Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: KAFAMA GÖRE
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:58.2 kg
bu hafta kilo:58.3 kg
fark:++0.71kg
yüzde:%1.171
toplam fark:4.7 kg
beden:38
spor: 1 GÜN YÜRÜYÜŞ

Gene artıdayım off off. Bi gaz sorunum var ki sormayın. Hayırlısı bakalım.

Slm kizlar..
bir ara karatay yapmistim sizinle..sonra biraktim..simdi guzel besleniyorum..spor yapiyorum ve tekrar araniza dondum izniniz olursa...

Bu arada sizi takibi birakmadim ama yazmak icimden gelmiyodu..artik inaniyorum bende kilo vericem...85 e kadar cikmistim simdi 81 lerdeyim...gelsin 7 lerrr♥

canım bildirimde bi karışıklık mı var, ben farkı + 100 gr anladım ki öyleyse hiç can sıkmaya değmez

Slm kizlar..
bir ara karatay yapmistim sizinle..sonra biraktim..simdi guzel besleniyorum..spor yapiyorum ve tekrar araniza dondum izniniz olursa...
o zaman evine tekrar hoşgeldin bebek, izin ne demek

Bu arada sizi takibi birakmadim ama yazmak icimden gelmiyodu..artik inaniyorum bende kilo vericem...85 e kadar cikmistim simdi 81 lerdeyim...gelsin 7 lerrr♥
evet benimde bazen içimden gelmiyor özellikle diyetime dikkat etmediğim zamanlar sen elinden geldiğince yaz, bak ne güzel vermişşin biraz daha gayret et bak 79.9 gördüğünde nasıl motive oluyorsun
i

kolay gelsin canım

hoşgeldin mıhtarım afiyet olsun bu arada eşinede kolay gelsin lojman olmucak heralde

anneciğine kavuşmuşsun canım ne güzel keşke burdada yağsa serinlese ortalık yanıyoz sersumcum
hoşbulduk canımcım..

yok canım hala lojmanı bekliyoruz..dağıtımlar ağustos başına kadar devam ediyor

çok şükür kavuştuk..Allah kimseleri gurbete düşürmesin

valla hala yağıyor..ama sonrası daha kötü nem olacak :18::18::18:
kıyamaaammm çok büyük geçmiş olsun yavruma...bunla gelsin geçsin filizim..ah ne korkmuşsundur onu öyle görünce:26::26:..Allah evlatlarımızın acısını göstermesin onları her daim korusun..

sana da geçmiş olsun canım kulak ihmale gelmez bak dengeni falan altüst eder..artarsa bir gününü feda et git canım sağlık herşeyin başı
Slm kizlar..
izin ne demek her daim kapımız açık yıldızcım..hoşgeldin...hep beraber mücadeleye devam

Karatay Dukan karışımı ama 1 haftadır diyet yok:18:
rumuz :sersum
baş.tarih:29 ocak 2014
baş kg:79 kg
geçen hafta:73.2 kg
bu hafta:75.2 kg
fark:+++2 kg
yüzde:++%2.732

valla bukadar beklemiyordum dün 74.4 düm kaçamakta yapmadım dün ama bu sabah şiştim sanırım...napalım..düzenegirdim yerleşmeden vericem başka yolu yok

Bruxelles canım kolay gelsin..listenin sonuncusu belli

Rumuz: Sadece_Askiim
Diyet: KAFAMA GÖRE
baş.tarihi:14 Mart 2014
baş.kilo:63 kg
geçen hafta kilo:58.2 kg
bu hafta kilo:58.3 kg
fark:++0.1 kg
yüzde:%1.171
toplam fark:4.7 kg
beden:38
spor: 1 GÜN YÜRÜYÜŞ

Aaaa evet 0.71 yazmışım 0.1 yani 100 gr artım var ama . iki haftada 800 gr oldu bu artılar.Gaz sıkıntısından regl olmamdan sıkıldım. karnım şişiyor. Hayırlısı bakalım.

çizelgemi de değiştirdim bu da bana kapak olsunkaplumbağa hızıyla yola devam

kızlar sizleri de çok çok tebrik ederim

Cok sagolun kizlar..artik cok bunaldim..cogunluk evdeyim..yazayimda biraz rahatlayayim...
filizcim gecmis olsun kizinada sanada..regl goruldugunde hemen oruc bozulur..isterse iftara 5 dk kalsin..
sende kulagini ihmal etme..
sersumcum ne cektin su kilodan ayni bende az kacamakla sisiyorum..
brukselcim hosbulduk:) isvecinizden eser yok:)) o zamanda okumustum bende heves etmistim yapmaya sonra vazgectim..az yiyorum..saglikli seyler yiyorum su icip spor yapiyorum su an..gorenler farkediyo kilo verdigimi sanirim sporun etkisi..
gorsrz yine bir yigin utu beni bekler:))

bildirimi de yapayım,beklerkene

rumuz:bruxelles
başl. kg:85
geçen hafta:74
bu hafta:73
fark: -1 kg
yüzde: -1.351
hedef:70

yavlum rezene iç iyi gelir..geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım.. Benim de reglimin ilk günü kötü geçer bi de üstüne açlık olunca fena olmuş..

ne demek yıldızım biliyorsun bizler herşeyden önce dert ortağıyız paylaş ki rahatla...

aman be ne isveçi yapmam bidaha

valla ne çektim ama pes etmiycem topik bizim biz topiğin elele oldukça vericez zaten başka yolu yok...

bu arada paylaşmayı unuttum..her nekadar 2 kg almış gözüksem de tartıda kıyafetler aynı bollukta bence su tuttum ..ve gören herkess ooo küçülmüşsün sersum diyoo..yanii kilo verdiğim görüntü de herkes tarafından onaylı..bu geçici moral bozmuyorum..haftaya şişkinliğim gidecek eminim...

Teşekkür ederim canım.. Dukanla çok hızlı kilo verdim.. İnşallah daha sağlıklı bi diyetle devam edicem pes etmek yok :)

canım tebrikler çok iyi vermişsin
teşekkürler canım,bende mutlu oldum

çok çok geçmiş olsun,ay allah evlatlarımızın acısı göstemesin amin, onlar bi hastalıktan sona hemen normale dönüyo ama biz her aklımıza geldikçe tekrar yaşıyoruz

abboooooooovvvvvv nettin sen sersummmmmmm aman dikkat şekerim yerleşmesin

ok.canım, demek geçen haftadan da vardı o zaman üzülmekte haklısın, dikkat etmeye devam şişkinliktir inş hemen o zaman

evet isveç zor bi diyet ama ii oldu bence karnım sivriliği gitti, aslına bakarsan tekrar düşünmüyor değilim

haydikızlar bildirim bekliyorum 5 kişi yaptı henüz

Teşekkür ederim canım.. Dukanla çok hızlı kilo verdim.. İnşallah daha sağlıklı bi diyetle devam edicem pes etmek yok :)
maşallah..dukan mı yapıyorsunuz hala..
of arkadaşım..çok üzüldüm..geçmiş olsun kızına..gelmiş geçmiş olsun..Anne olarak evlatlarımızı böyle zamanlarda görmek bizi mahvediyor tabi..haklısın..

hoş geldin..hadi gelsin 7 ler
çizelgemi de değiştirdim bu da bana kapak olsunkaplumbağa hızıyla yola devam

kızlar sizleri de çok çok tebrik ederim
hadi sersumcum..göreyim seni..evet yavaş gidiyorsun..neden gitmiyor kilolar acaba.:26::26::26:

ben de regl oldum yarım saat önce..bozuldu oruç,yiycek bi şey de yok..kan üzümü buldum çekmecemde..onu yedim..10 tane falan..su falan yok zaten..damla su yok..

inşallah haftaya daha az çıkacak kilon

hadi sersumcum..göreyim seni..evet yavaş gidiyorsun..neden gitmiyor kilolar acaba.:26::26::26:

inşallah haftaya daha az çıkacak kilon
canımbenim metabolizma tuhaf

inşallah

canım bence 2 kg değil çünkü daha dün 74 .4 idim..şiştim sanırım..

valla benim bidaha gözüm yemiyo

listede çoğu izinli ?? olanlar da gelmiyor canım..sanırım görmedin 2 sayfa önce yayınladım naz8 ve özlem izinli zaten ..bi bak listeye gelmeyenler ekler kendini

yok canım elbettte 2kg değil dikkat edince, kaçmak sonrası dikkat edince 1 kg hemen gidiyor ama dikkat etmeyice daha uzun sürüyor,kendimden biliyorum mayısta türkiyeye gidişimin zararını daha yeni bitiyor.
tamam değin gibi yapıorum, gelen eklesin listeyi yayınlayayım,

bildirim

rumuz: cakmel

geçen hafta : 71.00

bu hafta :71.100

fark: +100gr

% : +++1,408 beynim durdu yanlış hesaplamış olabilirim

inanamıyorum yaaa cakmelin başarısı mı dersiniz ne dersiniz bilemiyorum ama sinirden çatlıcam yaaaaa Allahtan 100 gr 69 dum 2 haftada ne hale geldim kızlar...

buruxelles kolay gelsin canım...

filizcim ALLAH sana bağışlamış kızını,üzülme canım. Ama regl olunduğu an oruç gider canım tutulmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…