suyuna sirke koyarsan beyazını toparlıyor canım aklında bulunsun
bildirim
rumuz :cakmel
geçen hafa: 70.9
bu hafta: 69.9
fark: 1 kg
% fark: 1.410
beden: 40-42
kartatayımsı isveçoldu bu hafta 1 günde kaçamak ki ne kaçamaklı geçti.
2 gün 5 km yürüyüş
2 lt su
aç kalmadım bu hafta ama diyete uyamadım da yinede almamk güzel, 1 kg vermek de çoooook güzel,çooook şükür darısı size kızlar....
sadece akşım kolay gelsin canıııım
çok yok kıs 1 saat gerideyiz sizden, heeee sorma ne rekor kırmışım deme, senin çatlak metoblizma bana mı geçti ne tövbe aman çok tövbesen rekoru kırmışsındır canım..merakla bekliyorum sonucunu..
belçikada saat kaç kine..:44::44: uyanmadın mı kıss...
tebrikler canım istikrarlı bi şekilde hedefe gidyorsun çok tebrrikRumuz: Sadece_Askiim
Diyet: KAFAMA GÖRE
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:57.7 kg
bu hafta kilo:57.5 kg
fark:--0.2 kg
yüzde:%0.346
toplam fark:5.5 kg
beden:38
spor: 1 GÜN YÜRÜYÜŞ
koydum canım ama yumurtayı püf noktalarını araştırdım da çok yukardan kırmışım yav
tebrikler kıss kurtuldun şu 70 gibi gıcık sayıdan darısı başımıza inş.
çok yok kıs 1 saat gerideyiz sizden, heeee sorma ne rekor kırmışım deme, senin çatlak metoblizma bana mı geçti ne tövbe aman çok tövbe
tebrikler canım istikrarlı bi şekilde hedefe gidyorsun çok tebrrik
Sağol canım. 3 haftadır 57 lerdeyim. eşim laf etmeye başladı artık. kaç haftadır 57 den düşemedin diyehamiş olurum inşallah ya. uff geçsin günler
aaaa ben sana söylemyi unuttum, heveslendirmeyim ama sen sabah akşam uyuyorum bide kg veremiyorum deyince ilk aklıma bu kız hamilemi yaa geçti içimden istediğini bilmiyordum. bende 2. bebişimde öyle olmuştum, sabah uyku gece uyku 1 hafta boyunca sonra sabah bi ateş basmaya başladı anladım gittim test yaptım hamileyimmmm. bende o zaman hem spora gidip hem yemiyordum kg veremiyordum vucut korumaya geçiyor, inş hakkında hayırlısı bakalım
sağol yavlum
Süper annem. haftaya daha güzel olur inşaallah. Parmağın içinde geçmiş olsun.
hamişlik de uyku yapar canımbelki de hamilesindir..hadi hayırlısı topiğimizde bebiş furyası var..Bu da benim bildirimim. bu hafta tuhaf oldu. Kaçamaklar çok fazlaydı ama bende yedim. Hiç boş durmadım maşallah :) nesfite taktım kolay geldiği için. birazda psikolojik olarak fenaydın. Kaç gündür kafayı koysam uyuyorum. Hele dün. Gündüz uyudum gece gel de uyu.
Diyet konusunda biraz serbest takılıyorum aslında. Bakalım haftaya bebiş gelecek mi gelmeyecek mi onun stresi var. Bekliyorum. Geçen ay ayın 26 sında hasta oldum. Bu ay bakalım hamiş mi olacağım yoksa geç olsada gelecek mi Bekliyorum işte. Tutmuş mudur acebeee. Doğurganlık dönemini takip ettim ama bakalım.:18::18::18::18:
Listeyi öğleden sonra yayınlarım sanırım kızlar.
aynı vermişiz desene sen emzirince daha çok gider demiştim ama..olsun be canım sonuçta verdikrumuz :bruxlles
başlangç kg: 85
geçen hafta: 75
bu hafta:74
fark : -1kg
toplam fark: -11
hedef: 70
isveçin emziren versiyonunda sonucum bu maalesef, başlarken 75 i biraz geçiyordum(tartım digital değil tam bilmiyorum) 1 kg dan fazladır giden bence :)ama neyse bu diyeti yapıyorum diye çok kaçamak yapmadım, 3 günden sonra alıştım , biraz belden incelmem oldu, eşim bile fark etti yani
bakalım hafta sonu ii atlatabilirsem önümüzdeki haftayı da devam etmeyi düşünüyorum. bu diyete fark ettiğim bir şey yicekler çok az olmasına karşın diğer yiceklere saldırma ve tatlı krizi geçirmedim benden isveç diyeti özeti bu
FİLİZTOPRAK
B.Tarihi= 07 Mart 2013
B.Kilo= 78
G.Hafta= 68.7
Bu hafta= --67.9
Fark= 0.8
Haftalık Yüzde= --%1.164
Toplam Fark= 10.1
Çok mutluyum kızlar.Sonunda 67 yi gördüm.Öğlen yemeklerini kesince fark etti ama diyet kekimi bisküvimi de arada yedim.Sonuç bu oldu.İnşallah sizlerde eksileri görmüşsünüzdür.Bildirimi kızıma yazdırdım.Bugün çarşıya çıkıcaz acelem olduğu için geçmişi okuyamadım.Gelince okurum.Öpüyorum hepinizi
koydum canım ama yumurtayı püf noktalarını araştırdım da çok yukardan kırmışım yav
çok yok kıs 1 saat gerideyiz sizden, heeee sorma ne rekor kırmışım deme, senin çatlak metoblizma bana mı geçti ne tövbe aman çok tövbe
:
iğneoyası
makbule07
ficans
naz8
özlem kartal
fbmy8785
iyiniyetli
bahar_34
Ee hadi kızlar..
canım yayınladım görmemişsin izinliler ve ??? işareti olanlar gelmiyo..
1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı??????
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı??????
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014
10-naz8-27 Haziran 2014 ????? izinli olabilir unuttum:44:
11-bruxelles-4 Temmuz 2014
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta izinli
13--fbmy8785-18 Temmuz 2014
14-iyiniyetli-25 Temmuz 2014 ????
15-bahar_34-1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014
yavlum sana da kolay gelsin şimdiden..??? koyduklarım epeydir yok.:44:.haftaya listeden çıkarırım..
tartı yüzümüzü güldürsün inşallah
sağol yavluminşallah
hamişlik de uyku yapar canımbelki de hamilesindir..hadi hayırlısı topiğimizde bebiş furyası var..gelsin sağlıklı bebeciklerimiz
aynı vermişiz desene sen emzirince daha çok gider demiştim ama..olsun be canım sonuçta verdik
bravo filizim..kırdın şeytanın bacağını
alemsin
aman diyyim dilini ıssır benim meto kimsede olmaz
canım yayınladım görmemişsin izinliler ve ??? işareti olanlar gelmiyo..
Kilo verenler
1-Sersum- -1100gr %1.488
2-Çakmel- -1000gr %1.410
3-Bruxelles- -1000gr %1.333
4-Filiztoprak- -800gr %1.164
5-Sadece_Askiim- -200gr %0.346
6-Neslihansltn- -200gr %0.329
Kilo alanlar
1-Bahar_34+ +300 %0.354
Listemiz gene güzel kızlar. İsveç size yaradı bakıyorum da :) İsveç yapanlar 1 kilo vermiş ne güzel :) aynı miktarda kilo verenler % lere göre sıralama yaptım. :) Tebrikler herkese. Baharcım sende biraz daha etmen gerektiğini söylemişsin zaten. haftaya daha iyi olur inşallah pes etmek yok
Valla bakalım annem. haftaya belli eder kendi kendini diye bekliyorum. dillendirmiyorum burdan başka yerde. kendim ümitlenip başkalarını ümitlendirmeyeyim diye.,
Gördüm listeyi annem ama bekledim gene listede olup gelmeyenler var. yayınlıyım artık bence değil mi gelen olursa ekleriz artık?
anamm 1. mi oldumm hehehe gelmeyen çok olunca...ellerine sağlık canım..
hepimizi kutlarımbizler süperiz..
söyleme daha netleşmeden canım..hayırlısı inşallah..Allah gönlünüze göre versin
He ya birinci oldun :) Kutlarım annem.
aynen annem. İnşallah bakalım. Bekliyorum. Ama sabırsızlanmıyor değilim :) Test yaapmak için zor duruyorum ama bir yandan da korkuyorum.
Kilo verenler
1-Sersum- -1100gr %1.488
2-Çakmel- -1000gr %1.410
3-Bruxelles- -1000gr %1.333
4-Filiztoprak- -800gr %1.164
5-Sadece_Askiim- -200gr %0.346
6-Neslihansltn- -200gr %0.329
Kilo alanlar
1-Bahar_34+ +300 %0.354
Listemiz gene güzel kızlar. İsveç size yaradı bakıyorum da :) İsveç yapanlar 1 kilo vermiş ne güzel :) aynı miktarda kilo verenler % lere göre sıralama yaptım. :) Tebrikler herkese. Baharcım sende biraz daha etmen gerektiğini söylemişsin zaten. haftaya daha iyi olur inşallah pes etmek yok
Beğenmenize sevindim :) evet süper İsveç 3 lüsü :)))isveçliler olarak ilk 3 oturmuşuzellerine sağlık ssadeceaşkım liste güzel olmuş nazar boncuklu filan, allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?