maşallah..dukan mı yapıyorsunuz hala..
of arkadaşım..çok üzüldüm..geçmiş olsun kızına..gelmiş geçmiş olsun..Anne olarak evlatlarımızı böyle zamanlarda görmek bizi mahvediyor tabi..haklısın..
hoş geldin..hadi gelsin 7 ler
hadi sersumcum..göreyim seni..evet yavaş gidiyorsun..neden gitmiyor kilolar acaba.:26::26::26:
ben de regl oldum yarım saat önce..bozuldu oruç,yiycek bi şey de yok..kan üzümü buldum çekmecemde..onu yedim..10 tane falan..su falan yok zaten..damla su yok..
inşallah haftaya daha az çıkacak kilon
Yok dukana devam edemiyorum, bende sağlık sorunlarına sebep olunca bıraktım..
geçmiş olsun.
şimdi ne diyeti yapıyorsun peki :26:
teşekkür ederimsağol canım
tebrikler arkadişim, haftaya reglide kazasız atlatırsan süper olur
hay hay gel canım hoşgeldinSlm kizlar..
bir ara karatay yapmistim sizinle..sonra biraktim..simdi guzel besleniyorum..spor yapiyorum ve tekrar araniza dondum izniniz olursa...
sağol canım baya bi kötüydü geldi geçti çok şükür kulağımdaki inşallah kirdir gidicem canım reglme çok az kaldı nasılolsahoşbulduk canımcım..
yok canım hala lojmanı bekliyoruz..dağıtımlar ağustos başına kadar devam ediyor
çok şükür kavuştuk..Allah kimseleri gurbete düşürmesin
valla hala yağıyor..ama sonrası daha kötü nem olacak :18::18::18:
kıyamaaammm çok büyük geçmiş olsun yavruma...bunla gelsin geçsin filizim..ah ne korkmuşsundur onu öyle görünce:26::26:..Allah evlatlarımızın acısını göstermesin onları her daim korusun..
sana da geçmiş olsun canım kulak ihmale gelmez bak dengeni falan altüst eder..artarsa bir gününü feda et git canım sağlık herşeyin başı
izin ne demek her daim kapımız açık yıldızcım..hoşgeldin...hep beraber mücadeleye devam
canım kıyamam çok almışsın bence bi anda bu kadar olmaz bi kısmı şişliktir canım bence sen tatildesin bildirim yapma izinli ol arada tartıl sporunuda yap
Karatay Dukan karışımı ama 1 haftadır diyet yok:18:
rumuz :sersum
baş.tarih:29 ocak 2014
baş kg:79 kg
geçen hafta:73.2 kg
bu hafta:75.2 kg
fark:+++2 kg
yüzde:++%2.732
valla bukadar beklemiyordum dün 74.4 düm kaçamakta yapmadım dün ama bu sabah şiştim sanırım...napalım..düzenegirdim yerleşmeden vericem başka yolu yok
Bruxelles canım kolay gelsin..listenin sonuncusu belli
sağol canım ben regl olunca bozamıyorum elim varmıyo :18::18:Cok sagolun kizlar..artik cok bunaldim..cogunluk evdeyim..yazayimda biraz rahatlayayim...
filizcim gecmis olsun kizinada sanada..regl goruldugunde hemen oruc bozulur..isterse iftara 5 dk kalsin..
sende kulagini ihmal etme..
sersumcum ne cektin su kilodan ayni bende az kacamakla sisiyorum..
brukselcim hosbulduk:) isvecinizden eser yok:)) o zamanda okumustum bende heves etmistim yapmaya sonra vazgectim..az yiyorum..saglikli seyler yiyorum su icip spor yapiyorum su an..gorenler farkediyo kilo verdigimi sanirim sporun etkisi..
gorsrz yine bir yigin utu beni bekler:))
sağol canım ben hiç hissetmezdim miyom olunca yerleri tırmalıyom bi hafta ağrılı oluyo bi hafta ağrısızÇok geçmiş olsun canım.. Benim de reglimin ilk günü kötü geçer bi de üstüne açlık olunca fena olmuş..
şişkinliktir canım öyleyse üzülmebu arada paylaşmayı unuttum..her nekadar 2 kg almış gözüksem de tartıda kıyafetler aynı bollukta bence su tuttum ..ve gören herkess ooo küçülmüşsün sersum diyoo ..yanii kilo verdiğim görüntü de herkes tarafından onaylı. .bu geçici moral bozmuyorum..haftaya şişkinliğim gidecek eminim...
sağol canım söylediklerine katılıyorum biz anneler hiç unutmuyoruzteşekkürler canım,bende mutlu oldum
çok çok geçmiş olsun,ay allah evlatlarımızın acısı göstemesin amin, onlar bi hastalıktan sona hemen normale dönüyo ama biz her aklımıza geldikçe tekrar yaşıyoruz
abboooooooovvvvvv nettin sen sersummmmmmmaman dikkat şekerim yerleşmesin
ok.canım, demek geçen haftadan da vardı o zaman üzülmekte haklısın, dikkat etmeye devam şişkinliktir inş hemen o zaman
evet isveç zor bi diyet ama ii oldu bence karnım sivriliği gitti, aslına bakarsan tekrar düşünmüyor değilim
haydikızlar bildirim bekliyorum 5 kişi yaptı henüz
sağol canım isveç yaramadı canım yada sonrasında dikkat edemedinbildirim
rumuz: cakmel
geçen hafta : 71.00
bu hafta :71.100
fark: +100gr
% : +++1,408 beynim durdu yanlış hesaplamış olabilirim
inanamıyorum yaaa cakmelin başarısı mı dersiniz ne dersiniz bilemiyorum ama sinirden çatlıcam yaaaaa Allahtan 100 gr 69 dum 2 haftada ne hale geldim kızlar...
buruxelles kolay gelsin canım...
filizcim ALLAH sana bağışlamış kızını,üzülme canım. Ama regl olunduğu an oruç gider canım tutulmaz.
eline sağlık canım yine listeyi yapan 1. oldu kural bozulmadı aferim kıs
3 temmuz 2014 tarihli listemiz
1.bruxelles (-1kg)-1.351
2.filiztoprak (-300gr)-0,439
3.bahar_34 (-400 gr)-0,467
4.çakmel (+100gr):26::26: +1.408 :26:
5.sadeceaşkiim(+100 gr):26::26: +1.171:26:
6.sersum (2 kg)+2.732
Bu ara diyet yapmıyorum sadece dikkat ederek dukanla verdiğim kiloları almamaya çalışıyorum, dukanı tamamen bırakınca çok hızlı kilo alınıyor kaçamaklar hemen tartıya yansıyor.. Ama sağlığımı toparladım artık yeni bi diyete başlama zamanı geldi :) sen hangi diyeti uyguluyorsun
1.bruxelles (-1kg)-1.351
6.sersum (2 kg)+2.732
üzme kuzum kendini..toparlanıcazbildirim
rumuz: cakmel
geçen hafta : 71.00
bu hafta :71.100
fark: +100gr
% : +++1,408 beynim durdu yanlış hesaplamış olabilirim
inanamıyorum yaaa cakmelin başarısı mı dersiniz ne dersiniz bilemiyorum ama sinirden çatlıcam yaaaaa Allahtan 100 gr 69 dum 2 haftada ne hale geldim kızlar...
buruxelles kolay gelsin canım...
filizcim ALLAH sana bağışlamış kızını,üzülme canım. Ama regl olunduğu an oruç gider canım tutulmaz.
ellerine sağlık canım
1.bruxelles (-1kg)-1.351
6.sersum (2 kg)+2.732
hakettin tabiiiherkesi tebrik ediyorum, özellikte kendimi dermişimben kaçar kızlar ev iş çoluk çocuk beni bekleeeeerr,ayrıca liste için ve 1.lik için teşekkürlerinizi aldım kabul ettim, mübarek cuma her şey gönlüzce olsun ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhatle hedeflerimize tez vakitte ulaşalım inş. aeo
alıyorum canım seni de listeye 18 temmuzda listedesinTebrik ederim kizlar hepiniui..bende liszede olmaliyim artik buraliyim...
dunku kilom 81,2 idi...
bakalim haftaya ne olucak..evde bisiklet suruyorum..spor olarak..oructan oncede yuruyodum..oylee iste bugun cokk sicak..evden cikmamaYi dusunuyorum...
sersumcum o siskinliktir..takilma derim..
kirdir inşallah canım yeri oynarsa tıkalı hissedersinsağol canım baya bi kötüydü geldi geçti çok şükür kulağımdaki inşallah kirdir gidicem canım reglme çok az kaldı nasılolsa
canım kıyamam çok almışsın bence bi anda bu kadar olmaz bi kısmı şişliktir canım bence sen tatildesin bildirim yapma izinli ol arada tartıl sporunuda yap
böle belki stres yaparsın kilo vermeni etkileyebilir sen bilirsin canım yinede
şişkinliktir canım öyleyse üzülme
:
Aldigin iyi oldu sersumum..benim uzun yolum var...en az 3 ay sonra izin sonra yine burasi:)) alici tipiz..omrumuz diyet yapmakla gecicek...
aksam icin gullac ve sutlu muhallebi yaptim..
1-iğneoyası-25 Nisan 2014 Liste yaptı???
2-sersum-2 Mayıs 2014 Liste yaptı
3-çakmel-9 Mayıs 2014 Liste yaptı
4-sersum-16 Mayıs 2014 Liste yaptı
5-makbule07-23 Mayıs 2014 Liste yaptı
6-neslihansltn-30 Mayıs 2014 Liste yaptı
7-filiztoprak-6 Haziran 2014 Liste yaptı
8-ficans-13 Haziran 2014 Liste yaptı
9-sadece-aşkım-20 Haziran 2014 Liste yaptı
10-naz8-27 Haziran 2014 Liste yaptıİZİNLİ
11-bruxelles-4 Temmuz 2014 Liste yaptı
12-özlem kartal-11 Temmuz 2014 2 hafta İZİNLİ
13--bahar_34-18 Temmuz 2014
14-yıldız-25 Temmuz 2014 18 Temmuz da listede
15--1 Ağustos 2014
16--8 Ağustos 2014
17--15 Ağustos 2014
listeden çıkması gerekenler çıktı...liste 1 sıra kaydı ..bahar_34 cüm 1 hafta daha önce sıra geliyor canım bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?