Sersum menu gayet hafif..
artilardan cabuk kurtulursun boyle devam edersen...
bende kiymali taze fasulye ve cacik yicem.
bence sen tatildesin bildirim yapma izinli ol arada tartıl sporunuda yap
böle belki stres yaparsın kilo vermeni etkileyebilir sen bilirsin canım yinede
afiyet olsun canım..iftarda dışarıda yemeğe gidilir de yemeden durulabilir mi..her zaman olmaz nasılsa..buruxeles tebrikler canım yeni güleryüzümüz sen mi olcan yoksaaaaa
ben tam dün artık dur cakmel dedim,nerden dedim demez olaydım ;kardeşim yemeğe götürdü, polisevine gittik havuz kenarı açık alan eee tabiii iştah ful oldu birde millet götürüyo dayanamadım kızlar yedim de yedimaha bunlarda timsah gözyaşları
dün iftar
kavurma pilav
ezogelin çorba
söğüş salata
incir tatlısı 2 tane
ekmek kadayıfı 3 çatal
güllaç 2 porsiyon
1 bardaak ayran
sahurum
yarım poğaça
1 kase yoğurt
minik bir kase leblebi üzüm karışımı ve çay
eveeet hanımlar bu gün iftar itibariyle cakmeli görüceksiniz ve cumaya gümbür gümbür gelicem inşallah. ++++ larla gelirmişimşuanki duygu durumum bu masa başındaki nasıl olur ki:18::18::18::18: hayırlısı artık....
akşama iftar
fırında karışık köfteli sebze yemeği
boooolca ayran
boooolca marul salatası
şişlik konusunda bende sersum sana katılıyorum ama onun en az 500 gr sı kg dir canım,başıma geldi ordan şey ediyorum,dikkat etmen için yavrum...
süperGunaydin kizlar...
dun cok yedim siskinlik yapan cacik ve salatayi cok yedim..kimildayamiyordum yerimden o derece sisirdi beni ama sabah tartida guzel bi rakam gordum..aksama dahada dusecek biliyorum..bugun kahvalti yapicam iftara sahur yapamadigimiz icin ozledim kahvaltiliklari..
herkese guzel bir hafta sonu olsun...az kacamakli..
Liste yapiyorsaniz bn de katilabilir miyim??
buruxeles tebrikler canım yeni güleryüzümüz sen mi olcan yoksaaaaa
ben tam dün artık dur cakmel dedim,nerden dedim demez olaydım ;kardeşim yemeğe götürdü, polisevine gittik havuz kenarı açık alan eee tabiii iştah ful oldu birde millet götürüyo dayanamadım kızlar yedim de yedimaha bunlarda timsah gözyaşları
dün iftar
kavurma pilav
ezogelin çorba
söğüş salata
incir tatlısı 2 tane
ekmek kadayıfı 3 çatal
güllaç 2 porsiyon
1 bardaak ayran
sahurum
yarım poğaça
1 kase yoğurt
minik bir kase leblebi üzüm karışımı ve çay
eveeet hanımlar bu gün iftar itibariyle cakmeli görüceksiniz ve cumaya gümbür gümbür gelicem inşallah. ++++ larla gelirmişimşuanki duygu durumum bu masa başındaki nasıl olur ki:18::18::18::18: hayırlısı artık....
akşama iftar
fırında karışık köfteli sebze yemeği
boooolca ayran
boooolca marul salatası
şişlik konusunda bende sersum sana katılıyorum ama onun en az 500 gr sı kg dir canım,başıma geldi ordan şey ediyorum,dikkat etmen için yavrum...
afiyet olsun canım..iftarda dışarıda yemeğe gidilir de yemeden durulabilir mi..her zaman olmaz nasılsa..
ben de toparladım vee şişlikmiş çoğu sabah güzel bir rakam gördüminşallah sapıtmazsam cumaya daha da iyi olur
bence de 500 gr kg dir..ona razıyım valla
süper
tabii katılabilirsin ama listeye girmek için 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunma ve sıran gelince liste yapmayı kabul etme kuralımız var canım..başarılar..kararını verirsen topiğin muhtarı olarak ben seni listeye eklerim bana bildirirsen
Simdi 2 hafta boyunca listeleri paylastim diyelim snra nasl liste yapicam kilo verenlerin listesi miii diyet listesi miii anlamadim kii:))
afiyet olsun canım..iftarda dışarıda yemeğe gidilir de yemeden durulabilir mi..her zaman olmaz nasılsa..
ben de toparladım vee şişlikmiş çoğu sabah güzel bir rakam gördüminşallah sapıtmazsam cumaya daha da iyi olur
bence de 500 gr kg dir..ona razıyım valla
süper
tabii katılabilirsin ama listeye girmek için 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunma ve sıran gelince liste yapmayı kabul etme kuralımız var canım..başarılar..kararını verirsen topiğin muhtarı olarak ben seni listeye eklerim bana bildirirsen
Guzel bir pazar dilerim herkese..
sabah erkenden uyandirdi cocuklar..daha uyumam lazimdi cunku gec yatmistim..yinede kalktim artik uykum kacti..
kalan utumu bitirdim..evi topla temizle ..birde corba yaptim..aksama salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum ins...simdide camasir katlicam biraz ..
Simdi 2 hafta boyunca listeleri paylastim diyelim snra nasl liste yapicam kilo verenlerin listesi miii diyet listesi miii anlamadim kii:))
evet canım cocuklar benimde küçük 6 da uyanıyor,gözümü zor açıyorum ama biz 10:30 da uyuyoruz o nedenle uyku sorunumuz kalmadı inşallah.sana kolay gelsiiiinnn
sahurum
biraz antepfıstıklı helva 1 parmak kadar
1 lop yumurta
1 kase yoğurt
kahveeemmm
bu gün iftar için
kahvem
karatay kekim
uyuyana kadar da ayran düşünüyorum biiznillah
ayyy sersum canııım fotolarda deniz mi gördüm beeeenn, süppeeerrr ya malum biz konyada suyu sadece leğende görüyoruz
ha unutmadan 8 km yürüyüş yapildıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?