Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

suyuna sirke koyarsan beyazını toparlıyor canım aklında bulunsun

koydum canım ama yumurtayı püf noktalarını araştırdım da çok yukardan kırmışım yav

tebrikler kıss kurtuldun şu 70 gibi gıcık sayıdan darısı başımıza inş.

sen rekoru kırmışsındır canım..merakla bekliyorum sonucunu..

belçikada saat kaç kine..:44::44: uyanmadın mı kıss...
çok yok kıs 1 saat gerideyiz sizden, heeee sorma ne rekor kırmışım deme, senin çatlak metoblizma bana mı geçti ne tövbe aman çok tövbe

tebrikler canım istikrarlı bi şekilde hedefe gidyorsun çok tebrrik

Sağol canım. 3 haftadır 57 lerdeyim. eşim laf etmeye başladı artık. kaç haftadır 57 den düşemedin diye hamiş olurum inşallah ya. uff geçsin günler

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:60.700
bu hafta:60.500
fark:---200
toplam fark: --23.300
diyet: karatay..

bu hafta ancak bu kadar gitti.. herkese bol şans..
yaz geldi havalar sıcak inş. ödemsiz günler geçiririz..

Sağol canım. 3 haftadır 57 lerdeyim. eşim laf etmeye başladı artık. kaç haftadır 57 den düşemedin diye hamiş olurum inşallah ya. uff geçsin günler

aaaa ben sana söylemyi unuttum, heveslendirmeyim ama sen sabah akşam uyuyorum bide kg veremiyorum deyince ilk aklıma bu kız hamilemi yaa geçti içimden istediğini bilmiyordum. bende 2. bebişimde öyle olmuştum, sabah uyku gece uyku 1 hafta boyunca sonra sabah bi ateş basmaya başladı anladım gittim test yaptım hamileyimmmm. bende o zaman hem spora gidip hem yemiyordum kg veremiyordum vucut korumaya geçiyor, inş hakkında hayırlısı bakalım

İstiyorum ilk defa denedik. Bu hafta hep uyku hali var var ama kilo verememem yemeyip spor yaptığımdan değil. Yedim kaçamaklar falan. Spor da yapmadım. Çünkü hiç o halim yoktu. enerjim yoktu. Şimdi de öyle. Evi elektrikli süpergeyle yaptım ama mecburiyetten artık. Kafamı koysam uyuyacağım. Kısmet bakalım. Rüyamda bile görür oldum ama hatırlamıyorum nasıl gördüğümü. İkiz istiyorum bi de ben yüzsüz Haftayı da bekliyim bakalım sonra hasta olmazsam ki inşallah olmam test yapacağım. Ümitlenip sonra hüsran olsun istemiyorum.

Süper annem. haftaya daha güzel olur inşaallah. Parmağın içinde geçmiş olsun.
sağol yavluminşallah
hamişlik de uyku yapar canımbelki de hamilesindir..hadi hayırlısı topiğimizde bebiş furyası var..gelsin sağlıklı bebeciklerimiz
aynı vermişiz desene sen emzirince daha çok gider demiştim ama..olsun be canım sonuçta verdik
bravo filizim..kırdın şeytanın bacağını
alemsin

aman diyyim dilini ıssır benim meto kimsede olmaz
iğneoyası
makbule07
ficans
naz8
özlem kartal

fbmy8785
iyiniyetli
bahar_34

Ee hadi kızlar..

canım yayınladım görmemişsin izinliler ve ??? işareti olanlar gelmiyo..

selam kızlar

rumuz:bahar_34
diyet: önce dukan sonra dukan express şimdi sadece dikkat ediyorum
baş.tarihi:23.03.2014
baş.kilo:98,8
geçen hafta kilo: 84,6
bu hafta kilo: 84,9
fark: + 0,3
yüzde: % 0,354
toplam fark: 13,9
beden:44
spor:biraz yürüyüş

daha çok dikkat etmem lazım çok kaçamak yapıyorum yaa

Valla bakalım annem. haftaya belli eder kendi kendini diye bekliyorum. dillendirmiyorum burdan başka yerde. kendim ümitlenip başkalarını ümitlendirmeyeyim diye.,

Gördüm listeyi annem ama bekledim gene listede olup gelmeyenler var. yayınlıyım artık bence değil mi gelen olursa ekleriz artık?

Kilo verenler
1-Sersum- -1100gr %1.488

2-Çakmel- -1000gr %1.410
3-Bruxelles- -1000gr %1.333
4-Filiztoprak- -800gr %1.164
5-Sadece_Askiim- -200gr %0.346
6-Neslihansltn- -200gr %0.329

Kilo alanlar
1-Bahar_34+ +300 %0.354

Listemiz gene güzel kızlar. İsveç size yaradı bakıyorum da :) İsveç yapanlar 1 kilo vermiş ne güzel :) aynı miktarda kilo verenler % lere göre sıralama yaptım. :) Tebrikler herkese. Baharcım sende biraz daha etmen gerektiğini söylemişsin zaten. haftaya daha iyi olur inşallah pes etmek yok

Son düzenleme:

anamm 1. mi oldumm hehehe gelmeyen çok olunca...ellerine sağlık canım..

hepimizi kutlarım bizler süperiz..

söyleme daha netleşmeden canım..hayırlısı inşallah..Allah gönlünüze göre versin

Kizlar kusura bskmayin geciktim listeye yetisemedim kilo veren veremeyrn herkesi tebrik ederim ben geçen hafta 79.0
Bu hafta 77.8
Fark -1200
Yuzde 1.518
Bu fark kilo değil ödem bence çünkü bu hafta regldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

isveçliler olarak ilk 3 oturmuşuz ellerine sağlık ssadeceaşkım liste güzel olmuş nazar boncuklu filan, allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…