sevindim senin adına canım..selam hatunlar bugün sevinçli bir haber aldım çalıştığım oklda rehber öğretmene kadro açılmış çok mutluyum en azından bi arkadaş gelmiş olacak
sağol canımKizlarrr bende fena siskinlik var davul oldu karnim..regl yakin..stres yapiyo bana..acayip karbonhidrat istegi var ..tatli..simdi uyukluyodum kalk kiz dedim ve bisiklete bindim..
yarin kuzum okula basliyo cok mutluyuz erkenden yatti sabah cabuk olsun diye..yavrusum buyudude okula basliyo..
sersumda ugramamis..nerelerdesin hatun..saclarinida gule gule kullan..
bruxelim kocisin geldimi onun getirdiklerinimi yiyon kiz..afiyet olsun ama et yag olmasin
ah kıyamam yaa annen de üzülmüştür kıss insan 3-5 kurabiye koymaz mıayran ya da süt içebilirsin canım
ah yıldızım sorma, annem kurabiye göndermiş kocişte valizde yer yok diye almamış hem üzüldüm hem sevinmiştim ama bizim oğlan annane kurabiyesi isteyince 1 kutu pastaneden hazır aldırdım bi dahagerisini tahmin edersin artık da ya ni akşam üzeride püsküüt derken işte inş. dediğin gibi yağ olmaz
yıldız ohh bisiklette spor olmuş tebrik ederim. ya hakkaten sersum nerde? sersum bizi bırakma sersum, evine geri dön sersuummmmmmmmm
günayydın güzeller.....geldim geldim ama neler geldi başıma sormayın..kuaföre gittiğimizde eşimle öğle yemeği yemiştik lokantadan ben rosto almıştım tadı bir tuhaf geldi 1 tanesini yedim eşimde ucundan aldı gerisini yiyemedim başka bişey aldım..akşam yemeğinde de evde bişey yoktu kahvaltı gibi yaptık ama zararlı bişey yok..gece eşiminde benimde bağırsak hareketleri full bende birde bulantı bütün gece tuvalette geçti benim eşim istifrasız(o az yemişti neyse) kurtardı ama ben berbattım ..dün bütün gün wc ve yatış aşırı halsizlik 1 muz ve kızımın haşladığı 1 patatesle durdum neyse ki mide bulantım geçmişti ama su kaybından o halsizlik yok mu Allahım kimseye vermesin akşamı zor ettim hastaneye gitsem yolarda bayılırı diye korktum okadar yanii..eşim gelir gelmez serum taktı sabaha kadar uyumuşum az önce kalktım yatmaktan sırtım ağrımı..Allah kimseyi yataklara düşürmesin..
biraz uzun oldu ama işte böyle arkadaşlar merakınızı giderdim
şimdi de 1 muz ve dünden kalan 1 patatesin yarısını yedim bol su içiyorum tabii..bugün son olur da atlatırım inşallah..
lokantayı aradım şikayetimi ilettim dediklerine göre yemeklerin numulerini 3 gün saklıyorlarmış tahlile yollayacağız özür dileriz dediler..barii dedim başkalarının başına gelmesin..
ayyy işte böyle canlarım başınızı ağrıttım ama berbattım berbat..
sağol canım suları ben de duydum ama bu kesin yemektendi eşime ve bana oldu sadece kızımda çok şükür bişey yok..Canım sen ankaradaydın değil mi?? Ankara'nın sularında bakteri var bu aralar ailem orda yaşıyor onlar da hastalandı çoğu kişi hastanelik oldu.. Çaya bile çeşme suyu kullanmayın sakın ölmüyo bakteriler..
merhaba tatlım neresindesin güneydoğunun ben urfadayım da
selam hatunlar bugün sevinçli bir haber aldım çalıştığım oklda rehber öğretmene kadro açılmış çok mutluyum en azından bi arkadaş gelmiş olacak
menüm
uyanınca aynı iksirimden
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 beyaz
ara: 1 armut
öğlen: 300 gr kadar kuşbaşı kavurma(bu iki porsiyon oldu yaaa o yüzden dayanabilirsem akşam yemek yemiycem en kötü 1 yumurta yerim
ara: 1 nescafe 1 eti puf
ara: çeyrek elma çeyrek armut çeyrek şeftali iki parça karpuz 1 bardak kefir
akşam : yemiyceeemmmm
ara: 3 tane mısır patlaklı eti form
imza bölümüne kopyala yapıştır yapcaksın canımMerhaba..
ilk sayfadan anlatıldığı gibi çizelgemi yaptım.. ama profilimden hakkında ya tıkladığımda orada karşıma çizelge bölümü çıkmadı.. yardımcı olabilir misiniz.. ya da kalktı mı bu uygulama acaba.. teşekkürler..
sağol canım..sersum çook çook geçmiş olsun canım...
ben bu hafta da diyet yapmadımmisafir misafir misafir
cuma liste bende ,siz bari eksilere düşün kızlar ben fena haldeyim hemde çoook fena
şimdi çocukların karnını doyurayım, ardından okul evrak işleri ...
yarın gelmeye çalışırım misafir gelmezse tabiiii
sağol canım sana da geçmiş olsunCokk yorgun bir gundu.. basim agriYo...yatmak istiyorum. ..
sersumcum gecmis olsun. .
sağol canımslm kızlar nasılsınz sersumcum canım çok geçmiş olsun bende bugün ishalim ve çok halsizim şu atamalar yüzünden bağırsaklarım sürekli değişip duruyor benim de
bugün hızlandırıcı menüye geçtim
karbonhidrat dolu ama taylan kümelnin bir bildiği vardır di mi biz tadını çıkaralım en iyisi bugün 63.3 gördüm bu menü umarım aldırmaz bana korkuyorum ama uyguluyorum da işte
sabah:1 kepekli lavaş peynir domates salatalık
ara: 3 kare bitter çikolata 5 badem
öğlen: 2 lavaş peynir domates salatalık
ara: 1 armut 5 badem
akşam: 1 peynirl tost (normalde öğlenin aynısıydı)ü
ara:1 armut 5 badem
bu menü daha güzel olmuş diğerine göre canımbugünkü menü daha dikkat ettim bu sefer arada kaçamak var ama :)
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta,, peynir (iki kibrit kutusu var),, domates ,,salatalık ,,iki dilim ekmek
öğlen : 4 top dondurma
akşam : bi tabak ıspanak dolu dolu ama :)
başarılar dilerimBuldum biraz araştırınca.. bakalım.. umarım kararlı olmayı başarabilirim.. iyi geceler.
günayydın güzeller.....geldim geldim ama neler geldi başıma sormayın..kuaföre gittiğimizde eşimle öğle yemeği yemiştik lokantadan ben rosto almıştım tadı bir tuhaf geldi 1 tanesini yedim eşimde ucundan aldı gerisini yiyemedim başka bişey aldım..akşam yemeğinde de evde bişey yoktu kahvaltı gibi yaptık ama zararlı bişey yok..gece eşiminde benimde bağırsak hareketleri full bende birde bulantı bütün gece tuvalette geçti benim eşim istifrasız(o az yemişti neyse) kurtardı ama ben berbattım ..dün bütün gün wc ve yatış aşırı halsizlik 1 muz ve kızımın haşladığı 1 patatesle durdum neyse ki mide bulantım geçmişti ama su kaybından o halsizlik yok mu Allahım kimseye vermesin akşamı zor ettim hastaneye gitsem yolarda bayılırı diye korktum okadar yanii..eşim gelir gelmez serum taktı sabaha kadar uyumuşum az önce kalktım yatmaktan sırtım ağrımı..Allah kimseyi yataklara düşürmesin..
biraz uzun oldu ama işte böyle arkadaşlar merakınızı giderdim
şimdi de 1 muz ve dünden kalan 1 patatesin yarısını yedim bol su içiyorum tabii..bugün son olur da atlatırım inşallah..
lokantayı aradım şikayetimi ilettim dediklerine göre yemeklerin numulerini 3 gün saklıyorlarmış tahlile yollayacağız özür dileriz dediler..barii dedim başkalarının başına gelmesin..
ayyy işte böyle canlarım başınızı ağrıttım ama berbattım berbat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?