Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım yaaa baya düzene girmiş menülerin yürüyüş yerinde süper toparlıcan canım sen merak etme tatilde o kadar olur yaaa benimde oluyo tatiller cıssss

bende düzenli giremiyom arkadaşlar yediklerimde çok karışık bugün orucumu açtım sonrasında regl oldum ama eşim yalnız kalmasın diye sahur iftar devam edicem aralarda bitki çayı su belki nescafe içerim yemek yemem bi terslik olmassa
bugün sahurda =
sıgara böreği +karpuz+çay
öpüyorum kızlar

Benim iftar mnum..
ezogelin corba
melemen
semizotu cacigi..
sonrasi kahve su yesilcay....
hergun iftardan 3 saat once tartiliyorum ve cok sukur 200-300 gr eksideyim.....

Ben iftardan yarım saat önce tartılıyorum :) bi gram bile önemli benim için :))

Günaydın kızlar

Dün iftarda iki paket bisküviyle kahve içtim ( iftara yarım saat kala evde oluyorum bu aralar, hemen bi şeyler yiyip uyumak istedim bi de gündüz yanımda bisküvileri götürdüler canım istedi sahurda da buğday ekmeğiyle yapılmış krem peynirli iki sandviç yedim.. Bu akşam umarım yemek yapmaya halim kalır.. Bool eksiler diliyorum kızlar..

valla gelmiyolar şekerim ben napiim...davulla duyurumu yapiiimmm

:26::26:20 saat Allah yardım etsin canım..

ev işi bitmezkiiiiama ben şimdiden evimi özledim..taşısak da temizliğe razıyım

ayyy sersum canııım fotolarda deniz mi gördüm beeeenn, süppeeerrr ya malum biz konyada suyu sadece leğende görüyoruz

ha unutmadan 8 km yürüyüş yapildıııı
evet cicim annemlerin evi sahilde..bu sabah ta eşimle o gördüğün sahilde saat 7 de yüzdük
ben de ankarayı ondan istemedim zaten denize okadar alışkınım ki

8 km yürüyüş
canım yaaa baya düzene girmiş menülerin yürüyüş yerinde süper toparlıcan canım sen merak etme tatilde o kadar olur yaaa benimde oluyo tatiller cıssss
inşallah canım 1 kg ye razıyım yeter ki 74 ü 75 i geçmeyeyim..toparladım
dondurmaya dayanamıyorum filizim..ama o da oluır beyaaa

kimseler gelemiyooo ben bile uğrayamıyorum bazen filizim

bu sabah eşimle sabahın 7 sin de denize gittik soğuk dalgalı ama yüzdük..

dün de gelemedim çünkü yeğenime söz vermiştim onu havuza götürdüm..yazrum 6 yaşında halacım çok güzel deyip deyip yüzdü..eve gelince de sızdı kaldı

ama biz de yorulduk bee

dün de kaçamaklıydı yazmayayım ama yüzmeyle eritmişimdir..

sabah

yumurta salatası
şakşuka
peynir
zeytin
1 dukan krepi
1/2 dilim ekmek(annemler çok ekmek yiyiyor alışmasam barii..dayanamıyorum yawww)
çay çayyy

bugün de kızıma söz verdim izmite alışverişe gidilecek:18:..actifrayımı da servise vericem..van da yapamamışlardı bu sefer umarım olur

işte böyle hatunlar..şu ev işimiz hallolsa çok rahatlıyacağım..bir evim bile yok anlıyormusun

öptüm siziii

Son düzenleme:
benim eşim kek pasta sevmez nasıl böyle bir insan olailir diyorum bazen hp beraber tombikleşiyorz topiği de iyimiş

20 saat miiii, oyyyy biz 18 saat tutuyoruz ve son saatler dakikalar bana da geçmiyor. allah ardımcınız ola

ammannnn güüm gümmmm ayak seslerin geliyor valla bu nasıl menü, ramazanda nasıl bir yürüyüş tebrik

ucuz atlatmışsın ya iftara beş kala regl olaydın evet regl olunca bende eşime uyarım genelde zaten utanıyo insan, yiyip içimeyo

Slm kizlar. .
Cakmelim super yuruyosun mas.
Ben aksam yarim saat anca binebildim bisiklete..
sersumcum yuzme demeee cokk ozledim..keyfini cikar..
Yemeklerim hazir..
biraz disari cikicaz kizlarla..yoksa uyuyup kalicam..

Ben iftardan yarım saat önce tartılıyorum :) bi gram bile önemli benim için :))

süpersin yaaa,,, aynen vallahi gr bile önemli

Slm kizlar. .
Yemeklerim hazir..

eee naparsın yoksa aldım başımı gidiyorum ++++ ne bu dimi ama yürümek zorundaydım ama dilim damağım kuruyor
sanada bravooo canım maşallah bisiklette zor hele iftar sonrası ve sabah veya öğle sonu yürüyorum.ALLAHIM BİZE YARDIM ET YİYELİM YİYELİM AMA KİLO ALMAYALIM kızlar amin diyin yoksa olmayacak bir dua mı ettim...

sahurum

ayran
kek 4 dilim şekersiz ama nefis üzümlü hurmalı kurukayısılı ohhhh karatay hocamdan ALLAH razı olsun süper bi tarif ama birdahakine yağ da koymam içim daha rahat eder.
çay

bu gün ifTAR

kabak ve havuçtan salata
yoğurt
orman kebabı 3 yk kadar
çin pilavı yaptım ama yemicem

veeeee 6.7 km yürüyüüüüüşşşş hayırlı iftarlar son 15 dk kaldı sofra hazırlamaya gidiyorum
...

Iftardan once yuruyebildigin icin kocaman tebrik.... .. ben cunku son 2 saat resmen bitkisel hayata giriyorum:))
Ve duanada amin diyorum arkadsim.....

Selam canlar. Gelemiyorum artık. Kusuruma bakmayın. Ramazan'da koyverdim, gidiyor zaten :) neyse... Asıl TEOG cu ailelere hayırlı olsun demek istedim. Epeyce vardı sayımız :) Umarım herkesin gönlüne göre olmuştur sonuçlar. Hepinizi öpüyorum.

aa,,leylak ın da kızı oluyormuş..ne güzel..sağlıkla al leylakcım kucağına inşallah..

günaydın kızlar.nasılsınız.

ben de iftar ve sahur menümü yazayım

dün iftarda çiğ börek yedim..sanıyorum ancak yarım yedim..pişirirken doydum sanki :26::26::26::26:
2 bardak ayran
bol kavun

arkasından çay ve az tatlı, 2 avuç çekirdek.

sahur yarım çiğ börek, biraz peynir,2 haşlanmış yumurta yarım yeşil elma.

Gunaydin kizlar..
dun iftardan sonra 35 dk bisiklet surdum..
corba salata tavuk yedim..cok siskinlik oluyo bende iftar sonrasi..sizde olemisiniz...
cocuklar hasta dr a goturucem simdi..yogun bi gun yine...

Gunaydin kizlar..
corba salata tavuk yedim..cok siskinlik oluyo bende iftar sonrasi..sizde olemisiniz...

Geçmiş olsun canım.. bende şişlik olmuyor belki yediklerin sana iyi gelmiyordur

Gunaydin kizlar..

geçmiş olsun canım, bizim sitedeki cocuklarda takır takır öksürüyor ,burunlar akıyor mevsimsel de değil ama :44::44::44: o şişlik bizdede ar akşama kadar şişiz sanki tıkabasa yemiş gibi yaz ve uzun süre açlık sonrası yeme faaliyetinin yan etkileri olsa gerek ,bu arada iyiki dr değilim teşhise baksana

6.7 km 55 dk yürüyüş yapıldııııı
sahurum
1 kase yoğurt
2 lop yumurta
2 parmak helva
10-15 minik daire şek.kesilmiş sucuk

iftar netleşmedi daha :44::44::44:

Slm kizlar. .
Yemeklerim hazir..
sağol canım keyfi süper haklısın
size de hayırlı olsun oyam..kafamız karıştı biraz ama bakalım hayırlısı

çiğböreğe bayılırımmmmafiyet olsun

dün gelemedim sabahtan izmite gittik gezdik gezdik akşamına kardeşime kandıraya geçtik bugün de gene gezdik kızıma bir sürü ciciler aldık yorulduk geldik..akşamına iftere misafirimiz vardı...

En önemlisi bize lojman çıktı çok şükür..çoook sevindim..büyük bir soru işaretiydi kafamda..şimdi sadece merak var..

şimdi sırada eşyalarımızın gelmesi evimizin yerleşmesi var..

kızımın sınavı belli oldu ama kafa karışık bakalım ne olacak..hayırlısı inşallahyüzdelik mi yoksa yep puanına göremi hala bilmiyoruz..taban puanlar belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…