- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
aslında iyi fikir canım da ben de gelmezsem liste iyice azalacak..kıyamıyorum..boşver yaa ++ da olsam stres yok ..taşınma misafirlik bana yaramadı..son 1 hafta çok dikkat edemedim ee birde memlekete gelince olan oldu ..inşallah toparlarım..ev işimiz hallolursa daha da çabuk olur
Benim iftar mnum..
ezogelin corba
melemen
semizotu cacigi..
sonrasi kahve su yesilcay....
hergun iftardan 3 saat once tartiliyorum ve cok sukur 200-300 gr eksideyim.....
valla gelmiyolar şekerim ben napiim...davulla duyurumu yapiiimmmbruxelles inşallah canım gümbür gümbür gelirim,2 haftadır artıdayım yetti gayrı,aynen o tatlı furyası bende de mevcut,ne çektiysek bu tatlıdan çektik ama hala vazgeçemıyoruz. sersum cumaya listemiz kendine gelsin artık yoksa topiğin amacıda bizim hedefler gibi şaşacak.hep birlikte tombikleşiyoruz olcak topik adı da :))
Slm kizlar..
Yogun bir gundu..
iftarimi yaptim..yanlizim diye kahvalti yaptim..uzun zamandir ekmek yemiyordum bugun tost yapip yedim..gunler cokkk uzun...20,5 saat oruc tutuyoruz ..ben son 3 saat baya kotu oluyorum..sanirim hep ayakta oldugumdan...
Iftarim..
2 kepekli leicht peynirli ve domatesli
2 yumurta zeytinyaginda bol pul biberli
5-6 zeytin
yogurt
1 tabak sogus domates sogan salatalkk
1 tatli kasigi bogurtlen receli
3 kayisi
1 minik dilim gullac
Baya cok yemisim ama sahur yapamiyoruz tek ogunle kaliyorum..vakit azligindan..
simdi su ve yesil cay belki bir kacta hurma yerim...
uyku basmassa bisiklete binerim belki...
:26::26:20 saat Allah yardım etsin canım..Guzel bir pazar dilerim herkese..
sabah erkenden uyandirdi cocuklar..daha uyumam lazimdi cunku gec yatmistim..yinede kalktim artik uykum kacti..
kalan utumu bitirdim..evi topla temizle ..birde corba yaptim..aksama salata ve yogurtla yemeyi dusunuyorum ins...simdide camasir katlicam biraz ..
evet cicim annemlerin evi sahilde..bu sabah ta eşimle o gördüğün sahilde saat 7 de yüzdük
ayyy sersum canııım fotolarda deniz mi gördüm beeeenn, süppeeerrr ya malum biz konyada suyu sadece leğende görüyoruz
ha unutmadan 8 km yürüyüş yapildıııı
inşallah canım 1 kg ye razıyım yeter ki 74 ü 75 i geçmeyeyim..toparladımcanım yaaa baya düzene girmiş menülerin yürüyüş yerinde süper toparlıcan canım sen merak etme tatilde o kadar olur yaaa benimde oluyo tatiller cıssss
bende düzenli giremiyom arkadaşlar yediklerimde çok karışık bugün orucumu açtım sonrasında regl oldum ama eşim yalnız kalmasın diye sahur iftar devam edicem aralarda bitki çayı su belki nescafe içerim yemek yemem bi terslik olmassa
bugün sahurda =
sıgara böreği +karpuz+çay
öpüyorum kızlar
benim eşim kek pasta sevmez nasıl böyle bir insan olailir diyorum bazenbruxelles inşallah canım gümbür gümbür gelirim,2 haftadır artıdayım yetti gayrı,aynen o tatlı furyası bende de mevcut,ne çektiysek bu tatlıdan çektik ama hala vazgeçemıyoruz. sersum cumaya listemiz kendine gelsin artık yoksa topiğin amacıda bizim hedefler gibi şaşacak.hep birlikte tombikleşiyoruz olcak topik adı da :))
20 saat miiii, oyyyy biz 18 saat tutuyoruz ve son saatler dakikalar bana da geçmiyor. allah ardımcınız olaSlm kizlar..
Yogun bir gundu..
iftarimi yaptim..yanlizim diye kahvalti yaptim..uzun zamandir ekmek yemiyordum bugun tost yapip yedim..gunler cokkk uzun...20,5 saat oruc tutuyoruz ..ben son 3 saat baya kotu oluyorum..sanirim hep ayakta oldugumdan...
Iftarim..
2 kepekli leicht peynirli ve domatesli
2 yumurta zeytinyaginda bol pul biberli
5-6 zeytin
yogurt
1 tabak sogus domates sogan salatalkk
1 tatli kasigi bogurtlen receli
3 kayisi
1 minik dilim gullac
Baya cok yemisim ama sahur yapamiyoruz tek ogunle kaliyorum..vakit azligindan..
simdi su ve yesil cay belki bir kacta hurma yerim...
uyku basmassa bisiklete binerim belki...
evet canım cocuklar benimde küçük 6 da uyanıyor,gözümü zor açıyorum ama biz 10:30 da uyuyoruz o nedenle uyku sorunumuz kalmadı inşallah.sana kolay gelsiiiinnn
sahurum
biraz antepfıstıklı helva 1 parmak kadar
1 lop yumurta
1 kase yoğurt
kahveeemmm
bu gün iftar için
kahvem
karatay kekim
uyuyana kadar da ayran düşünüyorum biiznillah
ayyy sersum canııım fotolarda deniz mi gördüm beeeenn, süppeeerrr ya malum biz konyada suyu sadece leğende görüyoruz
ha unutmadan 8 km yürüyüş yapildıııı
ucuz atlatmışsın ya iftara beş kala regl olaydınbende düzenli giremiyom arkadaşlar yediklerimde çok karışık bugün orucumu açtım sonrasında regl oldum ama eşim yalnız kalmasın diye sahur iftar devam edicem aralarda bitki çayı su belki nescafe içerim yemek yemem bi terslik olmassa
bugün sahurda =
sıgara böreği +karpuz+çay
öpüyorum kızlar
Ben iftardan yarım saat önce tartılıyorum :) bi gram bile önemli benim için :))
Slm kizlar. .
Cakmelim super yuruyosun mas.
Ben aksam yarim saat anca binebildim bisiklete..
sersumcum yuzme demeee cokk ozledim..keyfini cikar..
Yemeklerim hazir..
biraz disari cikicaz kizlarla..yoksa uyuyup kalicam..
Selam kızlar nasılsınız??
Ben çok iyiyim çünkü bugün kızım olacağını öğrendim😍😍çok çok mutluyum...allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...sizlerle bu güzel haberi paylaşmak istedim:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin kizlar..
dun iftardan sonra 35 dk bisiklet surdum..
corba salata tavuk yedim..cok siskinlik oluyo bende iftar sonrasi..sizde olemisiniz...
cocuklar hasta dr a goturucem simdi..yogun bi gun yine...
Gunaydin kizlar..
dun iftardan sonra 35 dk bisiklet surdum..
corba salata tavuk yedim..cok siskinlik oluyo bende iftar sonrasi..sizde olemisiniz...
cocuklar hasta dr a goturucem simdi..yogun bi gun yine...
aa,,leylak ın da kızı oluyormuş..ne güzel..sağlıkla al leylakcım kucağına inşallah..
Leylakımmm çok mutlu oldum inan... Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş. öpüyorum
sağol canım keyfi süper haklısınSlm kizlar. .
Cakmelim super yuruyosun mas.
Ben aksam yarim saat anca binebildim bisiklete..
sersumcum yuzme demeee cokk ozledim..keyfini cikar..
Yemeklerim hazir..
biraz disari cikicaz kizlarla..yoksa uyuyup kalicam..
size de hayırlı olsun oyam.Selam canlar. Gelemiyorum artık. Kusuruma bakmayın. Ramazan'da koyverdim, gidiyor zaten :) neyse... Asıl TEOG cu ailelere hayırlı olsun demek istedim. Epeyce vardı sayımız :) Umarım herkesin gönlüne göre olmuştur sonuçlar. Hepinizi öpüyorum.
aa,,leylak ın da kızı oluyormuş..ne güzel..sağlıkla al leylakcım kucağına inşallah..
günaydın kızlar.nasılsınız.
ben de iftar ve sahur menümü yazayım
dün iftarda çiğ börek yedim..sanıyorum ancak yarım yedim..pişirirken doydum sanki :26::26::26::26:
2 bardak ayran
bol kavun
arkasından çay ve az tatlı, 2 avuç çekirdek.
sahur yarım çiğ börek, biraz peynir,2 haşlanmış yumurta yarım yeşil elma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?