Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

et bakalım merak.. valla bi de regl 2. günüm olacak regl olmasam daha güzel bir sonuç alırdım eminim
neyse canım buna da şükür deriz..

sağol canımcım aynen senin dediğin gibi aman sen de ne güzel işte az yersin kıss sıcaktan..
afiyet olsun datlım..o 3km 6 km kadar ter attırmıştır kıss sana maşallah
ben bi yemek hazırlığına gireyim
kolay gelsin..
ben de bizimkilere kıymalı pide yapıyorum nasıl dayanıcam bakalım:18::18::18:

duana amin diorum başına gelmeden anlamıyo insan mesela bak şu isveçten sonra ben karatayımın değerini bi kez daha anladım çok az di mi sersum ya bende yarın tartı diye dayanmaya çalışiciğim. ne güzel etli biber dolması yaptım yiyemiorum, sabır sabır

valla canım karatayında dukanında kıymetini anladım

ben de pide yapınca bizimkilere kokusu kandırdı beni 2 ısırık yedim valla..

dolma da ne güzel kokar beee

bügünü menüm

isveç diyeti 4.gün ( açlık grevi diyesim geliyor ya neyyyyseee )

sabah
1 büyük fincan az sütlü nescafe
3 hurma( şeker niyetine)

öğle
havuç rendesi ,beyaz peynir, 2 ceviz( süt niyetine) salata

akşam
haşlama 1 yumurtayı 2 ye çıkardım, su da kaynattım ve100 gr yoğurtu sarımsaklayıp çılbır yaptım (türk olmak böyle bişi sanırım )

havuçlu peynirli salatayı çok beğendim sonraki zamanlarımda listemde olcek

be kaçar bu çılbır fikri iyi olmadı doymadım, katı yapsam doyardım belki neyse yarın tartı yüzümüz güldürsün öpss

valla canım karatayında dukanında kıymetini anladım

ben de pide yapınca bizimkilere kokusu kandırdı beni 2 ısırık yedim valla..

dolma da ne güzel kokar beee

sorma ya karataya geçince hiç kaçamak yapmicem inş pideye ii dayanmışsın eferim sana kıss ben olsam çoktan gitmişti 1 tane uyyyyyy hamura hiç sabrım yok
missss kokuyo missss sersum pide kibin, yuvarlak şeker kibin neyse bitiyo bize ii nefis terbiyesi oldu

. açlık grevi hee...

aa niye kıss çılbır iyi fikir..zaten kaysı kıvamında oluyor..benim niye aklıma gelmedi.:44:.isveç diyeti Türklüğüme mi dokundu ne..fikrim gelememiş
oy oy ...valla inan nasıl direndim nası direndimben de senin gibi karatayıma uyucam inşallah

valla hayatımda ilk kez denedim, beceremedim beyazı biraz dağıldı ondan sanırım

2 ısırık pide çok gücüme gitti 5 km yürüdüm

ohhhhh miss n güzel yürümüşsün,brova tebrik

bildirim

rumuz :cakmel

geçen hafa: 70.9

bu hafta: 69.9

fark: 1 kg

% fark: 1.410

beden: 40-42

kartatayımsı isveç oldu bu hafta 1 günde kaçamak ki ne kaçamaklı geçti.

2 gün 5 km yürüyüş

2 lt su

aç kalmadım bu hafta ama diyete uyamadım da yinede almamk güzel, 1 kg vermek de çoooook güzel,çooook şükür darısı size kızlar....

sadece akşım kolay gelsin canıııım

Son düzenleme:
bugün parmağım iyi ama gidip tetenoz aşısı vurulucam..her ihtimale karşı

kilom tam istediğim kibi değil ama wc yok regl 2.günü sanırım ondan tam gitmedi..asıl haftaya belli olacak

kilo bildirimi
isveç diyeti 4 gün

rumuz:sersum(regl 2.günü)
baş.tarih:29 Ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:73.9 kg
bu hafta:72.8 kg
fark:-1100 gr
top fark:6.2 kg
yüzde:--%1.488
spor:3 gün ortalama 4 km yürüyüş

sabah yimeğim

havuç
peynir

doymadım tabiisi..kaldı son 2 gün ya sabır sersum...

öğlene de balık yiyecem inşallah

çakmel canım tebrikler benden iyi vermişin..

sen rekoru kırmışsındır canım..merakla bekliyorum sonucunu..

belçikada saat kaç kine..:44::44: uyanmadın mı kıss...

Son düzenleme:

Sağol canım güzel vermişsin gene.

Süper annem. haftaya daha güzel olur inşaallah. Parmağın içinde geçmiş olsun.

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: KAFAMA GÖRE
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:57.7 kg
bu hafta kilo:57.5 kg
fark:--0.2 kg
yüzde:%0.346
toplam fark:5.5 kg
beden:38
spor: 1 GÜN YÜRÜYÜŞ

Bu da benim bildirimim. bu hafta tuhaf oldu. Kaçamaklar çok fazlaydı ama bende yedim. Hiç boş durmadım maşallah :) nesfite taktım kolay geldiği için. birazda psikolojik olarak fenaydın. Kaç gündür kafayı koysam uyuyorum. Hele dün. Gündüz uyudum gece gel de uyu.

Diyet konusunda biraz serbest takılıyorum aslında. Bakalım haftaya bebiş gelecek mi gelmeyecek mi onun stresi var. Bekliyorum. Geçen ay ayın 26 sında hasta oldum. Bu ay bakalım hamiş mi olacağım yoksa geç olsada gelecek mi Bekliyorum işte. Tutmuş mudur acebeee. Doğurganlık dönemini takip ettim ama bakalım.
:18::18::18::18:

Listeyi öğleden sonra yayınlarım sanırım kızlar.

rumuz :bruxlles
başlangç kg: 85
geçen hafta: 75
bu hafta:74
fark : -1kg
toplam fark: -11
hedef: 70

isveçin emziren versiyonunda sonucum bu maalesef, başlarken 75 i biraz geçiyordum(tartım digital değil tam bilmiyorum) 1 kg dan fazladır giden bence :)ama neyse bu diyeti yapıyorum diye çok kaçamak yapmadım, 3 günden sonra alıştım , biraz belden incelmem oldu, eşim bile fark etti yani
bakalım hafta sonu ii atlatabilirsem önümüzdeki haftayı da devam etmeyi düşünüyorum. bu diyete fark ettiğim bir şey yicekler çok az olmasına karşın diğer yiceklere saldırma ve tatlı krizi geçirmedim benden isveç diyeti özeti bu

FİLİZTOPRAK
B.Tarihi= 07 Mart 2013
B.Kilo= 78
G.Hafta= 68.7
Bu hafta= --67.9
Fark= 0.8
Haftalık Yüzde= --%1.164
Toplam Fark= 10.1

Çok mutluyum kızlar.Sonunda 67 yi gördüm.Öğlen yemeklerini kesince fark etti ama diyet kekimi bisküvimi de arada yedim.Sonuç bu oldu.İnşallah sizlerde eksileri görmüşsünüzdür.Bildirimi kızıma yazdırdım.Bugün çarşıya çıkıcaz acelem olduğu için geçmişi okuyamadım.Gelince okurum.Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…