Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam hatunlar bugün sevinçli bir haber aldım çalıştığım oklda rehber öğretmene kadro açılmış çok mutluyum en azından bi arkadaş gelmiş olacak
sevindim senin adına canım..
sağol canım ahh ahh neler geldi başıma sormaa
ah kuzularımız çok çabuk büyüyorlar başarılar dilerim kuzuna canım

ah kıyamam yaa annen de üzülmüştür kıss insan 3-5 kurabiye koymaz mıhem telafisi de kötü olmuş
yıldız ohh bisiklette spor olmuş tebrik ederim. ya hakkaten sersum nerde? sersum bizi bırakma sersum, evine geri dön sersuummmmmmmmm

geldim kuzum geldimmm

Canım sen ankaradaydın değil mi?? Ankara'nın sularında bakteri var bu aralar ailem orda yaşıyor onlar da hastalandı çoğu kişi hastanelik oldu.. Çaya bile çeşme suyu kullanmayın sakın ölmüyo bakteriler..

sağol canım suları ben de duydum ama bu kesin yemektendi eşime ve bana oldu sadece kızımda çok şükür bişey yok..
off ne fena yaa izmirdeykende suyumuzda arsenik var diye stresteydik şimdi de bu..Allah sonumuzu hayretsin

bugün yediklerim
tarhana çorbası
2 muz
akşamda az yağlı patates yemeği yemeyi düşünüyorum su kaybımın gitmesi için de bol su

sersum çook çook geçmiş olsun canım...

ben bu hafta da diyet yapmadım misafir misafir misafir

cuma liste bende ,siz bari eksilere düşün kızlar ben fena haldeyim hemde çoook fena

şimdi çocukların karnını doyurayım, ardından okul evrak işleri ...

yarın gelmeye çalışırım misafir gelmezse tabiiii

Diyarbakırdayız canım eşimn görevi itibariyle aslen Ankaralıyız

Cokk yorgun bir gundu.. basim agriYo...yatmak istiyorum. ..
sersumcum gecmis olsun. .

slm kızlar nasılsınz sersumcum canım çok geçmiş olsun bende bugün ishalim ve çok halsizim şu atamalar yüzünden bağırsaklarım sürekli değişip duruyor benim de
bugün hızlandırıcı menüye geçtim
karbonhidrat dolu ama taylan kümelnin bir bildiği vardır di mi biz tadını çıkaralım en iyisi bugün 63.3 gördüm bu menü umarım aldırmaz bana korkuyorum ama uyguluyorum da işte

sabah:1 kepekli lavaş peynir domates salatalık

ara: 3 kare bitter çikolata 5 badem

öğlen: 2 lavaş peynir domates salatalık

ara: 1 armut 5 badem

akşam: 1 peynirl tost (normalde öğlenin aynısıydı)ü

ara:1 armut 5 badem

Merhaba..
ilk sayfadan anlatıldığı gibi çizelgemi yaptım.. ama profilimden hakkında ya tıkladığımda orada karşıma çizelge bölümü çıkmadı.. yardımcı olabilir misiniz.. ya da kalktı mı bu uygulama acaba.. teşekkürler..

imza bölümüne kopyala yapıştır yapcaksın canım

bugünkü menü daha dikkat ettim bu sefer arada kaçamak var ama :)
kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta,, peynir (iki kibrit kutusu var),, domates ,,salatalık ,,iki dilim ekmek
öğlen : 4 top dondurma
akşam : bi tabak ıspanak dolu dolu ama :)

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHzJt1Q/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHzJt1Q/weight.png
[QUOTE="kittenlove, post: 36857470, member: 410883"]imza bölümüne kopyala yapıştır yapcaksın canım[/QUOTE]
İMZA BÖLÜMÜNÜ BULABİLİRSEM... NEREDE YAZARSANIZ SEVİNİRİM..

YILLARDIR GİRMEMİŞTİM BU FORUMA.. BAKTIM GEÇMİŞ MESAJLARIMA DEĞİŞEN BİRŞEY DE OLMAMIŞ.. YILLAR EVVEL DE ELMA DİYETİNE TAKILMIŞ AKLIM.. AMA O YILLARDA BAŞARAMAMIŞIM.. UMARIM BU KEZ BAŞARIRIM..

Buldum biraz araştırınca.. bakalım.. umarım kararlı olmayı başarabilirim.. iyi geceler.

sağol canım...misafir varken olmuyor takılma düzeltirsin
Cokk yorgun bir gundu.. basim agriYo...yatmak istiyorum. ..
sersumcum gecmis olsun. .
sağol canım sana da geçmiş olsun
sağol canım tebrikler sana da
bu menü daha güzel olmuş diğerine göre canım..yavaş yavaş düzene girer merak etme
Buldum biraz araştırınca.. bakalım.. umarım kararlı olmayı başarabilirim.. iyi geceler.
başarılar dilerim

günaydın güzeller....
bugün çook daha iyiyim çok şükür ama bugün de sabahın köründe (4.30 )uyandım..artık ilerleyen saatlerde telafi ederiz..nasılsa evdeyim
bahaneyle eşime işe gitmeden kahvaltı hazırladım beraber yaptık..
kahvaltım

tereyağlı omlet
peynir zeytin
domates biber söğüş
3-4 lokma ekmek(midem çok da iyi değil ekmek bastırıyor accuk)
çay çayy

havalar baya serinledi Ankara da akşam üşümeye bile başladık nerdeyse

geçmiş olsun canım

dün bildirim yapmamıstım
sabah kahvltım
1 tane haslanmıs yumurta
peynir,zeytin,fıstık

arada şekersiz türk kahvesi

öğle:1 tabak kısır,turşu ve çayy( şekersiz oldugu için sınırsız:) )

aksama dogruda 1 küçük kase ekşili köfte

arada 1 tane soda

yatmadan önce ketentohumlu ve üzüm çekirdekli yogurt

bugunkı sabah kahvaltım

zeytin
domates,salatalık
tavuk
çay

Gunaydin kizlar..bende kizlari yolladim ekmegimizi aldim geldim eve..dun cok erken kalkip tum gun ayaktaydim..yemeklerimide erken yapmistim 7 de lahana sarmasi tarhana corbasi yaptim...kizin okulunda ilk gun diye eglence yapildildi..karsilama yaptilar..hem cok duygulandim hemde cok eglendik. .sonrasinda kizimin son yuzme kursuna gittik oda kazandi yuzme belgesini 25 m yuzebildi..cok sukur onuda atlattik..baya bi yogundum dun..reglde yakin hem sisim hemde sanciliyim ama tik yok daha..
simdi kahvemi iciyorum ..bugun dinlenmece..kizlar gelmeden ev isini ve yemek isini bitiririm ins...

merhaba kizlar nasilsiniz ??

ben cok uzuuuun zamandir yokum .. 5 hafta tatilimi yaptim geldim ( turkiye 4 hafta , 3 gun istanbul , 2 gun selanik , 3 gun diger ulkeler ) araba ile gidip araba ile geldik .. tabiki zorluklari olmadi degil .. 7 aylik gittim 8 geldim .. ayaklar davul .. burada almadigim kiloyu hamileliklte turkiyede aldim .. ee olcak o kadar ... ama abartmis degilim ..

bilgisayar , smart telefon .. hersey yasak .. iki elimde de cts var karpal tunel sendromu .. gece bileklikler ile yatiyorum .. hamilelik nedeni ile olan bir durum .. ya sabir .. azcik kaldi ..

hamisligin 38. haftasina girmek uzereyim .. kaldi son 2 bucuk 3 hafta .. .hesaplandigim tarih 3 ekim.. dogum norml olacak .. kizce bayacana buyukce gitti bu zamana .. saglik durumu , haraketleri herseyi yolunda ...
odasini hazirladik
bu arada annemi de getirdim son ayim da yardimci oluyor ..
bu arada site de baya kolaylasmis .. cok iyi olmus ..

sizleri sakin unuttum sanmayin ... gelmeye calisiyorum .. face den annem sorumlu annem girip paylasiyor birseyler yapiyor .. ben bakiyorum .. yanlislik olmasin diye sadece .. suan da da gizli yaziyorum .. o tv bakiyor :)

kizceler bebis gelsin allahin izni ile ben de derhal karatay ile yaninizdayim .. insallah aldigimiz kilolar karatay dukan .. yaptigimiz diyet ne olursa olsun carcabuk gececek .. hedefim occak ayina eski kilomda olmak olacak .. yeni yila eski halim ile yeni dunyam ile girmek istiyorum .. ve biliyorum ki desteklerinizi asla eksik etmeyeceksiniz .. ve ben tecrubesiz yeni anne .. bu konu da da bir cok soracagim fikir alacagim durumlar olacaktir sizlerden ..

izceler ben cikiyorum
kendinize iyi bakin
hersey gonlunuz gibi guzel olsun
leptininiz bol olsun
beni dualariniz da unutmayin .. normla dogum biraz zor olacak ..
opuldunuz
bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…