonra yeniden x-men e gittik iki film de harikaydi .. filmden sonra yine 1,5 saat dolastik .. bebek icin alisverisler yaptik sonra bir rest. guzel bir aksam yemegi yedik .. tabiki benim tek gectigim sushi ... sisene kadar yedik ictik .. sonra yine 1 saat yuruduk eve geldik .. dedim bu yetmedi gel yuruyelim .. yuruduk 1,5 saat yine .. simdi evimizde naneli yesil cay yaptim iciyoruz ..
guzel bir gun idi .. guzel hediyeler aldim .. 5 yilin nasil gectigini bile anlamadim .. vallahi zaman cok hizli geciyor kizceler :18::18::18:
en kotu gunumz boyle olsun diyelim .. ve sizler neler yaptiniz bi bakalim
Sen yapabilirsin canim .. bunun surasinda ne kalmisti ki 65 e ??
Sağlığı yerinde olanın umudu vardır ve umudu olan, herşeye sahiptir... umudunu asla kaybetme .. ben bile bazen umudumu kaybettigim zamanlarda eski resimlerime bakiyorum diyorum nereden nerelere gelmisim ..dogum olacak yine zayif degil ama hallice cok guzel bir kiz olacaksin !! Karatay oldugu surece bize karada , havada , denizde umutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?