Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bence sen tatildesin bildirim yapma izinli ol arada tartıl sporunuda yap
böle belki stres yaparsın kilo vermeni etkileyebilir sen bilirsin canım yinede

aslında iyi fikir canım da ben de gelmezsem liste iyice azalacak..kıyamıyorum..boşver yaa ++ da olsam stres yok..taşınma misafirlik bana yaramadı..son 1 hafta çok dikkat edemedim ee birde memlekete gelince olan oldu..inşallah toparlarım..ev işimiz hallolursa daha da çabuk olur

buruxeles tebrikler canım yeni güleryüzümüz sen mi olcan yoksaaaaa

ben tam dün artık dur cakmel dedim,nerden dedim demez olaydım ;kardeşim yemeğe götürdü, polisevine gittik havuz kenarı açık alan eee tabiii iştah ful oldu birde millet götürüyo dayanamadım kızlar yedim de yedim aha bunlarda timsah gözyaşları

dün iftar

kavurma pilav
ezogelin çorba
söğüş salata
incir tatlısı 2 tane
ekmek kadayıfı 3 çatal
güllaç 2 porsiyon
1 bardaak ayran

sahurum

yarım poğaça
1 kase yoğurt
minik bir kase leblebi üzüm karışımı ve çay

eveeet hanımlar bu gün iftar itibariyle cakmeli görüceksiniz ve cumaya gümbür gümbür gelicem inşallah. ++++ larla gelirmişim şuanki duygu durumum bu masa başındaki nasıl olur ki:18::18::18::18: hayırlısı artık....

akşama iftar

fırında karışık köfteli sebze yemeği

boooolca ayran

boooolca marul salatası

şişlik konusunda bende sersum sana katılıyorum ama onun en az 500 gr sı kg dir canım,başıma geldi ordan şey ediyorum,dikkat etmen için yavrum...

Gunaydin kizlar...
dun cok yedim siskinlik yapan cacik ve salatayi cok yedim..kimildayamiyordum yerimden o derece sisirdi beni ama sabah tartida guzel bi rakam gordum..aksama dahada dusecek biliyorum..bugun kahvalti yapicam iftara sahur yapamadigimiz icin ozledim kahvaltiliklari..
herkese guzel bir hafta sonu olsun...az kacamakli..

afiyet olsun canım..iftarda dışarıda yemeğe gidilir de yemeden durulabilir mi..her zaman olmaz nasılsa..

ben de toparladım vee şişlikmiş çoğu sabah güzel bir rakam gördüminşallah sapıtmazsam cumaya daha da iyi olur

bence de 500 gr kg dir..ona razıyım valla
süper
Liste yapiyorsaniz bn de katilabilir miyim??

tabii katılabilirsin ama listeye girmek için 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunma ve sıran gelince liste yapmayı kabul etme kuralımız var canım..başarılar..kararını verirsen topiğin muhtarı olarak ben seni listeye eklerim bana bildirirsen

bu sabah 6.30 da kalktım kaldır totonu sersum dedim vee 4 km yürüdüm 15 dk da parkta aletlerde çalıştım yeni yürüyüş yolumun resimlerini de paylaşıyorum size..off çok güzeldi yaa..deniz ve çiçek kokularıyla yürümek..sevindirik oldum

sabah

1/2 simit
1/2 dukan krepi
peynir
salçalı omlet
domates
çayy

ayy çakmelciim keşke güleryüzdeki iradenin yarıısı bende olaydı, ben ramazanı tatlısız geçiremiyorum, bitince mutlka yapıyorum, hamurişi ve tatlı zayıf tarafım, ne ekmek ne pilav ne de makarna hayatta aramam çok şükür. bu kilo gitme sebebi başka . hadi bekliyoruz seni cumaya gümbür gümbür

Simdi 2 hafta boyunca listeleri paylastim diyelim snra nasl liste yapicam kilo verenlerin listesi miii diyet listesi miii anlamadim kii:))

Simdi 2 hafta boyunca listeleri paylastim diyelim snra nasl liste yapicam kilo verenlerin listesi miii diyet listesi miii anlamadim kii:))

canım ilk sayfada liste yapma sıramız var herkes o tarihte yarışmamız için cuma listesini yapıyor..zaten 2 cuma burada olunca nasıl yaptığımızı anlarsın..kolay yani..cuma tartı günümüz ve listemiz oluyor..dün vardı mesela 1-2 sayfa geriye bakarsan görürsün bugün menü bildirimine başlarsan 18 temmuzda sen de yarışma listemizde olursun

öğlen

mercimek çorba
2 grisini
peynir
4-5 kayısı
ve dondurma:18::18:

bruxelles inşallah canım gümbür gümbür gelirim,2 haftadır artıdayım yetti gayrı,aynen o tatlı furyası bende de mevcut,ne çektiysek bu tatlıdan çektik ama hala vazgeçemıyoruz. sersum cumaya listemiz kendine gelsin artık yoksa topiğin amacıda bizim hedefler gibi şaşacak.hep birlikte tombikleşiyoruz olcak topik adı da :))

Slm kizlar..
Yogun bir gundu..
iftarimi yaptim..yanlizim diye kahvalti yaptim..uzun zamandir ekmek yemiyordum bugun tost yapip yedim..gunler cokkk uzun...20,5 saat oruc tutuyoruz ..ben son 3 saat baya kotu oluyorum..sanirim hep ayakta oldugumdan...
Iftarim..
2 kepekli leicht peynirli ve domatesli
2 yumurta zeytinyaginda bol pul biberli
5-6 zeytin
yogurt
1 tabak sogus domates sogan salatalkk
1 tatli kasigi bogurtlen receli
3 kayisi
1 minik dilim gullac
Baya cok yemisim ama sahur yapamiyoruz tek ogunle kaliyorum..vakit azligindan..
simdi su ve yesil cay belki bir kacta hurma yerim...
uyku basmassa bisiklete binerim belki...

Merhaba kızlar..
Önceki gece sahur
İki tane buğday ekmeğiyle yapılmış peynirli sandviç
Iftar
Bi tabak yağsız makarna
(iftara yarım saat kala evde olunca mecburen)
Dün gece sahur
Iki sandviç krem peynir ve salamlı

Bugün iftara kaçamak yapmam inşallah şimdiden acıktım kafamdan bol kaçamaklı menüler geçiyor :))

Guzel bir pazar dilerim herkese..
sabah erkenden uyandirdi cocuklar..daha uyumam lazimdi cunku gec yatmistim..yinede kalktim artik uykum kacti..
kalan utumu bitirdim..evi topla temizle ..birde corba yaptim..aksama salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum ins...simdide camasir katlicam biraz ..

evet canım cocuklar benimde küçük 6 da uyanıyor,gözümü zor açıyorum ama biz 10:30 da uyuyoruz o nedenle uyku sorunumuz kalmadı inşallah.sana kolay gelsiiiinnn

sahurum

biraz antepfıstıklı helva 1 parmak kadar
1 lop yumurta
1 kase yoğurt
kahveeemmm

bu gün iftar için

kahvem
karatay kekim

uyuyana kadar da ayran düşünüyorum biiznillah

ayyy sersum canııım fotolarda deniz mi gördüm beeeenn, süppeeerrr ya malum biz konyada suyu sadece leğende görüyoruz

ha unutmadan 8 km yürüyüş yapildıııı

burcucum canım hoşgelmişsen gözüm

1. sen iki hafta yediklerini paylaşıyosun
2.cumaları yarışma listemiz yayınlanıyor
4 cumaları herkes bildirim yapıyor geçen haftaki kilosunu o anki kilosunu ve yüzdesini hesaplıyor burada yayınlıyor
3. sersum topiğin kurucusudur o nedenle o yarışmada kimin hangi cuma liste yapacağını burada yazıyor o kişide listeyi 15:00 dan önce buraya yapiyor

inşallah aydınlata bilmişimdir.

Ayy çok az değil miii ben bu kadarcıkla oruç tutamıyorum

Benim iftar mnum..
ezogelin corba
melemen
semizotu cacigi..
sonrasi kahve su yesilcay....
hergun iftardan 3 saat once tartiliyorum ve cok sukur 200-300 gr eksideyim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…