et bakalım merak..kıss merak ettim biliyonmuama süpriz olsun yarına acaba nedir nedir bence iyi gitti çok aç kaldın be kuzum
yaaa neren arırsa canın orda be bazen ufacıcık şeyler daha çok acıyo geçmiş olsun canım tekrardan
afiyet olsun kuzum yaaa bende bugün daha az yedim canımda istemiyo hiç sıcaktan heralde
afiyet olsun datlım.kahvaltım = 1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık +çay+2 ceviz == bitki çayı
öğlen = yok sadece bitki çayı
akşam = yumurta salatası+yoğurt
bitki çayı
çay
bitki çay
toplamda 4 bardağı buluyo bitki çayım
bankaya yürüdüm bugün 3 km yi bulmuştur ama çok sıcaktı nemde var
kolay gelsin..ben bi yemek hazırlığına gireyim
bir parmak bukaa mı işe yararmış..sanki her işimi o parmağımla yapıyormuşum..Allah organlarımızın eksikliğini göstermesin..engelli vatandaşlarımıza sabırlar versin
makinemizin biri digital olduğu için çalışabildim yoksa eski sistemde imkansız çalışamazdım..:26::26:
acil doktoruna gösterdim dün gelseydin dikiş atardık ama sen yapıştırmışsın dediantibiyotik sürüp iyileştircez küçüğümü
sol işaret parmağım bu arada eşim dalga geçiyor parmak kaldıran çocuklar gibi örtmenim örtmenim diyoo delüü
bugün diyetime gelince şimdilik iyi ama akşam nasıl dayanıcam bilmem..çok az
sabah
1 dilim ekmek hakkım ve
peynir hakkımla tost yaptım
yanına kahve
2 gün kurusu
öğlen
havuç rendesi
1 yumurta
2 yaprak maruldan(ekledim napiimm)
salata
az peynir
duana amin diorum başına gelmeden anlamıyo insan mesela bak şu isveçten sonra ben karatayımın değerini bi kez daha anladımçok az di mi sersum ya bende yarın tartı diye dayanmaya çalışiciğim. ne güzel etli biber dolması yaptım yiyemiorum, sabır sabır
valla canım karatayında dukanında kıymetini anladım
ben de pide yapınca bizimkilere kokusu kandırdı beni 2 ısırık yedim valla..
dolma da ne güzel kokar beee
.bügünü menüm
isveç diyeti 4.gün ( açlık grevi diyesim geliyor ya neyyyyseee)
sabah
1 büyük fincan az sütlü nescafe
3 hurma( şeker niyetine)
öğle
havuç rendesi ,beyaz peynir, 2 ceviz( süt niyetine) salata
akşam
haşlama 1 yumurtayı 2 ye çıkardım, su da kaynattım ve100 gr yoğurtu sarımsaklayıp çılbır yaptım(türk olmak böyle bişi sanırım )
havuçlu peynirli salatayı çok beğendim sonraki zamanlarımda listemde olcek
be kaçar bu çılbır fikri iyi olmadı doymadım, katı yapsam doyardım belki neyse yarın tartı yüzümüz güldürsün öpss
oy oy ...valla inan nasıl direndim nası direndimsorma ya karataya geçince hiç kaçamak yapmicem inşpideye ii dayanmışsın eferim sana kıss ben olsam çoktan gitmişti 1 tane uyyyyyy hamura hiç sabrım yok
missss kokuyo missss sersum pide kibin, yuvarlak şeker kibin neyse bitiyo bize ii nefis terbiyesi oldu
valla hayatımda ilk kez denedim, beceremedim beyazı biraz dağıldı ondan sanırım.açlık grevi hee...
aa niye kıss çılbır iyi fikir..zaten kaysı kıvamında oluyor..benim niye aklıma gelmedi.:44:.isveç diyeti Türklüğüme mi dokundu ne.. fikrim gelememiş
oy oy ...valla inan nasıl direndim nası direndimben de senin gibi karatayıma uyucam inşallah
2 ısırık pide çok gücüme gitti5 km yürüdüm
valla hayatımda ilk kez denedim, beceremedim beyazı biraz dağıldı ondan sanırım
ohhhhh miss n güzel yürümüşsün,brova tebrik
bildirim
rumuz :cakmel
geçen hafa: 70.9
bu hafta: 69.9
fark: 1 kg
% fark: 1.410
beden: 40-42
kartatayımsı isveçoldu bu hafta 1 günde kaçamak ki ne kaçamaklı geçti.
2 gün 5 km yürüyüş
2 lt su
aç kalmadım bu hafta ama diyete uyamadım da yinede almamk güzel, 1 kg vermek de çoooook güzel,çooook şükür darısı size kızlar....
sadece akşım kolay gelsin canıııım
bugün parmağım iyi ama gidip tetenoz aşısı vurulucam..her ihtimale karşı
kilom tam istediğim kibi değil ama wc yok regl 2.günü sanırım ondan tam gitmedi..asıl haftaya belli olacak
kilo bildirimi
isveç diyeti 4 gün
rumuz:sersum(regl 2.günü)
baş.tarih:29 Ocak 2014
baş.kg:79 kg
geçen hafta:73.9 kg
bu hafta:72.8 kg
fark:-1100 gr
top fark:6.2 kg
yüzde:--%1.488
spor:3 gün ortalama 4 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?