Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama daha öğrenciyim bu yüzden fiyatı da benim için uygun olmalı hastane beslenme diyetetik uzman önerilerine de açığım kendim yapınca sağlıksız saçma sapan bişey yapıcakmışım gibi hissediyorum istanbul avrupa yakasında önerbilceğiniz iyi bir diyetisyen var mı ?

Kanelcim seni gordugume sevindim..ins en dogru zamanda alirsin bebisini kucagina..bebegin buyukse erkende gelebilir hazirlikli ol canim..umarim hersey yolunda gider..

Malesef ben tr de yasamiyorum..ama diyet hakkinda baya bi tecrubeliyiz onemli olan irade canim..diyetisyeni beklemeden hemen basla....yinede sen bilirsin...
Gecen gun okudugum bir sozu sizinle paylasayim..
Diyet yaparak tartidaki rakami
Spor yaparak vucudunu degistirirsin...

geçmiş olsun canım
sağol canım..diyetinin iyi gitmesine sevindim
kızını kutlarım canım başarıları daim olsun..negüzel evlatlarımızın başarılarını paylaşmak Allah herkese nasip etsin
hamaratlığına da maşallah

hoşgeldin kanelimmm...ahh ne az kaldı bebişimize kavuşmamıza sonrasında leylakın sonrasında yavlumun..darısı tüm isteyenlere inşallahhAllah bir avazda kurtarsın inşallaha canım benim..dualarımız sizinle
anneciğin de gelmiş gördüm..teyzemin de ellerinden öperim..

canım tabiiki diyetisyen desteği alabilirsin ama onu da sana vereceği liste kendin araştırarak sana uygun olanı da bulabilirsin mesela bu topik karatay ve dukanla çok güzel sonuçlar aldı
karatayı incele derim ben gene de sen bilirsin

kaneelcim bende seni merak ediyordum...gerçi faceden takip ediyorum ama...tatilin güzel geçmiş,sana da bebişe de iyi gelmiştir eminim.
bebişinin ve senin iyi olmana çok çok sevindim.elin hala ağrıyomuş ama az kaldı sabır,belki 40 haftayı tamamlamadan bile gelir bebişin.bu saatten sonra gelse de sorun olmaz artık...sağlıkla bi avazda kurtulup kızına kavuşursun inşallah canım

Kizlar esim waffel makinasi almis sonucuvarin siz dusunun tarti oncesi...pöff yanii

selam datlum nasılsın?biraz daha iyisindir inşallah
iviiit kaneele de bana da az kaldı sersumumhayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah...allah tüm isteyenlere nasip etsin bu güzelliği....

sadeceaşkım,hamileymişsin tebrik ederim...allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallahallah isteyen herkese nasip etsin

Teşekkürleer ben bi karatayla dukan diyetini araştırıyım o zaman onlardan birini de seçebilirim

Yıldız çok teşekkürler bilgiler için zaten spor salonuna gidiyorum o konuda kararlıyım :)

Yıllarca iyi ya da kötü bütün diyet listelerini incelediğimde hep beni uzaklaştıran bir şeyler oldu sanırım ki hiç birini yapmaya değer göremedim.. Şunu düşünüyorum kendini en iyi insanın kendisi bilir.. neye zafiyetimiz var.. neler az çok sakıncalı, kalorisi yüksek gibi.. Hiç bir diyeti uygulamayacağım.. Zira yasaklara allerjim vardır benim.. inadına yiyesim gelir, hiç yemediğimi bile.. bu yüzden hergün canım ne isterse evde ne yenilecekse onu yemeye karar verirken aynı zamanda da sporla desteklemeye kendimi karar verdim.. çalar saatim olan karasinek beni uyandırdığında tekrar uykuya dalmadan (erken saat zira) 100 kere yarım mekik diyeyim çektim.. ve sonra sineği öldürüp uykuma devam ettim :) kalkınca bir dilim çavdar ekmeği (bizde herzaman Uno'nun çavdar ekmeği yenilir) 3 siyah zeytin.. beyaz peynir ve bir yumurta ile bir kupa çayımı içtim.. Çayı şekersiz de içmedim zaten fazla koymuyorum.. Kahvaltıdan sonra ailece türk kahvesi faslımız olur haftanın hergünü.. kahvemi içtim.. su bu arada ihtiyaç hissettikçe içildi.. Sonra bir arkadaşıma gittim oğlunun nişanını tebrik için.. ona giderken götürdüğüm pasta dondurmadan bana da bir dilim kesip ikram edince onu da yedim.. oradan ameliyat olan arkadaşıma geçtim.. o da sağolsun kızının yaptığı bisküvü pastası gibi bir değişik tadı ikram etti.. fazla büyük olmayan o leziz tadı da yedim.. ve eve geldim.. akşam yemeği 18.30 gibi yedik.. 3 yemek kaşığı yoğurt ve 2 dilim antrikot yedim yanında karışık salata ile.. ve şimdi bir yandan yazarken çayımı yudumluyorum.. Haa asıl gayretim kahve faslımızdan sonra koşu bandında 15 dakika yürüdüm.. Akşam da yemekten evvel 10 dakika yürüdüm.. Amacım yememden aşırı kısmadan bir programa tabii olmadan her gün sabahtan 15 dakika, akşam da 15 dakika koşu bandında eğimli olarak yürümek ve her sabah en az 100 yarım mekik çekmek.. kilo vermek.. daha önemlisi sıkılaşmak.. şu an 40 beden kot giyiyorum.. amacım 38 e inmek.. Sizleri rahatsız etmeden hergünkü öykümü yazarım sanırım.. Hepinize iyi geceler dilerim..Sevgimle kalın.. ( Bir de şu yazı tiplerine başka şeyler ekleseler.. Throw My Hands Up İn the air ya da Comic sans ms olsa.. zira bu yazı şekillerini de hiç sevmiyorum.. )

canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına rabbim bir sancıda kurtarsın seni inşallah bol bol yürüyüş yap ve günde 3-4 tane hurma yemeye çalış dogumu kolaylastırıyor.

ahhhhh canım kıyamam sana ne kötü şeyler atlatmışsın üzüldüm iyi bak kendine kuzum
ayyy bide belediye başkanı tv. de sular iyi diye bahsediyo ne mümkün halka mı inanıcaz sana mı dimi yaa
kanelcim hoşgeldin allahım biran önce bebeğini kucağına sağlıkla al canım ne çektin elinden doğumdan sonra inşallah elin hemen geçer dualarımız seninle canım

bende giremedim kızlar dünkü yediklerim
sabah geç kalktık saat 10 buçukta
kahvaltı= peynir +2 parça salam+1 yumurta+domates salatalık+1tb.ekmeği+çay
ikindi= 1 neskafe ikisi birarada+3 ad. hurma
akşam= 1 tabak kuru fasulye+salata+domates sosu acılı
spor yapıldı =30 dk yürüyüş
bugün yediklerim
sabah= sucuk3-4 çatal+peynir +domatates+1 tb. ekmeği+1 yumurta+çay
ikindi=çay+diyet bisküi+az antep fıstığı
akşam= tarhana çorbası+tb. unundan mücver teflonda az yağlı pişirdim kızartmadım
bugünde spor yapıldı= 45 dk yürüyüş
alışıyorum galiba yürüyüşe
yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar bol leptinler

üçüncü menüü
kahvaltı : bir haşlanmış yumurta az bi domates salatalık peynir
öğlen : bulgur çorbası
ara : nogger (250 Cal )
akşam : haşlanmış tavuk ve bir kase yoğurt

günaydın kızlar bugün bildirim günü umarım kilocuklar gitmiştir ben bu haftada aynıyım ne yapalım sağlık olsun. dün çocuğun kontrolü vardı akşam gelince yemekti derken uğrayamadım bakalım geçmişte neler olmuş.

hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
sersum çok geçmiş olsun arkadaşım ya neler yaşamışsın öyle

Günaydın kızlaaarrr

rumuz : bahar_34
başlangıç tarihi : 23.03.2014
başlangıç kilo : 98,8
geçen hafta : 86,00
bu hafta : 85,1
fark : 0,9
yüzde : 1,046
toplam fark : 13,7

İki gündür yediklerime göre sonuç iyi bile

kızlar bildirimim yapıp kaçıyorum

rumuz: bruxelles
başlangıç trhi: 22 ağustos
başlangıç kg: 74
geçen hafta:73
bu hafta :73
yüzde fark:% o

Gunaydin kizlar..
gecen hafta 82,3
Bu hafta 81,3
Giden -1 kilo..
spora devam:))
Cakmelcim liste icin kolay gelsin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…